Sage Business Cloud Accounting Review – Opdateret 2023

Sage Business Cloud Accounting Review

Sage Business Cloud Accounting er et anstændigt stykke software, der gør jobbet, men alligevel ikke skiller sig ud fra mængden. Selvom vi helt sikkert kan se folk være meget tilfredse med det, har vi en mistanke om, at konkurrenterne ville ramme det søde sted bedre. Læs vores fulde Sage Accounting-gennemgang for detaljerne.

Bedste-Accounting-software-anmeldelser

Sage Accounting er en fremragende platform for virksomheder, der regelmæssigt administrerer deres aktieliste. Det har en praktisk lagerfunktion og en tracker til at administrere din varemængde. Sage Intelligence, en af ​​Sage Accountings gratis tilføjelser, er også velegnet til virksomheder, der har brug for at grantrække deres rapporter med farver og diagrammer.

Selvom det er let at bruge og inkluderer de fleste af standardfunktionerne, som andre platforme har, har det begrænsede automatiseringsindstillinger. Derudover er funktionerne i dens billigste plan, Accounting Start, ikke prisen værd, da du kan få de fleste af dem gratis hos sin konkurrent, Wave Accounting.

Hvis Sage Accounting lyder som den bedste platform for dig, kan du tjekke den gratis 30-dages prøveversion eller fortsætte med at læse denne Sage Accounting-softwaregennemgang for flere detaljer..

Hvis Sage Accounting imidlertid ikke passer til dig, kan du gennemse vores bedste artikel om regnskabssoftware for at finde den bedst egnede til din virksomhed.

Hvad er vismand?

Sage er en virksomhed, der leverer software, der hjælper virksomheder med at administrere deres ressourcer. Sage Business Cloud Accounting eller Sage Accounting er dens skybaserede regnskabsplatform designet til at hjælpe små virksomheder med at styre deres økonomi. 

Udover Sage Accounting tilbyder Sage også understøttende værktøjer til sine tjenester og platforme til større virksomheder. Lad os nu tale om Sages mest overkommelige platform, Sage Accounting.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Sage Business Cloud Accounting

Funktioner

Sages funktioner er lette at bruge, og dens lager tracker er meget nyttigt. Det mangler dog nogle grundlæggende funktioner, såsom lønningslister og tilbagevendende regninger, hvilket får Sage til at mangle den ekstra stempel, der er nødvendig for at matche sine konkurrenter.  

Sages automatiseringsindstillinger er næsten ikke-eksisterende, hvilket gør Sage til et dårligt valg, hvis du vil øge effektiviteten. Du kan tilføje flere funktioner gennem Sages add-ons og integrationer.

Den mest bemærkelsesværdige funktion med Sage er dens inventar tracker. Sage giver dig mulighed for at opbevare tre typer varer i din beholdning: lager, ikke-lager og service. For at tilføje en vare til din beholdning kan du enten klikke på knappen “ny vare” på Sages “tjenester & produkter ”-siden eller klik på“ + ”-knappen i højre side af navigationslinjen for at åbne hurtig-tilføjelsesmenuen.

Sage sporer dit varemængde gennem de fakturaer og regninger, du oprettede. Du kan også overvåge den samlede tilstand af din beholdning gennem “produkterne & services ”, der viser en detaljeret tabel over dine varer.

salvie-opgørelse

Når du opretter eller tilføjer en ny lagerbeholdning, giver Sages menu dig mulighed for at vælge de detaljer, der skal inkluderes i dine fakturaer og regninger. Du kan tilføje op til tre salgspriser for et produkt, så du kan skifte mellem priser med et enkelt klik, når du opretter en ny faktura.

salvie-ny-opgørelse

Du kan også oprette et ombestillingspunkt. Der er et resume øverst på ”produkterne & tjenester ”-side, der fortæller status for din beholdning. I modsætning til QuickBooks Online giver Sage dig ikke mulighed for at genindlæse fra denne side. Du skal genindlæse et element manuelt ved at fakturere det via siden “udgifter”.

Sage-lønning

Ud over de tilgængelige funktioner på Sage Accounting tilbyder Sage andre grundlæggende funktioner, såsom lønningslister og betalingsbehandling. Disse funktioner er dog tilføjelser til din konto. Andre platforme, såsom Xero, tilbyder disse funktioner inden for en abonnementsplan, som du kan lære mere om i vores Xero-gennemgang.

  QuickBooks Online gennemgang - Cloudregnskab for fordele - Opdateret 2023

Selvom Sage har sin egen betalingsbehandlingstjeneste, kan du stadig acceptere betaling med kreditkort ved at forbinde din Sage-regnskabsplan med Stripe gennem siden “indstillinger”, som andre platforme, f.eks. Wave og FreshBooks, også gør. Husk, at der er et ekstra gebyr for behandling af kreditkort gennem Stripe.

salvie-indstillinger

Prisfastsættelse

Selvom Sage Accounting’s priser forekommer lave ved første øjekast, har Sages service mindre værdi end andre platforme. Dets regnskabsstartplan giver dig kun mulighed for at bruge Sages fakturaer og bankforbindelsesfunktioner. Til sammenligning giver Wave dig mulighed for at bruge begge funktioner gratis (læs vores Wave review for at lære mere).

Du skal også kontakte Sages support for at få prisen for ekstra funktioner, så du ikke kan estimere, hvor mange penge du betaler for at bruge Sages fulde service.

Sage Accounting’s priser er lavere end de fleste regnskabsplatforme. Det har to prisplaner: Regnskabsstart og regnskabsføring. De eneste regnskabsplatforme, der har en lavere pris for deres startplan, er Xero, med $ 9 pr. Måned på sin Starter-plan, og Wave, som er gratis til sin grundlæggende version.

Hvis du imidlertid fokuserer på funktionerne, vil du opdage, at Sage ikke er så billigt sammenlignet med andre platforme. F.eks. Giver dens regnskabsstartplan, der koster $ 10 pr. Måned, kun adgang til Sages fakturerings- og bankafstemningsfunktioner. 

Sage vs Xero

Til sammenligning låser Xero’s Starter-plan alle Xeros funktioner (med nogle begrænsninger), inklusive opgørelse og rapporter. Med Sage er disse funktioner tilgængelige i den næste plan, Regnskab, som koster $ 25 pr. Måned. Denne opgradering låser op ekstra funktioner, inklusive estimater og regninger. 

Sage er en af ​​de bedste softwaremuligheder til lagersporing – sammen med QuickBooks Online og Xero – så hvis du har brug for en lagerfunktion, er prisen fair. Ellers kan du få de fleste af Sages funktioner gennem Wave gratis.

For at få adgang til Sages add-on til lønningslister og betalingsbehandling skal du anmode om en demo via Sages websted. Andre regnskabsplatforme tilføjer ofte lønningslister som en ekstra. Fordi du skal kontakte Sages kundesupport, er det imidlertid uklart, hvor mange penge du har brug for at betale for Sages fulde potentiale.

Brugervenligheden

Det er let at opsætte en konto med Sage Accountings gratis 30-dages prøveperiode; behøver du kun at udfylde din e-mail-adresse, personlige oplysninger og forretningsoplysninger. 

Hvis det imidlertid er første gang, du prøver Sage, er det lidt forvirrende, fordi der er en masse softwaremuligheder at vælge imellem. Sage tilbyder sine ekstra tjenester separat, så du er nødt til at kontakte Sages kundesupport for at få flere oplysninger.

For at oprette en gratis prøveversion skal du vælge knappen “gratis prøveversion” på siden “prisfastsættelse”, og derefter skal du udfylde en række formularer, herunder din e-mail-adresse, adgangskode, forretningsoplysninger og skattedetaljer.

Første gang du logger ind, ser du en velkomstside, hvor Sage foreslår, hvad du skal gøre for at oprette din konto. Sammenlignet med FreshBooks eller QuickBooks Online er Sages velkomstside ikke så brugervenlig eller intuitiv. Ligesom Xero er der en masse tekst og mange links at klikke på, som kan overvælde en ny bruger.

salvie-velkomst

Selvom velkomstsiden er overfyldt, er de andre sider lettere at forstå og ser mere rene og professionelle ud. Der er masser af plads på hver side, og de viser alle en detaljeret tabel over dine data. Du kan tilpasse tabellerne gennem gearikonet i venstre side af søjlehovedet, så du kan vælge, hvilken søjle du vil se for hver tabel.

Du kan finde Sages navigationslinje øverst i vinduet, der indeholder alle Sages funktioner, dets hjælpelink og indstillingerne. Sage organiserer navigationslinjen pænt med funktionerne grupperet efter deres funktioner. Knappen “+” i højre side af navigationslinjen giver dig mulighed for hurtigt at tilføje poster, f.eks. Fakturaer eller regninger.

sage-QuickAdd

Siden “resume” holder et overblik over alle dine finanser ét sted. Denne side deler dine data op i flere kategorier: “salg”, “udgifter”, “kontantstrømopgørelser” og “kontantstrømsprognoser.” Resuméet præsenterer din virksomheds data gennem diagrammer, hvilket gør det lettere at forstå.

  Wave Review - Opdateret 2023

sage-summary

Fakturering

Sages faktureringsfunktion er let at bruge. Siden “fakturaer” viser en detaljeret tabel over dine fakturaer og en “ny faktura” -knap øverst til venstre. Oprettelse af en faktura er hurtig og nem, hvis du allerede har dine kunder og varer på Sages kontaktliste og inventar. 

Tabellen på Sages “faktura” -side er lidt mere detaljeret end Xeros, da den viser dine kunders telefonnumre. Hvis du primært kontakter dine kunder via telefon, er dette format nyttigt, fordi du ikke behøver at åbne hver faktura for at hente din klients kontaktoplysninger.

salvie-faktura-side

Imidlertid tillader Sage ikke dig at opsætte fakturapåmindelser eller tilbagevendende fakturaer, hvilket ville hjælpe dig med at drive din virksomhed mere effektivt.

For at oprette en ny faktura kan du enten klikke på knappen “+” på navigationslinjen og vælge “salgsfaktura” eller klikke på knappen “ny faktura” på siden “fakturaer”. Hvis du har accepteret tilbud eller estimater, kan du også hurtigt oprette en faktura via knappen “Opret faktura” på hvert sitot eller estimatets status sider.

salvie-quote-statuspng

Sage fører dig til siden “nye fakturaer”, når du har klikket på “ny faktura” -muligheden i “+” -menuen eller “fakturaer” -siden. Du kan udfylde detaljerne på din faktura på denne side “ny faktura”, inklusive varer, kunde og dato. Du kan indtaste på “kunde” -formularen for at vælge en kunde fra dine eksisterende kontakter eller oprette en ny via knappen “tilføj en kunde”. 

For at vælge en vare til din faktura skal du skrive boksen markeret med “vare”, og du kan vælge en vare fra din beholdning eller tilføje en ny via knappen “Opret vare”.

salvie-nye-fakturaer

Hvis varen allerede er i din beholdning, udfylder Sage automatisk alt efter dine lageroplysninger, undtagen kolonnen “rabat”. Det er ikke låst inde, så hvis du har en særlig betingelse for et bestemt salg, kan du ændre det manuelt. 

En ulempe med Sages “faktura” -funktion er, at du ikke kan oprette gentagne fakturaer eller fakturapåmindelser. For nogle virksomheder er disse funktioner vigtige, især hvis dit hovedmål er at automatisere det meste af din virksomheds økonomi. Imidlertid giver Sage dig mulighed for at udskrive pakkesedler til dine fakturaer, hvilket er nyttigt, hvis du ofte har brug for at sende dine kundeordrer.

sage-faktura-status

Udgifter

Ligesom dens “fakturaer” -funktion er Sages “regninger” -funktion let at bruge, men den mangler de automatiseringsfunktioner, der kan hjælpe dig med at styre din udgiftssporing.

Der er to måder at oprette en ny regning på: “+” -knappen på navigationslinjen eller gennem siden “leverandørregninger” ved at klikke på knappen “ny regning”, der fører dig til siden “ny leverandørregning”. 

sage-regninger

Som med fakturaer, kan du oprette en ny leverandør eller vælge en fra din leverandørliste, når du klikker på “leverandør” -boksen. Når du indtaster formularen “vare”, kan du vælge en vare fra din beholdning, der vises under formularen. Sage udfylder automatisk detaljerne om din vare, hvis du bruger din beholdning.

salvie-nye-regninger

Desværre er det alt, hvad du kan få fra Sages funktion “udgifter”. Du kan ikke oprette en tilbagevendende faktura eller en fakturapåmindelse, som du kan med QuickBooks Online, og du kan heller ikke betale dine regninger online (læs vores QuickBooks Online-gennemgang, hvis du vil lære mere). 

Sages “regninger” -funktion er fantastisk til at holde styr på dine udgifter, men lignende platforme, såsom QuickBooks Online eller Xero, tager den et skridt videre ved at tilvejebringe automatiseringsfunktioner, såsom gentagelse af regninger eller regning påmindelser. Læs vores Xero vs. QuickBooks Online-sammenligning for at finde ud af, hvilken platform der er bedre.

Rapportering

Sage tilbyder 23 rapportskabeloner og adgang til Sage Intelligence, dets rapporteringstjeneste. Sage Accounting’s rapporteringsfunktion er alene ikke noget særligt. Det begrænser rapporttilpasningsmuligheden til datointervallet og sorteringsrækkefølgen for de fleste rapporter. 

  FreeAgent Review - Opdateret 2023

En tilføjelse til Sage Intelligence gør imidlertid Sages rapporter mere tiltalende, og du kan også oprette en brugerdefineret rapportskabelon.

Sages 23 rapportskabeloner er opdelt i syv kategorier: “væsentlige rapporter”, “detaljerede rapporter”, “kontantrapporter”, “skatterapporter”, “produkt & servicerapporter, ”“ online betalingsrapporter ”og“ datarapporter. ”

salvie-rapportering

Kategorien “væsentlige rapporter” indeholder de vigtigste rapporter, du bruger til at overvåge din virksomhed, såsom “overskud & tab, ”” balance ”og” tilgodehavender. ” 

Valgmuligheden “detaljerede rapporter” giver mere dybdegående viden om din økonomi, såsom “hovedbog”, “overskudsanalyse” og “salgsindtægter.”

“Kontantrapporter” indeholder rapporter – såsom “pengestrømsopgørelse” – om din pengestrøm og transaktioner, så du kan se, hvor dine penge bevæger sig.

Kategorien “skatterapporter” har to rapporter, “salgsskatterapporten” og “1099 leverandørrapporten”, som er nyttige, når den amerikanske skattesæson kommer.

“Produkterne & indstillinger for tjenester ”har kun en rapport,” aktiebevægelser ”, som giver dig mulighed for at se status for din beholdning i en bestemt periode.

“Online betalingsrapporter” har også kun en skabelon, “Paya”, som er en betalingstjeneste, der kan bruges med Sage til at se de betalinger, der er foretaget ved hjælp af Paya. 

Den sidste kategori, “datarapporter”, indeholder rapporten “kontakter personlige data”, som giver dig mulighed for at fjerne kontakter, du ikke har brug for mere.

salvie-regnskab-lager

Udover Sage Accounting’s rapporteringsfunktion kan du også få adgang til Sage Intelligence via linket “sage intelligence” øverst til højre på siden “rapportering”. Sage Intelligence’s rapportformater er mere tiltalende end Sage Accountings standardrapporter.

Farver og diagrammer i Sage Intelligence’s skabeloner gør det ser bedre ud sammenlignet med Sage Accounting’s standardrapport. Sage Intelligence giver dig også mulighed for at eksportere dine rapporter til en XLSX-fil eller en PDF-fil.

salvie-intelligens-lager

Fra december 2023 er der færre end 20 rapportskabeloner, du kan bruge. Du kan dog oprette en brugerdefineret rapport ved at gå til fanen “mine rapporter” og klikke på knappen “Opret en brugerdefineret rapport”.

salvie-intelligens-lager

Support

Sage tilbyder et væld af oplysninger, som brugerne kan udforske, herunder en blog, hjælpesider og betalte kurser.

For at nå Sages support skal du klikke på “hjælp” -knappen i højre side af navigationslinjen, der åbner din profil på Sage-kundefællesskabet. I den øverste bjælke ser du et søgefelt, hvor du kan se efter både diskussioner og artikler i Sage Customer Community.

salvie-support-samfund

Gennem Sage Customer Community kan du få adgang til Sages hjælpeartikler, diskussion og Sage University, hvor du kan købe kurser, der tilbydes af Sage. Der er kurser i Sages produkter, men der er også kurser i generelle færdigheder, såsom regnskab og bogføring.

Hvis du vil nå Sages support, skal du klikke på den grønne “chat offline oprette en sag” -knap i højre side af profilsiden. Udfyld derefter en formular for at afklare dit problem, og Sages kundesupport vender tilbage til dig inden for 48 timer.

sage-support

Dommen

Sage mangler de ekstra funktioner, der er nødvendige for at slå sine konkurrenter. Manglen på påmindelser og tilbagevendende regninger eller fakturaer kan være en afbryder for nogle virksomheder, især for dem, der ønsker at øge deres effektivitet. 

Dog er dens lagerfunktion stor og har en sporingsfunktion, som andre platforme sjældent har. Sage Intelligence – dens tilføjelse til rapportering – producerer rapporter, der ser godt ud, og du kan oprette brugerdefinerede rapporter.

Sages pris kan synes først billig, men den tilbyder ikke mange funktioner til $ 10. Mange af de funktioner, der tilbydes til denne pris, er også tilgængelige med Wave, et gratis regnskabsværktøj til små virksomheder. 

Sages sider har en pæn grænseflade, der gør det nemt at navigere. Nogle sider er imidlertid overfyldte med links, der kan overvælde brugerne. Sage Accounting’s support tilbyder en masse indhold, herunder betalte kurser, hjælpeartikler og et diskussionsforum.

Hvis du kan lide det, du har læst indtil videre, kan du prøve Sages gratis 30-dages prøveperiode for at se selv, om Sage passer godt til din virksomhed.

Har du brugt Sage før? Vi vil meget gerne høre, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me