ID-vagthundanmeldelse – Opdateret april 2023

ID Watchdog Review

Selvom det ikke er den nemmeste at bruge, er ID Watchdog et kraftfuldt, prisbilligt alternativ til adskillige førende udbydere af identitetstyveri. Læs hvorfor vi kan lide det i denne fulde ID Watchdog-anmeldelse.

id-watchdog-Slider1

id-watchdog-slider2

id-watchdog-slider3

id-watchdog-slider4

id-watchdog-slider5

Tidligere

Næste

ID Watchdog, der erhvervet af Equifax i 2023, har eksisteret siden 2005 og tilbyder identitetstyveri og restaureringstjenester til en rimelig pris. Dette tilbud er stadig intakt, idet ID Watchdog sidder under konkurrencen med hensyn til pris, mens de konkurrerer tit-for-tat om funktioner. 

Tjenesten er ikke blevet opdateret meget, og det er en god ting. Imidlertid er brugervenligheden heller ikke forbedret. Selvom ID Watchdog ikke er en brudt tjeneste, udgør den mere end et problem under opsætningen. Når det er sagt, er beskyttelsen, især for prisen, værdig til vores bedste guide til identitetstyveri. 

I denne ID Watchdog-gennemgang vil vi detaljerede vores erfaringer efter at have taget den ud til en testkørsel. Undervejs vil vi tale om funktioner, priser, brugervenlighed, beskyttelse og support, alt inden vi afsætter vores dom.

Funktioner

ID Watchdog har en standardliste over funktioner, herunder $ 1.000.000 i forsikring, mørk webovervågning og tilpassbare alarmer. Helt ærligt er funktionerne alene ikke imponerende. I betragtning af den lave pris lyser listen imidlertid. 

Dækningen er på lager, men ID Watchdog bygger på den med sagsbehandling. Hvis din identitet bliver stjålet, mens du har et ID Watchdog-abonnement, vil en sagsbehandler blive tildelt restaureringen, der håndterer alt papirarbejde, så du ikke behøver.

Callcenteret, hvor disse sagsbehandlere arbejder, er også åbent døgnet rundt og er i stand til at levere support på mere end 100 sprog. 

Du skal dog ikke løbe ind i problemer. ID Watchdog leverer “grundlæggende” og “avanceret” overvågning, som begge tilbydes på tværs af de to servicelager. “Grundlæggende” består af overvågning af offentlige registre, licenser, certificeringer og mere for at se, om nogen bruger dine personlige oplysninger. 

“Avanceret” overvågning går dybere, når man ser på U.S. Postal Service’s National Change of Address Registry og subprime-lån. Det dækker også det mørke web, scanning gennem websteder, chatrum og fora, der er bundet til handel med stjålne oplysninger. 

Selvom et nichemarked er ID Watchdog især nyttigt for medicinske fagfolk. Den overvåger den nationale udbyderidentifikationsdatabase. Hvis du ikke er klar over, er et NPI-nummer en 10-cifret identifikation for udbydere af sundhedsydelser i USA. Hvis nogen stjæler en læges identitet, kan de bruge dette nummer til at plette lægerens praksis.

Hvis der dukker op noget i de flere områder, som ID Watchdog overvåger, får du besked med det samme, og disse underretninger kan tilpasses. Selvom ID Watchdog altid sender en advarsel, uanset hvor den kommer fra, kan du vælge at modtage den via mobilappen, tekst, telefonopkald eller en kombination. Du vil dog altid modtage e-mail-advarsler.

ID Watchdog-funktioner Oversigt

Prisfastsættelse

ID Watchdog har en enkel produktliste. Tjenesten er den samme, uanset hvilken af ​​de to planer – “plus” eller “platin” – du vælger; du får $ 1.000.000 i dækning, mørk webovervågning, tilpassbare alarmer og fuldt styret gendannelse, hvis din identitet er stjålet. 

Den dyrere “platin” -plan leveres dog også med kreditresultater og rapporter fra Equifax, Experian og TransUnion.

At se, som du kan få opdaterede kreditresultater gratis online, dog er “plus” mere attraktivt. For kun $ 15 pr. Måned er det en stor værdi, især sammenlignet med LifeLock, der opkræver omkring $ 20 mere for en lignende plan (læs vores LifeLock-gennemgang).

Selv rimelige priser er nogle få dollars dyrere end ID Watchdog (læs vores Identity Guard-anmeldelse for et eksempel på det). 

  LifeLock-gennemgang - Opdateret 2023

Det er, hvis du også betaler månedligt. ID Watchdog giver dig mulighed for at vælge en årlig faktureringscyklus ved kassen, og hvis du hopper efter det, får du to måneders beskyttelse gratis. Det bringer den månedlige pris på en “plus” -plan til omkring $ 12,50.

ID Watchdog Platinum

Som nævnt går du glip af kreditresultater og rapporter med “plus”. Du bliver nødt til at gå efter ”platin” -planen, hvis du vil have det, hvilket ikke er det værd, i betragtning af prisstigningen.

Selvom “platin” stadig er billigere end konkurrencen – en lignende plan hos IdentityForce er omkring $ 5 mere pr. Måned, som du kan se i vores IdentityForce-gennemgang – er det overpris sammenlignet med “plus.” 

Det er vigtigt at vælge en plan forfra, som du vil holde fast ved, da ID Watchdog ikke tilbyder restitutioner på månedlige planer. 

Der er dog en vis forvirring omkring årlige planer. I servicevilkårene siger ID Watchdog, at det “vil tilbagebetale dig et forholdsmæssigt beløb”, hvis du opsiger inden udgangen af ​​din årlige periode. Den nævner dog også en treårig plan, som vi ikke kunne finde. 

Denne påstand er i direkte modsætning til dens produktside, der siger ”du kan til enhver tid annullere; dog giver vi ikke delvis månedsrestitution. ” Hvis du køber en årlig plan, refunderer ID Watchdog dig sandsynligvis i de fulde måneder, du ikke har brugt, men det refunderer ikke gebyrer for den måned, du annullerer..

Brugervenlighed

ID Watchdog har ikke et særlig attraktivt websted, men det får jobbet gjort. Det er mere end et par år forældet, men i betragtning af hvor lidt der er til webstedet, er det ikke svært at finde din vej rundt. Følgelig fører det mindre websted også til begrænsede oplysninger om, hvad du køber, når det er tid til tilmelding. 

For eksempel tog det to Google-søgninger og mere end et par minutter at skure webstedet for at finde ud af, at ID Watchdog tilbyder $ 1.000.000 i forsikring. Hvad der skal vises på produktsiden er i stedet skjult i et hierarki af sider, der er opført som den sidste mulighed på fanen “kundeservice” på siden “ID Watchdog-oplevelse”. 

id-vagthund review-hjemmeside

Tilsvarende afklares ikke refusionspolitikken som nævnt ovenfor på produktsiden. I stedet er det skrevet i alle kasketter i de vilkår og betingelser, som kun kan findes gennem sidefoden på hjemmesiden. 

Det ville være en ting, hvis små afklaringer var skjult dybt inde på webstedet, men det er ikke tilfældet her. Væsentlige oplysninger, såsom refusionspolitik og dækningsniveau, afklares ikke på produktsiden. Desuden er disse oplysninger blandet med andre irrelevante oplysninger. 

For eksempel har hovedmenuen på webstedet et afsnit mærket “medarbejderfordele.” Du bliver tilgivet, fordi du tænker, at det er for medarbejdere i ID Watchdog, som vi først gjorde, men siden er faktisk til beskyttelse mod tyveri af forretningsidentitet. Sikkert en fane med det navn ville være langt mindre forvirrende. 

Produktsiden – angivet som “ID Watchdog-tjenester” i hovedmenuen – er dog fin. Det giver en sammenligning af de to niveauer og giver endda en kort forklaring af hver funktion. Når du har valgt din plan, er betalingsprocessen kort. Du vælger din faktureringscyklus, indtaster dine betalingsoplysninger og klikker på “send”. 

id-vagthund review-produkt-side

Derfra starter du kontoindstillingen. ID Watchdog beder kun om grundlæggende oplysninger, inklusive dit navn, telefonnummer, personnummer og hjemmeadresse. På denne side har ID Watchdog et segl, der siger “30-dages pengene-tilbage-garanti: annullere når som helst.” Vi holder ikke pusten fra den påstand.

ID Watchdog Login

Når du har afrundet dine personlige oplysninger, kan du logge ind på ID Watchdog-instrumentbrættet, og mand, er det et skuffende syn at se. Afsnittet “oversigt” giver dig ikke et overblik over meget af noget. Det viser dit navn, det produkt, du har købt, og da du tilmeldte dig en konto.

id-vagthund review-dashboard-overblik

De andre faner, “konto” og “avancerede værktøjer,” er ligeledes blottet for information. “Konto” giver dig mulighed for at ændre dine personlige oplysninger, som ikke kræver en adgangskode. I betragtning af ID Watchdog er en beskyttelse af identitetstyveri, der er for stor til at overvåge. 

  LifeLock-gennemgang - Opdateret 2023

Selv med det er siden “avancerede værktøjer” den værste fornærmede. Der står ”din plan inkluderer ekstra værktøjer som vores mobilapp, mistet tegnebog og forsikring for at sikre, at du har adgang til dine data, når du har brug for dem, og for at hjælpe dig med at komme dig i tilfælde af svig eller identitetstyveri,” og det er det. Ingen links til download af disse funktioner eller nogen anden indikation af, hvordan man får adgang til dem. 

id-vagthund review-avancerede-værktøjer

Den eneste nyttige fane er “serviceguide”, som vil downloade og åbne en PDF, der indeholder detaljerede oplysninger om din konto. Selv da er der dog en mangel på afklaring. For eksempel taler dokumentet om beskyttelse af børnekredit og hævder, at “ID Watchdog er den eneste fordeleudbyder med online børnesikringsfunktioner”, hvilket ikke er sandt. 

Den siger, at du kan aktivere børnesikring via din ID Watchdog-konto, men efter at have kigget gennem det golde instrumentpanel kom vi ikke på noget.

ID Watchdog-opdateringer

Efter at have taget rundt i cirka 20 minutter, bemærkede vi, at instrumentbrættet begyndte at ændre sig. Hver gang vi navigerer til et nyt afsnit, vises en ny fane i øverste bjælke, eller når vi gik tilbage til en side, vi havde besøgt før, ville den have nye sektioner på den.

Det tog et stykke tid, før alting kom helt ind – cirka en times tid – men når det først var gjort, var instrumentbrættet meget mere nyttigt. ID Watchdog viste hvert område, det scannede, samt status for scanningen. Derudover blev der tilføjet et afsnit til alarmer, hvor du kunne se noget, der rullede igennem i dit navn. 

Den endelige form for instrumentbrættet er meget bedre end hvad vi først blev mødt med, men ID Watchdog er ikke væk fra krogen. Det er ikke urimeligt at antage, at nogen lander i instrumentbrættet – ID Watchdog støtter dig der umiddelbart efter betaling – kigger rundt og beslutter, at der ikke er noget andet til det.

id-vagthund review-opdateret-dashboard

Første indtryk er alt, og ID Watchdog er ikke særlig god til det. Der er ikke en velkomst-e-mail eller nogen indikation af, at betjeningspanelet skal konfigureres. 

Faktisk under vores test modtog vi aldrig en e-mail fra ID Watchdog på trods af adskillige forsøg på at nulstille vores adgangskode, efter at vores password manager ikke fik registreret login (læs vores Dashlane anmeldelse for en password manager, der altid fanger logins). 

Vi ventede i timevis, vendte tilbage, ventede lidt mere og bandt igen, men intet kom. Til sidst måtte vi ringe til ID Watchdog for at få nulstillet vores adgangskode (du kan læse mere om denne oplevelse i afsnittet “support” nedenfor). 

ID Watchdog Mobile App

ID Watchdog tilbyder også en mobilapplikation, som er meget mere attraktiv end desktop-instrumentbrættet. Det er dog mere begrænset i funktionalitet. Oprindeligt installerede vi appen i håb om at finde nogle af de funktioner, der er beskrevet i serviceguiden, f.eks. Passwordadministratoren, men fandt dem ikke. 

Den mobile applikation giver dig mulighed for at låse din kredit, føje genstande til din mistede tegnebogshvelv og se advarsler. Det mistede tegnebogshvelv er den mest interessante funktion, da det giver dig mulighed for at se legitimationsoplysninger, hvis du mister din tegnebog. Når det er sagt, ved vi ikke, hvor mange mennesker der går rundt med en liste med kontooplysninger i deres tegnebog. 

Uden for at tilføje nye oplysninger, som er nemmere at gøre på skrivebordet, er mobilappen simpelthen en meddelelsesnav. Det gør dog et godt stykke arbejde. På meddelelsesskærmen er der en knap til “opkalds-ID-vagthund for at undersøge”, som automatisk ringer op til supportlinjen for dig.

  LifeLock-gennemgang - Opdateret 2023

Beskyttelse

ID Watchdog gør alt, hvad en identitetstyveribeskyttelsestjeneste bør, og konstant overvåger din kredit, økonomiske oplysninger og personlige oplysninger. Det går imidlertid ud over det med sociale netværksovervågning, reduktion af anmodninger og underretninger om sexovertræder, der tjener som et alt-i-en-hub til at beskytte dine personlige oplysninger. 

Når instrumentbrættet er fuldstændigt opdateret, ser du de tjenester, ID Watchdog tilbyder, og resultaterne af hver scanning. For eksempel skal den “mørke web”, når man starter, have et klart resultat, mens den stadig scanner den nationale ændring af adressedatabase. Det er nyttigt at ikke kun se nogen advarsler, der dukker op, men også resultaterne af scanningerne, mens de sker. 

Af funktionerne kan vi godt lide det sociale netværksovervågning mest. Du kan binde din Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn til ID Watchdog, men mere end det kan du tilpasse, når ID Watchdog advarer dig om ændringer. Du kan justere sværhedsgraden af ​​alarmer i 14 kategorier, så du f.eks. Kan indstille geodata til “mild” og “bigotry-racisme” til alvorlig.

id-vagthund-anmeldelse-sociale-media-indstillinger

Al denne overvågning kombineres for at danne din eksponeringsrapport, som angiver, hvilke data på sociale medier der kan udsætte dig for identitetstyveri. Selvom det ikke er så altomfattende som Identity Guard’s risikostyringsscore, er eksponeringsrapporten en dejlig tilføjelse. 

Dashboardet er dog ikke kun til overvågning af sociale medier eller dine alarmer. Du kan også låse din kredit, hvis der er nogen uautoriseret adgang. I fanen “Kredit”, der vises efter ovennævnte opdateringer, er der en mulighed for at låse din kredit hos hver af de tre førende kontorer. Hvis du bruger en “plus” -plan, vises kun Equifax. 

id-vagthund review-kredit-lås

Support

Der er kun én måde at få kundeservice med ID Watchdog: over telefonen. Manglen på en supportfane i instrumentbrættet er ikke et tilsyn med design. Uden for serviceguiden og firmabloggen er der ingen selvhjælpsressourcer. Telefonstøtte er den eneste rute, men heldigvis er den effektiv. 

Vi nåede ud om vores glemte adgangskode, og vi var glade for, at vi ikke behøvede at gøre med et automatiseret telefontræ eller noget lignende. I stedet hilser en bot dig, beder dig om at være på linjen i en undersøgelse og forbinder dig direkte med en kundeservicerepræsentant.

Det var en leg at løse anmodningen. Repræsentanten bad nogle grundlæggende oplysninger om at bekræfte opkaldet, inklusive de sidste fire cifre i SSN, vi tilmeldte os, og fik lige til at hjælpe. Selv den korte oplevelse, vi havde, giver os stor tillid til ID Watchdogs evne til at håndtere mere alvorlige anmodninger. 

Manglen på e-mail-support og en videnbase kan dog ikke ignoreres. Selvom ID Watchdog tilbyder telefonstøtte døgnet rundt – og på mere end 100 sprog til at starte – er det ikke en erstatning for e-mail-support og selvhjælpsressourcer. Du kan ikke engang annullere din konto uden at kalde ID Watchdog først.

Dommen

ID Watchdog præsenterer mere end et par hikke under opsætningen, men selv som en dårligt olieret maskine fortjener den din opmærksomhed. Det er billigere end konkurrencen, mens du pakker de samme funktioner. Når det er sagt, handler du med supportmuligheder og brugervenlighed til det lille prisfald. 

Hvis bekvemmeligheds- og supportmuligheder er vigtige for dig, skal du læse vores andre anmeldelser af identitetsstyveri-beskyttelse. Selv med disse ulemper er ID Watchdog dog værd at kigge på. 

Hvad synes du om tjenesten? Har du planer om at prøve det? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Ofte stillede spørgsmål til ID Watchdog

  • Hvad er ID Watchdog?

    ID Watchdog er en beskyttelse af identitetstyveri, der overvåger dit personnummer, bankkontooplysninger, medicinske poster og mere for potentielle svigpunkter. Hvis din identitet bliver stjålet, mens du bruger tjenesten, modtager du op til $ 1.000.000 i udgiftsgodtgørelse og en dedikeret sagsbehandler for identitetsgenoprettelse.

  • Hvor meget er ID Watchdog?

    ID Watchdog tilbyder to planer: plus og premium. “Plus” er $ 14.99 pr. Måned og “præmie” er $ 19,95 pr. Måned, hvis der faktureres månedligt. Hvis de faktureres årligt, tilbyder begge planer to måneders service gratis, idet prisen falder til henholdsvis $ 149,99 og $ 199,95.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me