Bedste note-tagende apps

For dem med det tvangsfulde behov for at notere alting ned, forsvinder dagene efter at det har gipset dine vægge og papkasser fyldt spiralnotatbøger, der er stablet i din garage. Fremveksten af ​​den digitale notesbog har medført en ny æra med optagelse af alle dine tanker, og det er især bemærkelsesværdigt at det er herligt.

Selvom der er mange apper til apper til notater derude, især til smartphones og tablets, er der stadig meget få rigtig gode. Der er desuden en overraskende mængde af forskel mellem de bedste notat-apps og det, de er bedst egnet til.

For eksempel fører Google Keep pakken til registrering af hurtige tanker og lister til senere påmindelse, mens Evernote er bedst til dybdegående undersøgelser. Hvis du bare leder efter en digital dagbog, rangerer Zoho Notebook som vores øverste valg til det formål. Endelig er der OneNote, som vi er ganske sikre på er den bedste notebook til studerende, som vi vil forklare senere.

Vores mål med denne artikel er at hjælpe dig med at finde det rigtige værktøj til at samle din hjerne, noget skyen er særligt velegnet til. Hvis du også leder efter et sted at stash dine dokumenter, fotos og videoer, har vi også en gennemgang af de bedste tilgængelige cloud-opbevaringsløsninger.

Grundlæggende om Cloud Notetaking-apps

En af trends (eller ikke-trends) på det nuværende digitale notebook-marked er, at der ikke synes at være nogen klar enighed om, hvordan et sådant værktøj skal se ud. Mens Google Keep og Evernote rangerer som to af de mest populære navne, er der få ligheder mellem dem, der er bemærkede. Det er imidlertid ikke en dårlig ting: undertiden har du brug for en peashooter og nogle gange en kanon.

Den eneste virkelige konstant er, at de bedste notat-apper, der er tilgængelige i dag, alle er forbundet med skyen. I stedet for at gemme dine noter på din egen harddisk, kopierer disse værktøjer dem til servere. Fordelen er, at du ikke mister dine inspirerede ramblings, hvis din computer går ned, hvilket betyder, at du ikke behøver at rulle terningerne med datagendannelsessoftware for at prøve at få det hele tilbage.

Opbevaring af dine noter i skyen betyder også, at du kan få adgang til dem fra enhver computer eller smartphone uden at skulle overføre filer selv. Dette kaldes enhedssynkronisering, et almindeligt træk ved skylagring (læs om den bedste skylager med synkronisering).

Andre populære funktioner i notatoptagelsesapps er mindre almindelige. Nogle af de mere basale inkluderer notebooks, der skal organiseres dine noter, tekstformatering, tegneværktøjer og muligheden for at tilføje billeder og vedhæftede filer. Mere avancerede muligheder spænder fra tale- og videooptagere til optisk karaktergenkendelse (OCR) og blæk-til-tekst-konvertering.

Hver af de bemærkelsesværdige anmeldelser, vi har skrevet, har en fuld gennemgang af funktioner inkluderet, selvom vi gennemgår vores topvalg nedenfor, vi vil skitsere de mest bemærkelsesværdige. Vi vil også tale om, hvad hvert værktøj er godt til, om det er brainstorming, journalisering, notater til en klasse eller et møde, oprettelse af lister og påmindelser eller udarbejdelse af udtømmende forskning.

Bedste note-tagende app: Evernote

 • Bedste note-tagende app samlet
 • Bedste notat-app til forskning
 • Bedste notat-app til forfattere
 • Bedste notat-app til sikkerhed

Evernote har eksisteret i over ti år, da den blev grundlagt i 2007, og siden den tid har tjent sig selv masser af positive mund-til-mund blandt teknisk-dygtige scribblere. Faktisk balloniserede tjenesten sig til mere end 220 millioner brugere i den sidste rapport, på trods af at de hævede sine priser betydeligt i 2016.

Det skyldes selvfølgelig delvis det faktum, at de fleste vælger at bruge den gratis version af Evernote. Der er dog masser af gratis digitale notebooks derude: hvad der gør Evernote speciel stiger over bundlinjen.

Det hele begynder med en fantastisk desktop-app. Evernote gør det nemt at oprette noter og organisere dem i notesbøger. Du kan også mærke noter til sortering senere med brugerdefinerede tags, hvilket er en fantastisk måde at trække alle dine “blogideer” eller “opskrifter” op med et par museklik. Vi kan også godt lide det faktum, at du kan binde noter sammen med tværbindinger, som et personligt websted til din noggin.

Evernote har de fleste af de tekstformateringsfunktioner, du kan finde med en tekstbehandler, inklusive alle de almindelige skrifttyper. Du kan også indsætte billeder, vedhæfte filer til noter plus optage stemme (men ikke video) noter. Evernote, der er mere nyttig for tablet- og phablet-brugere, har en “blæknot” -indstilling med tegneværktøjer, og den er også kompatibel med nogle smartpens, som Livescribe.

Vi elsker også Evernotes automatiseringsfunktioner. Disse inkluderer en webklipper, som du kan bruge til at sende URL’er eller valgt tekst og billeder direkte til en specificeret notebook. Du kan også videresende op til 200 e-mails pr. Dag til en bærbar computer ved hjælp af en speciel e-mail-adresse, hvis du er en betalende abonnent, og flere foruddefinerede IFTTT- og Zapier-opskrifter er tilgængelige.

For det meste er Evernote også temmelig sikker, hvilket du naturligvis ønsker fra enhver skytjeneste, især en, der muligvis huser dine bedste ideer. Filer er krypteret i hvile og under transit, og du kan tænde for tofaktorautentisering for en vis beskyttelse mod stjålne adgangskoder.

Mens virksomheden administrerer krypteringsprocessen og således teoretisk kunne dekryptere dine noter til ethvert formål, er Evernote en af ​​to digitale bærbare computere, der i øjeblikket understøttes af en tredjeparts add-on kaldet SafeRoom, der vil løse alt det. Med SafeRoom kan du privat kryptere dine bærbare computere med en adgangskode, som kun du kender. Find ud af mere i vores Evernote-anmeldelse.

Evernote-planindstillinger

Tilsyneladende giver Evernotes gratis plan dig ubegrænset lagerplads ligesom dens to betalte planer gør. Det er dog ikke rigtigt takket være en månedlig båndbredde på 60MB. Noter kan heller ikke være større end 25MB, og kun to enheder kan synkroniseres på én gang.

Hvis du har brug for mere fleksibilitet, vil Evernote Plus kun sætte dig tilbage omkring $ 4 per måned eller $ 35 per år. Plus støder din båndbredde op til 1 GB pr. Måned, den maksimale note størrelse til 200 MB og giver dig mulighed for at synkronisere ubegrænsede enheder. Der er også en dyrere Evernote Premium med 10 GB båndbredde pr. Måned.

Intet abonnement lever op til den “ubegrænsede” fakturering, men båndbreddegodtgørelserne skal være nok til at holde dig skrive.

Nummer to: OneNote

 • Bedste notat-app til studerende
 • Bedste notat-app til designere
 • Bedste notat-app til skyopbevaring
 • Bedste note-tagende app til tabletter

OneNote kunne meget let have rangeret først på vores placering, lige så let som det kunne have placeret tredje. Den mest overbevisende grund til at vælge OneNote frem for Evernote er, at det faktisk giver mulighed for mere fleksibel notatoprettelse, og mere nøjagtigt efterligner et faktisk ark papir i en notesbog.

Tekst kan placeres, hvor du vil inden for en note, og OneNote gør et meget bedre stykke arbejde med at understøtte blæknoter med fantastiske tegneværktøjer og blæk-til-tekst-konverteringsalgoritmer. Hvis du leder efter en app til notater til din tablet og smartpen combo, er der ingen tvivl om, at OneNote er et smart valg, som vi diskuterer i vores komplette OneNote-gennemgang.

Det er en af ​​grundene til, at vi kan lide OneNote som en note-tagende app for studerende, da den giver dig mulighed for nøjagtigt at genskabe både ord og diagrammer, der er krittet på tværs af en tavle. I modsætning til Evernote giver OneNote dig også mulighed for at optage videonotater. Det kommer ud over støtte til stemmeretning, hvor begge funktioner er gode til at fange klasselektioner for dem, der hellere vil absorbere og deltage end at skrive rasende væk på deres tastaturer.

Oven i alt får studerende (og lærere) Office 365 gratis fra Microsoft med en gyldig skole-e-mail-adresse, som leveres med 1 TB cloud-lagring til OneNote ud over Word, Excel og PowerPoint.

Andre funktioner til forbedring af noter inkluderer indlejrede links og vedhæftede filer, plus en webklipper, der er tilgængelig som browserudvidelse. Clipperen giver dig mulighed for at gemme sider direkte på OneNote for at bevare forskning, plus tilføje kommentarer og opkald for at minde dig selv senere om, hvorfor du klippede siden i første omgang.

Med alt det gode, er grunden til, at vi ikke rangerede Evernote nummer to og OneNote først, for det meste et spørgsmål om præference for spørgsmål. I det mindste denne forfatter, der ganske vist er en lang tid Evernote-bruger, finder Evernote et bedre værktøj til at organisere og opretholde fokus, både vigtigt for at udarbejde detaljerede forsknings- og udformningsideer.

Derudover understøtter OneNote-appen, der er tilgængelig i Microsoft Store til Windows 10, ikke brugerdefinerede tags, hvilket gør sortering af relaterede noter meget sværere. OneNote 2016 gør det, men den version bliver forladt.

OneNote-planindstillinger

En anden potentiel ulempe ved at vælge OneNote frem for Evernote er, at den gratis version kun leveres med 5 GB lagerplads gennem OneDrive, hvilket rum deles med alle fotos, videoer og dokumenter, du gemmer der. Du kan dog bule op til 1 TB lagerplads for kun $ 6,99 om måneden og få Office 365 også, som er blandt de bedste tilbud inden for cloud-opbevaring.

OneDrive har også en 50 GB-plan til $ 2 om måneden. Vær sikker på og læse vores OneDrive-gennemgang for at få et fuldt kig på den cloud-lagringstjenestes bedste funktioner og mangler.

Nummer 3: Google Keep

 • Bedste notat-app til mobil
 • Bedste note-tagende app til stemmememoer
 • Bedste notat-app til påmindelser

Google Keep er ikke næsten et så kraftigt forskningsværktøj som Evernote eller OneNote: der er ingen notebooks til at organisere dine tanker, noter har en grænse på 20.000 tegn, du kan ikke tilføje filvedhæftede filer, der er ingen tekstformateringsfunktioner, og der er ingen desktop klient. På trods af alle disse glip er det stadig en praktisk note-app, hvis du bruger den godt.

Værdien af ​​Google Keep stammer fra at anerkende, at det inden for det bemærkelsesværdige landskab dominerer sit eget rum, som vi vil kalde “lad mig notere den niche”. Især Google Keep til Android er perfekt til at optage de uventede blitz af inspiration, der kommer, mens man kører på metroen, går gennem parken og pontificerer på toilettet.

Vi er især slået med Google Keep som en optager til stemmememoer (eller kaptajnets logfiler, hvis du er med Starfleet). Optagelse af talte memoer på din telefon er ikke en ny funktion blandt notat-apps, men parret med Googles generelt nøjagtige talegenkendelsesfunktioner, det er det bedste værktøj, vi har spillet med til at konvertere tale til tekstnotater.

Google Keep understøtter også tagging for at sortere dine tilfældige tanker senere. Der er også en praktisk påmindelsesfunktion, der bruges sammen med Keep’s listefremføringsfunktioner fungerer godt til at udarbejde projekt, købmand, hævn og andre to-do lister.

Ikke overraskende for kongen af ​​søgning har Google Keep en Chrome-webklipper til konservering af indhold, mens den blev fundet på internettet. Vi foretrækker dog den, du får med Evernote, som er mere fleksibel og giver dig mulighed for at samle dine udklip i notebooks.

Bortset fra nogle af de nævnte manglende funktioner er sandsynligvis den bedste grund til at undgå Google Keep usikkerhed om, hvor privat den er. Google tjener penge på reklamer og forbeholder sig retten til at scanne brugerdata, der er gemt på dets servere, så de kan bruges i målrettede marketingkampagner (Læs vores fulde Google Keep-anmeldelse for mere om det).

Selvom Google Drive kan sikres ved hjælp af Boxcryptor og Evernote og OneDrive ved hjælp af SafeRoom, er der ingen lignende mulighed for privat at kryptere Google Keep-noter. Med det i tankerne skal du være forsigtig med, hvad du siger til Google Keep, fordi der er en god chance for, at der er en markedsfører derude, der lytter til dig.

Google Keep-planindstillinger

Google Keep er 100 procent gratis og giver dig mulighed for at tage ubegrænsede noter, hvilket ikke gør noget for at forringe vores bekymringer om privatlivets fred, i betragtning af at Google er mere i at tjene penge end “ikke gør noget ondt” i disse dage. Appen optager ikke nogen Google Drev-lagerplads, så du kan holde det klart for dine fotos (find ud af, hvor Google Drev rangerer i vores bedste cloud-opbevaring til opdatering af fotos).

Nummer 4: Zoho Notebook

 • Bedste notat-app til journalføring

Zoho Notebook rangerer som vores næstsidste note-app-anbefaling. Som de andre poster på denne liste er der visse ting, det gør bedre end resten af ​​feltet, selvom disse ting er lidt mere begrænset.

Især synes vi, Zoho Notebook er ideel som journaliseringsværktøj. Selvom der ikke er nogen desktop-klient tilgængelig, er browserinterfacet designet så godt, at du sandsynligvis ikke vil bemærke det. Vi detaljerede erfaringerne nærmere i vores Zoho Notebook-gennemgang.

Selvfølgelig betyder det, at dine bærbare computere ikke vil være tilgængelige offline på dit skrivebord, især problematisk, hvis du finder dig selv at dokumentere et apokalyptisk scenario, hvor der ikke er interweb.

Designet af online-interface er kortbaseret, som hver bærbar har sit eget kort og et særligt omslag. Den bærbare pc-omslag er i sig selv tegnet i stedet for solide farver, hvilket gør dem nemme at finde.

Notebooks kan indeholde et ubegrænset antal noter, selvom noterne i sig selv er begrænset til kun 10.000 tegn, hvilket er ca. 2.000 til 3.000 ord. For en personlig dagbog skulle det dog være tilstrækkeligt til at huske en dag.

Der findes også en række forskellige notatyper, herunder foto-, lyd- og skitsebemærkninger. Disse hjælper med at forbedre dine journalføringsmuligheder og bør især appellere til kreative typer.

Hvad Zoho Notebook ikke er god til er forretningsbrug, hvilket er overraskende i betragtning af at Zoho primært udvikler forretningsværktøjer som CRM-software. Du kan ikke samarbejde om noter med andre, der er begrænsede muligheder for formatering, ingen optisk tegngenkendelse til at trække tekst fra scannede billeder og ingen IFTTT- eller Zapier-opskrifter til at gøre ting som videresende indlæg på sociale medier til en notebook.

Zoho Notebook-planer

Ligesom Google Keep er Zoho Notebook helt gratis. Du kan oprette ubegrænsede notesbøger og ubegrænsede noter uden nogensinde at skulle bekymre dig om at købe flere gigabyte i skyen eller endda løbe ind i månedlige båndbreddegrænser, som du vil med Evernote.

De eneste grænser, du behøver at bekymre dig om, er 10.000 tegn cap til noter og en maksimal filstørrelse på 5 GB til vedhæftede filer. Fraværet af grænser og omkostninger gør Zoho Notebook ideel til dem, der leder efter en notat-app med bærbar support og begrænset finansiering til rådighed.

Nummer 5: Boksnoter

 • Bedste EFSS-værktøj med Notes-app

For forretningsbrugere med et behov for nemt at tage og distribuere mødeanvisninger, projektnoter og andre memoer er en enkel note-app fornuftig. Den nemmeste måde at gøre dette på ville være ved integration med en cloud-opbevaringsløsning. Desværre tilbyder ikke mange af vores bedste EFSS-valg (enterprise sync and share) et indbygget værktøj til at gøre dette.

OneDrive har OneNote, men det er for meget til enkle memoer. Dropbox og Box er de to tjenester, der sandsynligvis fungerer bedst til dette behov, hvor Dropbox har sit Dropbox Paper-værktøj og Box har Box Notes. Af de to besluttede vi, at Box Notes er den lidt bedre app, og derfor er vi ved at gøre det til vores femte og sidste note-app-anbefaling.

Individuelle noter oprettet ved hjælp af Box Noter kan være massive, med anbefalede (men ikke faktiske) grænser på 200 sider tekst og 500.000 tegn. Som vi diskuterer i vores Box Notes-gennemgang, gør fraværet af organisationsfunktioner som notesbøger og note-tags samt ingen tekstformateringsmuligheder det til et dårligt valg til at udarbejde store mængder forskning.

På samme tid har den notat-app en simpel design og delefunktioner, der gør den god til det daglige kontorarbejde. Medarbejdere kan få adgang til noter via deres e-mail-adresse, eller du kan generere et delbart link, der peger til noten, og op til 20 personer kan redigere den samme note samtidigt.

For at styre den mængde samarbejde opretter Box Notes en ny noteversion hvert 30. sekund, så du kan rulle uønskede ændringer tilbage. En administrationskonsol giver dig også mulighed for at spore viste, redigerede og slettede noter.

Boksnotatplaner

Box Notes leveres gratis med Box sky-opbevaring. Hvis du leder efter en personlig cloud-lagringsindstilling, er der en gratis 10 GB-plan, du kan bruge. Efter dette giver omkostningsopbevaringsforholdet imidlertid ikke meget mening til hjemmebrug: $ 11 pr. Måned for kun 100 GB lagerplads.

For forretningsbrugere er pricetaggen mere behagelig. Hver plan kræver mindst tre brugere, men ubegrænset cloud-lager til $ 15 om måneden er intet at nyde på.

Faktisk rangerer vi Box blandt de bedste ubegrænsede cloud-lagerløsninger generelt. Når det er sagt, hvis noter-værktøjet ikke betyder meget for dig, synes vi Egnyte Connect er en bedre aftale og mere dygtigt EFSS-værktøj samlet set. Læs vores Egnyte Connect-anmeldelse for at finde ud af, hvorfor.

Afsluttende tanker

Der er en håndfuld andre notat-tagende apps tilgængelige. Ingen andre tjenester, vi har gennemgået, garanterer dog virkelig at være bedre end Evernote, OneDrive, Google Keep, Zoho Notebook eller Box Noter til en bestemt brugssag.

Selvom det at navngive Evernote den bedste tilgængelige notat-app ikke er nøjagtigt originalt, når det kommer til no-nonsense digitale bærbare computere, er det kun OneNote, der virkelig har dukket op som en udfordrer, der er værdig til den ofte hævdede “Evernote Killer” -status. Zoho Notebook har ikke næsten nok funktioner til, at dens marketingafdeling overbevisende kan fremsætte denne påstand (selvom de gør det), mens Google Keep gør det er sine egne ting.

På en sidste note, uanset hvilken bærbar computer du går med, hvis du skriver væk over et offentligt WiFi-netværk, skal du være sikker på og være sikker med en VPN, især hvis du bruger nogen af ​​disse tjenester til at bevare personlige oplysninger. Vi har en bedste VPN-guide med masser af gode muligheder samt en privatlivsguide for journalister.

Giv os venligst din egen note i kommentarerne nedenfor, og tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me