Com sincronitzar els teus jocs de PC desats entre ordinadors amb Dropbox

Quin és el vostre gènere de joc favorit: acció com Call of Duty, esports com FIFA 14 o trencaclosques com Brain Age? Bé, siguin quins són els jocs que més t’agraden, alguna vegada t’has adonat del fantàstic que seria jugar i guardar jocs en un ordinador i accedir-hi des d’un altre lloc en lloc de dependre només d’un?

Fascinant, no és així?

Bé, aleshores estaria encantat de saber que Dropbox pot fer que això passi amb facilitat. Podeu desar fitxers de jocs des d’un PC a un compte d’emmagatzematge Dropbox i compartir els fitxers desats amb amics en qualsevol moment i qualsevol lloc. Anem a esbrinar com

.

El procés de

Quan es descarrega un joc, els fitxers normalment es guarden a la carpeta local Els meus documents. Hem de copiar els fitxers de desar a Dropbox i després generar un enllaç simbòlic que apunta a Dropbox a la carpeta de desat original. D’aquesta manera, sempre que pensi guardar el joc, es redirigirà a les estalvis sincronitzats a Dropbox.

Per fer aquesta feina fàcil, hem dividit el procés en diversos passos per obtenir més claredat.

Pas 1: Còpia de seguretat dels fitxers

El primer treball és fer una còpia de seguretat dels estalvis que vulgueu sincronitzar.

Aquests fitxers poden representar una quantitat important de temps de joc, de manera que una còpia de seguretat és molt important i aquest hauria de ser el primer pas.

  Creeu el vostre propi núvol privat per a qualsevol aplicació amb FileCloud

Pas 2: instal·leu el client Dropbox

La instal·lació del client Dropbox hauria de ser el següent pas, ja que simplificarà el procés de sincronització.

Dropbox vs Box
Client d’escriptori Dropbox

Tanmateix, assegureu-vos que hi ha prou espai lliure disponible abans d’iniciar-lo perquè no es perdi l’esforç.

Pas 3: cerqueu els fitxers de jocs desats

Esbrineu on es guarden els fitxers de jocs a la màquina local. L’ideal seria que es trobés a la carpeta Els meus documents o a la carpeta Els meus jocs dins d’ella, però la ubicació varia segons el joc.

Si encara no ho podeu saber, intenteu fer clic amb el botó dret a la icona de drecera del joc i triar Obre la ubicació del fitxer a les opcions emergents.

Pas 4: transferiu les carpetes desades a Dropbox

Això és bastant fàcil. Suposem que els desos de joc es troben a la carpeta Els meus jocs i els voleu moure. Ara, tot el que heu de fer és simplement crear una carpeta al vostre Dropbox i copiar-hi els fitxers i tot això; els fitxers de PC a Dropbox es transferiran de forma perfecta.

Una altra sortida és el complement de sincronització de carpetes Dropbox.

Això ajudarà a traslladar qualsevol carpeta al compte de Dropbox i es generarà un enllaç simbòlic per apuntar-lo a la nova adreça. Tot el que heu de fer és instal·lar-lo i, a continuació, feu clic amb el botó dret a la carpeta que voleu transferir a la vostra màquina local, seleccioneu l’opció “Sincronitza amb Dropbox” i tot això. Mourà tots els fitxers desats en un parell de segons.

Pas 5: sincronització en altres equips

Heu desat els fitxers a Dropbox i ara voleu sincronitzar-los amb altres equips. Llavors, com fer-ho? A continuació, es presenten dues maneres de fer-ho realitat.

  Com solucionar un disc dur extern que no apareix al 2023

Elimineu o canvieu el nom de la carpeta de desat original del joc i executeu la següent comanda com a administrador.

“C: \ Usuaris \ Nom d’usuari \ Documents \ Els meus jocs \ Nom del joc” “C: \ Usuaris \ Nom d’usuari \ Dropbox \ Game Desades \ Nom del joc”

La primera ruta del fitxer ha de ser la carpeta de desat original del joc i la segona, la nova carpeta de desada de Dropbox. Ara premeu Enter i es crearan els enllaços simbòlics. Per assegurar-vos que funcioni, torneu a la carpeta original per comprovar si la drecera s’ha creat realment. Reiteneu aquest procés a tots els equips que voleu sincronitzar..

cinc pitjors errors de núvol

L’altra manera és utilitzar l’aplicació de sincronització de carpetes Dropbox. Baixeu-lo a l’altra màquina, localitzeu el desat del joc i torneu a triar l’opció “Sincronitzar amb Dropbox” com abans. L’aplicació identificarà si ja preval una carpeta Dropbox amb un nom similar i tot el que heu de fer és permetre que es fusioni i sobreescriure.

Tanmateix, heu d’assegurar-vos que els fitxers desats ja estan disponibles en aquest equip i s’han de fer una còpia de seguretat en un altre lloc i, a continuació, s’han de suprimir els fitxers indígenes de la carpeta. Assegurarà zero contradiccions amb els estalvis de Dropbox.

Pas 6: Prova

Aquest pas final és important per ajudar a verificar si el procés realment va funcionar. Inicieu el joc en un equip, deseu-lo a qualsevol ubicació arbitrària i, a continuació, proveu d’iniciar aquest joc a l’altra màquina i, si té un èxit, haureu de poder carregar el fitxer desat més recent des del primer equip.!

Hi ha altres eines disponibles per sincronitzar els jocs de PC desats entre els ordinadors. Una d’elles de les quals ja us heu familiaritzat amb Steam Cloud, força popular. Tot i això, a diferència de Dropbox, no admet tot tipus de jocs.

  Millor VPN per a Linux 2023

A més, quan es tracta d’estalvis de jocs, Steam Cloud no restaura les versions anteriors, que es poden fer amb Dropbox fàcilment.

Conclusió

Dropbox és bastant fiable, fàcil de configurar i funciona excepcionalment bé. Una vegada que algú s’acostumi al procés de trasllat d’arxius des de PC a Dropbox i a accedir a ells des de diverses altres màquines, configurar-ho en equips addicionals hauria de ser bastant fàcil.

Ja heu provat el procés? Hi ha algun altre pas que voldríeu afegir? Deixeu els vostres comentaris i moltes gràcies per llegir!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me