Bedste hubiC-alternativer 2023: Vi byder på en ubemærket Adieu

Au revoir, hubiC. I tilfælde af at du ikke havde hørt det, har den Frankrig-baserede leverandør af cloud-lagring besluttet at lukke butikken. C’est fini, temmelig meget.

Moderselskabet OVH offentliggjorde for nylig, at hubiC ikke længere ville acceptere nye brugere. Eksisterende brugere, uanset hvor få de måtte være, vil ikke blive sparket ud endnu. Da der ikke kommer flere opdateringer og allerede næsten ikke-eksisterende kundesupport, er tiden til at finde et levedygtigt hubiC-alternativ nu.

Selvom vi aldrig rigtig kommer tæt på at konkurrere med de bedste cloud-lagerløsninger, fik hubiC’s tilbud om 25 GB gratis cloud-lager og OVHs ellers stærke omdømme bestemt opmærksomhed. Ved OVHs egen optagelse har virksomheden imidlertid på grund af andre interesser aldrig haft tid til at fortsætte med at forbedre det, der for syv år siden var et beskedent lovende produkt.

Når vi kommer op, giver vi dig en oversigt over en håndfuld muligheder for cloud-lager til at erstatte din hubiC-konto. I betragtning af at mange brugere af hubiC sandsynligvis blev tiltrukket af servicestedet som et Dropbox-alternativ, vil vi især fokusere på nogle nichemuligheder, som vi tror, ​​du vil synes om, ledet af pCloud.

Men først, da der ikke er noget sjovere end at slå en død hest, lad os tale lidt mere om, hvorfor hubiC bider den store.

Bedste HubiC-alternativer 2023

Hvad førte til hubiC-lukningen

Læs vores hubiC-gennemgang, så ser du hurtigt, at vi havde vores problemer med det som en cloud-opbevaringsløsning. Mens OVH er en global magt i skybranchen, har virksomheden helt klart ikke lagt meget på at gøre hubiC virkelig værd.

Den bedste indikator for OVHs uinteresse var måske det faktum, at der ikke var nogen direkte supportkanal for hubiC-brugere: ingen telefonisk support, ingen live chat og ikke engang en e-mail-adresse. Det eneste middel til at få hjælp var et brugerforum, der aldrig blev brugt.

Derefter er 25 GB gratis lagerplads et tilbud, som du ikke finder noget andet sted, nu hvor MEGA akselererede sit 50 GB-tilbud. Endnu mere imponerende var hubiCs 10TB-lagerplan for lidt over $ 50 pr. År. Det er ti gange den mængde lager, du får med Dropbox (læs vores Dropbox-gennemgang) for mindre end halvdelen af ​​omkostningerne.

Det viser sig imidlertid, at der er en grund til, at hubiC kastede så meget skylagring på brugerne. Faktisk flere grunde: langsom filsynkronisering, buggy mobile apps og dårlige fildelingsfunktioner på toppen af ​​listen.

Tilføjelse til problemerne, hubiC var bare ikke så sikker. Tjenesten tilbyder ikke kun nul-viden kryptering – hvilket i sig selv er en almindelig mangel – hubiC krypterede ikke engang data ved hvile i skyen.

For en verden, hvor cyberkriminalitet er stigende, er det en temmelig utilgivelig synd i dagens cloud-lagermarked (selvom det er en, som både OneDrive Personal og Amazon Drive begår).

Andre manglende funktioner inkluderede tofaktorautentisering, forhåndsvisning af filer, versionering, opbevaring af slettede filer og webDAV-support: alle funktioner, du ville forvente at finde i en moderne cloud-opbevaringsløsning.

Slutresultatet – det vil sige hubiC’s slutning – var et, som vi ærligt talt har forventet her på Cloudwards.net i et par år nu. Indrømmet, vi regnede også med, at online-backupudbyder Degoo (læs vores Degoo-anmeldelse) ville foldes først, men vi regner stadig dette som en “fortalte dig det.”

  Bedste tale-til-tekst-software: Diktere resultater

De bedste hubiC-alternativer

Det er ikke nyttigt at græde over spildt mælk. Selvom der ikke næsten er så mange gode cloud-opbevaringsløsninger som vi ønsker, var der stadig mere end nok til at finde et passende hubiC-alternativ.

I betragtning af at mange hubiC-brugere sandsynligvis sidder fast med tjenesten til den gratis lagerplads, kan du måske give vores bedste gratis cloud-lagerartikel en læs næste. Faktisk nævnes hubiC i denne artikel, skønt som en “uærlig” omtale, mest på grund af dens manglende filkryptering og det faktum, at virksomheden aldrig svarede på vores e-mails.

Hvis det er en god pris, du er på udkig efter, er vores bedste tilbud inden for cloud-opbevaring en anden artikel, der er værd at tjekke ud. Du vil finde mange af de samme muligheder, der er anført nedenfor, dog med vores topvalg som en hubiC-erstatning, pCloud.

1. pCloud

Fordi hubiC indgik en sådan skødesløs tilgang til beskyttelse af filer, besluttede vi at starte vores liste med en service, der for det meste gør sikkerheden rigtigt. Alle filer, der er gemt med pCloud, krypteres både i transit og i hvile ved hjælp af AES-256, en krypteringsprotokol, der i vid udstrækning betragtes som den mest sikre i brug, i det mindste kommercielt.

Bedre endnu, med pCloud kan du købe nul-viden kryptering som en tilføjelse. Kaldt Crypto koster tilføjelsen ekstra (se vores pCloud-gennemgang for at finde ud af, hvor meget), men det er det værd. Nul-viden kryptering betyder, at dine filer er sikret fra det tidspunkt, de forlader din computer, til det tidspunkt, hvor du downloader dem igen, og ingen, men du kan dekryptere dem.

pCloud giver dig ikke næsten lige så meget gratis skyopbevaring som hubiC, men den 10 GB, den giver dig, er ret god, uanset. pCloud har også et anstændigt henvisningsprogram, som giver dig en ekstra gigabyte pr. tilmelding, men hvis du ikke har lyst til at arbejde, er prisplanerne også overkommelige.

Du kan tilmelde dig 500 GB skyopbevaring for kun $ 5 om måneden eller få en hel 2 TB for $ 8. pCloud tilbyder nu også gratis levetidsplaner for dem, der virkelig er tilsluttet tjenesten.

Selvom det ikke er en så generøs aftale som hubiC med hensyn til penge til opbevaring, giver pCloud de fleste af de funktioner, som hubiC manglede, hvilket fører til dens bortgang. Det inkluderer filversion og fileksempler. Du kan endda streame musik og film med pCloud, hvilket gør det til vores foretrukne skylager til fotos og videoer.

Vores eneste forsigtighed med pCloud er, at tjenesten ikke tilbyder to-faktor-godkendelse. Hvis det er et problem, kan du overveje vores valg af tredjeplads, Sync.com, en service, som vi betragter som den bedste cloud-opbevaringstjeneste med nul-viden.

2. MEGA

For dem, der præmiefri lagerplads frem for alt, passer MEGA muligvis til regningen. Mens tjenesten ikke længere tilbyder 50 GB gratis lagerplads som den plejede at gøre, er den 15 GB, den giver dig, bedre end de fleste, især nu hvor hubiC ikke længere er i gang.

Med henvisninger og ved at udføre visse handlinger som at downloade MEGA Android-appen, kan du tjene endnu mere, selvom enhver bonuslagring forsvinder efter et år.

Samlet set er MEGA en service, som vi er gået frem og tilbage på her på Cloudwards.net. På den ene side virker nogle af dens funktioner en smule klodset implementeret som fildelingsmekanik. MEGA leverer dog også både stærk sikkerhed og pæn filadministrationsfunktioner generelt.

  Hvorfor virksomheder skal bry sig om Ransomware

Vi har for nylig opdateret vores MEGA-gennemgang for at skeve mod gunstige, hovedsageligt fordi vi endelig besluttede, at det var på tide at give MEGA et pas på dets tidligere bånd til den kontroversielle Kim Dotcom og den ustabilitet, han kom til at repræsentere.

En af de bedste ting ved MEGA, bortset fra generøs gratis opbevaring, er, at du i modsætning til med pCloud ikke behøver at betale ekstra for nul-viden kryptering: det er en standardfunktion i tjenesten. Vi synes dog også, at pCloud giver bedre værdi, i det mindste i den lave ende.

1 TB lagring med MEGA koster over $ 3 dollars mere end 2 TB pCloud-lagerplads. For dem, der har brug for mere plads, tilbyder MEGA imidlertid også 4 TB og 8 TB planer, der er billigere, end du finder andre steder nu, hvor hubiC’s sol går ned.

Som pCloud skuffer MEGA ved ikke at tilbyde tofaktorautentifikation, men det er stadig mere sikkert end hubiC, så det er der. Andre fordele ved tjenesten i forhold til hubiC inkluderer fileksempler, musik- og videostreaming og filversion.

3. Sync.com

På mange måder er Sync.com den bedste anbefaling på denne liste over hubiC-alternativer. Ligesom pCloud koster 2 TB lagerplads kun 8 dollars om måneden. I modsætning til pCloud er kryptering af nul viden gratis, som diskuteret i vores Sync.com-gennemgang.

Generelt set er vi faktisk ganske sikre på vores vurdering af, at Sync.com er den mest sikre cloud-lagringstjeneste, der er tilgængelig i dag, i det mindste til hjemmebrug. Ud over skudsikker kryptering tager Sync.com en omhyggelig tilgang til fildeling, som vi virkelig kan lide.

Denne tilgang inkluderer muligheder som adgangskodebeskyttelse og udløbsdatoer for links, der er sjældne nok blandt skyudbydere. Dertil kommer, at du også kan indstille grænser for download-download og give upload-links, som andre kan bruge til at tilføje filer til din lagringskonto. Sådanne funktioner er grunden til, at vi rangerer Sync.com som den bedste cloud-lager til fildeling.

Nedadrettede får du kun 5 GB ledig plads med Sync.com, selvom virksomheden lader dig gøre ubegrænsede henvisninger for en ekstra 1 GB hver. Fordi Sync.com er så låst, er fileksempler og mediestrømning ikke muligt fra dens web-brugergrænseflade.

4. IDrive

Vi inkluderer IDrive på denne liste, selvom det er mere online backup end cloud-lager. Årsagen hertil er, at hubiC også havde online backup-muligheder, selvom det generelt var forfærdeligt til dette formål. (Hvis du ikke allerede har kendskab til emnet, har vi en artikel, der beskriver forskellene mellem online sikkerhedskopiering og cloud-opbevaring).

IDrive leverer 2 TB online-sikkerhedskopiering og en ekstra 2 TB cloud-lager til omkring $ 5 om måneden. Det er meget på papiret.

IDrive leveres også med mange af de funktioner, der giver god online backup og cloud-opbevaring, hvilket gør det måske til den bedste “crossover” -tjeneste derude. Til online sikkerhedskopiering inkluderer det planlægning af sikkerhedskopiering, fil-kopiering på blokniveau, backup af eksternt drev og andre funktioner, som hubiC manglede.

Til skylagring inkluderer det både filsynkronisering og fildelingsfunktioner. IDrive er også mere sikker end hubiC, hvilket giver en mulighed for privat kryptering fra ende til ende samt tofaktorautentisering. Vi dækker alle disse funktioner i vores IDrive-gennemgang. Hvis online-sikkerhedskopi er dit vigtigste behov, kan du måske have det bedre med at læse vores bedste online backup-guide først.

Du kan prøve IDrive med en 5 GB gratis konto, som vil være nok til cloud-lager, men sandsynligvis ikke hjælper med backup-behov.

5. Google Drive (snart Google One)

Google Drev bryder temaet med sikkerhed, som vi har fokuseret på nogle med vores første fire valg. For det første tilbyder Google Drive ikke indbygget privat kryptering. Som du kan læse om i vores Google Drev-gennemgang, er der en meget god chance for, at Googles marketingafdeling scanner dine filer for at hjælpe med at opbygge en profil for bedre at målrette dig mod relevante annoncer.

  Sådan gendannes Outlook Mailbox Exchange

Oven i alt er Google ofte blevet knyttet til NSA i løbet af det sidste årti.

Google krypterer dog i det mindste data i hvile i modsætning til hubiC. Yderligere er tjenesten kompatibel med tredjeparts nul-viden krypteringssoftware, især Boxcryptor, som vi dækker i en separat Boxcryptor-gennemgang.

Det betyder, at du kan gøre det sikkert, hvis du ikke har noget imod at lægge lidt arbejde. Det er sandsynligvis værd at det med Google Drev er mere end de fleste andre mainstream cloud-lagringsmuligheder takket være fremragende samarbejdsintegrationer som Google Docs.

Google giver dig også 15 GB Google Drev-lagerplads bare for at oprette en Google-konto, som du stort set skal gøre, hvis du er en Android-bruger. For dem, der har brug for mere lagerplads, har Google en række prisplaner, herunder en $ 100 100 GB-plan.

Mens 1 TB lagringsplads i øjeblikket koster $ 10 om måneden, omdannes Google Drive til Google One i løbet af 2023, i hvilket tidsrum det vil fordoble tilbudet til 2TB. Det gør det til en af ​​de bedre tilbud derude, og vi ville ikke blive overrasket over at se flere cloud-lagringstjenester følge i hubiCs vej på grund af det (se dig senere, Dropbox?).

Ærlige nævn

Der er andre mulige cloud-lagringsmuligheder derude til selvfølgelig at erstatte hubiC. For dem, der kunne lide det faktum, at hubiC var baseret i det privatlivsvenlige EU, som nu beskytter borgerne med den nyligt præciserede GDPR, er Tresorit et godt, omend dyrt valg. Det matcher Sync.com på de fleste andre måder end værdi, som du faktisk kan læse om i vores Tresorit-gennemgang.

En anden mulighed er at gå virkelig alternativ ved at vælge vælge din egen-lager-service Storage Made Easy. SME leverer filsynkroniserings- og delingssoftware, men lader dig vælge din valgte sky til at parre den med.

Som omtalt i vores Storage Made Easy-gennemgang inkluderer mulighederne for det cloud-infrastrukturtjenester som Amazon S3 og Rackspace Cloud Files. Budgetvenlige Wasabi understøttes også, en sky-IaaS, vi tackle i vores komplette Wasabi-gennemgang.

Afsluttende tanker

At vælge en ny cloud-lagringstjeneste til at erstatte hubiC er den sjove del. Selvom du ikke finder mange muligheder derude med 25 GB gratis lagerplads, og du ikke finder nogen, der tilbyder 10 TB lagerplads til prisen for en paperback-roman, vil du finde mange tjenester, der er meget mere i stand end hubiC, og endda villige også for at besvare dine e-mails.

Den sværere del kan være at få dine data fra hubiC til dit nye valg af lager, især hvis du har til hensigt at tilmelde dig mere end én til udskiftning. Til den del anbefaler vi, at du prøver MultCloud.

MultCloud er en sky-til-sky overførselstjeneste, som vi for nylig har gennemgået dybtgående (læs vores MultCloud-gennemgang), der fungerer sammen med hubiC og flere andre cloud-lagringsmuligheder, inklusive vores top valg til at erstatte hubiC, pCloud (men ikke Sync.com, desværre ).

Med det byder vi hubiC på et mildt sagt ambivalent farvel. Vi vil beklage afslutningen på en æra, men godt … Måske vil vi bare sørge over, hvad der kunne have været i dette tilfælde.

Du er velkommen til at give dine egne forslag til hubiC-alternativer nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me