Bedste Online Backup til England 2023

Under Storbritanniens overskyede himmel er der en masse tyvinger i gang. En bærbar computer stjæles hvert 53 sekund, normalt på en pub eller på røret. Bobbies kan ikke være overalt, men denne statistik er stadig alarmerende og burde give dig en grund til at tage backup af dine data. Vi er blevet gennemgået gennem sikkerhedskopier og valgt den bedste online backup til Storbritannien allerede, startende med CloudBerry Backup kombineret med Amazon S3.

Ikke kun kan nogen stjæle din bærbare computer, din harddisk kan muligvis ødelægge eller fungere. Du kan prøve at gendanne dine data, men du kan ikke være sikker på, at de fungerer. Solid state-drev går ikke sammen som almindelige harddiske – deres fiasko er mindre end 1 procent – men de har flere datafejl.

Vi valgte vores valg til denne liste fra vores bedste valg af online backup. Hvis du har brug for opbevaring, skal du læse op om forskellen og se vores artikel om den bedste cloud-opbevaring i Storbritannien. Før vi starter listen, lad os gennemgå de kriterier, vi brugte til at lave den.

Bedste Online Backup for Storbritannien 2023

Hvad der gør online sikkerhedskopiering bedst for England

Første backup kan tage lang tid. Hvis du har en tæt server, fremskynder din overførsel, fordi din forbindelse er stærkere og ikke brydes så ofte.

Din forbindelseshastighed påvirkes også af din internetudbyder og den online sikkerhedskopiering, du bruger. Hvis sikkerhedskopietjenesten giver dig mulighed for at indstille foretrukne overførselsindstillinger, skal du øge antallet af tråde for at øge hastighederne og gashåndtere dem om nødvendigt, det er endnu bedre. En blokniveauoverførselsalgoritme hjælper dig også efter den første sikkerhedskopi.

Da britiske love er, som de er, skal tjenesten beskytte dit privatliv – læse vores bedste VPN til den britiske artikel for at beskytte den yderligere – og give stærk sikkerhed. Backup-tjenester skal tilbyde hvile, transit og privat kryptering, hvilket betyder, at ingen kan læse dine skydata. To-faktor-godkendelse vil også hjælpe mod hackere, der også gerne vil stjæle dine legitimationsoplysninger.

En god brugeroplevelse vil gøre det let for dig at bruge tjenesten. Desktop-klienterne skal arbejde på de fleste operativsystemer, og deres grænseflader samt dem til web og mobil skal være attraktive og ligetil.

Du ønsker ikke at tømme din tegnebog, mens du handler efter online backup. Det er derfor, vi tager værdi i betragtning for at sikre dig, at du får mest ud af dit penge. En tjeneste har fortrinsvis også mange planer, fordi det øger chancerne for at finde en god pasform.

1. Bedste Online Backup til England: CloudBerry Backup med Amazon S3

CloudBerry Backup er ikke som almindelig cloud backup. Det giver dig ikke noget sikkerhedskopi. I stedet vil det fungere som et centralt knudepunkt for dine backup-planer på andre skyplatforme. Det er ideelt for dem, der skal administrere flere tjenester og computere.

Alle overførsler går direkte til tredjepartstjenesten, som i vores tilfælde er Amazon S3. Det supplerer CloudBerry Backup på grund af sit globale netværk af servere, billige omkostninger og nem integration. Det har tre servere i London og lige så mange i Irland, hvilket skulle give dig mulighed for at opnå hurtigere upload- og downloadhastigheder.

Multebær-Backup-Planer-Slider1
© Cloudwards.net

Multebær-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Multebær-Backup-mode-Slider3
© Cloudwards.net

Multebær-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

Multebær-Backup-Schedule-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Du kan maksimere CloudBerry Backups sikkerhed, men det afhænger hovedsageligt af partnertjenesten. CloudBerry Backup understøtter op til AES 256-bit på klientsiden. Da mange cloud-tjenester kun understøtter kryptering på serversiden, betyder det at have det på klientsiden at du kontrollerer krypteringsnøglen og kun at du kan læse dine data.

  Sådan installeres en VPN-tunnel i Windows 8

Amazon giver dig også denne mulighed med sin Amazon Key Management Service. Den har også tofaktorautentifikation for at beskytte dig mod password-tyveri.

Amazon-serverfaciliteter gennemgår tredjepartsrevisioner, begrænser adgangen baseret på princippet om mindst privilegium, anvender detektionssystemer, multifaktor-godkendelse, overvågning og mere. De kan modstå brande, oversvømmelser og jordskælv takket være automatiske sensorer, responsivt udstyr og data redundansforanstaltninger.

Amazon S3 er et fristende mål, fordi det er markedslederen, og der har været adskillige overtrædelser. De har dog stort set været på grund af skødesløse brugere. Stadig er dens stærke sikkerhedsforanstaltninger en stor hindring for potentielle trusler.

Andre grunde, som vi kan lide CloudBerry Backup med Amazon

Opsætning af CloudBerry Backup er ikke til besvimelse af hjertet. Du skal tilføje din Amazon S3-konto og oprette en backup-plan, som kræver, at du vælger mellem mange muligheder. Brugere, der elsker at klemme med software, vil elske det, mens andre vil vige sig væk. Vi har en guide til, hvordan du bruger CloudBerry Backup med Amazon S3, som vil lette din smerte.

CloudBerry Backup understøtter webadgang til en tjeneste: Amazon S3. Det har ikke mange muligheder, men det får jobbet gjort. Amazon kræver, at du opretter “spande” til upload af filer, hvilket kan være vanskeligt i starten.

Da CloudBerry Backup ikke tilbyder lagerplads, kræver det, at du køber en engangslicens. Du bliver også nødt til at betale for din valg af sikkerhedskopi. For 250 GB på Amazon S3 skal du betale 5,57 dollars om måneden. Det er ikke den bedste handel på markedet, men det er heller ikke den værste.

CloudBerry Backup er ikke så ligetil som alt-i-en-løsninger, men giver dig et væld af muligheder og udbydere at vælge imellem. Tjenesten er måske skræmmende i starten, men når du først er vant til den, vil du kunne nyde dens fordele. Sammen med Amazon giver det dig god sikkerhed, hastigheder og en anstændig prisordning. Hvis du vil lære mere om disse tjenester, skal du læse vores CloudBerry Backup-gennemgang og Amazon S3-gennemgang.

2. BigMIND Hjem

BigMIND Home er fra det samme firma bag Zoolz Home Cloud Backup (anmeldelse af Zoolz Home). Det er ikke overraskende, at de to tjenester er ens, men BigMIND Home har nye funktioner, som Zoolz Home ikke gør.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND tilslutningsmuligheder

BigMIND Smart valg

BigMIND-backupplan

BigMIND Online Explore Files

Tidligere

Næste

Tjenesten har et datacenter i England, hvilket vil hjælpe sine brugere med at opretholde en god forbindelse. Forvent dog at have hurtige uploadhastigheder og langsomme downloadhastigheder, fordi BigMIND bruger Amazon Glacier, et køligt lager til langvarig dataarkivering, til at sikkerhedskopiere data. Hvis det interesserer dig, skal du læse vores Amazon Glacier anmeldelse. Den gennemsnitlige uploadtid for 1 GB data skal være ca. 30 minutter.

BigMIND krypterer serversidefiler ved hjælp af AES 256-bit og administrerer din krypteringsnøgle som standard. Du kan vælge at administrere det selv, mens du opretter din backupplan, men ikke efter. Hvis du vælger at gøre det, kan du ikke stole på BigMIND for at hente din adgangskode. SSL-protokollen vil beskytte dine filer under transit, men du bliver selv nødt til at aktivere den. 2FA er også tilgængelig.

Andre grunde, som vi kan lide BigMIND

Skrivebordsklienten, der er tilgængelig til Windows eller macOS, viser dig din nuværende sikkerhedskopi-status, hvornår den sidste sikkerhedskopi var, hvor mange filer der er sikkerhedskopieret, og hvor mange der verserer. Disse oplysninger er nyttige, og grænsefladen er attraktiv og klar.

Du kan se filkategorier og enheder i den farverige og brugervenlige webgrænseflade. Dashboardet viser dig, hvor mange enheder der er tilsluttet BigMIND, og ​​hvor mange der sikkerhedskopierer. Der er også en graf, der viser din backup-aktivitet over tid og et cirkeldiagram, der giver et overblik over dine filtyper.

BigMINDs personlige plan koster $ 2,99 pr. Måned, men den betales årligt og giver en mager 100 GB backup-plads til en bruger og tre computere. Familieplanen koster $ 6,99 om måneden og giver 500 GB lagerplads til tre brugere, ni computere og seks mobile enheder. Det er en bedre aftale, men det er sandsynligvis ikke nok plads til så mange brugere.

  Cloudwards-præsentationer: 17 Pro-tip til workflow-automatisering

Du kan få 1 TB cloud-plads til $ 12,99 ved at abonnere på Family Plus-planen, men det er ikke den bedste deal for den mængde plads. Det giver dig mulighed for at dele det med fire flere brugere på tværs af 15 computere og ubegrænsede mobile enheder. For at lære mere, skal du læse vores BigMIND-gennemgang.

3. Acronis True Image

Acronis har en server i London, som vil hjælpe True Image-brugere med at nå hurtigere hastigheder på oprindelige sikkerhedskopier, end de ville bruge mange andre tjenester. I vores test tog det kun 15 minutter at tage backup og gendanne en 1 GB-mappe. Det bruger “optimale” indstillinger, men Acronis kan køre på “maksimum”, hvilket er endnu hurtigere.

Acronis True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Indstillinger-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Acronis bruger AES 256-bit til at kryptere dine filer, før de overføres, og TLS / SSL-protokollen beskytter dem under transit. Krypteringen kræver, at du bruger et kodeord, som kun du kender, hvilket gør Acronis til nulkendskab. Bemærk, at der dog ikke er nogen 2FA, der kan hjælpe dig, hvis du mister din adgangskode. Acronis bruger også Active Protection til at forsvare sig mod ransomware.

Virksomheden lagrer data i flere centre, som alle bruger nøglekort, biometrisk scanning og overvågning for at forhindre indtrængen og har infrastruktur, der er resistent mod naturkatastrofer.

Andre grunde, som vi kan lide Acronis True Image

Desktop-klienten er intuitiv og let at bruge. Der er en menu til venstre, som du kan bruge til at navigere i appen. Acronis giver dig mulighed for at tage backup af filtype i stedet for at vælge specifikke filer. Selvom det tager mere plads, gør det meget lettere at oprette en sikkerhedskopieringsplan. Du kan ekskludere filer, du ikke ønsker at tage backup af for at spare plads.

Online dashboard giver dig mulighed for at lave manuelle sikkerhedskopier og gendanne filer, hvilket er nyttigt til fjernstyring. Undgå Acronis ‘livsplan. Dens ulemper gør det umuligt for os at anbefale. Det er bedre at vælge mellem de to årlige planer: Avanceret og Premium.

Advanced giver 250 GB sikkerhedskopieringsplads til $ 49,99 eller 500 GB til $ 69,99. Premium koster $ 99,99 for 1 TB plads og går op til 5 TB for $ 259,95. Du kan også øge antallet af computere, der skal sikkerhedskopiere, såvel som dit backup-rum, men det koster dig ekstra pr. År. Se det fulde prisbord i vores Acronis True Image-gennemgang.

4. Duplicati

Duplicati er en open source backup-løsning, der giver dig mulighed for at vælge din cloud-service, fra Amazon S3 til Dropbox, til fil-sikkerhedskopi. Derudover kan du bruge det til at sikkerhedskopiere lokalt til en ekstern harddisk, lokal server eller NAS-enhed.

Selvom Duplicati ikke leverer lagringskapacitet, giver det dig mulighed for at vælge din udbyder. Det er meget fleksibilitet, hvis du ikke har noget imod arbejdet. Flere muligheder, herunder Amazon S3, Google Drive, OneDrive og andre, har servere i England (læs vores Google Drive-gennemgang og OneDrive-anmeldelse for mere om disse to).

Hvor hurtigt dine overførsler vil være, afhænger mere af den service, du vælger, end Duplicati, men det spiller også en rolle. Duplicati kan hurtigt komprimere og kryptere filer, hvilket har en stor effekt på hastighederne. Vi testede den ved at overføre en 1 GB komprimeret mappe til Google Drev, og det tog kun 12 minutter at afslutte uploaden.

Duplicati Tilføj sikkerhedskopi Slider1

Duplicati Tilføj destination Slider2

Duplicati Tilføj Glacier-indstillinger Slide3

Duplicati Tilføj filer Slider4

Duplicati Encryption Slider5

Tidligere

Næste

Efter at have oprettet en sikkerhedskopieringsplan giver Duplicati dig muligheden for at kryptere filer, før du overfører dem til skyen. Den bruger AES 256-bit kryptering, som aldrig er blevet brudt så vidt nogen ved. Duplicati tilbyder dig også muligheden for at aktivere SSL. Det vil langsomt tage backup, men beskytter dine dataoverførsler mod aflytning.

  De bedste billige webhotelleverandører: Bliv det bedste til mindre

Hvis du krypterer dine data, skal du oprette en adgangskode. Duplicati advarer dig, hvis den er svag og genererer en stærk adgangskode til dig, hvis du har brug for det, gør det.

Derefter afhænger det af, hvilken leverandør du vælger at tage backup af. Nogle, såsom Amazon Drive og OneDrive, krypterer ikke dine data, men da Duplicati kan gøre det for dig, skulle det ikke være et problem.

Andre grunde, som vi kan lide Duplicati

Duplicati kræver, at du downloader en desktop-klient, men det meste af brugeroplevelsen finder sted på Internettet. Webgrænsefladen har et rent udseende, og det er nemt at komme rundt ved hjælp af navigationsfane på venstre side. Selv om det tilbyder mange muligheder, forbliver UX enkel, men ikke så enkel som fristående backup-løsninger.

Du behøver ikke at betale for at bruge Duplicati, fordi det er open source. Alt hvad du skal gøre er at downloade det fra Duplicati.com. Du skal dog tilmelde dig en kompatibel online sikkerhedskopi eller cloud-lager, og det vil sandsynligvis koste dig.

Levedygtige muligheder for 1 TB lagringsplads inkluderer Dropbox for $ 99,99, Amazon Drive for $ 59,99 og Backblaze B2 for $ 60. Backblaze opkræver pr. Gigabyte, så du kan gå lavere eller højere, afhængigt af dine behov. Hvis du vil lære mere om priser og andre funktioner, skal du læse vores Duplicati-gennemgang.

5. Carbonit

Carbonite samarbejder med et netværk af Managed Service Providers. I 2. kvartal 2023 sagde dets administrerende direktør, Mohamad Ali, at tjenesten implementerer en skystak – dybest set kører Carbonite – i et datacentre, der administreres af virksomhedens partnere i Europa.

Carbonites indledende backup-proces er ikke hurtig og kommer ikke tæt på konkurrenter. Efterfølgende sikkerhedskopier vil imidlertid være meget hurtigere takket være dens blokniveauoverførselsalgoritme.

Tjenesten bruger AES 128-bit-kryptering til at kryptere dine data på servere, men hvis du aktiverer privat kryptering, bruger den AES 256-bit. Derudover holder du krypteringsnøglen, hvilket gør Carbonite nul-viden. På grund af dette kan tjenesten ikke nulstille din adgangskode. Det kræver, at du gør det stærkt og giver tofaktorautentisering, hvis nogen stjæler det.

Andre grunde, som vi kan lide karbonit

Det er nemt at installere desktop-klienten. Når du først har gjort det, er der kun et trin til at afslutte sikkerhedskopieringsprocessen, da det meste af det fungerer automatisk. Det ekskluderer nogle filer og udvidelser og sikkerhedskopierer ikke som standard filer, der er 4 GB eller større. Hvis du vil inkludere dem, skal du mærke dem manuelt.

Carbonit farver også dine filer, så du nemt kan se deres status under sikkerhedskopiering. Du skal dog aktivere denne funktion, fordi den ikke er tændt som standard.

Udover desktop-klienten har Carbonite en attraktiv webgrænseflade, der giver dig mulighed for at kontrollere din backup-status, få adgang til dine filer og administrere din konto.

Startside for Carbonite Review

Du kan også gøre alt det med mobilappen. Dens interface er minimal og klar, så det giver dig ikke hovedpine. Oven på lagring af filer kan du bruge appen til automatisk at tage backup af fotos på din telefon. Der er ingen mulighed for at gøre det med andre filtyper, men ubegrænset sikkerhedskopi til fotos er stadig en god handel.

Carbonite tilbyder tre ubegrænsede planer at vælge imellem: Basic, Plus og Prime. Den første tilbyder ubearbejdet ubegrænset sikkerhedskopi til $ 72 om året. Plus tilføjer eksternt drev og automatisk videobackup for $ 112 om året, og Prime forbedrer det med en kurérgendannelsestjeneste for $ 150 om året.

Læs vores Carbonite-anmeldelse for at lære mere.

Afsluttende tanker

Storbritannien er ikke en fjern vildmark, men nogle af de bedste backup-tjenester, såsom IDrive og Backblaze, har kun datacentre i USA. Det betyder dog ikke, at britiske backup-brugere er helt uheldige, da der er masser af tjenester tilbage der er tæt på toppen af ​​vores rangering på online backup anmeldelser, der har britiske servere.

CloudBerry Backup er vores top valg, men det er ikke for alle. Derfor er andre tjenester, der måske passer dig bedre, på listen. Bruger du en service, som vi ikke inkluderede, og som har servere i eller tæt på England? Hvad har du oplevet med det? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me