Bedste online sikkerhedskopi til musik 2023

Vi plejede at have klodsede plader og cd’er, du måtte have på hylden. De er alle digitale nu, hvilket gør det nemt at samle titusinder af sange, men endda i .mp3-filformatet, vil det tilføjes. Disse sange kunne udfylde hundreder af gigabyte på din harddisk. For at hjælpe ledig plads har vi samlet den bedste online sikkerhedskopi til musik med Backblaze som leder.

Harddiske er enorme. De kan tage dine komplette kollektioner af Bruce Springsteen, Taylor Swift og Depeche Mode med plads til overs, men de er ikke pålidelige. Diskene kan gå ned eller gå i stykker og dæmpe din musik for evigt. Genoprettelsessoftware kan muligvis hjælpe, men du kan ikke være sikker på, at den vil hente dine data, og mens SSD’er ikke går ned lige så meget, oplever de flere datafejl.

Når du har sikkerhedskopieret, kan du være sikker på, at ingen hardwarefejl, brand eller tyveri kommer på kompromis med dine yndlingsmusiknumre.

Backup frigiver dog ikke din harddiskplads. Det er et job til skyopbevaring. Hvis det er det, du har brug for, så tjek vores bedste liste over cloud-lagring. Her vil vi fokusere på at få dig sikkerhedskopi, der giver dig mulighed for at beskytte de fleste sange for de mindste penge. Vi vil tale om det og andre kriterier, vi brugte til at lave listen, før vi kommer til vores valg nedenfor.

Bedste online sikkerhedskopi til musik 2023

Hvad der gør den bedste online sikkerhedskopi til musik

Værdien er først og fremmest. Nogle tjenester tilbyder kun et par planer, mens andre giver dig ubegrænset sikkerhedskopieringsplads. De, der tilbyder ubegrænset sikkerhedskopi, vil have en fordel her. Jo mere plads du får for pengene, jo bedre er værdien. Vi kan altid godt lide at se en prøve eller en gratis plan. Hvis du leder efter gratis sikkerhedskopiering, kan du læse om vores bedste valg til det.

Tjenesten skal heller ikke være en smerte at bruge. Opsætning af din sikkerhedskopi bør være ligetil, ligesom efterfølgende sikkerhedskopier og gendannelse. Klienter skal køre på de fleste systemer såvel som på web og mobil, og den samlede brugeroplevelse skal være glat nok til, at du ikke behøver at ringe til hjælp.

Din første sikkerhedskopi vil normalt tage lang tid at gennemføre. Hvor længe afhænger af din internetforbindelse, infrastrukturen i den sikkerhedstjeneste, du bruger, og hvor tæt du er på dens servere. At have blok-level backup i spil vil hjælpe med at gøre senere sikkerhedskopier hurtigere.

Korrekt sikkerhed er også rart at have, selvom du bare gemmer din musik. Stærk kryptering skal beskytte dine data i skyen såvel som i transit. Hvis nogen stjæler din adgangskode, er det bedst, hvis tjenesten tilbyder tofaktorautentisering for at forhindre indtrængen. Vi glæder os også over nul-viden kryptering, hvis den leveres.

  Bedste Cloud Storage til Australien 2023

1. Bedste online sikkerhedskopi til musik: Backblaze

Backblaze har en lang historie, og det er en af ​​de mest populære tjenester i dag. Det blev placeret på andenpladsen på vores liste over de bedste online backup-tjenester og ville være et godt valg at tage backup af din musik.

Tjenesten holder det enkelt med kun en abonnementsplan. For $ 5 om måneden får du ubegrænset sikkerhedskopieringsplads til en computer. Det er praktisk at have en månedlig plan, da du kan annullere når som helst, og de fleste andre tilbyder ikke muligheden. Du får 10 $ rabat, hvis du betaler for et år i forvejen, $ 25 hvis du betaler i to år.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Det er let at konfigurere din sikkerhedskopi, da du ikke behøver at styre, hvor meget eller hvad du sikkerhedskopierer. Da Backblaze kan sikkerhedskopiere efter filtype, eksklusive system- og midlertidige filer, kan du inkludere musikfiler og lade det gøre dets magi. Der er ikke behov for at oprette en backup-plan, fordi alt er automatiseret.

Desktop-appen bruger en minimal-designtilgang, som gør det let at bruge det, og webgrænsefladen giver dig heller ikke problemer. Det er brugervenligt og nemt at navigere. Fanen “Oversigt” viser din kontostatus, og fanen “Vis / gendan” giver dig adgang til dine filer.

Indledende sikkerhedskopier tager lang tid, men Backblaze er en af ​​de hurtigste tjenester. Det begrænser ikke dine upload- eller downloadhastigheder, og du kan øge antallet af backup-tråde, du har kørt for større hastigheder. Hvor tæt du er på Backblaze’s servere, som alle er i Californien, vil også være en faktor for hastighed.

Andre grunde, vi kan lide Backblaze

Der er mange sikkerhedsfunktioner, herunder privat kryptering. Hvis det er aktiveret, beholder du krypteringsnøglen. Ellers vil Backblaze beholde det. Uanset hvad du skal gendanne dine filer, skal du sende din adgangskode til Backblaze. AES 128-bit kryptering beskytter dine data i skyen, mens SSL beskytter dine filer under transit.

Du får billig ubegrænset sikkerhedskopi, en enkel og intuitiv brugeroplevelse og hurtige backuphastigheder med Backblaze. Derfor tjener den førstepladsen på vores liste. Hvis du vil lære mere, kan du læse vores tilbundsgående gennemgang af Backblaze. Hvis du ikke er sikker, kan du altid drage fordel af 15-dages prøveperioden, inden du beslutter at abonnere.

2. IDrive

To IDrive-indstillinger passer til backup til musik – de 2TB og 5TB personlige planer. Begge er årlige, fordi IDrive ikke tilbyder månedlige abonnementer. 2TB-planen koster dig $ 52 om året, mens 5TB-planen sætter dig tilbage omkring $ 75. Du får også 2 TB eller 5 TB plads, hvilket giver 4 TB eller 10 TB synkroniseringsplads. Inden du tilmelder dig, prøv den 5 GB gratis plan.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

I modsætning til de ubegrænsede sikkerhedskopieringstjenester kapsler IDrive din plads, hvilket gør det vanskeligere at bruge. Du skal administrere din sikkerhedskopi manuelt ved at vælge og vælge filer. Der er desuden en masse indstillinger, som måske overvælder mainstream-brugere. Når du først har angivet din plan, kan du dog lade IDrive køre i baggrunden uden bekymring.

IDrive er ikke lynet hurtigt. Første backups kan tage et stykke tid at uploade, og der er ingen måde at starte multi-threaded backups på, som du kan med Backblaze. Heldigvis er der en gratis kurer-backuptjeneste, kaldet IDrive Express, som hjælper med uploads og downloads.

  Cloudwards-præsentationer: 17 Pro-tip til workflow-automatisering

Efterfølgende uploads er også meget hurtigere på grund af blokering af blokniveau.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive

IDrive bruger AES 256-bit kryptering under transit og i hvile. Du skal dog aktivere privat kryptering inden din første sikkerhedskopi, hvis du dog ønsker det. Hvis du ikke gør det, vil IDrive beholde din nøgle. Der er ingen tofaktorautentisering, så den eneste måde at beskytte din adgangskode er at gøre det stærkt.

Tjenesten er vanskeligere at bruge end Backblaze, tilbyder ikke ubegrænset sikkerhedskopi og er dyrere på det. Hvis du vil have et mere detaljeret kig på dens funktioner, skal du læse vores IDrive-gennemgang.

3. CrashPlan Pro

CrashPlan betjener ikke længere personlige brugere, men du kan stadig bruge dens forretningsplan til at tage backup af din musik.

Det koster $ 10 pr. Måned og giver ubegrænset sikkerhedskopieringsplads. Da servicen opkræver dig per måned, kan du altid annullere den, i modsætning til de fleste tjenester. Det er ikke et køb, især sammenlignet med Backblaze, men det er stadig en solid aftale. Hvis du har musik på dine eksterne drev, kan du også tage backup af dem.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Det er nemt og hurtigt at installere klienten. Det er smertefrit at bruge det, men sikkerhedskopieringen kan være enklere. Der er ingen sikkerhedskopi baseret på filtype, så du bliver nødt til at tagge mapper og filer, du vil tage backup af, selvom du får ubegrænset plads.

Det er nemt at navigere på desktop-klienten, som det er med webgrænsefladen. Du kan bruge webklienten til at overvåge din sikkerhedskopi ved at konsultere sider, der viser brugerstatistikker, oprette rapporter og overvåge filgendannelse.

Sikkerhedskopiering ved hjælp af CrashPlan er ikke hurtig. Hastigheden øges, hvis du deaktiverer filkomprimerings-, krypterings- og dedupliceringsprocesser, men vi kan ikke anbefale, at du gør det. Du kan dog smørehastighederne, hvis dine systemressourcer er lave, og kopiering på blokniveau hjælper med fremtidige sikkerhedskopier.

Andre grunde til, at vi kan lide CrashPlan Pro

Som de to foregående tjenester kan du vælge privat kryptering. Ellers beholder virksomheden din krypteringsnøgle. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for at oprette en stærk adgangskode, fordi der ikke er nogen to-faktor-godkendelse.

AES 256-bit krypterer filer inden overførsel, mens AES 128-bit beskytter dem under det. Læs mere om sikkerhed i vores CrashPlan-gennemgang.

4. Carbonit

Carbonite giver tre ubegrænsede planer at vælge imellem: Basic, Plus og Prime. Basic giver dig ubegrænset lagerplads for $ 72 om året. På toppen af ​​dette tilføjer Plus ekstern harddisk og automatisk videobackup til $ 112. Det er den mest populære plan.

Ud over alt dette har Prime en kurérgendannelsestjeneste og koster $ 150 om året. Det er dog ikke en god investering, hvis du ikke foretager fuld sikkerhedskopiering regelmæssigt. Hvis du betaler for to år i forvejen, får du 5 procent rabat, eller, hvis du betaler i tre år, får du 10 procent rabat. Hvis et år virker som et for stort engagement, er der en 15-dages prøveperiode for at prøve tjenesten, inden du abonnerer.

Carbonite desktop-klienten er nem at installere. Det meste af processen er automatiseret, så der er kun et trin, når du starter backup (se listen over filer og udvidelser, som Carbonite udelukker på sit websted). Appen farvelægger dine filer, hvis du aktiverer denne funktion, så du lettere kan kontrollere deres status. Det er tilgængeligt for Windows og macOS.

  Bedste skyopbevaring til studerende 2023

De samme funktioner er tilgængelige på mobilappen, som er tilgængelig til Android og iOS. Det har en attraktiv og klar grænseflade, som du kan bruge til at få adgang til dine sikkerhedskopierede filer og automatisk sikkerhedskopiere fotos. Du kan ikke sikkerhedskopiere andre filtyper, men at have ubegrænset fotobackup er stadig en god handel.

Konkurrenter, såsom Backblaze og IDrive, udfører indledende sikkerhedskopier meget hurtigere. Efter den første overførsel ser ting imidlertid bedre ud for Carbonite, da blokering af blokniveau hjælper med at fremskynde processen.

Andre grunde, som vi kan lide karbonit

Hvis du aktiverer privat kryptering, bruger Carbonite AES 256-bit til at beskytte dine filer. Ellers bruger den AES 128-bit. I begge tilfælde holder tjenesten fast på din nøgle.

Startside for Carbonite Review

Carbonite kræver, at du opretter et stærkt kodeord, og det giver tofaktorautentisering, hvis nogen stjæler det. Disse funktioner giver en hård sikkerhedsprofil. Læs mere om vores Carbonite-anmeldelse.

5. Zoolz Home

Zoolz kan opbevare dine filer i “medielagring” og optimere lydfiler såvel som fotos og videoer til visning uden buffering, mens de er i køligt lager.

På familieplanen får du 1 TB backup-plads til fem brugere og computere. Det sætter dig tilbage omkring $ 40 pr. År. Den tunge plan øger ikke antallet af brugere eller computere, men giver dig 4 TB plads til din musik for $ 100 om året.

Zoolz Intelligent er navnet på Zoolz-desktop-klienten, den er tilgængelig til Windows og Mac. Generelt er backupprocessen ligetil. Det kræver, at du manuelt vælger eller “smart select” -data, du ønsker at tage backup af, dog hvilket gør det mere kompliceret end andre tjenester (for eksempel Carbonite eller CrashPlan).

Den dygtige webklient hjælper dig med at administrere din konto. Du kan se oplysninger om aktive brugere og servere på hjemmesiden, samt hvor meget lager du har brugt – varmt eller koldt – og anden generel statistik.

Android- eller iOS-appen giver dig mulighed for at kontrollere din sikkerhedskopi ved hjælp af din telefon. Det er behageligt og har masser af muligheder, herunder sikkerhedskopiering af videoer, kontakter og andre filer på enheden.

Fordi tjenesten integreres med Amazon S3, kan den opnå gode hastigheder. Der er servere i USA, Storbritannien og Australien. Som de fleste andre bruger den overførselsalgoritmer på blokniveau.

Andre grunde til, at vi kan lide Zoolz Home

Zoolz bruger AES 256-bit kryptering og det er nul-viden. Krypteringer hjælper ikke, hvis nogen stjæler din adgangskode, men dens tofaktorautentisering vil. Dets privatlivspolitik er imidlertid tvivlsom, da den siger, at tjenesten modtager navne på filer og mapper og logger din IP-adresse og andre personlige oplysninger.

Zoolz hævder, at det er til support, hvilket er rimeligt. Hvis du gerne vil lære mere om tjenesten, kan du tjekke vores Zoolz-anmeldelse.

Afsluttende tanker

Din musiksamling vil være mere sikker, hvis du sikkerhedskopierer den, men ikke alle tjenester fungerer lige så godt. Nogle kan være komplicerede at bruge eller have begrænset og dyr backup plads. I modsætning til dem synes vi Backblaze er et godt valg til sikkerhedskopiering af din musik. Vi er gået ud over værdi og brugervenlighed til at vælge dette valg, også se på hastighed og sikkerhed.

Alle tjenester her er blandt de bedste sikkerhedskopieringsløsninger, vi har testet, så hvis du ikke kan lide Backblaze af en eller anden grund, kan du ikke gå galt med nogen af ​​de andre. Hvad synes du om vores liste? Gik vi glip af din foretrukne service? Fortæl os om det i kommentarafsnittet.

Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me