Bedste skyopbevaring til studerende 2023

Udover at gå på fester, deltage i broderskab og spille sorority-spil, skal studerende, ja, studere. Der foregår en hel del undersøgelser online nu, selvom du ikke tager kommunikation, og det kan forbedres ved at bruge tjenester, der hjælper dig med at gemme præsentationer, forskningsartikler og andre opgaver i skyen.

Google Drive er i spidsen for den bedste cloud-lager til studerendes liste.

Harddiske kan fungere, hvilket efterlader dig uden dine noter til den generende eksamen. Det kan du undgå ved at kopiere dine filer til skyen. Du vil også rydde plads på din harddisk, hvilket øger dens ydelse.

Hvis din eneste faktor til at vælge en cloud-lagringstjeneste er, at den er gratis, skal du læse vores bedste gratis cloud-lagerliste. Vi valgte vores valg til studerende, inklusive vores leder Google Drive, fra de bedste cloud-lagringstjenester, men før vi kommer til dem, lad os definere de kriterier, vi brugte til at rangere dem.

Bedste skyopbevaring til studerende 2023

Hvad der gør Cloud Storage bedst for studerende

Værdi er vores største bekymring, fordi de fleste studerende er bundet til kontanter. Det betyder at få mest mulig opbevaring for mindst mulig kontanter. Jo mere billige planer tjenesten tilbyder, jo bedre er oddsene for, at man måske passer til dine behov, stiger med hver. For nogle vil tilmelding til en gratis plan gøre det trick, så vi vil også overveje hvor meget plads der tilbydes dem.

Samarbejdsfunktioner bør være tilgængelige, så du kan arbejde på filer uden at skifte til en offline editor og integration med tredjeparts produktivitetsværktøjer er også nyttig.

En nem måde at dele dine filer er vigtig, da du sandsynligvis bliver nødt til at udføre gruppearbejde med andre studerende. At have indholdskontrol – funktioner som udløbsdatoer, adgangskodebeskyttelse og tilladelser – til at beskytte dine aktier er ikke noget at afvise. En side, der fortæller dig, hvad du har delt, og med hvem der er en anden velkommen tilføjelse.

Hvor let det er at bruge tjenesten påvirker hvor lang tid du bruger på at udføre arbejdet. Det er bedst, hvis tjenesten fungerer på desktop, web og mobil og giver en ligetil brugeroplevelse. Rene og attraktive grænseflader hjælper med det.

Endelig vil stærk sikkerhed hjælpe dig med at holde dine filer sikre, når du overfører dem til skyen. Dens styrke afhænger af de krypteringer, den bruger i hvile og under overførsel, og om det tilbyder privat kryptering, som begrænser de mennesker, der kan læse dine filer til dig. To-faktor-godkendelse forhindrer hackere, der har stjålet din adgangskode, fra at få adgang til din konto.

1. Google Drev

Google Drive er populært blandt hjemmebrugere og har et globalt netværk af datacentre. Det har 800 millioner brugere takket være en lille del at være samlet med Gmail-konti og Android-telefoner.

Tjenesten sænkede for nylig priserne på nogle af sine planer og øgede deres værdi. Den billigste betalte plan giver dig 100 GB for $ 1,99 om måneden, den næste leveres med 200 GB for $ 2,99 om måneden, og den tredje giver 2 GB for $ 9,99 om måneden. Alle tre nedsættes, hvis du betaler for året. Det er ikke dårlige tilbud, men de matcher ikke tilbud fra Sync.com.

Hvor Google gør det bedre, er den gratis plan, som giver en generøs 15 GB lagerplads og adgang til Google Docs-pakken, et sæt værktøjer, der gør det nemt at arbejde og samarbejde om dokumenter online. Google Keep, en gratis app, der tager notater, er blandt de oprindelige applikationer. Tjenesten har desuden et omfattende bibliotek med tredjepartsintegrationer.

Google Drev-webgrænseflade

Google Drev-synkroniseringsmappe

Google Drive Google Docs

Google Drive Opret link

Google Drev-netværksindstillinger

Tidligere

Næste

Deling af filer og mapper med Google Drev er let, men tjenesten mangler indholdskontrolfunktioner, f.eks. Udløbsdatoer eller adgangskodebeskyttede links. Du kan generere et delbart link til at kopiere og indsætte eller sende via e-mail. Mennesker, der bruger det, kan se, kommentere eller redigere dit indhold, afhængigt af hvordan du indstiller dine tilladelser.

  monday.com vs Wrike: Two Big Names Battle i 2023

Du kan ændre tilladelser i de “avancerede” indstillinger i vinduet “del …”. Derfra kan du se, hvem der har adgang til dit indhold og dele til sociale netværk, såsom Google+, Facebook eller Twitter.

I lighed med enhver anden Google-app er webgrænsefladen intuitiv og behagelig. Det er let at navigere, og du vil sandsynligvis bruge det mere end desktop-klienten. Der er mange funktioner, men de er omhyggeligt placeret, så de ikke overvælder dig.

Det er ikke overraskende, at desktopklienten følger synkroniseringsmodellen. Mobilappen kommer installeret på Android-telefoner og giver dig adgang til dine filer under farten. Du kan redigere dem uden at downloade dem først, hvilket er noget, mange andre cloud-lagringsapps kræver.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Google er ikke knirkende rent med hensyn til privatlivets fred, da det er blevet forbundet til PRISM-projektet og deling af data med National Security Agency. Virksomheden scanner dine personlige filer og e-mails for at give dig tilpassede søgeresultater, personaliserede annoncer og meget mere. Du kan bruge Boxcryptor, en privat tilføjelse til kryptering for at undgå det og forbedre dit privatliv.

Sikkerhed er dog ikke så dyster, fordi Google bruger AES 128-bit-kryptering til at kryptere dine filer, mens de er gemt på dets servere. Det er ikke AES 256-bit, men det gør jobbet. To-faktor-godkendelse er tilgængelig for at beskytte dig, hvis nogen også stjæler din adgangskode.

Google Drev er let at bruge, har en generøs gratis plan, et par præmie-præmieplaner, fantastiske produktivitetsfunktioner og dygtige delingsindstillinger. Det mangler dog privat kryptering. For at lære mere om tjenesten skal du læse vores Google Drev-gennemgang.

2. pCloud

pCloud er et Schweiz-baseret firma, der rangerer tæt på toppen af ​​vores bedste liste over leverandører af cloud-lager.

Det tilbyder en gratis plan med 10 GB lagerplads. Du kan tilføje 4 GB til det ved at følge en flertrinsproces efter registrering. Desuden får du 1 GB ekstra plads op til 20 GB for hver ven, du refererer.

Der er kun to betalte personlige planer, men det er nok, fordi de tilbyder stor værdi. Premium giver 500 GB for $ 4,99 per måned, eller svarer til $ 3,99 per måned, hvis du betaler for året i forvejen. Premium Plus sætter dig tilbage $ 9,99 per måned, men tilbyder 2 TB lagerplads. Hvis du betaler for året, kan du bringe den månedlige sats ned til $ 7,99.

pCloud-web-interface-Files

Bemærk, at begge planer kun har fileksempler, ikke lader dig redigere filer og ikke integreres med Office Online eller Google Docs. Når det er sagt, inkluderer pCloud’s medieafspilningsfunktioner indbyggede afspillere til video, musik og fotos. Du kan udvide tjenesten med note-tagende apps, såsom Evernote eller OneNote, som er det mest populære for studerende.

Hvis du vil dele en fil eller mappe med nogen, skal du tilføje deres navn eller e-mail. Hvis andre vil dele indhold med dig, kan de gøre det med uploadlink. Du kan indstille adgangskoder og udløbsdatoer for at beskytte links, men begge kræver abonnement på en præmieplan. pCloud indeholder en nyttig tabel, der også viser statistik for dine aktier.

Du kan kun dele filer, der ikke er krypteret med pCloud’s nul-viden kryptering tilføjelse.

Det er sjovt og nemt at bruge desktop-klienten. Du kan få adgang til det med proceslinjeikonet eller pCloud-drevet i din systemfilhåndtering. Interfacet er noget mørkt, men klart og intuitivt.

Du bliver heller ikke skuffet over webgrænsefladen, fordi den har flere funktioner, tilbyder en strømlinet oplevelse og giver dig adgang til alle pCloud’s værktøjer ét sted. Det er også hurtigt. Den eneste ulempe er, at det ikke kan overføre store filer godt. Hold dig til desktop-klienten for det.

Mobilappen er også god, fordi du kan bruge den til at uploade nye filer, dele og få adgang til dem. Derudover har den automatisk upload til fotos og videoer.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

pCloud er afhængig af TLS-protokollen for at beskytte data under transport mod angreb mellem mennesker i midten og AES 256-bit for at kryptere dine filer. Når dine data når et pCloud-datacenter, replikeres de på mindst fem forskellige servere.

  Bedste tale-til-tekst-software: Diktere resultater

Privat kryptering er tilgængelig, men kun hvis du køber Crypto-tilføjelsen for $ 3,99 pr. Måned. Tilføjelsen opretter en kryptomappe, og alt hvad du lægger i det vil blive beskyttet af en speciel adgangskode, som kun du kender. Desværre er der ingen tofaktorautentisering, så sørg for, at du har en stærk adgangskode.

Før du abonnerer på pCloud, kan du teste det med en 14-dages gratis prøveperiode.

pCloud tilbyder en generøs gratis plan, billige premium-planer, stærk sikkerhed og dygtige delingsmuligheder. Ulempen er, at den ikke integreres med produktivitetsværktøjer og mangler tofaktorautentisering. Hvis du vil lære mere, skal du læse vores pCloud-anmeldelse.

3. Sync.com

Sync.com er en service, der sidder øverst på vores bedste liste over cloud-lagring. Det er baseret i Canada og drager fordel af landets fortrolighedslove, som er blandt de bedste i verden.

Før du abonnerer, kan du bruge Sync Starter-planens 5 GB gratis lagerplads til at teste tjenesten. Det er ikke meget, men du kan gennemføre en flere trin lang proces for at få 1 GB bonuslagring. Derudover får du 1 GB for hver ven, du refererer til 20 GB.  

Virksomheden siger, at det vil give dig mere plads til henvisninger ud over det, men du bliver nødt til at e-maile det for at fjerne hætten, når du rammer den.

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Personlige brugere kan vælge mellem to betalte planer: Personal Pro 500GB og Personal Pro 2TB. Førstnævnte koster $ 49 om året, hvilket beløber sig til omkring $ 4 om måneden, og sidstnævnte koster $ 96 om året, hvilket gør det til en af ​​de bedste tilbud inden for cloud storage.

Der er dog ingen mulighed for at betale pr. Måned.

Webgrænsefladen tilbyder ikke indbyggede produktivitetsfunktioner, og den integrerer heller ikke med tredjepartsprogrammer. Smartphone-appen giver dig dog mulighed for at åbne filer i tredjepartsapps, inklusive Microsoft Office.

For at dele en mappe kan du invitere brugere til at få adgang til den eller generere et link. Med linket kan de downloade en lynlåset mappe i stedet for at downloade hver fil. Hvis du deler en fil, kan du kun generere et link, som du kan sende manuelt eller via e-mail. Sync.com giver dig også mulighed for at dele uploadlink, som gør det muligt for andre at uploade indhold til din lagerplads.

Du kan kontrollere dine dele ved at indstille tilladelser. Du kan også vedhæfte adgangskoder og udløbsdatoer til links, hvis du har et Personal Pro-abonnement. Derudover kan du indstille downloadgrænser for aktier og se deres downloadstatistikker. En side med “dele” fortæller dig, hvilke mapper du har delt, og hvem du også har.

Desktop-klienten er enkel og let at bruge. Du kan få adgang til den med dens synkroniseringsmappe eller proceslinieikon. Det er tilgængeligt for Windows og macOS, men ikke Linux. Du får adgang til de samme funktioner, som webklienten har sammen med andre, der forbedrer brugeroplevelsen.

Smartphone-appen til Android og iOS giver dig adgang til dine filer, mens du er offline og automatisk uploader fotos og videoer til skyen.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Tjenesten bruger AES 256-bit-kryptering i hvile og TLS-protokollen, der beskytter filer under overførsler til dets datacentre. Det topper også vores liste over de bedste nul-videnstjenester. Det vil dog ikke være i stand til at hente din adgangskode, hvis du mister den, fordi nul-viden forhindrer det.

Sync.com har konkurrencedygtige planer, men de skal betales årligt, og dens gratis plan er ikke så god som pCloud’s. Den har kun fileksempel på mobil og tilbyder ikke medieafspilning. Det har stadig god sikkerhed, og det er let at bruge. Læs vores Sync.com-gennemgang for at lære mere om tjenesten.

4. Kasse

En af vores bedste firmafilsynkroniserings- og delingsudbydere, Box har mange små virksomheder og Fortune 500-virksomheder som klienter, men det har mere end forretningsplaner. Det har også et par der passer til de studerendes behov.

  Sådan sikkerhedskopieres Google Chrome: En guide til 2023

Den første kaldes Individual og tilbyder 10 GB gratis lagerplads, hvilket er mere end mange andre tjenester. Personal Pro koster $ 10 pr. Måned for kun 100 GB lagerplads. Det er ikke en god aftale, så vi anbefaler at holde os til den gratis plan, hvis den giver plads nok.

Box hjælper dig med at øge din produktivitet med Office Online og Google Docs-integration, samt DocuSign og de mange andre tilbud i dets tredjeparts appbibliotek. Dets native notes-applikation, Box Notes, er også blandt de bedste notat-apps.

Du kan dele links med licenserede brugere uden begrænsning, men du skal have tilladelse til at dele uden for din organisation. Du kan sende en invitation via e-mail eller generere et link og sende den. Box har god indholdskontrol, fordi det giver dig mulighed for at indstille udløbsdatoer og adgangskoder til links.

Webklienten er ligetil, med et intuitivt layout og attraktivt farveskema. Det giver dig mulighed for at tilpasse dit arbejdsområde URL og tilføje dit eget logo. Hvis du foretrækker en desktop-klient, bruger Boxs også den velkendte synkroniseringsmodel. Mobilappen er også nem at bruge, og giver dig adgang til dine filer under farten.

Andre grunde, som vi kan lide boks

Box bruger AES 256-bit til at kryptere dine filer på servere og TLS-protokollen for at beskytte dem under overførsel. Tjenesten indpakker også din krypteringsnøgle med det samme krypteringsniveau. Den har ikke indbygget privat kryptering, men du kan tilføje den ved hjælp af Boxcryptor.

To-faktor-godkendelse vil hjælpe, hvis nogen stjæler dit kodeord og krav til tilpasset adgangskode vil gøre det vanskeligere for hackere at gøre det. Du kan læse mere om sikkerhed og andre funktioner i vores Box-gennemgang.

5. MEGA

MEGA blev grundlagt i 2013 af Kim Dotcom og er et af de mest kontroversielle skylagringsfirmaer, men det har et par planer, der kan komme studerende til gode.

Den gratis plan starter dig med 50 GB, men 35 af dem forsvinder efter en måned. Med visse resultater kan du opgradere din plads, op til 45 GB, men det udløber også. Det giver dig stadig 15 GB, hvilket ikke er noget at afvise.

Pro-abonnementer er ikke så gode. Den første, Pro Lite, koster $ 5,79 om måneden for 200 GB lagerplads. For $ 11,59 om måneden får du 1 TB plads, og de resterende to planer er heller ikke gode tilbud.

Produktivitet er begrænset, fordi MEGA kun har fileksempler og medieafspilning. Der er ingen integration med Office Online, Google Docs eller andre tredjeparts apps.

Du kan dele dine filer med dine MEGA-kontakter eller sende et genereret link. Ved at dele via e-mail-adresse kan du give læse-, læse- og skrive- eller fuld adgangstilladelser.

Overraskende nok er dele, du opretter, nul-viden, så MEGA kan ikke se, hvad du deler. Andre, der vil have adgang til dit indhold, skal først dekryptere det med en dekrypteringsnøgle. Betalte abonnementer giver dig også mulighed for at føje udløbsdatoer og adgangskoder til dine links.

Browserappen er enkel, og der er praktisk taget ingen læringskurve for nye brugere. Det er let at navigere og finde dets primære og sekundære funktioner. Den øverste menu har alle de kontroller, du har brug for. Det er hurtigt, intuitivt og grænsefladen er attraktiv.

Andre grunde, som vi kan lide MEGA

MEGA bruger AES 128-bit kryptering i hvile og TLS-protokollen under overførsel. Det tilbyder ikke tofaktorautentisering, hvilket efterlader din adgangskode mere sårbar, så sørg for, at den er stærk.

Tjenesten bruger privat kryptering, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om nysgerrige øjne. Læs vores MEGA-gennemgang for at lære mere om, hvad det tilbyder.

Afsluttende tanker

De fleste studerende har ikke råd til smarte hoteller, hummer eller dyre skyopbevaring. Heldigvis kan de få billig lagerplads. De første tre tjenester på vores liste har planer, der giver en generøs mængde plads til pengene samt gratis planer.

Google Drev er vores top valg, fordi det er let at bruge, attraktivt og har mange tredjeparts produktivitetsværktøjer sammen med dets oprindelige Google Dokumenter. pCloud og Sync.com har bedre tilbud og stærkere sikkerhed, men mangler produktivitetsværktøjer.

Bruger du en anden service, der er mere passende for studerende? Hvad synes du om vores liste? Efterlad dit svar i kommentarerne nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me