De bedste billige webhotelleverandører: Bliv det bedste til mindre

Webhostingbranchen forventes at vokse til 154 milliarder dollars i 2023, og det er ikke uden grund. Millioner af websteder går op hver eneste dag på planer, som de fleste ikke har råd til.

Tag Pagely (som du kan læse mere om i vores Pagely-gennemgang), som f.eks. Opkræver over $ 1000 pr. Måned for næsten alle planer. Selvom det er meget godt, er prisen ganske enkelt for høj til, at mange kan betale.

Vi er her for at hjælpe med at afmystificere den ofte forvirrende og dyre verden af ​​webhosting og give dig de værktøjer, du har brug for for at tage en informeret beslutning. Vi vil tale om, hvordan man sparer lidt penge, når du tilmelder dig og tilbyder vores anbefalinger til hosting på billigt.

Hvad er webhosting, og hvorfor har jeg brug for det?

Webhosting er det system, der er indført for at gemme dataene på dit websted. Websteder indeholder data som billeder og tekst, og webhost-butikker, der og sender dem ud, når nogen forsøger at få adgang til dit websted.

Det er kedeligt, bestemt, men at forstå, hvad en webhost gør, sparer dig penge. Vores fulde bedste webhostingguide vil dykke ned i detaljerne, men forståelsen af ​​denne enkle definition burde være tilstrækkelig for nu.

Primært lejer en webhost internetejendom ud. Du er lejer på en server og kan betale mere eller mindre afhængigt af hvor meget plads du har brug for, og hvor langt væk dette område er fra en anden.

Virksomheder som Squarespace og Wix, hvor mange nye brugere strømmer, fjerner navnet “webhosting” ud af ligningen, men det er stadig den samme ting. Disse virksomheder sælger to hoved ting: et domænenavn og webhosting. Mens nogle andre funktioner følger med det, er det mest, hvad du får.

Du kan dog gøre dette på egen hånd og spare ganske lidt penge i processen. Ved at købe et domænenavn og vælge separat hosting, sparer du ikke kun penge, men finder en plan, der fungerer rigtigt for dig.

Derudover åbner dette muligheden for at bruge et CMS som WordPress. Hvis du planlægger at gå denne rute, skal du sørge for at tjekke vores bedste webhosting til WordPress såvel som vores tre guider, der leder dig gennem at bruge den. 

  • Begyndervejledning til brug af WordPress
  • Mellemvejledning til brug af WordPress
  • Avanceret guide til brug af WordPress

Ikke alle planer er skabt lige, dog både med hensyn til teknologi og penge, hvilket fører pænt ind i vores næste spørgsmål.

Hvad der gør web hosting billig?

Navigation i de forskellige typer webhosting kan være forvirrende, især for førstegangskøbere. Priser synes ikke at tilføje, og specifikationerne, der følger, giver ikke mening. Der er en metode til vanvid, og at vide, hvordan planer fungerer, sparer dig penge.

Den billigste måde at få dit websted online er med delt hosting. Denne arkitektur tager mange forskellige brugere og sætter dem sammen på den samme server og spreder ressourcerne mellem belastningen.

Webhosten kan maksimere sine ressourcer ved at gøre det, nedbringe omkostningerne og videregive det til dig. I stedet for at købe al serverens magt og håbe, at du bruger den, flytter alt sig, som brugerne har brug for det. Der er dog ulemper.

  Bedste Cloud IaaS (infrastruktur-som-en-tjeneste) til File Hosting 2023

Hastigheder og oppetid rammer et betydeligt hit med delt hosting sammen med nogle sikkerhedsproblemer. En ondsindet bruger kan for eksempel oversvømme serveren med trafik, skjule ressourcerne og til sidst tage den offline sammen med dit websted.

Delte planer er de mest billige, men ikke de eneste planer, der gør web-hosting billigt. Cloud hosting fortsætter med at falde i omkostninger, når det vokser, og VPS-planer tilbyder en dedikeret løsning uden omkostningerne.

På trods af planen er det vigtigt at forstå, at den største udgift for en webhost er ressourcer. Alt, der giver dem mulighed for at sætte flere brugere under den samme paraply af magt, vil nedbringe omkostningerne. Hvis du ønsker billig webhosting, er det bedst at vige sig væk fra enhver plan, der giver dig en stor del af ressourcer til dig selv.

Dog ikke forveksle billigt med gratis. Mens der er udbydere derude, der vil sætte dit websted op for zip, opvejer ulemperne langt alle omkostningsbesparelser. Gratis webhosting får dig online og kan endda give dig et domæne, men det er ikke helt gratis.

Store, indgribende reklamer er bekymringen, overtager dit gratis websted og distraherer alt faktisk indhold på det. Webhosten tjener penge på dig, men tillader ikke, at du holder et snit.

For websteder, der ønsker at vokse en stor brugerbase, er problemet åbenlyst, men det er stadig også et problem for personlige websteder. Hvis du f.eks. Ville oprette en portefølje, kunne en gratis webhost rumme det, men enhver professionel ville forsvinde i det øjeblik, en pop-up viste på en skriftlig prøve.

Der er andre spørgsmål som manglende kontrol, begrænset valg i domænenavn, ingen teknisk support og mere, men det største er, hvor tæt du er på en god plan. De fleste delte planer er kun et par dollars om måneden, som stort set er gratis, og giver flere muligheder.

Da en vært kan samle mange brugere, der alle betaler et lavt gebyr, får du adgang til fuldt supportpersonale, tilpasningsmuligheder, indtægtsmuligheder og mere. Du har den fulde pakke webhostingtjenester til en pris, der lige så godt kan være gratis.

Bedst til delt: Bluehost

For delt hosting kan du ikke slå Bluehost. Dens planer er nogle af de mest omfattende på markedet, med et konkurrencedygtigt prispoint og masser af inkluderede funktioner.

Det starter med et domæne. Du behøver ikke at gå til en separat registrator som GoDaddy for at købe en. I stedet er det første år på BlueHost, så du kan fokusere på at starte dit websted og ikke hvad du har brug for at købe næste.

Jeg vil dog opfordre dig til at gå væk fra den “grundlæggende” plan. For prisen er der ikke meget værdi i den på grund af det begrænsede antal e-mail-adresser, webstedsplads og underdomæner. Den “primære” plan, der kun kører et par bucks mere pr. Måned, tilbyder meget mere.

Alle begrænsninger ophæves, så du kan vokse og tilføje websteder til din plan efter behov. Du får SpamExperts til malware, privatlivets domæne for at beskytte dine personlige oplysninger og SiteBackup Pro, hvis dit websted bliver slettet.

Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at underskrive en flerårig kontrakt på enhver delt plan. Selvom dette tema er almindeligt blandt webhost, tilbyder mange en måned til måned plan til en højere sats.

  Bedste Cloud Backup til iPhone 2023

Dette er ikke tilfældet med Bluehost, så du bliver nødt til at vælge hvor som helst fra et til fem års hosting. Det er dog svært at klage, især når tre års ”prime” hosting kun koster omkring $ 200.

Læs vores BlueHost-anmeldelse for at lære mere om værten, eller prøv det selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 

Bedst til start: iPage

Webhosting bliver ikke billigere end iPage, hvor planerne kun kører et par dollars pr. Måned. Lad det dog ikke narre dig; der er masser, du får for prisen. iPage tilbyder gratis sikkerheds-, markedsførings- og bygningsværktøjer, så du kan komme online og sikre, at du trives, mens du er der.

Med hver plan får du adgang til den gratis træk og slip webstedsbygger. Dette værktøj er fantastisk for små virksomheder, der ikke ønsker at stå op med WordPress eller HTML, men i stedet har brug for et statisk websted, der ser godt ud.

Det er meget som SquareSpace eller Wix, men langt billigere med langt bedre funktioner. Du får over $ 200 i annoncekreditter, et gratis domæne og adgang til SiteLock-sikkerhedsværktøjer til at afværge malware.

Som med Bluehost kan du kun vælge flerårige planer fra et til tre år. Prisen hopper dog ikke så markant. Forskellen mellem to og tre år er kun en ekstra dollar.

Du går glip af nogle ekstra ting som et SSL-certifikat og automatisk sikkerhedskopi, men disse kan købes i kassen for lidt ekstra. Det er et solidt indgangspunkt i webhosting med de billigste priser, vi har set. Du kan læse vores iPage-gennemgang for at lære mere eller teste den selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedst til WordPress: SiteGround

Vi fandt, at SiteGround er den bedste mulighed for WordPress-brugere. Det tilbyder styrede løsninger til en brøkdel af prisen for sine konkurrenter med masser af funktioner til at starte.

For WordPress er der tre forskellige planer, som hver føles afbalanceret for prisen. SiteGround forskyder planerne på en måde, der præsenterer en klar vækststi for WordPress-websteder, og tilføjer flere ressourcer, når trafikken stiger.

SiteGround indeholder funktioner på disse planer, som andre værter reserverer til højere niveauer. Du får HTTP / 2-aktiverede servere, SSD-lager og mere. Det betyder, at dit websted overholder de nyeste protokoller og gemmes på det hurtigste lager.

Priser starter kun på et par dollars pr. Måned med ressourcer, der er egnede til op til 10.000 besøgende. Dette er ikke et hårdt nummer, bare en anbefaling af, hvornår det kan være tid til at springe til et andet niveau. Springbrætmodellen fungerer fremragende her og giver en klar vækststi for dem, der kommer i gang med WordPress.

Læs vores SiteGround-gennemgang for at lære, hvorfor vi synes, denne vært er så stor, eller spring i førersædet med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedst for miljøet: GreenGeeks

GreenGeeks er en miljøvenlig webhost, der har ekstremt billige priser. Selvom miljøet har lidt at gøre med at spare penge, er GreenGeeks så gode, at vi var nødt til at medtage dem som en tilføjelse.

Det, der er mest imponerende ved GreenGeeks, er, at det kan være vært for websteder billigt og med nok strøm, mens det stadig giver tilbage til miljøet. Det er en underlig ting at tænke på, men webhostingindustrien vil overgå luftfartsselskaberne i miljøforurening inden 2023.

  Sådan klones din harddisk i Windows 10

GreenGeeks bekæmper dette ved at købe tre gange mængden af ​​vindenergikreditter, når det forbruger. Alligevel er serverne ikke styrket. GreenGeeks tilbyder den komplette pakke med webhostefunktioner for kun et par dollars om måneden.

Der er meget få ulemper ved det sammenlignet med de andre muligheder på denne liste, med den enorme opside at reducere dit kulstofaftryk. Læs vores GreenGeeks-anmeldelse for at lære mere, eller prøv det selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste Allround: HostGator

Hvis du er i tvivl, skal du gå med HostGator. Det er simpelthen den mest forskellige webhost rundt omkring, der imødekommer brugere store og små fuldt ud. Mens mange værter fokuserer på det ene eller det andet, dækker HostGator alle dets baser.

Du har et par forskellige muligheder, når du ser på den billige side af tjenesterne. Der er delt, sky og WordPress-hosting. Delt hosting kan sammenlignes med enhver anden mulighed på denne liste vedrørende pris og specifikationer, og WordPress-hosting er på niveau med SiteGround. Det mest imponerende er skyhosting.

Dette spreder dit websted på mange forskellige servere i skyen for at forbedre pålideligheden. HostGator har sat spidsen for denne form for webhosting og er en af ​​de billigste måder at komme ind på.

Den har en vasketøjsliste med funktioner på tværs af alle planer, så sørg for at læse vores HostGator-gennemgang for at se, hvorfor vi synes, det er bedst. Du kan også prøvekørsel for dig selv med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Ærlig nævn: Hostinger

En ny tilføjelse til vores sortiment, Hostinger er en af ​​de bedste muligheder for billig webhosting. Planerne er snavs billige og kommer kun til et par dollars om måneden. Du får også masser af funktioner, inklusive en premium sikkerhedssuite og daglige sikkerhedskopier.

Sikkerhed er især imponerende. Hostinger inkluderer BitNinja-beskyttelse på hver server. Denne tredjepartssoftware beskytter mod malware, DDoS-angreb og brute force-angreb. Den bruger også maskinlæring, hvilket betyder, at hvis en server har et angreb, vil de andre blive informeret om den ondsindede IP.

Der er dog meget at lide uden for det. Hostinger er en af ​​de mest brugervenlige webhosts, vi er stødt på. Et rent designet kontrolpanel formår stadig at give dig ganske lidt strøm uden for meget overvældende vrøvl.

Den inkluderede webstedsbygger er lige så let. Mens der er en indlæringskurve for et af disse programmer, lykkes Hostinger at lette processen. Builderen kan blive clunky, efterhånden som design bliver mere involverede, men det er kun fordi hvor meget det kan gøre.

Hostinger er uden tvivl en af ​​de bedste måder at få webhosting på billigt. Du får en vidunderlig sikkerhedssuite, daglige sikkerhedskopier, en gratis webstedsbygger og temmelig hurtige responstider. Tjek vores Hostinger-anmeldelse for at lære mere, eller prøv det selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Konklusion

Webhosting kan være dyrt, men der er masser af billige muligheder, der tilbyder fremragende tjenester til ikke for store omkostninger. Valget af gratis hosting er der, men det er svært at retfærdiggøre, når disse udbydere er så billige og tilbyder så meget værdi.

Vi skrev en artikel om, hvordan du vælger en webhost, hvis du har brug for lidt mere information til evaluering af dit valg, så sørg for at tjekke det ud, hvis du har brug for mere at tænke på. Hvilken udbyder skal du med? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me