De bedste Netflix-hacks: Hvordan man kan gøre en god ting bedre

Netflix, der blev lanceret i 1997, er en af ​​de største streamingtjenester til video on demand med 125 millioner abonnenter. Ved at blive abonnent får du adgang til en række tv-shows og film, såvel som adgang til Netflix originale indhold, som showet House of Cards og Stranger Things.

Du kan streame indhold ved hjælp af en personlig computer, smart TV eller endda en tablet. Mens Netflix tilbyder en fornøjelig brugeroplevelse, kan du yderligere skræddersy denne oplevelse til dine behov, og i denne artikel giver vi dig de bedste Netflix hacks, der kan gøre netop det.

Hvis du har brug for at gå igennem dets geoblock og få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit land, skal du læse vores bedste VPN til Netflix-artikel før denne.

Find de allerbedste shows på Netflix

Har du gennemgået snesevis af film og tv-shows på Netflix uden at være i stand til at gøre dig opmærksom, muligvis med andre mennesker, der komplicerer det yderligere? Du kan tage valget fra dine hænder ved at bruge Netflix Roulette. Det kan tage nogle få parametre – IMDb-score, genre og type show – så du ikke ender med noget, du kun vil se, hvis en pistol blev rettet mod dig.

Hvis du gerne vil undgå enkle kategorier som “handling” eller “komedie” eller ikke ønsker at se film, der næppe passer til disse kategorier, kan du bruge Netflix’s hemmelige koder. Disse koder peger på en gruppe kategorier, der fordeler genrer meget bedre, og du kan finde dem alle her.

  De fem værste skyfejl siden 2011

Alt hvad du skal gøre er at sætte det medfølgende ID i slutningen af ​​Netflix URL og voilà. Bemærk, at koder ikke fungerer overalt; afhængigt af din placering har du muligvis kun adgang til nogle af genrene.

Vil du have en anbefaling uden at bryde dig med irriterende ratings? Din bedste indsats er at besøge wonderlandet på internettet, reddit. Mere præcist subreddit / r / NetflixBestOf, hvor et dedikeret samfund af tv- og filmfans vil anbefale dig gode titler, som de har opdaget.

Netflix Enhancer Suite

Netflixs stjernesystem er ikke den mest pålidelige indikator for kvalitet, og beskrivelsen kan blande vandet videre. Gå ind i Netflix Enhancer-pakken, som du får en masse addons med i en pæn pakke. Du kan se vurderinger fra Metacritic, IMDb og Rotten Tomatoes. Suiten tilføjer også muligheden for at se trailere.

Generelle Netflix-hacks

Udover at finde shows er der masser af måder, du også kan tilpasse din Netflix-oplevelse på. Lad os se på nogle få.

Optimer din Netflix-stream

Vi har alle set den buffermarkering, og det er altid på det værste tidspunkt – mens vi ser et show, helst inden et stort øjeblik. Du kan få adgang til den skjulte Netflix stream-manager, når du spiller en titel ved at holde Skift + Alt (Shift + Opt for Mac) og venstreklik på, og det giver dig buffrerefixer og andre streamingindstillinger.

Hvis du bruger Chrome, skal du trykke på CTRL + Skift + Alt / Opt + S for at få adgang til denne menu. Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at ofre billedkvaliteten lidt for at få en hurtigere hastighed.

På den anden side, hvis forbindelsen er stabil, kan du optimere til HD, især hvis du betaler for det. Mange brugere forsømmer at kontrollere deres streamingindstillinger, men du kan gøre det på Netflix.com/HdToggle for at sikre dig, at du bruger HD. Vær dog sikker på, at du bruger WiFi, da HD guzzles data som ingen i morgen.

  Hvad er phishing? Mere end bare din spam-mappe

Download shows på Netflix

Ja, Netflix giver dig mulighed for at downloade dine yndlingsshows ved hjælp af Netflix-appen. Det er praktisk, hvis du planlægger at gå uden for WiFi-dækning, eller hvis du er i et fly. Du kan endda gemme shows på dit SD-kort. Funktionen er tilgængelig på enheder, der bruger Android 4.4.2 og nyere, samt iOS 9.0 eller nyere.

Se med venner

Hvis din bedste ven eller en betydelig anden ikke kan sidde og se shows ved siden af ​​dig, kan du prøve at bruge Rabbit. Det er et godt alternativ til FaceTime eller Skype. I modsætning til disse tjenester kan du med Rabbit åbne et vindue, der deler onlineoplevelse – som streaming af tv-shows eller film – med alle chatmedlemmer, og enhver, der er medlem, kan kontrollere vinduet.


© Bloggeek.me

Kick Out Moochers

De med en ex eller en udvidet gruppe af venner, der stadig er logget ind på deres konto, kan hurtigt logge dem ud eksternt. Gå til “min konto”, vælg “log af alle enheder”, og du er færdig, ikke flere moochers. Selvfølgelig skal du også ændre din adgangskode.

Tilpas din Netflix-liste

Netflixs indbyggede marketing fokuserer på at få dig til at se Netflix-originaler, så hvis du føjer disse shows til din overvågningsliste, vises de først. Hele tiden. Hvad hvis du kunne undgå det og liste dine film og tv-shows i den rækkefølge, du har tilføjet dem? Du kan, når du ændrer en enkel indstilling; Fjern markeringen i “Netflix foreslår,” kontroller “manuel bestilling”, og du har din nye overvågningsliste-ordre.

Slet fra historikken

Måske ønsker du ikke at blive mindet om det forfærdelige show, som du har set eller nogen, der ved, at du er bukket under for osteagtige romantiske komedier? Vi har alle været der. Du kan justere din visningshistorik ved at få adgang til visningsaktivitet og klikke på “X” for viser, du vil slette; Du kan også fjerne en hel serie med et andet klik.

  Sådan deles filer på Dropbox - The Ultimate Beginner's Guide

Kend dine genveje

Lær følgende computergenveje for at gøre dit daglige overblik sjovere:

Pil op vil øge volumen; Pil ned mindsker lydstyrken

Side op vil spille; Side ned stopper

F vil føre dig til fuld skærm; ESC vil tage dig ud af det

Skift + højre pil vil spole fremad; Skift + venstre pil vil spole tilbage

Test nye Netflix-funktioner

Netflix tilføjer nye funktioner hele tiden, og hvis du vil tjekke dem før nogen anden, kan du det. Gå til “konto-menu”, og skift “testdeltagelse” til “til.” De fleste er subtile forskelle, men alle forbedrer din seeroplevelse, så det er en god ide at deltage.

Tilpas undertekster

Hvis du er en buffer med fremmed film, og du stoler meget på undertekster, vidste du, at du kan finjustere dem? Du kan ændre farve, skrifttype, størrelse og mere; alt hvad du skal gøre er at gå til afsnittet “din konto”, vælge “din profil” og derefter vælge “undertekstens udseende.” Nu kan du justere dine undertekster, så de passer til den film, du ser.

Anmod om Netflix-show

Du ønsker måske kun at se et bestemt show for at finde ud af, at det ikke findes på Netflix. Hold din hage op, fordi ikke alt går tabt – du kan bruge denne webside til at indsende op til tre henstillinger direkte til Netflix. Det er ikke meget, hvis du mangler mange shows, men du kan fortsætte med at anmode om så mange gange, som du vil, og du får besked, hvis dit show er tilføjet.

Afsluttende tanker

Og det er det for vores arsenal af hacks; Hvis du har nogle ideer eller forslag, så lad os vide det i kommentarerne herunder. Hvis du ikke er for sikker på Netflix, kan vi også anbefale vores Kodi-guide.

Hvis du nogensinde har problemer med VPN-detektion, kan du tjekke vores artikel om Netflix-proxyfejl. Ha det sjovt og nyd dine nye hacks. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me