monday.com vs Wrike: Two Big Names Battle i 2023

Vi har en stor konkurrence på vores hænder med to af vores all-time favorit projektstyringsværktøjer, der går imod hinanden i en head-to-head kamp. Vi har ingen idé om, hvem der kommer ud på toppen, men det skal være sjovt at finde ud af. Tag din plads til monday.com vs. Wrike.

monday.com, som du kan læse om i vores monday.com-gennemgang, udmærker sig med hensyn til brugervenlighed og alle andre områder. Wrike er stærk på funktioner og sikkerhed og et fremragende værktøj for virksomheder, der er seriøse med projektstyring. Læs vores Wrike-anmeldelse for flere detaljer.

monday.com toppede vores seneste bedste artikel om projektstyringssoftware og bankede den tidligere mester Wrike fra tronen. Wrike har gjort det godt i vores head-to-head artikler, såsom Wrike vs. Asana, så måske vil det gøre et overraskende comeback.

Opsætning af en kamp: monday.com vs. Wrike

Som sædvanligt med vores head-to-heads vil vi sammenligne krigere over fire runder med fokus på centrale områder. Det bedste i hver runde tager et point. Uanset hvilken platform der har flest point i slutningen vinder. I tilfælde af uafgjort vælger vi en vinder baseret på hvilken vandt sine runder med de største margener.

Først skal vi se på funktionerne og sammenligne, hvad platforme kan gøre for dig. Derefter går vi videre til pris og ser, hvilken indflydelse de vil have på din tegnebog. I runden “brugervenlighed” ser vi, hvilken platform er mere brugervenlig og giver dig mulighed for at bruge den med minimal ståhej. Endelig ser vi under hætten og se, hvilke der har de bedste sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Hvis du er bekymret for at forblive sikkert online, skal du læse vores fem ting, du har brug for at vide om artikel om cyberkriminalitet for at få nyttige råd.

Lad os nu ringe på klokken og starte den første runde.

1

Funktioner

Funktioner er det vigtigste område, fordi de definerer, hvad softwaren gør for dig. Detaljerne om det vil være nøglen til fordelene, det kan give for din virksomhed. Projektstyringsværktøjer er baseret på opgavestyring, men dets specifikationer kan variere.

Foruden funktioner såsom subtasks og afhængigheder, kan projekter ses på forskellige måder. Kommunikationsværktøjer, automatisering og fildeling er også nyttige. Usædvanlige funktioner scorer godt. Se vores Airtable-gennemgang for at få et godt eksempel på det.

Lad os først se på monday.coms funktionssæt.

monday.com

monday.com-projekter består af bestyrelser, grupper af poster kaldet impulser og individuelle elementer, som typisk repræsenterer opgaver. Det har ikke subtasks eller afhængighedsstyring, men hævder, at det er et bevidst valg for at holde tingene enkle.

Selvom det mangler dem, giver det dig mulighed for at tilpasse genstande, så de kan bestå af bits af data. I mange værktøjer er emner rettet, men monday.com giver dig mulighed for at tilføje, hvad du vil, inden for grund og kan indstilles på alle mulige måder. Det har også masser af skabeloner, der giver dig idéer om, hvad der kan gøres med det.

Tavler kan duplikeres, så hvis du konfigurerer en sådan, hvordan du vil, kan du bruge den som en skabelon og gemme dig selv ved at skulle konfigurere tingene igen til lignende projekter.

monday.com tilbyder mange måder at se dine projekter på. Der er en enkel kanban-visning sammen med tidslinje, kalender og kortvisninger, som alle har deres anvendelser. Tidssporing er også tilgængelig.

mandag-integrationer

Der er masser af integrationer, inklusive Zapier, som giver dig adgang til data på mange andre apps og tjenester. Trello, Dropbox og Slack er også tilgængelige. Du kan tilpasse dit arbejdsområde med dit eget header for at få dit team til at føle sig hjemme.

Opbevaringsplads er 5 GB på monday.coms grundlæggende plan, men bliver ubegrænset ved højere lag. Filstørrelsesgrænsen på 500MB er mere restriktiv end Wrikes, og kan forårsage problemer. I bekræftende fald, se på vores bedste online opbevaring til teams-artikel.

monday.com har også mobile apps til Android og iOS, så du kan få adgang til dine projekter overalt.

Wrike

Wrike har masser af funktioner, der tilbyder dig alle mulige måder at administrere dine projekter. Der er ikke meget, det ikke gør, så det er et godt valg, hvis du søger efter noget omfattende.

  Hvad er netneutralitet, og hvorfor er det vigtigt?

Det har afhængighedsstyring og subtasks, så hvis du vil have et værktøj til at hjælpe med at få øje på flaskehalse i dine projekter og planlægge omkring dem, er Wrike et bedre valg end monday.com.

wrike-kalender

Du får forskellige nyttige oversigter – en strøm, en kalendervisning og regneark – som giver dig masser af muligheder. Tidssporing er inkluderet. Der er også en Gantt-visning, som er en god måde at se, hvordan alt passer sammen.

Hvis du er interesseret i en platform, der er baseret på et Gantt-diagram, kan du se vores TeamGantt-gennemgang.

Når det kommer til lagerplads, får du 2 GB til den grundlæggende plan, og det øges til mere end 100 GB på dyrere planer. Det er ikke så meget, som du får med monday.com, men den individuelle filstørrelsesgrænse på 4 GB er meget mere generøs og bør give dig mulighed for at dele alle undtagen de største .iso- og videofiler. For dem kan du tjekke vores bedste cloud-opbevaring til store filer.

Wrikes korrekturfunktion giver dig mulighed for at kommentere individuelle filer, inklusive i videoer, så det er et godt valg, hvis du arbejder med dem. I så fald bør du også tjekke vores bedste videoredigeringssoftware og bedste cloud-opbevaring til videoartikler.

wrike-integrationer

Wrike mangler heller ikke integrationer med Slack, Microsoft Outlook og Adobe Creative Cloud blandt de mange muligheder. Det fungerer også med Zapier, så du kan oprette forbindelse til data i et endnu større udvalg af apps.

Ligesom monday.com har Wrike mobile apps til Android og iOS, men det tilbyder også desktop-apps til Windows og macOS, hvilket betyder, at du kan bruge det på de fleste enheder ud over browseren.

Rundtanker

Dette er svært at kalde, fordi begge konkurrenter har gode features. Wrikes subtasks og afhængigheder vinder dog. Dens større vedhæftningsgrænse gør det også mere anvendeligt til fildeling, selvom dine filer er store.

monday.com er god til opgavestyring og giver dig mulighed for at tilpasse det til dine behov, men Wrike vinder på forskellige funktioner og dybde, så det tager første blod.

Hvis du leder efter en anden stærk platform på dette område, kan du prøve Mavenlink, et forretningsfokuseret værktøj med pæne regnskabsfunktioner, som du kan læse om i vores Mavenlink-anmeldelse.

Round: Funktioner Point for Wrike

2

Pris

Vi ser på omkostninger næste. Det betyder noget for dig af åbenlyse grunde. Du vil bruge så lidt som muligt for at få de funktioner, du har brug for. Det er dog ikke det bedste, selvom den billigste mulighed er den bedste. Læs vores værste gratis VPN-artikel for eksempler på det.

Hvis du ønsker at få en idé om, hvad projektstyringsværktøjer kan redde dig, kan du se på vores ProWorkflow-gennemgang for at se et værktøj med en afkast på investeringskalkulator, der hjælper dig med at finde ud af det.

monday.com

monday.coms priser er for grupper på fem brugere ad gangen. Det gør det til en stor værdi, hvis der er fem af jer, men det er ikke så godt, hvis der er mindre end det. Det er dog ikke dyrt, og vi kan ikke se, at mange store organisationer udsættes for prisen.

Desværre mangler det et gratis niveau, men det har en 14-dages kortfri prøveperiode, så du kan se, om det er til dig. Dens tidslinje og kalender bliver tilgængelig på sin standardplan med diagrammer, formler og tidssporing, der rulles ud på Pro-niveau. Hvis du vil lære om en anden platform, der klarer god tidsporing, men ikke er så god til opgavestyring, skal du se vores FunctionFox-anmeldelse.

Mange af monday.coms sikkerhedsfunktioner kræver et virksomhedsabonnement, men selv Basisplanen indeholder tofaktorautentisering.

Det tilbyder også rabatter til undervisere, nonprofitorganisationer og ikke-statslige organisationer, så kontakt det for nærmere oplysninger, hvis du falder ind under en af ​​disse bannere. Læs også vores Basecamp-anmeldelse, fordi den er gratis for undervisere og billig for store teams.

Wrike

Ligesom monday.com ruller Wrike mange af sine kernefunktioner fra plan til plan, så du bliver nødt til at se nøje på, hvad der er tilgængeligt, når du vælger et niveau. Du kan bruge dets gratis prøveversion til at teste de mere avancerede funktioner.

Det har et gratis niveau, hvilket er godt for små hold. Den betalte plan på indgangsniveauet er $ 9,80 pr. Bruger pr. Måned, hvor priserne stiger støt efter dette. Dets virksomhedsplan er ikke billig, men du får det fulde sæt af sikkerhedsfunktioner, hvis du vælger den. Flere muligheder for at integrere med andre platforme låser også op på sine højere planer.

  Bedste 3TB ekstern harddisk til 2023

Underopgaver og Gantt-diagrammer kræver en betalt plan, og kalendere låses op på Business-niveauet, så den gratis plan er ganske begrænset. Det er dog en god måde at vænne sig til platformen.

Runde to tanker

Begge tjenester tilbyder en række centrale funktioner på deres højere planer, så det lønner sig at se nøje på, hvilke funktioner du har brug for, når du beslutter, hvem du skal tilmelde dig. Det er en god ide at bruge de gratis forsøg til at teste alt.

monday.com er billigere, men det har ikke en gratis plan. Når det er sagt, er Pro Pro-niveauet ikke meget mere end Wrikes billigste betalte niveau, og baseret på vores forskning koster Wrikes Enterprise plan mere end dobbelt manday.com, selvom Enterprise-priser er omsætningspapirer med Wrike.

Vi giver denne runde til monday.com. Wrikes gratis niveau er et stort plus, men monday.com at være to eller tre gange billigere på de øverste planer opvejer det. Det gør det hver efter to tætte runder.

Runde: Prispoint for monday.com

3

Brugervenlighed

Brugervenlighed er næste. Dette område er nøglen, fordi du ikke ønsker at bruge din tid på at lære værktøjet eller uddanne nye brugere. Et værktøj med en godt designet interface kan hjælpe brugerne med at arbejde uden at løbe ind i problemer og lade dit team bruge så meget tid som muligt på at få tingene gjort. Det øger også brugeropkøb og gør folk mere villige til at forloves med en platform.

Dette er monday.coms stærkeste område og Wrikes svageste, så selvom vi ikke siger, at det er en forudgående konklusion, håber vi, at ingen kommer til skade i denne runde. Wrike ser nervøs ud.

monday.com

monday.com gør det nemt at tilmelde dig og komme i gang. Der er et hurtigt spørgeskema og en chance for at vælge en af ​​dens skabeloner til at starte. Der er masser af animeret vejledning, der fører dig gennem hvad du skal gøre.

Mandag-velkomst

monday.com har et design af høj kvalitet, der gør det til en konstant fornøjelse at bruge. Designerne har tænkt på hver knap og kontrol ved hjælp af subtile visuelle berøringer til at formidle, hvad ting gør, og hvad brugeren kan forvente at ske efter hver interaktion.

Det er den slags værktøj, der får alt til at føle sig naturligt, og det er kun fordi så meget software får ting som den forkerte, at du er klar over, hvor speciel det er. Det er et godt valg, hvis du er bekymret for, at dit team ikke vil flytte deres arbejde online. Det gør ikke noget for at udskyde folk.

mandag-board

Det er fedt og tydeligt, og det bruger farve godt til at definere funktion og opdele skærmen. Der er også flere skabeloner med tip til, hvilken man skal bruge. Der er også en masse animation og pop-up-tekst, der forklarer dig alt.

Dens støtte, hvis du har brug for det, er hurtig, og der er masser af hjælpemateriale, hvis du sidder fast. Der er ikke mange værktøjer, der kan sammenlignes med det for brugervenlighed, men for et der kommer tæt på, kan du se vores Asana-gennemgang og vores Asana-begyndersvejledning for hjælp til at komme i gang med det.

Wrike

Wrike starter godt med en let tilmeldingsproces, der giver dig mulighed for at e-maile dine teammedlemmer til at komme med dig på platformen.

wrike-skabeloner

Ligesom monday.com er der flere skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang, og de er værd at gennemse for at få fat på platformen.

Afhængighedsstyring er også let at komme i arbejde. monday.com har ikke funktionen, men få værktøjer, der gør det så let at bruge som Wrike gør.

wrike-afhængigheder

Wrikes interface er ikke så god som monday.com’s. Det præsenterer mange muligheder, men det tager tid at finde ud af alt. Navigationen giver dig undertiden forvirring over, hvad du skal gøre næste.

Wrike er ikke dårligt, men monday.com er fremragende på dette område. På plussiden har Wrike fremragende støtte, og hvis du sidder fast, vil den gøre alt for at hjælpe dig med at komme tilbage på banen.

Runde tre tanker

Vi var imponeret over monday.com’s brugervenlighed i vores anmeldelse og har ikke ændret vores mening. Det er et af de mest underholdende softwareprodukter at bruge og går den ekstra kilometer at gøre sig selv behageligt at arbejde med.

  Bedste Cloud IaaS (infrastruktur-som-en-tjeneste) til File Hosting 2023

Wrike er et solidt, professionelt værktøj, men det mangler fodarbejdet for at gøre indflydelse her. Brugere vil sandsynligvis opleve problemer i starten. Det er delvis en konsekvens af dets avancerede funktionssæt og synspunkt, men det vil stadig tage mere tålmodighed end monday.com.

Denne runde er en klar sejr for monday.com, og Wrike er på tovværkene, hvor klokken ringer lige inden for tiden. Ting skal dog være tættere på vej ind i den sidste runde.

Runde: Brugervenlighedspunkt til monday.com

4

Sikkerhed & Privatliv

Du kan ikke være for forsigtig, når det kommer til online sikkerhed. At være beskyttet mod cyberkriminalitet er vigtigt, når du arbejder online, så vi ser på, hvad hver platform gør for at holde dine oplysninger væk fra de forkerte hænder næste. Wrike kantede denne kategori i vores anmeldelser, men begge platforme er stærke, så at sammenligne dem vil være interessant.

monday.com

Med stærk kryptering – TLS v1.2 for data i transit og AES 256-bit til opbevaring – kan du være sikker på, at dit arbejde er skjult for nysgerrige øjne med monday.com.

Det er i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og EU-U.S. Beskyttelse af personlige oplysninger. Det har også SOC- og ISO-certificeringer. Vores PRISM-, Snowden- og regeringsovervågningsartikel går mere detaljeret i privatlivets fred.

Du får også flere valgmuligheder for sikkerhedstilpasning, hvor Enterprise-brugere er specielt tilgodeset. Der er SAML, Google-apps-godkendelse, domænebegrænsede tilmeldinger og kodeordspolitiske indstillinger.

Mandag-admin

Hvis du har problemer med at administrere adgangskoder, kan du kigge på vores bedste artikel om administratoradgangskode.

To-faktor autentificering er tilgængelig, som du kan læse om i vores hvad er to-faktor autentificering stykke. Du kan holde øje med, hvem i dit team gør hvad med dens revisionslogfiler, hvilket også er nyttigt, hvis du skal føre detaljerede poster af juridisk overensstemmelse eller lignende grunde.

Generelt er der meget at lide med monday.com og ingen reelle problemer.

Wrike

Ligesom monday.com tilbyder Wrike tofaktorautentisering via Google Authenticator-appen. Det matcher hvad monday.com også tilbyder i kryptering med TLS v1.2 og AES 256-bit. Læs mere om dem i vores beskrivelse af kryptering.

Det apes også manday.com i sine ISO- og SOC-certificeringer og overholdelse af GDPR og EU-U.S. Beskyttelse af personlige oplysninger.

For tredje gang, ligesom med monday.com, får du et bredt udvalg af sikkerhedsindstillinger, hvor det saftigste findes på dets Enterprise-planer. Du kan kontrollere din adgangskodepolitik og netværksadgangspolitik. Der er også muligheder for at tilpasse indstillinger for fil og invitationer.

Måske betyder det, at monday.com’s revision giver det kanten? Nej, Wrike gør det også.

Runde fire tanker

monday.com og Wrike er så tæt matchede, at det er svært at erklære en vinder. Begge tager sikkerhed på webstedet alvorligt og har gjort masser for at holde dine data sikre. Kriminelle bliver nødt til at arbejde hårdt for at få adgang til dine data på begge.

Når begge spillere er trætte i sidste runde, ser det ud til, at ingen af ​​dem har leveret det sidste knockout-slag. Begge er fremragende på dette område, så hvis sikkerhed er det, der betyder noget for dig, bør begge være mere end tilstrækkelige. Vi erklærer denne runde uafgjort.

Runde: sikkerhed & Privatliv Ingen klar vinder, point for alle

5

Dommen

Dette var en interessant konkurrence med to tætte runder, en uafgjort og en med en klar vinder. Det var monday.coms store sejr i “let at bruge” -runden, der gjorde forskellen, hvilket gjorde det til mester, med to runder til Wrikes en.

Hat af til monday.com, men rabat ikke Wrike. Det har masser af fremragende funktioner og er ikke for dyrt, i betragtning af hvor meget det kan gøre for dig. Men det tager andenpladsen her.

Vinder – monday.com

At adskille dette par titaner var hårdt, og begge dele er et godt valg til styring af dine projekter på skyen. De har begge stærke funktioner, kombineret med fremragende sikkerhed. Ingen af ​​dem er for dyre. Wrikes mangel på tilgængelighed er den eneste reelle ulempe for en af ​​dem.

Selvom de er to af vores favoritter, er der masser af alternativer derude, hvoraf mange tilbyder noget andet. 

Hvis du har brugt en af ​​platformene og har noget at dele, skal du gøre det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me