Sådan gendannes Outlook Mailbox Exchange

Microsoft Exchange Server gør implementering af e-mail-netværk mulig, men ligesom ethvert system, der fungerer med enorme mængder af digitale data, sker filkorruption.

Uanset om det skyldes brugerfejl, en applikationsfejl eller et cyberattack, kan sådanne begivenheder nedsætte produktiviteten og koste virksomheder penge.

Mens der er andre tilgange, du kan tage for at reparere korrupte .bb-filer, er den hurtigere og mere pålidelige tilgang at bruge gendannelsessoftware til postkasse designet til Exchange. Et sådant værktøj er Stellar Mailbox Exchange Recovery, udviklet af det samme firma, der producerer det, der efter vores erfaring er den bedste datagendannelsessoftware generelt.

Under revisionsvejledningen introducerer vi dig Stellars reparationsløsning til postkasser, der gennemgår både dens funktioner og licensmuligheder, før vi går gennem de involverede trin for at rette beskadigede .bd-filer. Hvis det er en personlig personlig opbevaringstabel i Outlook, du prøver at reparere, har vi også en vejledning til det.

Hvem har brug for Mailbox Exchange-gendannelsessoftware?

Korrupte Exchange-database (.edb) -filer kan afskære en virksomhed fra dens postkassedata i timevis og ganske ofte uden det rigtige værktøj på ubestemt tid. Der er mange årsager, der også kan føre til sådanne korrupte. Disse inkluderer virusangreb, forkert nedlukning, manglende databaseobjekter og brugerfejl.

Mens din IT-afdeling kan forsøge manuel reparationer eller sikkerhedskopiere gendannelse ved hjælp af Eseutil-kommandoen, kan det tage en betydelig mængde tid, kræve en hel del ledig plads og kan resultere i permanent slettede data.

Et godt .edb-reparationsværktøj reducerer i høj grad både chancen for fiasko og den tid, der kræves for at afslutte arbejdet. Et rigtig godt værktøj, som det, vi vil vise dig, reducerer også de tekniske krav, der kræves af dit IT-team. Stellar Mailbox Exchange Recovery er i stand til at håndtere alle almindelige årsager til .edb-filer, der er gået dårligt, inklusive manglende montering, jetfejl og beskidte nedlukninger (serverversioner af “personlige” problemer).

  De fem værste skyfejl siden 2011

Stellars værktøj er i stand til at arbejde med store og endda flere .bd-filer på én gang. Det kan også udføre selektiv gendannelse af postkasser, gendanne elementer som e-mails, kalendere, kontakter og vedhæftede filer i stedet for hele filen.

Når den er scannet, kan du eksportere reparerede filer til Live Exchange Mailbox og Office 365. En korrigeret.edb-fil kan gemmes som en .pst-fil eller en .msg, .eml, .rtf. .html eller .pdf.

Vi vil give dig en komplet tutorial om faktisk brug af værktøjet. Før vi bunker på detaljerne, giver det imidlertid mening at tale omkostninger.

Stellar Mailbox Exchange Recovery Software Licensing

Der er to licenstyper til rådighed for Stellar Mailbox Exchange Recovery: en virksomhedslicens for $ 399 og en teknikerlicens for $ 599.

CorporateTechnicianToolkit
Koste: $ 399 $ 599 $ 999
Computere: En computer Flere computere Flere computere
Licensperiode: Et år Livstid Livstid

Selvom det er dyrere, giver teknikervarianten samlet set mere værdi takket være det faktum, at det er godt for livet og kan installeres på flere computere, snarere end et år og en computer.

Begge licenser fungerer med flere versioner af MS Exchange (2016, 016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000) og inkluderer gratis teknisk support.

Hvis du ønsker at udbygge dine gendannelses- og reparationsmuligheder endnu mere, er der en

Outlook toolkit-licens, der også har noget andet nyttigt Stellar-software. Det inkluderer en postkasseekstraktor til korrupte Exchange-sikkerhedskopifiler, en .edb til .pst-konverter, en .ost til pst-konverter og et værktøj til gendannelse af adgangskode til MS Exchange.

999 $ kan virke som en stor pris, men det er godt for livet, og du sparer flere hundrede dollars over bare at købe hvert stykke software individuelt. Vi har separate guider til brug af konvertere, hvis du vil se mere:

  • Sådan konverteres EDB til PST-filer
  • Sådan konverteres OST til PST-filer
  En begyndervejledning til, hvordan man bruger Dropbox

Du tjekker Exchange-gendannelsessoftwaren selv ud ved at downloade en gratis version. Du vil dog kun være i stand til at gennemføre scanninger og få vist resultaterne uden at være i stand til at udføre den reelle reparation.

Sådan gendannes Exchange-postkasser med Stellar

Når du har besluttet dig for en licens, sender Stellar dig et downloadlink og en registreringsnøgle for at fuldføre en komplet installation. Det bør ikke tage mere end et minut eller to, hvorefter du er klar til at begynde at rette postkasser.

Det næste trin er at starte programmet og vælge en .edb-fil til reparation.

Hvis du ved nøjagtigt, hvor filen er, kan du selv vælge placeringen. Hvis ikke, er der en “find” -funktion, der scanner dit drev og finder det for dig.

Når du har fået din fil, skal du klikke på “start”.

Du får mulighed for at udføre en “hurtig scanning” eller en “omfattende scanning. Indstillingen til hurtig scanning antages at være i stand til at løse de fleste problemer med .bb-korruption, så af hensyn til tiden ønsker du måske det forsøg først.

Når scanningen er afsluttet, spørger softwaren, om du vil tilføje en ekstra .edb-fil til resultaterne.

Uanset om du gør det eller ej, er det let at arbejde med de afsluttede scanningsdata takket være et design, der efterligner en Outlook-postkasse.

Den venstre rude på værktøjet viser et træ, hvor du kan finde brugerpostkasser. Udvid en postkasse, så får du adgang til indbakken, sendte poster, kalender, kontakter, journal, opgaver – dybest set alt, hvad du ville finde i en typisk Outlook-postkasse.

De to ruder til højre lader dig bore ned i objekterne i træet. Klik for eksempel på “indbakke”, så ser du alle e-mails der findes i den anden kolonne. Klik på en e-mail, og den højre rude viser indholdet.

  Bedste Cloud Storage til Australien 2020

For at finde e-mails og andre postkasseemner hurtigere har Stellar leveret en praktisk søgefunktion, du kan få adgang til ved at klikke på kikkertikonet nær toppen af ​​klienten.

Du kan søge baseret på forskellige kriterier som e-mail-afsender og modtageradresser, e-mailemne, vedhæftede filer og selvfølgelig e-mailteksten.

Når du er klar til at afslutte reparationen, kan du generere en konverteret fil ved at klikke på knappen “Gem”. Du kan konvertere til en .pst-fil eller et hvilket som helst af de andre formater, som værktøjet er i stand til (.msg, .eml, .html, .rtf og .pdf).

Alternativt kan du gemme individuelle e-mails eller andre postkasseobjekter i en egen fil ved at højreklikke på det objekt og vælge det filformat, du vil bruge.

Hvis du ikke er klar til at konvertere nogen data endnu, skal du bare klikke på “Gem scan.” Stellar Exchange Recovery gemmer scanningsresultaterne som en .dat-fil, som du kan indlæse og arbejde med senere.

Afsluttende tanker

Det er alt, hvad der er at rette korrupte Exchange-postkassefiler. Som vi sagde, det er meget lettere end at arbejde med Eseutil og derudover mere brugervenligt end de fleste lignende værktøjer.

Hvis du har læst vores Stellar Phoenix Data Recovery-gennemgang, ser du det også er tilfældet med virksomhedens flagskibgendannelsessoftware, som kan bruges til at reparere korrupte eller slettede filer på din harddisk. Det er kombinationen af ​​lethed sammen med pålidelighed og funktioner, der førte til, at vi blev fans i første omgang, og hvorfor vi synes Stellar-produkter er et godt valg at udstyre dit IT-kontor med, startende med Outlook Toolkit.

Fortæl os, hvad du synes om Stellar Mailbox Exchange Recovery i kommentarerne herunder. Hvis du leder efter onlinelagring for at holde din reparerede .edb sikker eller hurtigt dele den med andre, så glem ikke at tjekke vores bedste online backup til forretningsvejledning. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me