Sådan ser du NBA Online

Basketballfans er godt tilgodeset på nettet: der er et overraskende antal måder, hvorpå du kan fange spillet, intet andet end en skærm og en internetforbindelse, der kræves. Som fans af spillet selv har Cloudwards.net sammensat et par af de måder, du kan se NBA online.

Først skal vi se på nogle af de mest almindelige måder, hvorpå du kan se NBA fra enten USA eller udlandet, før vi går videre til et par mere … utraditionelle … måder, hvorpå du kan fylde op på vandkølingssnak. Disse sidste veje fører dig ud i piratisk farvand, så sørg for at læse op om torrenting såvel som vores udvalg af de bedste VPN-udbydere, før du gør det.

NBA.com


© LogoDesignLove

Den nemmeste måde at se NBA på er at gå gennem organisationens hjemmeside på, du gætte det, NBA.com. Du kan se spil enten live, som de sker, eller når som helst i løbet af sæsonen, det er op til dig. Der er ikke noget arkiv tilgængeligt så vidt vi kan se, så vær opmærksom på, at det kun er de sæsonspil, du er abonneret på, du kan se.

Abonnementer findes i tre varianter: der er “ligakortet”, som giver dig mulighed for at se hvert kamp i sæsonen for $ 75 pr. År, “holdvalget” -pakken, hvis du bare vil se dit hold vinde eller tabe for $ 45 og ” spil valg ”bundt, der giver dig mulighed for at vælge otte spil om måneden for $ 35. Alle abonnementer er tilgængelige overalt i verden, skønt der er nogle regionale afbrydelser.

  En begyndervejledning til, hvordan man bruger Dropbox

Kabelalternativer

I alt taget har alle tre abonnementer naturligvis deres fordele, men det kan være, at bundling af dine NBA-spil med dit almindelige tv-abonnement ville være en bedre aftale for dig. Vi giver her et hurtigt overblik for ledningsskærere – folk, der ikke bruger kabel – da det giver et overblik over hvert kabelabonnement i USA er uden for vores ken.

En af de største udbydere lige nu er DirecTV, som du sandsynligvis allerede har hørt om, da brochurer sandsynligvis kommer ind i din postkasse som sne i en snestorm. Det må siges, at for mennesker, der ønsker at få mange kanaler, er DirecTV en ret god handel; den billigste pakke, der inkluderer ESPN og TNT (og derfor NBA) starter ved $ 35.

Hvis du alligevel er alt efter basketball er basketball, eller du bare vil være i stand til at betale måned til måned, er SlingTV sandsynligvis et bedre spil. Det sætter dig $ 25 tilbage på de billigste og inkluderer både ESPN og TNT, med mindre fluff, som en lignende plan med DirecTV giver dig.

Sådan ser du NBA gratis


© epSos.de

Lad os se på nogle af de andre måder, hvorpå du kan se NBA, kun denne gang uden at bruge en krone, med de gode to-sko, der er taget højde for. Det er ikke helt sandt: Du bliver nødt til at bruge et par dollars på en VPN, da alle nedenstående metoder er ulovlige, og du bliver nødt til at dække dine spor.

Selvom chancerne for at blive fanget – eller, i tilfælde af streaming, nogen der faktisk giver en forbandelse – er minimale, er det altid bedre at være beskyttet og læse gennem vores VPN-anmeldelser, før vi går videre. Cloudwards.net påtager sig heller ikke noget ansvar for ubalanceret karma eller akavede spørgsmål fra Saint Peter.

  Bedste Cloud Backup til iPhone 2023

Streaming-websteder

En hurtig konsultation af den store orakel (google, vi mener google) hoster en hel del NBA-streams. Test af nogle få forskellige fik blandede resultater – streamingwebsteder er oftere end ikke fælder lagt af malware-entusiaster og andre cyberkriminelle – men de to bedste, vi kom op med var nba-stream.com og VIPBox. Da vi foretrækker de metoder, der er beskrevet nedenfor, kan vi ikke gå med på nogen af ​​dem, men begge synes over bord og pålidelige.

Ser NBA med Kodi

Som du måske eller måske ikke ved, er Cloudwards.net en stor fan af Kodi og dens alsidighed og fleksibilitet (hvis du ikke er en af ​​de konverterede endnu, kan du tage lidt tid på at læse vores Kodi-guide). Selvom de bedste Kodi-lagre er lidt vanskelige at fastlægge, er der masser af valg for NBA-fans.

De fleste af de tilføjelser, der er nævnt i vores bedste Kodi-tilføjelser til sport, bør gøre det, men vi vil reservere særlig omtale til SportsDevil og Bennu, som har sportsindhold fra hele internettet pænt samlet til din fornøjelse. Inkluderet er TNT og ESPN, så du er næsten garanteret nogle alvorlige NBA-handlinger.

Andre NBA via Kodi-indstillinger er NBA on Demand (gennem Covenant-repo) og NBA Full Games, som findes gennem Fusion. Begge er fremragende alternativer, der burde lappe dig direkte igennem, hvad du leder efter.

Fortryllende NBA-spil

Selvom torrenting sider i bedste fald er nebulous, er der flere dedikeret til at indsende NBA-repriser. Disse er tydeligvis ikke live, men hej, de er frie, ikke? De fleste af de almindelige alternative torrent-websteder bærer imidlertid ikke sportsspil, så du bliver nødt til at bruge dedikerede som dem, der er nævnt i denne reddit tråd.

  Bedste Online Backup til England 2023

En anden mulighed mere eller mindre i den samme niche er at gå gennem nogle af de bedste cloud torrent-websteder (nogle spil dukker op der, selvom det er ramt og savnet), eller gå gennem Usenet. Der er meget lidt på internettet, der ikke kan findes på en eller anden måde på dette prototinternet, og ulempen er naturligvis at det er, ved du, Usenet.

Konklusion

Forhåbentlig vil dette udvalg af måder at se NBA online hjælpe dig med at fange din ugentlige (daglige?) Dosis af hoppefeber uden for meget ståhej eller penge brugt. Selvom det naturligvis altid foretrækkes at gå den lovlige rute – basketballstjerner skal også spise – hvis du er ude af lommen eller i et land, hvor den lovlige rute blev umuliggjort, har du et par muligheder åbne for dig, stadig.

Har du en måde at se det spil, som vi på en eller anden måde gik glip af? Har du nogle justeringer, du synes, vi burde vide om? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at du læste og have det sjovt at se spillet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me