CrashPlan vs Backblaze: Den ubegrænsede Cloud Backup Roundup

Leder du efter en ubegrænset sikkerhedskopi-løsning til din virksomhed? Den gode (eller dårlige) nyhed er, at der virkelig kun er to valg at ombryde hovedet på: Backblaze og CrashPlan. De fleste andre sikkerhedskopieringsløsninger sætter plads på backup og tvinger din til at betale mere for at øge den.

For nogle backup-købere bliver beslutningen endnu lettere – et Backblaze-abonnement er omkring halvdelen af ​​de månedlige omkostninger for CrashPlan. Som det normalt er tilfældet, når det kommer til softwareløsninger, er bundlinjen ikke hele historien.

Vi har tidligere skrevet om en hel række yderligere kriterier, som kyndige forretningsbrugere bør tage højde for i vores bedste online backup til virksomhedskøberens guide. Listen inkluderer brugervenlighed, sikkerhed og support blandt andre kriterier.

Mens vi vil anbefale både vores Backblaze for Business-gennemgang og CrashPlan-gennemgang, inden vi træffer en beslutning om din virksomheds backup- og katastrofebegrænsningsplan, besluttede vi, at en sammenligning side om side muligvis også er informativ og nyttig..

Når vi kommer op, ser vi ud over prismærket for at finde ud af, hvilken af ​​disse to tjenester, Backblaze eller CrashPlan, fortjener anerkendelse som den bedste ubegrænsede sikkerhedskopi til forretning i dag.

Fordele og ulemper ved ubegrænset sikkerhedskopi

Før vi kommer til vores sammenligning, er den første ting at gøre at sikre, at din virksomhed virkelig har brug for ubegrænset sikkerhedskopi. Det er fordi ordet “ubegrænset” har en vis forførende appel, der får alle andre overvejelser pludselig til at være mindre vigtige. Det er let at få trigger tilfreds, og med online backup er det ikke en god ting.

Årsagen hertil er, at det kan tage lang tid at sikkerhedskopiere dine filer oprindeligt. Hvis du har terabyte med data til at sende til skyen, kan du se på måneder. Det betyder, at når du først har sikkerhedskopieret dine data, er det en stor besvær at skifte tjenester.

For mange SMB-ejere er der reel værdi i en ubegrænset backup-løsning. Virksomheder i dag behøver ikke at være virksomheder med massive kundedatabaser for hurtigt at samle masser af data. Kundeinformation, mediefiler, økonomiske poster og alle mulige filer udgør rygraden i moderne ventures, store og små.

At miste disse data kan sætte din virksomhed i et rigtig bind. På den anden side kan det også blive dyrt at tage det hele op til skyen, når man arbejder med skalerbare indstillinger som MozyPro (MozyPro-anmeldelse) eller Amazon Web Services. Med en billig, ubegrænset sikkerhedskopieringsløsning som Backblaze eller CrashPlan behøver du ikke bekymre dig om det – så længe disse tjenester passer perfekt til dine særlige behov.

For nogle virksomheder kan inkorporering af enten Backblaze eller CrashPlan imidlertid ende med at koste en hel del penge, dog. Det skyldes, at begge tjenester kun understøtter en enhed pr. Abonnement. Hvis du har et dusin computere, der skal sikkerhedskopieres, kan det være bedre, at du går med en service, der er lukket, der understøtter backup til ubegrænsede enheder i stedet. Et godt eksempel er IDrive for Business, som til trods for at begrænse den sikkerhedskopieringsplads, du får, rangeres som den bedste samlede værdi i vores online backupguide (læs vores IDrive for Business-anmeldelse).

Det andet problem med både Backblaze og CrashPlan er, at hverken kan bruges til NAS eller server backup. Hvis det er noget, du har brug for, vil vi igen pege på IDrive, der også er en af ​​de bedste server-sikkerhedskopier og også kan sikkerhedskopiere smartphones. CloudBerry Backup er en anden god mulighed, især hvis du vil designe en hybrid backup-plan til din virksomhed. Det fungerer endda med Backblaze’s overkommelige cloud-infrastrukturtjeneste, Backblaze B2.  

Lad os komme til de sjove ting med disse advarsler ude af vejen.

Kampen om ubegrænset sikkerhedskopiering: Backblaze vs CrashPlan

Vi nævnte tidligere, at Backblaze er en billigere mulighed end CrashPlan. De faktiske omkostninger ved et Backblaze-abonnement er $ 5 pr. Måned for computeren. Hvis du tilmelder dig et år, får du også to måneder gratis. Et to-årigt Backblaze-abonnement giver dig fem gratis måneder. CrashPlan koster i mellemtiden $ 10 pr. Måned pr. Computer uden rabatter for at betale på forhånd. 

Pris pr. Computer: Backblaze: CrashPlan:
Månedligt abonnement: $ 5 $ 10
Årligt abonnement: $ 50 (2 måneder gratis) $ 120 (ingen måneder gratis)
Halvårt abonnement: $ 95 (5 måneder gratis) 240 $ (ingen måneder gratis)

CrashPlan er stadig en god del i forhold til populære, men dyre online backup-tjenester som SOS Online Backup og MozyPro. Der er dog ikke noget, man kaster rundt på, at det er dyrere.

Det, der kommer næste, handler om at hjælpe dig med at beslutte, om det er værd for din virksomhed at bruge de ekstra penge på CrashPlan eller gå med Backblaze. I sidste ende er der ikke et universelt korrekt svar på dette spørgsmål. Begge planer er ubegrænsede, men de er ikke en størrelse, der passer til alle.

CrashPlan vs. Backblaze: The Battle Rounds

1

Sikkerhedskopieringsproces

Først vil vi sammenligne de tilgængelige sikkerhedskopieringsfunktioner med Backblaze og CrashPlan. Vi ser også på den samlede sikkerhedskopieringsproces under hensyntagen til brugeroplevelse og generel hastighed sammen med kapacitet.

Backblaze

Den ene ting, som Backblaze gør entydigt bedre end nogen anden online backup-service, er brugervenlighed – i det mindste når det drejer sig om at oprette backup-planer. Det skyldes, at Backblaze-klienten gør det meste af arbejdet for dig.

Efter installationen scanner softwaren din computer og ser efter filer, der er baseret på type. Det inkluderer stort set alle andre filtyper end operativsystem, applikationer og midlertidige filer, selvom du kan instruere Backblaze om at gribe dem om nødvendigt.

Alt, hvad scanningen lokaliserer, tilføjes til din backup-plan.

Fordelen ved at tage sikkerhedskopi efter filtype er, at du ikke har manuelt tagge mapper og filer, som du gør med de fleste backup-tjenester. At tage det tager mere tid og kan føre til oversigt over filer, hvilket kan føre til kritiske huller i din backup-plan.

I denne forstand er Backblaze en ægte sæt-og-glem backup-løsning. Alle dine e-mail-filer, dokumenter, billeder, videoer, kontofiler og alt andet vil være beskyttet, uanset hvor de er placeret på din computer.

Hvis der er visse filtyper, som du ikke ønsker at tage backup af, kan du tilføje dem til en ekskluderingsliste, selvom det med ubegrænset sikkerhedskopieringsplads ikke er sandsynligt, at det er nødvendigt for de fleste.

Du kan også ekskludere specifikke mapper eller drev. Desktop-klienten i sig selv er kompliceret, som den skal være, det vil sige, at den overhovedet ikke er kompliceret. Der er en knap til pause og start af sikkerhedskopi, en anden til gendannelsesindstillinger og tredje til indstillinger. Det er det.  

Backblaze er standard for kontinuerlig sikkerhedskopiering, hvilket betyder, at filer sendes til skyen, når de nyligt er føjet til din computer eller ændret på nogen måde. Hvis du foretrækker det, kan du slukke for kontinuerlig sikkerhedskopi og vælge planlagte sikkerhedskopieringer i stedet, for eksempel hvis du ville have det til at køre natten over, så det ikke forstyrrer dit andet arbejde.

Backblaze-planlægningsmulighederne er begrænsede sammenlignet med mange andre backup-klienter. For eksempel er der ingen mulighed for kun at køre sikkerhedskopier på bestemte dage. Vi har dog aldrig fundet nogen problemer med Backblaze, der forstyrrer vores systemressourcer under test, så det er sandsynligvis bedst at bare lade kontinuerlig sikkerhedskopi være tændt for at sikre maksimal beskyttelse.

Under test udført til vores seneste Backblaze for Business-gennemgang mærkede klienten 90 GB data på vores testcomputer til sikkerhedskopiering. Klienten har en knap til at estimere den første sikkerhedskopieringshastighed og beregnet, at det ville tage cirka fire dage. Dette var over en WiFi-forbindelse med 20 Mbps uploadhastigheder.

Efter ca. 12 timer var vores sikkerhedskopi ni procent fuldstændig, kort efter 12,5 eller deromkring, den skulle have været på baggrund af Backblaze’s skøn, men ikke meget. Selvom det er svært at være nøjagtig, beregner vi, at Backblaze var ved at tage backup af omkring 16 til 20 GB pr. Dag.  

Med hensyn til løbende ydelse kører Backblaze glat takket være brugen af ​​blok-niveau-sikkerhedskopi, hvilket betyder, at kun de dele (blokke) af en fil, der ændres, sendes til skyen – forudsat at den fulde fil allerede er sikkerhedskopieret.

CrashPlan

CrashPlan går glip af en mulighed, når det kommer til brugervenlighed ved ikke at tage sikkerhedskopi efter filtype. Det er ikke at sige, at det er svært at tage backup af CrashPlan; det er bare ikke så lykkeligt enkelt, som det er med Backblaze.

Med CrashPlan bliver du nødt til at tagge alle de mapper og filer, du vil tage backup af ved hjælp af sikkerhedskopien på desktop-klienten.

Det kan tage lidt tid, og det er let at gå glip af filer. Når det er sagt, fordi CrashPlan giver dig ubegrænset sikkerhedskopieringsplads, kan du bare mærke din drevmappe til sikkerhedskopi, som griber alting og noget løser problemet.

Du vil sandsynligvis udelukke system- og midlertidige filer fra din sikkerhedskopi, hvis du gør det, da det at inkludere dem vil forbruge båndbredde og ofte ikke kan bruges til gendannelse uden at forårsage problemer for din computer alligevel. Dette vil igen tage tid, da du skal tilføje ekskluderinger ved udvidelse.

Når du først har oprettet en sikkerhedskopieringsplan, kører CrashPlan sikkerhedskopi kontinuerligt, ligesom Backblaze gør, så du kan være sikker på, at alt fremad vil blive beskyttet – så længe filer opbevares i mapper, der er en del af backupplanen..

CrashPlan-klienten er ikke så minimal som hvad du får med Backblaze, men den er stadig fremragende. Navigationsfane langs venstre side og masser af hvid plads giver det en moderne og intuitiv fornemmelse.

Du finder mere avancerede planlægningsmuligheder end hvad du får med Backblaze, med muligheden for at indstille backup til kun at køre på bestemte ugedage. Mere nyttig er en funktion, der giver dig mulighed for at instruere klienten om kun at bruge en procentdel af CPU’en til sikkerhedskopieringsprocesser, mens computeren aktivt bruges.

CrashPlan kan også automatisk stoppe sikkerhedskopien, når dit bærbare batteri bliver lavt, hvilket er en dejlig tilføjelse. Derudover er der en række andre kontroller tilgængelige i indstillinger, som Backblaze simpelthen ikke har, hvilket giver brugerne mere magt over, hvad der foregår.

CrashPlan indeholder også blok-back-up, hvor kun dele af filer, der er ændret, genskabes. Alt i alt er dens relativt glatte service, når du først er kommet forbi din første sikkerhedskopi.

Det kan dog tage nogen tid. I vores test kunne vi kun sikkerhedskopiere ca. 8 GB pr. Dag med vores 20 Mbps WiFi-uploadforbindelse. Det er bare genert for, hvad CrashPlan selv citerer som den gennemsnitlige kunde-uploadhastighed: 10 GB pr. Dag.  

Rundtanker

Mellem Backblaze og CrashPlan er der ingen tvivl om, at Backblaze er den lettere service at bruge takket være sit set-and-glem design. Faktisk er det sandsynligvis mere passende at kalde det installation og glem, da der er meget lidt, der virkelig kræver indstilling.

CrashPlan vil tage lidt mere arbejde. Men det giver dig også flere tilpasningsmuligheder end Backblaze, hvad enten det drejer sig om at planlægge eller begrænse systemressourceeffekten af ​​backup-processerne.

Derefter ser det ud til, at CrashPlan synes at gøre så lidt brug af tilgængelig båndbredde og computerkraft, at det ser ud til at være lidt fjollet at gider med disse indstillinger. Backblaze gør det heller ikke, men det gør et meget bedre job at få filer i skyen end CrashPlan.

Runde et går til Backblaze for sin kombination af enkelhed og bedre backuphastigheder.

Round: Backup Process Point for Backblaze

Backblaze-logo
CrashPlan for Small Business-logo

2

Gendannelsesproces

Herefter vil vi overveje den modsatte proces: at hente filer tilbage fra skyen. Gendannelsesfunktioner hjælper virksomheder med at komme op igen (ordvarsel) og køre hurtigt efter et harddisknedbrud.

Backblaze

Mens Backblaze har en “gendannelsesindstillinger” -knap i sin desktop-klient, når du trykker på den knap sender dig til Backblaze.com. Alle gendannelsesoperationer finder sted der, hvilket kræver, at du logger ind på din konto.

Logget ind får du tre muligheder for at gendanne filer: download en .zip-fil, USB-flashdrev og USB-harddisk.

I de fleste tilfælde vil du sandsynligvis bruge den første mulighed. De sidstnævnte to er en del af Backblaze’s kuriergendannelsestjeneste, der koster $ 99 for flash-drevgendannelse (op til 128 GB) og $ 189 for harddiskgendannelse (op til 4 TB). Tjenesten virker dyr, men du får en refusion, hvis du sender lagringsenheden tilbage til Backblaze inden for 30 dage.

Gendannelse af zip-fil downloader simpelthen en zip-fil til din computer, der består af alle de filer, du har valgt at gendanne. Processen er let, men Backblaze begrænser gendannelse af enkelt zip-fil til 500 GB pr. Fil. Du er også begrænset til fem anmodninger ad gangen.

Det er endnu mere underligt og upraktisk, at Backblaze ikke giver brugerne en mulighed for at gendanne filer til deres oprindelige placering. Det betyder, at når din zip-fil er klar (Backblaze sender dig en e-mail, der fortæller dig), er du nødt til at lægge alt tilbage, hvor det hører hjemme.  

Hvis du er på farten, kan du få adgang til de filer, du har sikkerhedskopieret på din smartphone med apps til Android og iOS. Appdesignet er rimeligt ligetil og giver dig en mulighed for også at dele filer med andre.

Endelig kan Backblaze gendanne tidligere versioner af filer, hvis den aktuelle ikke er det, du leder efter. Adgang til versionhistorik er praktisk, når de konfronteres med uønskede filændringer eller filkorruktioner, herunder korrupte forårsaget af ransomware.

Tidligere versioner er dog kun kep i 30 dage, og der er ingen måde at ændre versioneringspolitikken på, hvilket er for dårligt, da Backblaze giver ubegrænset lagerplads.  

CrashPlan

CrashPlan giver dig mulighed for at vælge filer og gendanne dem direkte fra desktop-klienten, hvilket er et plus i dens favør. Klik bare på fanen “gendannelse” og tjek alle de ønskede filer. Der er heller ingen grænser for, hvor mange filer du kan downloade på samme måde, som der er med Backblaze.  

Du kan enten vælge at downloade dine filer til en ny placering eller gendanne dem til deres oprindelige placering, hvilket sparer dig fra at skulle rekonstruere dit filsystem. Med CrashPlan kan du endda ændre filtilladelser og filnavne som en del af gendannelsesprocessen.

Der er også en skifte til “version”, der giver dig adgang til din version af historien. CrashPlan lægger faktisk sine penge, hvor deres mund er, når det kommer til at være “ubegrænset”, så du kan gemme ubegrænsede versioner, hvis det ønskes, ved at ændre din backup-plans versioneringspolitik.

CrashPlan giver dig også mulighed for at gendanne filer direkte fra browsergrænsefladen ud over mobile apps til Android, iOS og Windows Phone.

Runde to tanker

Indtil begyndelsen af ​​2016 tilbød CrashPlan en budgendannelsestjeneste. Forhåbentlig er virksomheden nu helt fokuseret på erhvervskunder (hjemmebrugere har indtil oktober 2023 til at forlade lokalerne), de kræfter, der er, vil overveje at genindføre det. Courier service kan være yderst værdifuld for virksomheder, der har mistet en betydelig mængde data og har brug for dem hurtigt tilbage.

Courier recovery er også den eneste reelle fordel, Backblaze har i forhold til CrashPlan, når det kommer til bedring. CrashPlan giver dig mulighed for at gendanne filer fra desktop-klienten og til deres originale placeringer; Backblaze gør ingen af ​​disse ting, hvilket tvinger dig til at indlede gendannelse online, vente på en zip-fil, der ikke kan være større end 500 GB, og genopbyg dit filsystem, når det er klar.

CrashPlan har også en meget bedre tilgang til versionering og beskytter gamle filversioner på ubestemt tid, mens Backblaze kun holder dem i 30 dage.

Runde: Genoprettelsesproces for CrashPlan til små virksomheder

Backblaze-logo
CrashPlan for Small Business-logo

3

Administrationsværktøjer

En del af implementeringen af ​​en vellykket sikkerhedskopieringsplan for din virksomhed er at opretholde tilstrækkeligt tilsyn med, at planen faktisk går, som planlagt. Administratorværktøjer, der lader dig ikke kun administrere fakturering, men se sikkerhedskopieringsstatistikker og køre rapporter hjælper meget. Runde tre vil se hurtigt på disse muligheder for Backblaze og CrashPlan.

Backblaze

Backblaze leverer kontotilsyn gennem sin webgrænseflade. Log ind på din konto, og hvis du har tilmeldt dig Backblaze for Business, vil der være en “forretningsgrupper” -hoved omtrent halvvejs nede på venstre margen. Under denne overskrift finder du links til “gruppestyring”, “invitation og forbedring” og “brugere / computere.”

Gruppeadministration giver dig mulighed for at oprette grupper, som for Backblaze er samlinger af brugere, der faktureres under det samme kreditkort. Som forretningsejer er du grundlæggende nødt til at oprette en gruppe for at betale for service for dine medarbejdere. Dette giver dig mulighed for at betale for ikke kun Backblaze online backup, men Backblaze B2 service også.

Når din gruppe er oprettet, kan du generere et invitationlink, som din arbejdsstyrke kan bruge til at tilmelde dig. Som du sandsynligvis har gætt, administreres invitationen og godkendelsesprocessen ved at klikke på invitationen og godkende linket under overskriften på forretningsgrupper.

Derfra kan du kopiere invitationslinket til indsætning i en anden kanal som Slack eller e-maile invitationlinket. Der er også en RMM-indstilling (Remote Management and Monitoring), der giver dig mulighed for eksternt at installere backup-softwaren til din brugerbase. Hvis du vil bruge RMM, skal du investere i et RMM-værktøj som Munki eller have kodningskoteletterne til at scriptere installationen selv.

De endelige forretningsgrupper link, brugere / computere, lad os bruge monitor backup data for at sikre, at alt kører problemfrit. Det giver dig også adgang til filer, der er sikkerhedskopieret af din brugergruppe, så længe de personer, den gruppen har givet dig tilladelse til,.

Du kan også konfigurere Backblaze for at modtage resume-e-mails til sikkerhedskopieringsprocesser. Som standard sendes disse kun månedligt, men denne frekvens kan ændres.

CrashPlan

CrashPlan har en meget pænt designet administratorportal til at administrere computere, der er beskyttet under din virksomhedskonto. Den primære visning er et dashboard med statistik til kontrol af lagerudnyttelse og filgendannelser i løbet af den foregående måned.

Der er yderligere faner langs venstre margin for brugere, enheder, app-downloads, indstillinger og konto. Brugere og enheder har også udvidelige menuer med yderligere faner. Under brugere finder du muligheder for at se aktive brugere og deaktiverede brugere, administrere kontoinvitationer og tildele administratorrettigheder.

Enheder har i mellemtiden nogle gode muligheder for at se brugen til specifikke enheder, der tilhører hver bruger. Det inkluderer visning af forbindelsesstatus og antal gendannelser ud over det samlede brugte lager.

Under den vigtigste aflæsning for enheden kan du kontrollere klientindstillingerne for den enhed sammen med advarsler. Du kan også mandatere klientindstillinger for dit team ved at navigere til administratorportalindstillingsvisningen.

Valgmuligheder inkluderer indstilling af en sikkerhedskopieringsplan for de computere, der er under din kontrol, og kræver privat kryptering. Hvis du foretrækker ikke at skulle logge ind på administrationskonsollen for at overvåge sikkerhedskopieringsstatus for din arbejdsstyrke, kan du også indstille levering af automatiske rapporter til enheder, der ikke er sikkerhedskopieret for nylig.

Runde tre tanker

Backblaze introducerede kun sine “grupper” -funktionalitet, som effektivt lader det bruges som en SMB-online-backup-løsning, tilbage i begyndelsen af ​​2023. Det er sandsynligvis derfor, som det er skrevet elleve måneder senere, dets admin-oplevelse føles temmelig undervejs. Vi vil gerne se muligheder for at mandatere flere indstillinger og et mere omfattende dashboard.

CrashPlan gør i mellemtiden disse ting allerede og gør dem godt.

Round: Admin Tools Point for CrashPlan for Small Business

Backblaze-logo
CrashPlan for Small Business-logo

4

Sikkerhed

Datasikkerhed i skyen har været et varmt emne siden midten af ​​90’erne og en række høje profilerede dataforbrud og andre sikkerhedsspørgsmål, der er relevante for SMB’er i de senere år, har kun brændt inderlien.

Så er der spørgsmål som NSAs berygtede PRISM-initiativ, hvor agenturet henter data fra skytjenester for at scanne efter oplysninger, der er relateret til terroraktivitet. Selvom dette ikke påvirker de fleste lovligt, er det faktum, at regeringen trækker data ind i en tophemmelig database, man undrer sig over, hvad der ellers foregår, som vi ikke ved om. Indrømmet, det kunne være værre.

Meget af bekymringen over skysikkerhed er imidlertid ubegrundet, så længe sky-tjenester tager passende forholdsregler, der krypterer dine data og sikrer deres datacentre, og giver yderligere funktioner som tofaktorautentisering og nul-viden kryptering. I denne runde ser vi, om det er tilfældet med Backblaze og CrashPlan.

Backblaze

Backblaze krypterer data både i transit og i hvile, hvilket er trin et for at sikre, at dine data er sikre. Det anvendte krypteringsniveau er AES-126. AES, der står for avanceret krypteringsstandard, er protokollen anbefalet af NIST og den, der bruges af de fleste finansielle institutioner i dag.

Mens AES-126 ikke er så stærk som AES-256, er det ikke kendt, at nogen af ​​dem kan knækkes, og fordi den ikke er så kompleks, krypterer den og overfører filer hurtigere. Sikkerhedskopieringsfiler under transit er også beskyttet med TLS / SSL for at forhindre online aflytning. Alt i alt skal dine filer være temmelig sikre, så længe dine krypteringsnøgler er.

Som standard gemmes disse taster i Backblaze’s datacenter. Hypotetisk betyder det, at en Backblaze-medarbejder, et regeringsagentur via retsafgørelse eller en hacker, der bryder serveren, hvor din krypteringsnøgle opbevares, kunne dekryptere og se almindelige kopier af dine filer.

Hvis det bekymrer dig, giver Backblaze dig mulighed for at vælge privat kryptering i stedet for at omdanne Backblaze til det, der normalt kaldes en nul-videnstjeneste. Med privat kryptering er Backblaze ikke i stand til at nulstille din adgangskode, hvis du mister den, men kun du har adgang til krypteringsnøglerne til dine filer, hvilket betyder, at du kun nogensinde kan dekryptere dem.

Det er sandt, medmindre nogen får adgang til din Backblaze-adgangskode. Svage adgangskoder er langt lettere at brute force crack end 126-bit krypteringsnøgler og er et almindeligt sikkerhedsgap for mange virksomheder.

Som et middel til det særlige problem giver Backblaze dig mulighed for at aktivere tofaktorautentifikation for din computer og give det mandat til dine medarbejdere via Backblaze-administratorkonsollen. Med denne funktion bliver du bedt om at indtaste en speciel sikkerhedskode, der er sendt med en sms til din mobiltelefon, hver gang du logger ind fra en ukendt maskine..

På den måde, hvis nogen stjæler din adgangskode, bliver de også nødt til at stjæle din telefon, før de kan få adgang til din backup-konto – medmindre de stjæler din computer i stedet, hvorfor du altid skal kryptere din harddisk.    

CrashPlan

CrashPlan tager lignende forholdsregler som Backblaze og krypterer dine filer både under transit over internettet ved hjælp af både AES og TLS / SSL. Krypteringsniveauet er faktisk stærkere, hvor CrashPlan vælger 256-bit i stedet for 126-bit.

Det samme niveau af kryptering opretholdes, mens filer også gemmes i hvile i CrashPlan’s datafaciliteter, hvilket sikrer, at enhver, der bryder en server, hvor dine filer opbevares, ikke kan dekryptere dem uden dine krypteringsnøgler.

Tasterne opbevares på en separat filserver end deres tilsvarende filer, hvilket vil begrænse potentiel skade, hvis disse nøgler på en eller anden måde erhverves. Dog kan alt dette fortrydes af en skrupelløs medarbejder eller et anmassende regeringsagentur, så du er bedst til at drage fordel af CrashPlan’s private krypteringsmulighed.

Som med Backblaze betyder valg af privat kryptering, at hvis du mister din adgangskode, mister du adgang til dine data, så sørg for at holde dem et sikkert sted som en cloud-adgangskodehåndterer.

I modsætning til Backblaze giver CrashPlan ikke en indbygget mulighed for to-faktor-godkendelse. I betragtning af det, vil du sikre dig, at både du og dine medarbejdere har taget passende skridt til at oprette stærke adgangskoder.

På den anden side giver CrashPlan’s versioneringspolitik, som diskuteret tidligere, dig bedre beskyttelse mod ransomware end den 30-dages opbevaringsperiode, der er tildelt af Backblaze.

Runde fire tanker

Denne runde er et hårdt opkald. CrashPlan’s stærkere krypteringsprotokol er lidt af et stykke punkt på dette tidspunkt, bortset fra det faktum, at det muligvis bidrager meget lidt til dets langsomme dataoverførselshastigheder, hvilket ikke er et sikkerhedsproblem. De primære forskelle mellem disse to tjenester er, at Backblaze leverer tofaktorautentisering og CrashPlan har en meget stærkere versioneringspolitik.

Både CrashPlan’s mangel på tofaktorautentisering og Backblaze’s mangelfulde, 30-dages versioneringspolitik er temmelig store fejl. Da Backblaze har begrænset versionering, der skal hjælpe med at beskytte dig mod ransomware, så længe du handler rimeligt hurtigt, giver vi det kanten, når det kommer til sikkerhed.

Runde: Sikkerhedspunkt for Backblaze

Backblaze-logo
CrashPlan for Small Business-logo

5

Support

Hurtig, kompetent support til tekniske problemer og andre problemer er vigtig for en god backup-plan. De fleste backup-løsninger har e-mail-support, men uden ordentlig bemanding kan du vente dage på et svar.

De bedste backup-løsninger tilbyder også et middel til live support, enten via chat eller telefon. I vores sidste runde sammenligner vi supportkanaler mellem Backblaze og CrashPlan, ud over at se på deres online videnbaser.

Backblaze

Hvis du har brug for telefonisk support, er du sandsynligvis heldig med Backblaze. Virksomheden leverer telefon, der kan købes døgnet rundt, men kun hvis du bruger dens cloud-infrastrukturtjeneste, Backblaze B2.

Regelmæssige brugere af Backblaze online backup, både hjemme og forretning, kan bruge live chat til at tale med agenter. Desværre er denne supportkanal begrænset af det faktum, at den kun er åben i åbningstiden (mandag til fredag, fra 9 til 17, PST).  

Selvom alt dette er skuffende, indløser Backblaze sig markant med meget hurtig e-mail-support døgnet rundt. I testen modtog vi ofte svar på forespørgsler inden for to timer. Dette fungerer ikke for nogle forretningsbrugere, men det burde være tilstrækkeligt for de fleste.

Vi har fundet supportinteraktioner, både via live chat og via e-mail, hvilket resulterer i generelt klare, on-point svar.

Hvis du ikke kan vente et par timer, opretholder Backblaze også et anstændigt online supportcenter. Webstedet er opdelt efter kategori for at gøre det lettere at finde artikler, der er relevante for dine behov. Der er endda en dedikeret kategori til forretningsbackup, med underafsnit til at komme i gang, licens og almindelige spørgsmål. Supportwebstedet kan også søges.

CrashPlan

CrashPlan tilbyder også live chat support og begrænser det til åbningstider, selvom disse timer er Central Time snarere end Pacific Standard Time. De nøjagtige timer er fra 7 til 7, mandag til fredag, hvilket burde fungere bedre for flere brugere end de timer, der tilbydes af Backblaze (i det mindste i USA).

CrashPlan one-ups Backblaze ved også at tilbyde telefonisk support. Support teknikere er tilgængelige via telefon i de samme timer, som live chat tilbydes.

CrashPlan har også et billetsystem til e-mail-baseret support, der bliver overvåget 24/7. Billetter triages ud fra, hvor indflydelse det emne, der rapporteres, er, så kritiske problemer bliver skubbet til toppen af ​​køen. Responstider for lavprioriterede problemer, baseret på vores erfaringer med at håndtere CrashPlan-support, er generelt under 12 timer, selv i weekender.  

CrashPlan supportwebsted giver også hjælp i form af en administratorvejledning, generel brugervejledning, udgivelsesnotater og artikler. En søgelinje giver dig mulighed for at finde relevant hjælp hurtigere. Der er også et CrashPlan-samfund, hvor du kan finde meddelelser og servicestatusopdateringer.

Fem runde tanker

Begge backup-tjenester leverer masser af materiale til dem, der foretrækker at finde ud af tingene på egen hånd. Supportartikler er normalt lette at analysere og dække en lang række emner. Begge giver også e-mail-svar 24/7, selvom Backblaze ser ud til at være mere rettidig med at komme tilbage til kunderne.

Begge leverer live chat i arbejdstiden, hvor CrashPlan opretholder et større driftsvindue end Backblaze.

Alt i alt er de temmelig jævne matchede. Sandsynligvis den største forskel maker og den der vil svæve nogle forretningsbrugere er det faktum, at CrashPlan leverer telefonisk support og Backblaze ikke – medmindre du er en B2-kunde, der er villig til at betale for det.

Runde: Support Point for Backblaze

Backblaze-logo
CrashPlan for Small Business-logo

6

Dommen

Hovedpunkterne er, at både Backblaze og CrashPlan er meget gode backup-tjenester til små og mellemstore virksomheder. Det er godt, da de også er de eneste to abonnementsbaserede, ubegrænsede online backup-muligheder, der er tilgængelige for virksomheder lige nu.

Det er ikke let at vælge mellem de to, på trods af at Backblaze kommer til halvdelen (eller mindre) af omkostningerne. Bortset fra at være billigere, giver Backblaze også meget lettere implementering, hvilket gør det perfekt for dem, der kan lide at holde tingene enkle og samtidig sørge for, at absolut alle kritiske filer bliver beskyttet.

To-faktor-godkendelse er en anden fordel. Backblaze er også hurtigere og leverer service til budgendannelse, og det vil med rette overbevise mange SMB-ejere om, at det er det bedste valg for deres virksomhed.

I sidste ende giver vi imidlertid denne kamp til CrashPlan. Den primære faktor for at tage denne beslutning er dens meget bedre administratorportal, som er vigtig for at overvåge dækkede enheder for at sikre, at alt er i overensstemmelse med din forretningsbackup-politik. CrashPlan overgår også Backblaze på nogle andre centrale områder, herunder at have flere klientindstillinger til at justere, en mere brugervenlig gendannelsesproces, en bedre versioneringspolitik og telefonisk support.

At vi har det hele forkert? Overbevis os i kommentarerne herunder. Tak for at have læst!

Sidste vinder: CrashPlan

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me