Com superar la prohibició VPN de Netflix a l’abril del 2020

No tothom se n’adona, però Netflix té una biblioteca de pel·lícules i programes de televisió diferents per a tots els països on es troba actiu. No és sol això: Hulu, Amazon i alguns reposadors de Kodi tenen la mateixa restricció. El que fa que el servei de streaming de número un del món sigui diferent de la temuda prohibició de VPN de Netflix. Aquest article tracta sobre com combinar-lo.

En teoria, qualsevol geobloc com Netflix hauria de ser fàcil d’eludir només mitjançant l’ús d’una xarxa privada virtual, una manera de fingir que la vostra connexió prové d’un altre lloc que no pas de la ubicació real. Netflix, però, ha establert un dels sistemes de detecció de VPN més sofisticats per assegurar-se que això no passi.

Abans de conèixer el perquè de la prohibició, fem un cop d’ull a les raons de les diferents versions del servei per començar. A continuació, us oferirem algunes VPN que, d’alguna manera, han aconseguit estar un pas per davant de Netflix i us permetran accedir a Netflix de diferents països, bé, la majoria de les vegades, de totes maneres.

Si tots aquests dubtes i quines són massa informació per a vosaltres i només voleu conèixer les millors VPN per superar la prohibició VPN de Netflix, us recomanem que aneu a la nostra millor VPN per a l’article de Netflix. Si voleu anar encara més de pressa, registrar-vos a ExpressVPN és el bitllet d’or per accedir a qualsevol Netflix des de qualsevol lloc. Amb tot això, anem a fer una ullada als punts més excel·lents de la llei de drets d’autor.

Cinc VPN que funcionen amb Netflix 2020

Netflix i Distribuïdors

La llei del copyright és la principal responsable de crear gairebé 200 netflixes. Tot i que el servei produeix cada cop més contingut propi, la majoria del que ofereix és encara distribuït i distribuït per altres. Això vol dir que aquestes empreses, al seu torn, expliquen allò que es mostra a on.

Això passa sovint perquè Netflix no és l’única festa que mostra programes de televisió i pel·lícules. Molts distribuïdors tenen ofertes amb xarxes de països que ofereixen drets de visualització exclusius. Els distribuïdors gairebé no poden vendre els mateixos drets dues vegades, és a dir, es pot permetre que Netflix mostri el seu avís de gravació als Estats Units, per exemple, no ho pot mostrar als Països Baixos, on una xarxa de televisió local té aquests drets..

Aquest sistema de llicències crea un parquet estrany del que hi ha disponible i el que no hi ha a diferents països. Els subscriptors nord-americans tenen de lluny la biblioteca més gran de què disposaven, mentre que alguns mercats estaven ben llestos i realment cosits abans que Netflix arribés a escena.

Aquests distribuïdors són els que determinen allò on es mostra, Netflix sí té prou paraules en aquest tema i ha admès que preferiria mostrar-ho tot arreu; com podeu imaginar, hi ha més que uns quants competidors que s’oposen a això.

VPNs de bloqueig de Netflix

Com a client amb prou feines es nota res d’això: només visiteu www.netflix.com i apareix la pàgina principal que heu conegut i estimat. Tanmateix, darrere de les escena, Netflix t’ha redirigit al lloc del país on hi vas accedir des de.

Tingueu en compte que això no té res a veure amb el país on vau crear el vostre compte, que només afecta la quantitat que pagueu cada mes (els subscriptors asiàtics generalment paguen una mica menys que els nord-americans, mentre que els europeus solen pagar una quantitat més o menys). L’adreça IP des de la qual accediu al lloc determina si podeu veure o no la Pantera Negra.

Algú amb una mica d’informador d’Internet s’haurà esbrinat en aquesta descripció que tot el que heu de fer és activar una VPN i deixar-vos fora. Una VPN falsificarà una adreça IP, situant-lo allà on necessiteu per veure una pel·lícula o un programa de televisió en particular.

Això és el que feia molta gent fins al gener del 2016: tots els nostres millors proveïdors de VPN et permetrien accedir a Netflix sense embuts. El que va canviar aleshores va ser que els distribuïdors amb què es va associar Netflix començaven a adonar-se que estaven perdent diners perquè la gent utilitzava Netflix per veure espectacles.

Com que perdre diners va en contra del principi fonamental de qualsevol negoci, Netflix es va trobar amb una pressió considerable per evitar que les persones utilitzessin una VPN, sense semblar simplement fer-ho. En resposta, el servei va configurar quin és possiblement el millor sistema de detecció de VPN fora de la República Popular Xina per capturar autors..

El resultat va ser la consternació massiva, ja que els subscriptors a tot arreu van tenir problemes de proxy a l’esquerra, a la dreta i al centre, cosa que va permetre que continuessin veient un programa a menys que desconnectessin la seva VPN.

Per descomptat, quan s’implementi una solució a gran escala hi haurà algun dany col·lateral. En aquest cas, va fer que les persones que utilitzaven una VPN per protegir la seva privacitat no poguessin accedir a Netflix, obrint l’empresa a les acusacions que estava lluitant contra la privadesa..

El principal motiu aquí a Cloudwards.net que defensem que utilitzeu una VPN no és veure pel·lícules, sinó que és només un avantatge. Les VPN són la primera línia de defensa contra la vigilància del govern i espionen els responsables corporatius dels governs. No és capaç d’utilitzar una VPN, fins i tot quan estàs pendent d’un diumenge a la tarda plujós, és una cosa dolenta.

VPNs que combaten la prohibició de Netflix

Per sort, diversos dels proveïdors més ben classificats entre les nostres revisions VPN han aconseguit confeccionar els protocols de seguretat i protocols necessaris per evitar que siguin detectats per Netflix. Tanmateix, cap d’aquests funcionarà tot el temps, sempre hauràs de canviar els servidors a mesura que s’aconsegueixi Netflix. Això vol dir que, fins i tot després de setmanes d’ús, de vegades encara tindreu un error de proxy.

Tot i això, un bon servei tindrà més d’un servidor per accedir a Netflix, per la qual cosa generalment només cal que tingueu accés al menú del VPN i trieu un nou servidor de la llista. Els nostres millors resultats fins ara sempre han estat amb ExpressVPN, per la qual cosa sempre recomanem aquest servei en primer lloc, a diferència d’IPVanish (llegiu la nostra comparació ExpressVPN vs. IPVanish). A més de ser la millor VPN per streaming, també és la VPN més ràpida que hi ha. Llegiu la nostra ressenya ExpressVPN per obtenir més detalls.

ExpressVPN és car, però, per als que consideren que és massa inversió, aconsellàvem NordVPN. Tanmateix, els seus últims mesos, les seves velocitats s’han demostrat poc fiables i els lectors han necessitat circular amb desenes de servidors abans de trobar-ne un que funcioni (consulteu els detalls de la nostra revisió NordVPN). 

Dos altres serveis VPN que van arribar al nostre radar més recentment i que fan un treball decent per entrar a Netflix són Astrill i Windscribe. Com podeu llegir a la nostra ressenya de Astrill, ofereix bons preus i velocitats dignes, però té problemes per entrar en qualsevol cosa que no sigui American Netflix.

El Windscribe és interessant, ja que és l’únic servei que recomanem amb un pla gratuït, de manera que es converteix de manera predeterminada en la millor VPN gratuïta per a Netflix. Obteniu més informació sobre els detalls d’això a la nostra revisió de Windscribe i llegiu la nostra peça Windscribe vs. NordVPN per veure com es compara amb una de les nostres VPN més importants..

Per a mencions d’honor, us volem dirigir a la nostra revisió VPNArea i a Ivacy. Aquests dos serveis superen ocasionalment l’error de proxy, però lluiten per aconseguir la velocitat necessària per veure qualsevol cosa en qualitat d’HD.

Pensaments finals

Tot i que de cap manera no és una ciència exacta, utilitzar qualsevol de les nostres VPN preferides per a Netflix us hauria de portar a la majoria de versions de Netflix, la majoria de les vegades. Mitjançant l’assaig i l’error, a més de vigilar amb Cloudwards.net, hauríeu de poder mirar el que vulgueu sense massa problemes. Una vegada entrat, per dir-ho, consulta els nostres blocs de Netflix per obtenir una experiència de visualització millorada.

Quines són les vostres experiències amb la prohibició de VPN de Netflix? Tens alguna idea al respecte? Si us plau, uniu-vos a la discussió als comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir i bona sort per estar un pas per davant de Netflix.

Preguntes freqüents sobre la prohibició de VPN de Netflix

Amb els anys, hem obtingut moltes preguntes sobre aquest tema. A continuació, trobareu els que hem topat més sovint.

 • Netflix m’ho prohibirà per utilitzar una VPN?

  No, si utilitzeu una VPN i Netflix no us aconseguireu problemes reals. El pitjor que passarà és que veieu el missatge “sembla que utilitzeu un desbloquejador o proxy”. Durant els diversos anys que hem estat fent missatges amb les VPN de Netflix, mai no hem rebut cap missatge de Netflix per eliminar-lo.

 • Què voleu dir amb “Servidors de commutació?”

  En lloc d’utilitzar el servidor que us ha assignat la vostra VPN, heu d’anar al menú de configuració o servidors i triar-ne un de diferent. Connecta’t amb ell, mira si funciona amb Netflix, si no, rentar, esbandir, repetir.

 • És legal mirar Netflix amb una VPN?

  Sí. No us haureu de preocupar de patir cap problema, tot el que feu és a sobre.

 • Com obvio el bloqueig VPN de Netflix?

  Utilitzant una VPN. ExpressVPN fa la millor feina, però també hi ha algunes altres que fan bé.

 • Quines VPN estan bloquejades per Netflix?

  Tècnicament, tots, tot i que alguns superen el bloc millor que altres. Si un servei VPN afirma que no està bloquejat, això és mentida.

 • Netflix pot detectar VPNs?

  Sí, i molt bé, també. Segons la nostra experiència, no hi ha ara cap VPN al mercat que passi sempre a Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me