Com veure el bon lloc el 2023: cuidat d’aquell temps ganivet

The Good Place és un espectacle rar, ja que aconsegueix fer diverses coses alhora i fer-les bé, de fet. Tot i que de vegades us podeu preguntar si es tracta d’una comèdia, un misteri, un estudi de personatges o un exercici d’absurd, mai no passareu cap moment avorrit. Per això, vam pensar que seria una bona idea si elaborem un guia sobre com veure The Good Place.

La sèrie comença amb la mort d’Eleanor Shellstrop, que es troba al Bon Lloc, la part del més enllà on anem si vam viure una bona vida. Això sorprèn a Eleanor, ja que era una persona força horrible. Amb divertits retrets, se’ns ha mostrat el tipus de coses que va fer, totes elles simplement horribles, des de la renúncia fins al robatori fins a la traïció a persones que van confiar en ella.

La resta del repartiment està format per un assortiment de personatges ben escrits, entre ells Chidi intel·lectual i inquiet, Tahani, un senzill i oblidat Jason, i Janet, la guia del bon lloc que pot conjurar. sobre qualsevol cosa des de l’aire prim. 

Robant l’espectacle, però, Ted Danson és Michael, l’arquitecte del Good Place i l’home que gestiona les coses. Danson, evidentment, està agradant cada segon del seu paper, i una bona part del gaudi que obtindràs de The Good Place està veient-lo simplement xafardejar-se a la pantalla. Esperem que us agradi la gana, així que anem a mostrar-vos com podeu veure The Good Place en línia.

Com veure el bon lloc en línia

The Good Place és un programa NBC i no es pot trobar en un servei de reproducció exclusiu, a diferència dels programes d’HBO o CW (consulteu la nostra guia sobre com veure The Wire o la nostra guia sobre com veure el CW per trobar exemples d’ambdós)..

  Els millors serveis del joc al núvol del 2023: onada del futur

Tanmateix, com qualsevol altre programa NBC (consulteu-ne un altre guia atemporal), The Good Place es pot trobar a Hulu als Estats Units i a Netflix a Europa i algunes parts d’Àsia. Actualment, Hulu té les tres temporades actuals i es comença a publicar The Good Place la temporada 4 al setembre del 2023. 

The-Good-Place-Hulu

Hulu és un servei de transmissió excel·lent, amb multitud d’espectacles en oferta i hi ha una possibilitat de llegir alguns dels nostres guies (com veure Archer) als quals us podeu interessar. Si sou als Estats, no hi ha cap problema. Tanmateix, si esteu en qualsevol altre lloc, haureu de necessitar una xarxa privada virtual per esporgar la vostra ubicació perquè es troba als EUA.

En resum, una VPN reagruparà la vostra connexió a la ubicació que desitgeu i la xifrarà, de manera que no es pot localitzar quan n’utilitzeu una. Són eines molt útils si voleu mantenir-vos anònims durant la navegació i, a més, tindreu un avantatge d’entreteniment. Hulu és molt bo per saber si en feu servir un, però, assegureu-vos que utilitzeu una de les nostres millors VPN per obtenir millors resultats Hulu..

Una VPN també us serà útil si voleu veure The Good Place a Netflix. Vam fer una ullada a les ofertes de Netflix de diversos països europeus i vam trobar que hi podeu trobar totes les tres temporades existents, tot i que no hi ha cap paraula sobre quan s’afegirà la quarta temporada.

The-Good-Place-Netflix

Si esteu fora d’Europa, però preferiu Netflix que Hulu, haureu d’utilitzar una de les nostres millors VPN per a les eleccions de Netflix per superar la temuda prohibició de la VPN Netflix. És difícil, però hem provat diverses VPN una i altra vegada per assegurar-nos que funcionin, sent el ExpressVPN el nostre favorit aquí a Cloudwards.net..

  Com veure Hulu al teu televisor l'any 2023

Com veure el bon lloc de franc

Per descomptat, internet no seria internet sense una bona pirateria. Vam fer algunes recerques i vam trobar tres vies amb les quals podeu veure The Good Place de forma gratuïta en línia. Tingueu en compte que, tot i així, haureu d’utilitzar un dels millors serveis VPN o multes de risc..

En primer lloc, la reproducció és il·legal. Igual que amb altres programes que hem cobert, com Outlander, podeu trobar totes les estacions de The Good Place a PutLocker, un lloc de reproducció. Funciona molt com ho fan Netflix i Hulu, tret que en lloc de pagar amb diners, la moneda sigui la vostra paciència.

The-Good-Place-Putlocker

PutLocker i llocs com aquest generen els seus ingressos mitjançant anuncis. Aquests anuncis apareixen sempre que tenen ganes i, de vegades, fins i tot us redireccionen a pàgines inquietes. Per evitar que això passi, us recomanem que utilitzeu una VPN conjuntament amb qualsevol dels millors bloquejadors emergents.

Com veure el bon lloc a Kodi

La vostra següent opció menys legal que és utilitzar Kodi, una plataforma de reproducció que haureu d’instal·lar en qualsevol dispositiu en què balancegeu. És força fàcil de fer, sobretot perquè tenim una guia completa de Kodi per ajudar-vos a seguir. Assegureu-vos de consultar també la millor VPN per a Kodi, per la qual cosa no es pot fer el seguiment utilitzant-la.

Una ràpida revisió de Poseidon, el nostre complement addicional preferit i Kodi, demostra que les tres temporades de The Good Place estan presents i es tenen en compte. Si no teniu Poseidon, haureu de fer-ho. Podeu trobar-lo en un dels millors repositoris de Kodi, Kodil.

  Com veure l’home de punxa en línia el 2023

Els torrents de Bon lloc

Per finalitzar, també vam comprovar The Pirate Bay per veure si podríem trobar alguns torrents decents de The Good Place, per descomptat, utilitzant NordVPN, la millor VPN per torrenting. Si no ho haguéssim pogut, podríem apostar dòlars per a bunyols que ens haurien vist afectats pel nostre equivalent d’un avís DMCA, que no és divertit.

The-Good-Place-Torrent

Podríem trobar torrents per a totes les temporades, però, com és habitual, no tindrem cap garantia de qualitat, excepte per a dir que tots els usuaris que es penja tenen tenen una representació elevada. Si no sou pas fan de The Pirate Bay, també tenim un article sobre els millors llocs de torrents alternatius.

Pensaments finals

The Good Place és un espectacle veritablement únic, i el recomanem a qualsevol persona que li agradi una mica de filosofia perquè vagi amb les seves xavalles. Ha guanyat molts premis i podem veure per què: no hi ha res semblant, i esperem al límit dels seients la propera temporada.

Què en penses de The Good Place? Preferiria veure Cheers, en canvi? Feu-nos-ho saber als comentaris que hi ha a continuació, o si sentiu que hem perdut cap manera d’atrapar l’espectacle en línia. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me