Bedste Black Friday-tilbud 2018: Shop Till You Drop

Efter lange, akavede timer, der diskuterer politiske forskelle på tværs af en ristet fugl, kan vi ikke vente med at blive med i besætningerne af Black Friday-shoppere. Men så meget som at blive trampet for de nyeste OLED-lyde, der er tiltalende, foretrækker vi at i det mindste gøre lidt af vores shopping online.

Black Friday og Cyber ​​Monday har forvandlet sig til en weekend med tilbud, da flere amerikanere henvender sig til onlineforhandlere i stedet for mursten og mørtel. Mens der er nogle besparelser på den nyeste fysiske teknologi, finder du den højeste værdi, når du handler efter digitale produkter.

Vi er her for at guide dig gennem de bedste Black Friday-tilbud i skyen. At købe et abonnement på dette tidspunkt kan ofte spare dig for 50 procent eller mere på den oprindelige pris, så hvis du har brug for en VPN, webhosting eller cloud-opbevaringsløsning, er det nu tid til at springe.

VPN Black Friday-tilbud

Lad os starte med den nemmeste måde at være sikker på, mens vi er online: virtuelle private netværk. Vi har fundet disse tre gode tilbud.

ExpressVPN – Tre gratis måneder

ExpressVPN er let den bedste VPN-udbyder på markedet, men prisen er højere end de fleste af konkurrencen. Du kan dog spare meget for denne pris ved at købe denne Black Friday. ExpressVPN tilbyder tre gratis måneders service med ethvert nyt årligt abonnement, hvilket giver dig 15 måneders service til en pris af 12. 

  Cloud-tilstand, februar 2020

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Du kan læse vores ExpressVPN-anmeldelse for at se, hvorfor vi kan lide det, eller bare hænge aftalen inden den slutter. Det kører fra nu indtil 10:00 kl. GMT tirsdag den 27. november 2018. Der er heller ingen reel risiko med ExpressVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti.

NordVPN – 75 procent rabat

NordVPN er et tæt sekund, som du kan se i vores sammenligning af ExpressVPN vs. NordVPN. Mens priserne allerede er lave – du kan læse vores NordVPN-gennemgang for den seneste pris – kan du spare op til 75 procent ved køb af tre år på forhånd. Du får service på over $ 400 for kun $ 100.

Tidligere

Næste

Denne aftale understøttes stadig af NordVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er ingen risiko i at samle en plan og se, hvordan du kan lide den. Der er dog ikke en endelig slutdato, så det er bedst at handle hurtigt.

PureVPN – Fem år til $ 1,32 pr. Måned

PureVPN er ikke på niveau med topudbydere i VPN-rummet, som du kan se i vores PureVPN vs. ExpressVPN-sammenligning. Alligevel tilbyder PureVPN med sit massive servernetværk og langtidsabonnementer god værdi.

PureVPN på tilbage fredag

Det tilbyder en endnu bedre, hvis du afhenter den i weekenden. Femårsplanen er ikke en officiel mulighed i PureVPNs sortiment, der kun vises som en pop-up. I weekenden kan du dog købe det til mindre end hvad den normale pop-up viser. Yderligere fortsætter satsen ved fornyelse, så du kan fortsætte med at få en fremragende aftale.

Du kan lære mere om PureVPN i vores PureVPN-gennemgang, men det er det værd at købe en plan og prøve det selv med en generøs 31-dages pengene-tilbage-garanti.

  Cloud-tilstand, januar 2020

Thanksgiving for Cloud Storage

Skylagringspladsen ser ud til at have meget lidt afvikling i år, men vi har en aftale for dig.

pCloud – 75 procent rabat på livstidslagring

pCloud er en af ​​de bedste leverandører af cloud-lager og rangerer nummer to blandt de bedste leverandører af cloud-lager. Mens der er månedlige og årlige abonnementer tilgængelige, fokuserer pCloud på livstidsaftaler denne Black Friday. Du kan købe enten 500 GB eller 2 TB opbevaring for livet med 75 procent rabat.

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

Som en enkelt betaling kunne vi ikke tænke på en bedre værdi. Du køber virkelig et produkt, du kan eje for livet. Du kan lære mere om pCloud i vores pCloud-gennemgang, eller bide kuglen og købe en levetids opbevaring værd i dag. Handlen løber indtil mandag 26. november 2018.

Webhosting på Cyber ​​mandag

Vi afslutter nogle gode tilbud inden for webhosting. Alle løber tør på mandag, så vær hurtig.

Hostinger – Op til 90 procent fra

Hostinger er blandt de bedste webstedsbyggere og hostingkombinationer for dets brugervenlige interface og lave pris. Selvom det er en stor værdi på egen hånd, kan du købe hosting på Black Friday til så lavt som $ 0,80 pr. Måned. Faktisk er alle Hostingers produkter markeret, nogle til 90 procent.

Hostinger Cyber ​​mandag

Vi lader dog prisfastsættelsestabellerne, som du kan finde ved at følge dette link, tale for sig selv. Du kan sammenligne priserne i vores Hostinger-gennemgang for at se værdien. Handlen løber indtil mandag den 3. december 2018.

Siteground – 75 procent fra

Siteground er vores første valg af den bedste webhosting til WordPress. Mellem sin lette WordPress-migrering og et klik med WordPress-installation er det et ideelt valg for nye og nuværende WP-brugere. Du kan også få hosting med 75 procent rabat nu.

  Cloud of State, juli 2018

Tidligere

Næste

Det ideelle udgangspunkt er GrowBig, der giver flere websteder mulighed for at dele 20 GB lagerplads. Det er velegnet til omkring 25.000 besøg pr. Måned og leveres med enkel WordPress-integration. Du kan læse vores SiteGround-gennemgang for at lære mere, men sørg for, at du tilmelder dig hurtigt. Denne aftale udløber mandag 26. november 2018.

A2 Hosting – Flere tilbud

A2 var en stærk konkurrent til vores bedste webhostingguide med dets fremragende servervalg og optimale sikkerhed. Det kører flere tilbud til Black Friday, der kan spare dig for op til 67 procent på et normalt abonnement.

A2 Hosting Black Friday-tilbud

Du kan finde tilbud og koder for at få dem nedenfor. Hvis du vil lære om A2, skal du læse vores A2 Hosting-anmeldelse.

  • 67 procent rabat på delt og administreret WordPress-hosting med kode: SAVEBIG
  • 50 procent rabat på administreret og kerne VPS med kode: BLKVPS
  • 40 procent rabat på forhandlerhosting med kode: BLKSELL
  • 50 procent rabat på valgte SSD dedikerede servere med kode: 50DEDI

Afsluttende tanker

Det er de bedste tilbud i skyen der sker denne Black Friday og Cyber ​​Monday. Nu er det tid til at vælge lidt ekstra lagerplads, starte det nye websted og sikre din online-forbindelse, da det sjældent bliver billigere. Hvis du kan lide tilbudene, men ikke udbyderne, er du bedst med at tjekke vores VPN-anmeldelser og cloud storage-anmeldelser for at få jordens placering.

Sørg for at give os en kommentar til de Black Friday-tilbud, du drager fordel af i denne weekend. Tak for at have læst og en meget glad kalkundag til dig og dine.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me