Bedste VPN til ESPN 2023

Hvis du er sportsfan, er chancerne for, at ESPN er en regelmæssig del af din tv-diæt. Hvis din valgte sportsgren er vist på et af ESPNs udenlandske datterselskaber, er den eneste måde at fortsætte med at heppe på dit yndlingshold at bruge et virtuelt privat netværk. Derfor har Cloudwards.net-teamet sammensat denne guide til den bedste VPN for ESPN.

ESPN er ikke det samme overalt. Mens amerikanske beboere nyder baseball, fodbold, fodbold, basketball og hockey, sætter forskellige lande pris på forskellige sportsgrene. For eksempel viser det australske datterselskab af ESPN cricket og rugby, som ikke er tilgængelige i USA.

Når det er sagt, er ikke alle VPN’er oprettet lige. Du har brug for et system, der er udstyret med en kombination af hurtige streaminghastigheder og muligheden for at omgå geoblocks. Vi har trukket vores liste over de bedste VPN-udbydere for at finde ud af, hvilke er optimale til at se ESPN uden kabel.

Hvis du leder efter et ESPN-alternativ, så tjek fuboTV, en fantastisk streamingkanal til sport såvel som anden underholdning.

Bedste VPN til ESPN 2023

Hvad der gør en VPN bedst for ESPN?

Alle VPN’er reducerer din hastighed, men nogle, såsom BoxPN, fjerner for meget, som du kan læse i vores BoxPN-anmeldelse) Derfor vendte vi os til vores liste over de hurtigste VPN-udbydere for at bestemme de bedste VPN’er til streaming af ESPN.

Du vil sikre dig, at du fortsætter med at få downloadhastigheder mellem 3 megabits per sekund og 25 Mbps, når du opretter forbindelse til din VPN. Det anbefales, at din internethastighed er mindst 3 Mbps til streaming af standarddefinition, 5 Mbps til high-definition og op til 25 Mbps for 4K eller Ultra HD.

Netflix har et af de bedste VPN-detektionssystemer i verden, men det er ikke perfekt. Der er måder at slå Netflix VPN-forbud på. For ESPN vil sportsfans have en VPN, der har en historie med at fjerne blokering af avancerede systemer.

Du vil også have en VPN, der har mange servere over hele verden. Hvis du for eksempel ser tysk fodbold, skal du få adgang til en server i Tyskland. Jo flere servere en VPN har, jo mere effektiv vil det være at streame ESPN (alternativt tjek vores bedste VPN til Tyskland).

Hvis du bare ønsker at nyde hockeyaften i Canada, vil du ikke have en VPN, der er vanskelig eller forvirrende at opsætte og bruge. En top-notch VPN vil oprette forbindelse ved et tryk på en knap og navigere problemfrit mellem serverne.

1. Den bedste VPN for ESPN: ExpressVPN

ExpressVPN er ikke kun vores bedste VPN for ESPN, det er vores top VPN generelt. ExpressVPN tager konsekvent første år efter år. Idrætsmæssigt kan du forestille dig et drømmeteam med Lebron James, Shaq, Michael Jordan og Kobe Bryant. Det er hvor god denne VPN er.

  Shadow vs PlayStation Now: A Cloud Gaming Showdown for 2023

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

ExpressVPN er hurtig og vil fjerne næsten alt. Det er den bedste VPN til Netflix såvel som den bedste VPN til BBC iPlayer. Det har ingen problemer med at streame ESPN.

ExpressVPN har et imponerende servervalg, der tæller 148 placeringer i 94 lande. Sportsnødder bør ikke have noget problem med at få adgang til det land, de vælger.

Vi kunne godt lide dens brugergrænseflade. Det er enkelt og effektivt med en knap, der tænder og slukker tjenesten. En praktisk sidemenu giver dig mulighed for at vælge det land, du vælger, med et klik, så du kan se New York baseball det ene minut og russisk hockey det næste.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

ExpressVPN bruger OpenVPN som sin vigtigste tunnelprotokol og parrer det med AES 256-bit kryptering. Det er den mest sikre kombination på planeten og muliggør en anonym webbrowsingoplevelse. Dens stærke sikkerhed hjalp det med at få høje karakterer i vores ExpressVPN-gennemgang.

Den har en kill switch, der også afslutter din VPN-forbindelse i tilfælde af en IP-lækage.

Du kan installere ExpressVPN i mange miljøer, herunder Windows, macOS og Linux-operativsystemer; Android, BlackBerry og iOS mobile enheder; og routere. Usædvanligt har den browserudvidelser til Chrome, Firefox og Safari og kan endda bruges med Apple TV og Amazon Fire TV.

ExpressVPN har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er ingen risiko i at prøve det.

2. NordVPN

Konsekvent placeret som nummer to i verden bør NordVPN ikke have noget problem med at fjerne blokering af ESPN-indhold.

Da vi testede den, havde tjenesten ingen problemer med at få adgang til Netflix, Hulu, BBC iPlayer eller Amazon Prime Video. I betragtning af dette bør ESPN ikke udgøre noget problem for det.

NordVPN er langsommere end ExpressVPN, men det er stadig hurtigt nok til at streame. For mere om, hvordan de to sammenligner, skal du læse vores ExpressVPN vs NordVPN artikel.

Tidligere

Næste

Der var dog fald i hastighed, så du har brug for en rimelig hurtig ubeskyttet internetforbindelse for at se 4K- og Ultra HD-indhold.

Hvad der sætter NordVPN så højt på denne liste er dets massive servervalg. Det har over 5.000 servere i 60 lande. Det inkluderer seks kontinenter og næsten alle større byer i verden. Ligegyldigt hvilken sport du ser efter, har NordVPN en server, der bringer dig der.

NordVPN er en anden brugervenlig service, der forbindes med et tryk på en knap. Det er enkelt at installere og let at bruge. Det er lige så let at skifte mellem lande som at skifte kanal på dit tv.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

I vores NordVPN-gennemgang bemærkede vi, at den opretter forbindelse til op til seks enheder på én gang, så du kan udvide dens beskyttelse til hele familien. Det fungerer også med trådløse routere og skaber et sikkert netværk, der vil sikre sikkerheden på smarte hjemmeenheder.

Når vi taler om sikkerhed, understøtter NordVPN en række tunnelprotokoller, blandt dem er OpenVPN. Det har også IPSec, PPTP, L2TP og SSTP til systemer, der har svært ved OpenVPN. De fleste protokoller fungerer med AES 256-bit kryptering, som du kan læse om i vores beskrivelse af krypteringsartikel.

Det er også prissat godt, med planer så lave som $ 2,99 pr. Måned i tre år. Den slags priser er praktisk talt uhørt for en VPN så god.

  Sådan ser du sort spejl og bandersnatch i 2023

3. TorGuard

Du har ingen problemer med buffering, mens du ser ESPN med TorGuard. Det har lynhurtige hastigheder, der kun er overgået af ExpressVPN og privat internetadgang (læs vores PIA-anmeldelse).

Hver server, vi testede, kunne klare 4K og Ultra HD krav. Som med de fleste VPN’er steg latenstiden med afstanden, men selv når man krydser kloden faldt TorGuard aldrig uden for det acceptable interval.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

TorGuard kunne ikke fjerne blokering af Netflix eller BBC iPlayer på egen hånd, men tjenesten sælger dedikerede streaming-IP-adresser for yderligere $ 7.99 pr. Måned.

Disse tilføjelser fungerer som en charme, men de sælges pr. Land. Hvis du ønskede adgang til indhold fra Canada, England og Australien, skulle du betale for tre dedikerede adresser.

TorGuards netværk består af mere end 3.000 servere i 55 lande. Fangsten er, at du ikke kan oprette forbindelse til hver enkelt. I stedet vælger du et af 68 datacentre, og VPN tildeler dig en server i dette område. De fleste lande har et enkelt datacenter, så det er ikke et stort problem for dem, der prøver at få adgang til et ESPN-feed.

Hvad angår klienten, er TorGuard enkel. Programmet starter i computerens proceslinje, så du bliver nødt til at højreklikke for at få adgang til dets brugergrænseflade. Brugergrænsefladen er større end de fleste, men det får jobbet gjort. Hvis du vil skifte server, skal du imidlertid afbryde forbindelsen til tjenesten, hvilket kan være irriterende.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

TorGuard går ud af sin måde at sikre, at din oplevelse forbliver privat. Selvom det ikke betyder meget for at fjerne blokering af ESPN, gjorde det et stærkt indtryk på os i vores TorGuard-gennemgang.

Tjenesten giver dig mulighed for at forbinde fem enheder samtidigt på en konto. Hvis du vil have mere end det, kan du købe op til 20 ekstra enheder til $ 1 pr. Stk. Du kan også slutte TorGuard til en trådløs router, så hele hjemme- eller kontornetværket kan falde ind under dets beskyttelse.

Det er en solid VPN uden logning, ingen lækager og en kill switch for at holde dig sikker. Den leveres også med en annonceblokker og værktøjer, du kan bruge til at kontrollere for IP-lækager.

TorGuard blev bygget specielt til torrent og det viser. Derfor er det en af ​​vores bedste VPN’er til torrenting.

4. CyberGhost

På trods af nogle få problemer med at omgå nogle Netflix-proxyfejl, lykkedes det CyberGhost at fjerne blokering af Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og BBC iPlayer. ESPN-fans skal stole på dets evne til at fjerne blokering af deres yndlingssport.

Med 4.800 servere i over 50 lande er VPN godt repræsenteret og bør give sportsfans adgang til ESPN i regioner over hele verden. Det kan stå og tilføje flere lande i Afrika og Asien til at øge sin liste, men de fleste områder, der modtager ESPN, er repræsenteret, inklusive alle lande i Europa.

Hvad angår hastigheder, klarer CyberGhost sig godt, men ikke så godt som tjenester som ExpressVPN og TorGuard.

Forbindelser over korte afstande ser lidt tab, men det bliver værre, jo længere du går. CyberGhost er en anden service, der giver dig anstændige streaminghastigheder, hvis du havde lynhurtigt internet inden du tilslutter.

  Sådan ser du The Avengers online og gratis

Det opretter forbindelse hurtigt og giver dig mulighed for let at vælge din server. Selvom klientens layout er klodset, fungerer det godt. Brugergrænsefladen ligner noget ud af Windows 10, men skærmen til valg af server er let at administrere med muligheden for at vælge de hurtigste servere, de mindst befolkede servere eller dem der er optimeret til torrenting.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost står ved sit produkt med en syv-dages gratis prøveversion til Android og iOS samt en 45-dages pengene-tilbage-garanti til enhver platform. Det har mange indstillinger, der kan tilpasses, der er let adgang til via dens navigationslinje.

Du kan køre CyberGhost på op til syv enheder ad gangen. De fleste VPN’er giver dig mulighed for at forbinde ubegrænsede enheder, men tillader kun, at et bestemt antal fungerer samtidig. I vores CyberGhost-gennemgang viste vi, at tjenesten giver dig mulighed for at installere den på op til syv enheder, og at disse er de eneste forbindelser, du kan bruge.

CyberGhost er beskyttet af de stærkeste tunneleringsprotokoller og kryptering i VPN-verdenen. Det bruger OpenVPN som hovedprotokol, sikkerhedskopieret af AES 256-bit (læs vores VPN-sikkerhedsguide for at lære mere om dem).

5. Windscribe

Windscribe har en stor succes med at fjerne blokering af tjenester som Netflix. I vores Windscribe-gennemgang prøvede vi det ved at oprette forbindelse til et par tilfældige servere og få adgang.

Det har også flere servere kaldet Windflix, som er designet til streaming af Netflix. De arbejdede også for os. Det betyder, at ESPN-fans ikke skal have problemer med at bryde VPN-blokerende software for at få adgang til sportsbegivenheder med Windscribe.

windscribe interface

indskrive præferencer

windscribe browserudvidelse

tilmeld personlige muligheder

udskrive lækagetest

Tidligere

Næste

Det er en moderat hurtig service. Der er et første fald i hastighed, når du opretter forbindelse, men det formår at opretholde dette niveau over store afstande. Højhastighedsbrugere har ikke noget problem med at streame indhold med krystalklar kvalitet.

VPN-klienten er enkel og effektiv. Der er en stor knap til tilslutning og frakobling. Du kan let skifte servere og tænde og slukke for systemets kill-switch fra hovedgrænsefladen. Windscribes dræbskontakt kaldes en firewall af en eller anden grund.

Andre grunde til, at vi kunne lide windscribe

Windscribe er den eneste VPN på denne liste med en gratis mulighed, men det betyder ikke, at det er den bedste mulighed, især når en service som NordVPN prissættes så godt (læs vores Windscribe-modsætning til NordVPN-sammenligning).

Det er begrænset til 10 GB båndbredde pr. Måned, så det hjælper dig ikke med at streame Sports Center (eller være noget godt til at uploade til dit skylager). Når det er sagt, hvis du ønsker at holde dig beskyttet, mens du opretter forbindelse til offentlig WiFi, er det et godt værktøj.

Læs vores farer ved offentlig WiFi-guide for at lære mere.

Windscribe tillader ubegrænsede enhedsforbindelser, hvilket altid er velkommen. Sikkerhed er også stor, med OpenVPN og AES 256-bit kryptering, der holder cyberkriminelle ude af din virksomhed.

Afsluttende tanker

Mange VPN’er giver dig adgang til ESPNs 24-timers cyklus med sportsprogrammering, men vi føler, at vores valg giver dig den bedste oplevelse.

VPN’er har givet os mulighed for at krydse grænser i vores medieforbrug. Bevæbnet med en af ​​disse kvalitetstjenester kan du ikke gå galt. Vi føler dog stærkt, at ExpressVPN og NordVPN imidlertid har en fordel i forhold til de andre.

Hvad synes du om vores liste? Kastede vi et touchdown eller fumlede vi bolden? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me