Hvordan man ser Lucifer i 2020: Den djævel, du kender

Lucifer er et tv-show baseret på en tegneserie med samme navn, som blev udgivet af DC Comics. I serien beslutter Lucifer, en faldet engel, at tage til Los Angeles og have det sjovt i stedet for at herske i helvede. 

Han skjuler ikke det faktum, at han faktisk er djævelen, faktisk tværtimod: Han mister det og forsøger at overbevise alle, men ingen tror på ham. Under Lucifer-serien møder han en detektiv af politiet i Los Angeles, Chloe Decker, og begynder at hjælpe hende med at løse mordssager.

Lucifer blev oprindeligt hentet af FOX, der blev sendt i 2016, men blev aflyst i 2018 efter tre sæsoner. Dog besluttede Netflix imidlertid at give Lucifer en chance. En måned efter annulleringsmeddelelsen hentede Netflix showet og fornyede det til en fjerde sæson.

Sådan ser du Lucifer Online

Hvis du vil se Lucifer online, har du masser af muligheder. En af dem er Netflix, en af ​​de største streamingtjenester på internettet med mere end 148 millioner brugere og tusinder af shows og film over hele verden. 

Alt i alt er Netflix en solid service, men kvaliteten og udvælgelsen af ​​dens tilbud afhænger af det land, du er i. Dette skyldes, at Netflix kun har streamingrettigheder til nogle titler i visse lande.

Selvom Lucifer blev et Netflix-tv-show, er det stadig ikke tilgængeligt i alle lande i verden. Det skyldes, at Lucifer er blevet en Netflix Originals-serie fra den fjerde sæson og fremefter. Dette betyder, at den fjerde sæson kun er tilgængelig på Netflix. 

Her er fangsten: Bare fordi Netflix ejer streamingrettighederne for den fjerde sæson, betyder det ikke nødvendigvis, at det også ejer streamingrettighederne til den forrige serie i hvert land. Mens Lucifer er let tilgængelig via Netflix i USA og Canada, er tingene forskellige i Europa.

  Sådan ser du Harry Potter: Your Marauder's Map for 2020

how-to-watch-lucifer-netflix

For eksempel kan du i Tyskland overhovedet ikke se Lucifer, mens Netflix i Rumænien og Bulgarien har alle fire sæsoner. I Storbritannien kan du på den anden side kun se den fjerde sæson, fordi andre virksomheder ejer medierettighederne for sæson et til tre.

Men ingen bekymringer, da der er VPN’er og andre måder, der giver dig mulighed for at nyde Netflix og alt det, det tilbyder. Du kan tjekke vores forslag til den bedste VPN til Netflix, såvel som vores artikel om, hvordan du slår Netflix VPN-forbuddet. 

Hvis du virkelig ønsker at se Lucifer, men ikke har lyst til at bruge Netflix, så prøv Hulu. Den første måned er gratis, men derefter skal du abonnere på en af ​​deres tre pakker. 

Hulu ser ikke ud til at være påvirket for meget af tvisten om medierettigheder og har de første tre sæsoner af Lucifer. Desværre kan du dog ikke se Hulu uden for U.S.A. af den grund kan du måske undersøge vores bedste VPN til Hulu.

I sidste ende, hvis du virkelig ønsker at nyde alle fire sæsoner med Lucifer, bør du skaffe dig en Netflix-konto og en anstændig VPN, som burde gøre det trick.

Sådan kan du se Lucifer online gratis

Før du begynder at lede efter gratis muligheder for at se Lucifer online, skal du først kontrollere, om online streaming er lovligt i det land, du bor i. I nogle lande er streaming ikke en big deal, og du kan se Lucifer online gratis, men nogle lande har måske strenge love imod det. Under alle omstændigheder, bare for at spille det sikkert, skal du tjekke vores bedste VPN for streaming-forslag.

  Sådan slås Netflix VPN-forbud fra april 2020

how-to-watch-lucifer-fri-streaming-putlocker

Internettet giver dig mulighed for at se mange ting gratis. Lucifer er en af ​​dem. Du kan se djævelen på flere forskellige streamingwebsteder, som PutLocker og Couchsurfer. Den pris, du betaler for at streame Lucifer, er imidlertid en anden: din bærbare computers sikkerhed. 

Både Couchsurfer og PutLocker giver dig fri adgang til Lucifer og mange andre serier og film, men de er også indlæst med vira og ondsindede pop-ups, som muligvis får din enhed inficeret. 

Sørg for, at du bruger en af ​​de bedste pop-up-blokkere og antivirus-software. Selv at besøge webstedet kan være farligt uden den rette beskyttelse.

Hvordan man ser Lucifer på Kodi

En anden måde at se Lucifer gratis på er ved at bruge Kodi, en multi-platform hjemmebiografapplikation, som oprindeligt blev udviklet af Xbox tilbage i 2004.

Du kan downloade og installere Kodi på næsten enhver enhed, inklusive Linux, Windows, iOS og Android (lære mere om, hvordan du bruger Kodi i vores guide). Download og installation af Kodi i sig selv er helt lovligt og en af ​​de bedste gratis muligheder for at organisere dine film og serier. 

At forblive på den juridiske side afhænger dog af den måde, du bruger Kodi på, fordi ikke alt hvad du gør på Kodi er lovligt. Tilføjelser er for eksempel ikke lovlige som standard. 

Hvis du ikke ønsker, at politiet banker på din dør (Lucifer vil ikke være der med dem), kan du tjekke, om tilføjelserne er lovlige eller ej, før du beslutter at downloade dem. 

how-to-watch-lucifer-fri-streaming-kodi

Vi fandt alle fire sæsoner af Lucifer i Poseidon-tilføjelsen. Du kan få denne tilføjelse ved at installere Kodil-arkivet. Bare sørg for, at du bruger det rigtige installationslink, fordi disse ændres ugentligt. 

  Sådan fjernes blokering af Youku

En anden ting, du virkelig skal tænke over, er at bruge en VPN til at undgå problemer. Hvis du vil være på den sikre side, bør du tjekke vores bedste VPN til Kodi-guide.

Lucifer Torrents

Sidst men ikke mindst, lad os tale om torrenter. Torrenter er en stærk – men måske ikke den mest lovlige – måde at se Lucifer online gratis på. Du kan finde serien på et par torrent-steder, såsom Knaben, The Pirate Bay og LimeTorrents.

Hver torrent tilbyder forskellige filstørrelser, og lader dig vælge mellem dem. Du kan downloade enkelte episoder eller hele sæsoner; det er op til dig. 

how-to-watch-lucifer-fri-streaming-Knaben

Brug af torrents er ulovligt, og vi fraråder alle med et par bukke i lommen mod det. Skift enten direkte til Netflix eller brug en VPN til torrenting. Hvis du virkelig har lyst til at torrente, bør du bestemt tjekke vores NordVPN-anmeldelse, da dette er en af ​​de bedste VPN’er til torrenting.

Afsluttende tanker

Du har måske hørt ordsproget, “Bedre djævelen, du kender end den djævel, du ikke kender.” Nå, i dette tilfælde er det bestemt ikke sandt. Hvis du ikke har set Lucifer, så prøv det. Det er et fantastisk show og tilgængeligt over hele internettet. 

Uanset om det er Netflix, Hulu, gratis streamingtjenester eller torrents, kan du se Lucifer næsten overalt. Du kan beundre djævelen, der ikke gør så onde ting, selv på freeTV. 

Hvad synes du om Lucifer? Har du set det? Hvad synes du om vores visningsmuligheder? Kender du til noget der er bedre? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me