Sådan fjernes blokering af Youku

Youku Toudu, som regel forkortet til Youku, er det største videohostingsite i Kina og også et af de mest besøgte websteder i landet. Uanset om du er en kinesisk udstationerede, der bor uden for det kinesiske fastland eller en amerikaner, der elsker kinesiske film og videoer, er Youku et godt sted at få al den underholdning, du ønsker.

At se dette indhold er imidlertid ikke så ligetil, fordi adgangen til Youku er begrænset og vil nægte dig, hvis du logger ind fra hvor som helst uden for Mellemriget. I modsætning til Netflix VPN-forbuddet kan Youku-begrænsningerne let omgås (noget, det deler med Indiens Hotstar).

I denne artikel viser vi dig, hvordan du omgår denne geografiske begrænsning, så du kan nyde Youku-indhold overalt.

Fjern blokering af Youku med Firefox

En populær måde at fjerne blokering af Youku er at bruge et værktøj kaldet “Fjern blokering af Youku”, især hvis du planlægger at få adgang til Youku fra din pc eller Mac. App-add-on-smagene til Firefox og Chrome begge og fungerer på mobile versioner af begge (hvis du beslutter at springe ved hjælp af en app, som vi beskriver nedenfor).

Hvis du bruger Firefox-browser, skal du gå til “https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unblock-youku/,” download add-on og installere det i din browser.

 • Gå til “værktøjer” > “muligheder” > “fremskreden” > ”Netværk” > “Forbindelsesindstillinger”
 • Vælg “automatisk proxy-konfigurations-URL”
 • Skriv “http://yo.uku.im/proxy.pac” og klik på “ok”

Alternativt skal du bruge en udvidelse kaldet “Come2China” til at omgå den kinesiske geo-restriktion. Denne udvidelse bruger en kinesisk proxy-server til at give dig adgang til Youku.

  Shadow vs GeForce Now: Cloud Gaming's Bedste for 2020

Fjern blokering af Youku med Google Chrome

At fjerne blokering af Youku for Chrome ligner processen for Firefox.

Gå til “https://chrome.google.com/webstore/detail/unblock-youku/pdnfnkhpgegpcingjbfihlkjeighnddk?hl=da” og følg installationsvejledningen.

 • Åbn browseren og naviger til denne tilføjelse
 • Klik på indstillingen “tilføj til Chrome” placeret i øverste højre hjørne, og accepter betingelserne
 • Efter installationen kan du se et grønt felt i adresselinjen
 • Gå nu til “www.youku.com” og nyd den omfattende videosamling

Du kan også bruge en Chrome-udvidelse kaldet “uku / Unblock-Youku”, der er tilgængelig på Github. Nogle mener, at denne udvidelse er bedre end tilføjelsen, fordi en JavaScript-kode understøtter omdirigeringstilstanden til Chrome-udvidelsen, så omdirigering sker automatisk uden noget input fra dig.

Denne installationsproces er ret enkel i alle browsere. Stadigvis kan du til tider opleve nogle problemer. For det første, hvis du har problemer med at installere Unblock Youku, skal du kontrollere, om PAC-proxy-konfigurationsindstillingerne var vellykkede.

Bare rolig, det er nemt at kontrollere denne indstilling. Gå til “www.uku.im/check” for at kontrollere, om din IP er maskeret for at foregive, at den kommer fra det kinesiske fastland. Browseren skal returnere en værdi af “sand” for Youku at arbejde. Ellers kan du prøve at geninstallere tilføjelsen eller udvidelsen igen.

Nogle gange kan videoer i Youku muligvis ikke afspilles, selvom indstillingerne er korrekte. Når dette sker, skal du klikke på ikonet til højre hjørne i Chrome, og dette åbner en dialogboks for dig. Skift betjeningstilstand fra normal til omdirigering, og alt skal fungere fint. Du behøver ikke at gøre dette trin, når du bruger Unblock Youku-udvidelsen fra Github.

Installation af Unblock Youku-appen

“Fjern blokering af Youku” -appen er dit bedste valg for smartphones.

  Bedste VPN til ESPN 2020

Gå til “http://unblcok-youku.en.aptoide.com/?store_name=derzero&app_id = 4704740 ”fra din Android-telefon, download appen og installer den på din telefon.

For iPads og iPhones skal du downloade appen fra “https://free.com.tw/unblock-youku-for-ie-firefox-iphone-ipad/.”

Hvis du bruger iOS-enheder, skal du gøre nogle yderligere trin.

 • Tænd for WiFi
 • Skift “HTTP-proxy” til “auto”
 • Indsæt http://yo.uku.im/proxy.pac ”i URL-tekstfeltet

Adgang til Youku med en VPN

Ud over disse apps og tilføjelser kan du også bruge en VPN til at få adgang til webstedet ved hjælp af en kinesisk IP-adresse. Selvom dette er lidt af en vri, i betragtning af at vi for det meste anbefaler at bruge en VPN for at undgå Great Firewall (som i vores bedste artikel om VPN til Kina), er det en perfekt god måde at få adgang til Youku-indhold.

Da flere mennesker vil bruge en VPN til at undvige kinesisk censur snarere end at underkaste sig det, har ingen af ​​vores bedste VPN-tjenester servere der; en anden service, vi gerne, PureVPN, gør dog (læs vores fulde PureVPN-anmeldelse for at få flere oplysninger).

Brug af en VPN giver dig ikke kun adgang til geoblokeret indhold efter eget ønske (som vores bedste VPN til Netflix), men vil også beskytte dig mod NSA-snooping og ISP-spionering. Vi anbefaler altid, at folk bruger en VPN til at sikre deres internetforbindelse eller risikere at blive spioneret eller blive offer for cyberkriminelle.

Her er en trinvis vejledning om, hvordan du kan bruge en VPN-tjeneste til at se Youku på din smartphone.

 • Vælg en VPN-udbyder, og abonner på den.
 • Download VPN-appen fra Google play store eller fra VPN’s websted
 • Log ind med dine legitimationsoplysninger
 • Vælg servere med base i Kina og klik på “forbind”
 • Åbn Youku-appen for at se dine foretrukne kinesiske film og shows
  Sådan ser man amerikanerne i 2020 for Games Spies Play

Konklusion

At se Youku fra uden for Kina er et simpelt spørgsmål om at beslutte, hvilken måde at få adgang til den service, der passer bedst til dig; som beskrevet ovenfor er hver måde at gøre det temmelig let på.

Fortæl os i kommentarerne nedenfor, hvilken metode der foretrækker dig, eller hvis du har fundet ud af noget, vi gik glip af. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me