Sådan ser du Cowboy Bebop i 2020, før Netflix ødelægger det

Cowboy Bebop er en seminal anime-serie, der formår at omgå så mange genrer, det er en spænding bare at se den af ​​den grund. Det har omdannet mange skeptikere til at tro, at japansk animation muligvis har en vis fortjeneste. For at sikre, at du også deltager i de troendes rækker, har vi sammensat denne vejledning til, hvordan man ser Cowboy Bebop online. 

Den originale anime blev sendt i 1998, og først følger den eventyrerne fra Spike og Jet, to dusørjægere, der rejser gennem galaksen ombord på Cowboy Bebop, et lille rumskib, der holdes sammen af ​​opfindsomhed så meget som strukturel know-how. Efter et par episoder er de sammen med Faye og andre, hvor Faye især fungerer som en folie for mange af bande-planerne.

Showet spænder vidt med tema. Både Spike og Jet er desillusionerede men principielle mænd, hvor Spikes fortid ofte kommer til at hjemsøge ham. Faye er på den anden side en næsten umoralsk con-kunstner, der skaber spænding i besætningen fra tid til anden. Når det er sagt, udover at udforske disse tunge emner, har Cowboy Bebop også masser af griner, hvilket skaber en hård blanding af toner, ja.

Cowboy Bebop sendte kun 26 episoder og er blevet lidt af en kultklassiker. Det er også elsket af mange blot for at være unikt. At finde det online kan dog være vanskeligt, så vi har sammensat følgende måder, hvorpå du kan se Cowboy Bebop online.

Se Cowboy Bebop Online

Når det kommer til legal streaming, er der et par muligheder for at se Cowboy Bebop. Både Hulu og Amazon Prime Video tilbyder det. Hulu er det bedre valg, da du bare kan streame til dit hjerte indhold, hvis du abonnerer. I mellemtiden får Amazon dig til at betale separat for showet, som er den originale japanske version, så enten skulle du hellere tale sproget eller lære at leve med undertekster.

  GeForce Now vs PlayStation Now: Cloud Gaming's Big Boys-kamp i 2020

Cowboy Bebop Amazon

Vi regner med, at Hulu for de fleste er det bedre valg. Imidlertid følger det med sit eget problem, nemlig at Hulu er geoblokeret til nogen, der ikke bruger en amerikansk IP-adresse. Dette er en skam for nogen uden for USA, da Hulu har alle 26 episoder af Cowboy Bebop, i både subbed og dubbed versioner.

Cowboy Bebop Hulu

Hvis du ikke er i Amerika, men alligevel vil have adgang til Hulu – udover Cowboy Bebop, har den nogle andre gode shows, som The Handmaid’s Tale og Castle Rock – kan du omgå blokken ved hjælp af et virtuelt privat netværk eller VPN. Vi har sammensat en liste over den allerbedste VPN for Hulu, som alle fungerer som en charme.

Din sidste juridiske mulighed er Funimation, der bærer hele Cowboy Bebop på både engelsk og japansk. Det har også stort set alt det anime, du nogensinde kunne se, og tjener det til en omtale i vores guide til, hvordan man ser Dragon Ball. Hvis du er fan af genren, er dette websted et must-have.

Cowboy Bebop Funimation

En geoblok rækker imidlertid sit grimme hoved med Funimation også. Det er dog ikke så strengt håndhævet som Netflix VPN-forbud eller Hulu, så vi var i stand til at komme igennem temmelig let ved hjælp af ExpressVPN. Se vores ExpressVPN-gennemgang for at se detaljerne om denne fantastiske VPN-service.

Cowboy Bebop Live-action-tilpasning

Populær, som Cowboy Bebop stadig er, selv efter 20 år er gået, var det uundgåeligt, at nogen i sidste ende ville komme rundt for at licensere rettighederne og omlægge dem. Netflix var den første, der opsamlede den bestemte måske og annoncerede, at den ville lave en live-action version af vartegn anime. 

  Sådan slås Netflix VPN-forbud fra april 2020

I skrivende stund har der ikke været nogen meddelelse om, hvornår det ville begynde at skyde, lad være at blive sendt. Netflix har den i sit bibliotek, men der er ingen andre oplysninger end en kort beskrivelse af, hvad showet vil handle om.

Cowboy Bebop Netflix

Vi opdaterer denne artikel, når tiden er inde. Selvom vi så, hvad der skete med Bleach, ville vi ikke holde håbet om, at Netflix ‘Cowboy Bebop vil være noget godt.

Se Cowboy Bebop gratis

Men hvis alle ovennævnte tale om abonnementer og VPN’er lyder som for meget besvær for dig, er der også masser af gratis streamingindstillinger tilgængelige. Vi fandt Cowboy Bebop på to ulovlige streaming-websteder, skønt vi er sikre på, at de mere uanstændige pirater blandt dig kunne finde et par flere.

Først op er PutLocker, som er en temmelig stabil kilde til strømme af høj kvalitet, som du selv kan se i vores guider om, hvordan man ser The Shield og hvordan man ser Archer. Det har ikke kun alle 26 episoder, der er døbt på engelsk, men det tilbyder også Cowboy Bebop-filmen, den eneste af vores muligheder for at gøre det.

Cowboy Bebop PutLocker

Din anden mulighed er Animefreak, et ulovligt streamingwebsted dedikeret til – du har måske gættet det – anime-rips. Interfacet er så kedeligt som noget, men det tilbyder alle episoder af Cowboy Bebop på både engelsk dub og japansk med subs.. 

Cowboy Bebop AnimeFreak

Begge sider er dog fyldt med pop-up-annoncer og andre grimme malware-ridede tricks. Af den grund anbefaler vi kraftigt, at du bruger en af ​​de bedste pop-up-blokkere og en af ​​de bedste antivirusløsninger, før du vender dig ind på et af siderne.

  Bedste VPN til ESPN 2020

Cowboy Bebop Torrents

Hvis du har lyst til, at din ulovlige overvågning af Cowboy Bebop er lidt mere old-school, er der altid torrenting. Et hurtigt kig på The Pirate Bay viser, at der er masser af tilgængelige muligheder, så du behøver ikke at bekymre dig om at finde noget som hos Timeless. Der er flere torrenter med alle 26 episoder, såvel som filmen og endda lydsporet.

Cowboy Bebop Torrents

Som med alle ting, der er ulovlige på Internettet, er det dog ret vigtigt, at du beskytter dig selv, mens du bruger P2P-fildeling. Ellers kan du ende med at få et ubehageligt brev eller endda et besøg fra din lokale copyrighthund. Vi anbefaler at bruge en af ​​vores bedste VPN til torrent til en, selvom du også kan bruge mere hæderlige alternative torrent-websteder.

Afsluttende tanker

Cowboy Bebop er en milepælsserie, der ligesom Evangelion også formede anime og påvirkede utallige andre kreative værker. Vi anbefaler det til enhver, der kan lide en dyb historie med stærk karakterudvikling. Vi håber, at ovenstående tip vil skubbe dig hen over hvad der holdt dig tilbage fra at se det.

Hvad synes du om Cowboy Bebop? Er det et sædvanligt kunstværk eller kun et par maniakker, der løber rundt i et rumskib? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Hvis du tror, ​​at vi sprunget over alle veje for at se Cowboy Bebop, ville vi også være mere end glade for at høre fra dig. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me