Sådan ser du CW fra hvor som helst i 2023

CW er et temmelig cool amerikansk netværk, der har fået sit navn takket være Arrowverse og Riverdale, men også tilbyder masser af andre shows. Faktisk har netværket lagt så meget indhold derude, vi regnede med, at vi ville dedikere en artikel om, hvordan man ser CW, så du kan tømme den ud for dig selv, uanset hvor du er.

CW startede livet i 2006 som en fusion mellem to eksisterende netværk. Selvom det kæmpede lidt i begyndelsen, er det nu blevet en grundpille i underholdningsverdenen og producerer shows som Jane the Virgin, en meget moderne optagelse af telenovela og The 100, en post-apokalyptisk serie med flere vendinger end en bjergvej.

De største salgspunkter for CW er imidlertid Riverdale, en teenage-riddende antagelse af Archie-tegneserierne, som vi har hædret med sin helt egen guide til, hvordan man ser Riverdale og Arrowverse. Denne sidste periode er en opsamling for et antal shows, der er indstillet i DC Universe, såsom The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow og selvfølgelig den, der startede det hele, Arrow. 

Hvis dette show interesserer dig, har vi selvfølgelig en komplet guide til, hvordan du ser Arrow. Hvis det er CW i sin helhed, du er ude efter, skal du dog fortsætte med at læse, mens vi viser dig, hvordan du ser det online hvor som helst i verden.

Se CW Live

CW er en kabelkanal som enhver anden, og du kan derfor have den inkluderet i den pakke, du har med din kabeludbyder, så længe du er i USA eller bestemte dele af Canada. Da vi ikke rigtig går ind i alt det jordiske stof her på Cloudwards.net, vil vi fokusere på måder at se CW online.

  Hvordan man ser Lucifer i 2023: Den djævel, du kender

Hvis du vil have alt, hvad CW har at tilbyde, når det udsendes, tilbyder Hulu det som en del af sin Live TV-pakke, som vil køre dig omkring $ 45 pr. Måned og har en hel flok kanaler i det, plus al den regelmæssige streaming Hulu tilbud. Hvis dette lyder godt for dig, anbefaler vi, at du tjekker det ud, men vær opmærksom på, at Hulu kun er tilgængelig for folk med en amerikansk IP-adresse.

Hvis du ikke er i USA, men stadig ønsker at se Hulu, bliver du nødt til at bruge en af ​​vores bedste VPN til Hulu-valg for at komme forbi tjenestens drakoniske VPN-forbud.

En anden måde at se CW online er ved at gå til CW-webstedet, klikke på fanen “viser” eller gå til søgefeltet og indtaste titlen på det, du vil se. CW tilbyder de sidste par episoder af hvert show live på webstedet med den indbyggede afspiller, gratis men med annoncer. Det er generelt en temmelig god aftale og en fantastisk måde at indhente shows, når de udsendes, eller hvis du gik glip af en episode.

CW-shows

CW er imidlertid kun geoblokeret for amerikanske besøgende, så endnu en gang bliver du nødt til at bruge et virtuelt privat netværk for at komme ind. En VPN forfalsker din placering, så du kan foregive, at du er i USA. Blokken, som CW har oprettet, er ikke meget formidabel, så det er din sølvforing lige der.

Til denne artikel brugte vi ExpressVPN, som ser ud til at fungere fint hele tiden, både på mobil og desktop. Læs mere om tjenesten i vores ExpressVPN-gennemgang.

  Bedste VPN til Amazon Prime-video i 2023: Slår Bezos

Der er dog en bedre måde at se CW end via webstedet, og det er ved hjælp af dets app. Lad os tjekke det ud.

Se CW-appen

For at finde CW-appen skal du blot gå til webstedet og gå til fanen “apps”. Der finder du en hel masse enheder, du kan installere appen på. Klik på den, du ønsker, og du skal til løbene. Du vil dog bemærke, at appen ikke kan installeres på desktop-operativsystemer, hvilket er lidt ondt, hvis alt hvad du har, er en bærbar computer og en telefon (som din virkelig).

Til denne artikel installerede vi CW-appen på en Android-smartphone og rodede rundt med den. Det ser temmelig godt ud, selvom det sandsynligvis ser bedre ud på dit smart TV eller tablet.

CW-appen

Det er generelt en meget brugervenlig app, og vi anbefaler den meget, især da den er gratis. Annoncerne kan være irriterende, men det er ikke så dårligt som, for eksempel, med websteder som PutLocker og lignende (læs vores guide til, hvordan du ser The Wire til et andet program, der findes på PutLocker).

Ligesom CW-webstedet er appen imidlertid regionlåst, så du har brug for en VPN for at få adgang til den uden for USA. Hurtig test viser, at nogen af ​​de bedste VPN-tjenester vil gøre tricket, da CW ikke ser ud til at tage dette for alvorligt. 

Det er en anden sag at installere appen uden for USA, da Google Play Store ikke vil lade nogle VPN narre det. Vi endte med at downloade en APK fra dette websted, men det er en af ​​disse “på din egen risiko” -aftaler. Når det er sagt, så har APK indtil videre ikke givet os nogen problemer.

  Er Torrenting ulovligt i 2023?

Se CW-shows på Netflix

Hvis alt dette rod med sider, abonnementer, apps og APK’er ser ud som for mange problemer, er der en sidste måde, hvorpå du kan se mange, men ikke alle, CW-shows, og det er via European Netflix. EU-versionen af ​​det populære streamingwebsite har licenser til en hel masse CW-indhold, inklusive de fleste hvis Arrowverse.

Arrow-Netflix

Hvis dette lyder interessant, fordi du allerede har et Netflix-abonnement, men du ikke er i Europa, så tjek vores bedste VPN til Netflix-valg for at få adgang.

Afsluttende tanker

CW er et fantastisk netværk med mange gode shows og har som bonus, at dens indhold er helt gratis, selvom det er låst til USA. Forhåbentlig kan du med disse tip se Arrowverse plus alt det andet, CW har at byde på uden alt for mange problemer.

Hvad synes du om CW og dens app? Gik vi glip af gode råd? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me