Sådan ser du gratis film online i 2020

I en tidsalder, hvor du har brug for et andet job for at gå i biografen, er det ikke underligt, at flere og flere mennesker leder efter måder at se film online på. Vi vil fortælle dig, hvordan man ser gratis film, så du kan hente nogle $ 1 snacks fra butikken og se, hvad du har døet for at se fra din soves komfort.

Der er mange måder at se gratis film på, men hvordan og hvor du finder dem koger ned til, hvor gamle de er. Du ønsker måske at slå dig ned med en klassiker eller gå tabt i en af ​​Hollywoods seneste. Uanset hvad det er, må du ikke suges ind på de websteder, der beder dig om at tilmelde dig og lave en million undersøgelser, kun for at finde ud af, at du ikke kan afslutte den sidste. Du spilder bare din tid.

Se gratis film online

Hvis du tager efter nye film, bliver du nødt til at gøre dine hænder beskidte. Selvom vi ikke kondererer piratkopiering, er vi ikke her for at fortælle dig, hvad der er rigtigt eller forkert. Men hvad vi kan gøre, er at pege dig i den rigtige retning og rådgive dig om at gøre det sikkert.

Hvis du ikke er alt for betyder omkring kvalitet, er der masser af sider derude, der streamer ophavsretligt beskyttet indhold. 123Movies var et af de mest populære, men det blev lukket ned i 2018, sandsynligvis på grund af pres fra myndighederne. Der er alternativer, såsom Putlocker, SolarMovie og LookMovie. Bare husk, at mange er nødt til at spille musikalske stole med deres domænenavne for at forblive online, så du bliver muligvis nødt til at grave for at finde dem.

  Sådan ser Westworld Online i 2020: Mod en robotutopi

Se film gratis

I betragtning af at du laver nogle narrede ting, foreslår vi, at du tilmelder dig et godt virtuelt privat netværk. Brug af en VPN vil beskytte dig ved at skjule din identitet og holde dine aktiviteter hemmelig, hvilket betyder, at du kan fortsætte anonymt. ExpressVPN er det bedste, som du kan læse i vores ExpressVPN-gennemgang.

Selv med de mest kendte websteder til gratis film sætter du dine data og privatliv i fare. Mange af dem er snoede med vira, og selvom du faktisk ikke downloader noget, kan de stadig inficere din computer. På grund af det anbefaler vi også at installere en anstændig antivirus. Bitdefender er en af ​​de bedste muligheder for beskyttelse mod online trusler. Føj til den en af ​​de bedste pop-up-blokkeringer, og du vil være god til at gå.

Se gratis film på Kodi

Kodi er en open source hjemmebiograf. Det giver dig mulighed for at streame, gemme og organisere medier og er kompatibel med de fleste platforme. Når du har installeret det, kan du skræddersy det til dine præferencer. Hvis du er ny til det, så tjek vores Kodi-guide for at komme i gang.

Mange mennesker synes, Kodi er ulovlig, men det er ikke på egen hånd. Du kan installere depoter med tilføjelser, der giver dig adgang til indhold, hvoraf nogle er officielle, og nogle af dem ikke. Det er sidstnævnte, der gør det ulovligt. Uofficielle tilføjelser giver dig adgang til en masse piratkopieret indhold.

En af de bedste tilføjelser kaldes Covenant. Den finder torrenter af film på internettet og streamer dem. Med det får du næsten hver film, du kunne ønske dig, og du kan finde nogle, der stadig findes i teatre. Der er også andre tilføjelser, og vi har opført vores favoritter i vores bedste Kodi-add-ons-stykke.

  Bedste VPN til ESPN 2020

se film gratis
© KodiVPN

Selv med Kodi er det faktum, at du stadig streamer en torrent, så du bør bruge en VPN til at holde dig beskyttet og skjult. Du kan ikke slå ExpressVPN, men du kan se vores bedste VPN til Kodi-artikel for flere valg.

Du kan også bare søge efter en torrent af den film, du vil se på websteder som The Pirate Bay, men du skal stadig beskytte dig selv. Vores bedste VPN til torrenting har et par forslag, der er op til opgaven.

Se film gennem streamingtjenester

Du kan også bruge streamingtjenester, såsom Amazon Prime Video, Hulu, Vudu eller Netflix, til også at se film. De har anstændige valg, og selvom de ikke har de nyeste blockbusters i deres biblioteker, tilføjes nogle hurtigt.

Mens ingen af ​​dem er gratis, kan du tilmelde dig deres gratis forsøg for at se, om du kan lide dem. Bare sørg for at annullere, før du bliver debiteret, hvis du ikke ønsker at abonnere. Du kan derefter altid vælge konstant tilmelding igen og igen ved hjælp af falske e-mail-adresser. Det er besværligt, men hey, gratis er gratis.

Afhængig af hvor du er, kan du opleve, at deres biblioteker er begrænset af geoblocks. Du kan normalt komme omkring dem ved at downloade en VPN og bruge den til at oprette forbindelse til en server et andet sted. Når du har gjort det, har du adgang til mange flere titler end før. For eksempel er du muligvis nødt til at oprette forbindelse til en server i EU for at se en Marvel-flick (læs vores hvordan du ser The Avengers-guide).

  Bedste VPN'er til BBC iPlayer i 2020: 8 udbydere, der vil komme igennem

Når det er sagt, er Netflix ganske kompliceret og har et af de mest sofistikerede VPN-detekteringssystemer, som du kan læse i vores stykke om, hvordan du slår Netflix-forbuddet. Heldigvis for dig har vi gjort det hårde arbejde og fundet den bedste VPN til Netflix.

ExpressVPN er det bedste valg til at omgå Netflix systemer og den bedste VPN til streaming generelt. NordVPN er dog et andet øverste valg, fordi det er godt til at omgå geoblocks fra streamingtjenester. Læs vores NordVPN-anmeldelse for at finde ud af mere.

Afsluttende tanker

Afhængig af hvad du er ude efter, er der mange måder at se film online på. På den ene side er der websteder og tjenester, der tilbyder et anstændigt bibliotek, men muligvis ikke de nyeste film og kan leveres med en betalingsmur. På den anden side er der masser af måder at se, hvad du ønsker gratis, men hvis du er interesseret i en, der stadig er i teatre, er der mere ved det.

Du kan bruge et websted, såsom Putlocker, vælge torrenting eller konfigurere Kodi med et tilføjelsesprogram. Hvis du planlægger at gøre det, skal du dog starte med at beskytte dig mod onlinefare og juridiske onde med en af ​​vores bedste VPN-udbydere og et antivirus.

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at planlægge din næste filmaften på billige. Hvis der er måder at få gratis film, som vi har gået glip af, så fortæl os det i kommentarfeltet. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me