Sådan ser du hajtanken i 2023: Blod i vandet

Shark Tank har eksisteret siden 2009 og viser håbefulde iværksættere, der har chancen for at gøre deres drømme til virkelighed, og den vender tilbage til sin 11. sæson på ABC-netværket i september 2023. Uanset om du vil se tidligere episoder eller være klar til sæsonen 11 premiere, viser denne guide dig, hvordan man ser Shark Tank online.

I hver episode viser iværksættere deres ideer til panelet med fem investorer – ”hajerne” – i håb om at imponere mindst en af ​​dem. Deres mål er at få hajerne til at investere i deres forretningsidé og i sidste ende drage fordel af deres finansiering og forretningsekspertise.

I nogle tilfælde er mere end en af ​​hajerne interesseret, og enten opstår en budkrig, eller de kommer til enighed om at dele investeringsprocenten.

Sådan ser du Shark Tank Online

Shark Tank sendes på ABC, så du kan gå direkte til hjemmesiden og se den, da den har alle de sæsoner, der er tilgængelige at se gratis. 

how-to-watch-haj-akvarium-abc

Hvis du dog er uden for USA, bliver du mødt med en vidunderlig “Fejlkode: 403-1” -meddelelse. Det skyldes, at tv-stationerne er strenge om, hvor indholdet vises til licensformål.

how-to-watch-haj-akvarium-fejl

Det rette navn for disse begrænsninger er geoblocks. Hvis du bor i udlandet eller rejser uden for det ønskede land, kan du komme dig rundt i blokke ved at installere et virtuelt privat netværk og ændre din placering.

Du kan også se Shark Tank på Hulu. Af en eller anden grund er sæson ni imidlertid ikke tilgængelig, og vi kan kun se episoder 18 til 22 for sæson 10. Du skal betale et månedligt gebyr for at få adgang til indholdet, men du kan give det en hvirvel med dens gratis prøveversion.

  Sådan ser du The Avengers online og gratis

how-to-watch-haj-akvarium-hulu

Når det er sagt, kan du kun bruge Hulu, hvis du er i USA, så du har brug for en amerikansk IP-adresse for at få adgang. Vores bedste VPN til Hulu-guide kan dog hjælpe dig med det.

Vi fandt også Shark Tank på Amazon Prime Video. For at få adgang til indholdet skal du være medlem. Dette betyder, at du bliver nødt til at betale det månedlige gebyr, og så betaler du et ekstra gebyr for de shows, du vil se. Du kan købe individuelle Shark Tank-episoder til $ 1,99 og hele sæsoner for $ 14.99.

how-to-watch-haj-akvarium-amazon-prime-video

Hvis du ikke har adgang til showet i dit nuværende land, hjælper vores bedste VPN til Amazon Prime Video dig med at oprette forbindelse til en amerikansk server.

Hvis du rammer nogen geoblocks undervejs og ikke ønsker besværet med at vælge en passende VPN, anbefaler vi at bruge ExpressVPN. Det forbinder dig let til en amerikansk server, og du vil ikke blive plaget med indlæsning af skærme, da det er den hurtigste VPN, vi har testet. Det er også vores bedste VPN til streaming. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere om udbyderen.

Sådan ser du hajtank gratis

Der er masser af gratis streaming-websteder, men mange af dem sidder fast med skadeligt indhold og pop-up-annoncer. Hvis du bruger et sådant websted, anbefaler vi, at du installerer en af ​​vores bedste pop-up-blokkere. 

PutLocker er en mulighed. Det er nemt at navigere, og det har et stort antal tv-shows og film at vælge imellem, inklusive alle 10 sæsoner af Shark Tank.

how-to-watch-haj-akvarium-putlocker

Du kan også gå den torrenting rute for at se Shark Tank online. Vi foretog en hurtig søgning på The Pirate Bay og fandt nogle lovende resultater, men der er masser af alternative torrent-steder også at vælge imellem. 

  Sådan ser Bleach Online i 2023

how-to-watch-haj-akvarium-the-pirat-bay

Vær dog forsigtig, når du downloader noget fra torrentwebsteder, da du er i fare for cyberkriminalitet. Uanset om du ser gennem gratis streaming-websteder eller en torrent, er det meste af tilgængeligt indhold ophavsretligt beskyttet materiale, så du overtræder lovgivningen ved at se den. Det er op til dig, hvad du gør, men vi vil gøre dig opmærksom.

Uanset hvilken af ​​de ruter du tager, skal du sørge for at du er beskyttet med en VPN, da dens sikkerhed vil holde dig beskyttet mod cybertrusler og den vil skjule din IP-adresse fra nysgerrige øjne. 

NordVPN er en god konkurrent i dette tilfælde på grund af dets tilpassede P2P-servere. Det er også vores bedste VPN til torrenting, men du kan læse vores NordVPN-anmeldelse for at beslutte selv.

For et ekstra beskyttelseslag bør du også installere en anstændig antivirus. Bitdefender er et godt valg, da det fungerer i realtid for at beskytte dig mod alle online farer, du måtte støde på. Læs vores Bitdefender Antivirus-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

Hvordan man ser Shark Tank på Kodi

I tilfælde af at du ikke allerede ved det, er Kodi en open source-software, der giver dig mulighed for at omdanne stort set enhver enhed til et hjemmebiograftheater. Du kan streame film og live tv ved at installere depoter og tilføjelser, plus du kan gemme medier i det.

Det er let at installere, og du kan tilpasse det til dine præferencer. Se vores Kodi-guide for at hjælpe dig med at komme i gang. 

Det er helt lovligt at bruge Kodi alene. Det bliver kun ulovligt, når du begynder at se ophavsretligt beskyttet materiale. Nogle tilføjelser er legitime, men andre, såsom Covenant, giver dig adgang til piratkopieret indhold. Der er dog masser af tilføjelser at vælge imellem, og du kan tjekke vores bedste Kodi-arkiver og de bedste Kodi-tilføjelseslister for nogle anbefalinger..

  Sådan ser man amerikanerne i 2023 for Games Spies Play

Vi fandt alle 10 sæsoner af Shark Tank på Poseidon-tilføjelsen, som er en del af Kodil-oplagringsstedet. Filerne så ud som om de var i god form.

how-to-watch-haj-akvarium-kodi

Husk dog, at når du bruger Kodi til at streame bestemt indhold, gør du det gennem en torrent. Af den grund skal du bruge en VPN til at holde din identitet anonym. ExpressVPN er den bedste VPN derude, og det er også vores bedste VPN til Kodi, men CyberGhost er også et anstændigt valg. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for at se, hvilken du foretrækker.

Afsluttende tanker

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at finde en passende måde at se Shark Tank online. Betalte indstillinger, såsom Hulu og Amazon Prime Video, er hurtige og lette at konfigurere. Men hvis du mangler penge, kan gratis streamingwebsteder, torrenting eller Kodi muligvis være et bedre valg.

Hvis du går på sidstnævnte rute, skal du sørge for at tilslutte dig en pop-up-blokering, antivirus og VPN. Der er masser af gode udbydere i vores VPN-anmeldelser, men ExpressVPN er markedets bedste VPN. Desuden kan du bruge dens 30-dages pengene-tilbage-garanti til at se, om du kan lide det.  

Har du nogen anbefalinger til at se Shark Tank online? Fortæl os det i kommentarafsnittet. Mens du er her, kan du kigge på vores andre underholdningsartikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me