Sådan ser du Harry Potter: Your Marauder’s Map for 2023

Er du en ydmyg Hufflepuff eller en lusket Slytherin? Den første Harry Potter-film er måske blevet frigivet for næsten 20 år siden, men de otte film i serien er tidløse og magiske klassikere, der stadig fanger hjertene til millioner af børn og voksne over hele verden.

Filmene fokuserer på den unge forældreløse troldmand Harry Potter, mens han kæmper mod den onde troldmand Voldemort, mens han får venner, studerer på den magiske skole Hogwarts og lærer om kærlighed undervejs. Filmene – og de bøger, de er baseret på – spænder over hans teenageår.

Det eneste problem er at finde serien for at se den. Du kan få fat i filmene på Blu-ray eller DVD, men du har muligvis ikke den rigtige afspiller. Desuden er det 2023, ikke 2001. Hvis du vil vide, hvordan man ser Harry Potter, er der bedre måder at gøre det på, så lad os gå over de bedste måder sammen.

Sådan ser du Harry Potter Online

Hvis du har brugt Netflix, ved du, hvor frustrerende det er at høre om en stor ny film eller tv-serieudgivelse på platformen, kun for at opdage, at den ikke er tilgængelig i dit land. Det er ikke et problem, hvis du bruger en VPN, og du ved, hvordan du slår Netflix VPN-forbuddet.

Harrypotter-Netflix-Australien

Hvis du leder efter Harry Potter i U.S. Netflix, vil du blive skuffet. Filmene findes kun på den australske, franske, belgiske, græske, rumænske, spanske og schweiziske version af Netflix på nuværende tidspunkt. For en VPN, der giver dig adgang til Netflix i disse regioner, anbefaler vi ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

  Sådan fjernes blokering af YouTube: videostreaming for alle

Harry Potter er heller ikke tilgængelig på Amazon Prime Video. HBO havde rettighederne i USA indtil for nylig, men de blev snappet op af SyFy. De var også på Hulu i 2023, men de er ikke længere tilgængelige.

At leje Harry Potter er ikke et problem, fordi filmene kan lejes eller købes fra YouTube, iTunes og Google Play Film.

Hvis du ikke har et amerikansk kabelabonnement og ikke ønsker at leje eller købe filmene, er den nemmeste og bedste måde at streame Harry Potter at bruge Netflix og en VPN fra vores bedste VPN til Netflix-valg.

Sådan ser du Harry Potter gratis

Naturligvis har ikke alle en Netflix-konto. Harry Potter er en populær serie, så det er næsten garanteret at være på de mindre velrenommerede streamingwebsteder derude.

Det er op til dig at beslutte, om piratkopiering er din ting. Vi går ikke ind for det eller anbefaler det, men giver dig fakta. Hvis du beslutter at bruge gratis streamingwebsteder, skal du opdatere din antivirusbeskyttelse. Hvis du ikke har en antivirus, skal du installere en fra vores liste over den bedste antivirussoftware, før du fortsætter.

Det er også en god ide at bruge en VPN til at beskytte dig selv. Nogle, såsom Surfshark (læs vores Surfshark-anmeldelse), leveres med malware-blokering, hvilket skulle give dig ekstra beskyttelse.

Film123, Putlocker, Yesmovies og Vumoo har Harry Potter-serien tilgængelig til at streame, men gratis streamingwebsteder som dem spiller et konstant skyggespil med myndighederne, så de kan blive online. Deres domænenavne ændres, men tjenesterne forbliver stort set de samme.

  Sådan ser Bleach Online i 2023

Se Harry Potter på Kodi

Hvis du ikke har lyst til at risikere din pc med pop-ups og malware, kan du overveje at streame Harry Potter ved hjælp af Kodi og streaming add-ons.

Hvis du ikke har brugt Kodi før, kan du se vores Kodi-guide for at komme i gang. Det er en medieafspiller, som du kan installere på alt fra din pc til din Android-enhed. Du kan endda installere det på din Xbox One.

Harrypotter-Kodi-Yoda

Streaming-tilføjelser på Kodi har en “månedens smag” -følelse. Nogle støttes i et par måneder, før de falder, og andre indtager deres plads. Mange er gafler til en af ​​de originale streaming-tilføjelser, Exodus. Et godt sted at holde øje med for nye streaming-tilføjelser er vores liste over de bedste Kodi-tilføjelser.

Tilføjelser som Exodus Redux og Placenta udgør nu en del af den ”gamle skare”, mens nytilkomne som Seren, 13 klovner og Yoda ser ud til at tage deres plads. Installer en eller to af dem, og se, hvor mange Harry Potter-strømme du kan finde.

Du bliver muligvis nødt til at søge efter de oplagringssteder, du har brug for, for at få nogle af disse tilføjelser, fordi de kan ændre sig ganske hurtigt. Se vores liste over de bedste Kodi-lagre, så du kan komme i gang.

Harry Potter Torrents: God eller dårlig idé?

Vi er ikke det moralske politi her på Cloudwards, så vi kan ikke undgå at nævne torrenting, når vi taler om Harry Potter. For eksempel kan du undre dig over, at det torrent er ulovligt og er du fri til at bruge torrenter til at downloade disse film.

Harrypotter-Piratebay

Teknisk set, når det kommer til Harry Potter, er torrenting ikke på den juridiske side. Hollywood-filmproducenter tager overtrædelse af ophavsret alvorligt, så for at forblive i sikkerhed skal du bruge en VPN eller vælge en sky-torrent-tjeneste for at holde din identitet skjult.

  Sådan ser du Grimm Online i 2023: Monster Hunting i Oregon

En større serie som Harry Potter vil vises på de fleste torrentwebsteder, men lurer blandt de mange “seeders” eller sharers, kan godt være et Hollywood-honningrap, der søger at slå din IP-adresse ihjel. Stadigvis er det med en privatlivsfokuseret VPN, f.eks. Privat internetadgang (se vores PIA-gennemgang), ikke en stor risiko.

Et hurtigt kig på The Pirate Bay-proxy fandt, at alle filmene var tilgængelige og havde masser af såmaskiner. Når det er sagt, skal du gøre det på din egen risiko, hvis du ønsker at torrent.

Afsluttende tanker

Harry Potter-serien er en af ​​de mest succesrige serier med film og bøger nogensinde foretaget, og med Fantastic Beasts prequel-serien, der rammer teatre i de næste par år, kommer franchisen til at nå endnu større højder.

Vi anbefaler ikke at torrenting Harry Potter uden en VPN, så tjek vores bedste VPN’er til torrenting for at beskytte din identitet. Brug af Kodi er en anden mulighed, så gennemgå vores, hvordan du bruger Kodi-guide til at få dit mediecenter klar.

Uden for at leje eller købe filmene, er den bedste mulighed for at se Harry Potter derhjemme at kombinere Netflix med en VPN-service, såsom ExpressVPN eller NordVPN, til at streame fra et af de steder, vi nævnte, såsom Australien eller Frankrig.

Glem ikke at tage et kig på vores andre streamingartikler for flere tip og anbefalinger, og hvis du har dine egne at dele, så fortæl os det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me