Sådan ser du Netflix på dit tv i 2020

Netflix revolutionerede den måde, vi forbruger film og tv-shows på. Vi behøver ikke længere at indstille på en kanal på en bestemt time og pløje gennem 10 minutters annoncer for at se din yndlingsfilm.

Streaming på Netflix betyder høj kvalitet, annoncefrit, on-demand indhold på enhver enhed, inklusive dit TV. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du ser Netflix på dit tv fra din stue sofa, skal du læse videre.

Netflix-app på smart-tv

Hvis du har et smart TV, er du heldig. Netflix har en dedikeret app på næsten alle smarte tv-operativsystemer. Når det er sagt, skal du først sørge for, at du er tilsluttet internettet.

smart TV

I de fleste tilfælde skal du åbne enhedsindstillingerne, kigge efter en fane “netværk” eller “forbindelser”, klikke på den og oprette forbindelse via WiFi. Nogle gange behøver du ikke engang at gøre det, fordi internetudbydere forbinder dit smart TV til internettet via en fastnet, når de opsætter din router.

Hvis du ikke kan finde dit WiFi-netværk under fanen Enhedsindstillinger, kan det skyldes, at du har at gøre med en ældre enhed. Nogle tidlige smart-tv’er har brug for en adapter til at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Grib en af ​​dem, så vil du være god til at gå.

Når du har oprettet forbindelse til internettet, skal du åbne dit tv’s appmarked, downloade Netflix-appen, logge ind på din konto og nyde tjenesten. Hvis du ikke har en konto, kan du tilmelde dig via Netflix TV-appen, men vi anbefaler ikke den, fordi det er lettere at gøre det fra en telefon eller bærbar computer.

  Sådan ser Stranger Things Online i 2020: Havoc i Hawkins

Sådan får du Netflix på dit Smart TV

 1. Åbn dit tv’s indstillinger
 2. Åbn app-markedet
 3. Installer Netflix-appen
 4. Indtast dine kontooplysninger, eller åbn en
 5. Nyd dit show

Tilslutning til din bærbare computer

Hvis du ikke kan generes til at købe et smart smart-tv, kan du stadig se Netflix fra et almindeligt tv ved at forbinde det til din bærbare computer. Det er ikke kompliceret at gøre det. Alt hvad du behøver er HDMI-kabler og en masse tålmodighed. 

bærbar

Identificer HDMI-porte på din computer og tv. Sæt kablet i begge stik, åbn tv’ets menu “signal” eller “kilde”, og vælg det rigtige HDMI-signal. Hvis du har mere end en port, skal de nummereres. Når du har justeret indstillingerne, skal tv’et streame din bærbare skærm, så bare log ind på Netflix fra din pc og begynde at binde de nyeste udgivelser.

Når det er sagt, går processen sandsynligvis ikke uden problemer. Det kræver tålmodighed, fordi hver gang vi taler om at tilslutte to ældre enheder, kan du løbe ind i kompatibilitetsproblemer, især hvis en af ​​disse enheder er produceret af Apple.

Hvis Netflix delvis eller fuldstændig ikke er tilgængelig i dit land, skal du ikke bekymre dig. Du kan stadig nyde denne service ved hjælp af et virtuelt privat netværk. For mere information, læse vores bedste VPN til Netflix-roundup og vores guide til, hvordan du slår Netflix VPN-forbud.

Tilslut en bærbar computer til dit tv

 1. Få et HDMI-kabel
 2. Tilslut HDMI til din bærbare computer og tv
 3. Åbn Netflix

Google Chromecast

Google Chromecast er en lille enhed lavet til at løse kompatibilitetsproblemer. Det er billigt og hurtigt at konfigurere til Netflix. 

Netflix-chromecast

For at gøre dette, skal du slutte Chromecast til dit tv’s USB-port eller en stikkontakt for at tænde den. Tilslut derefter det til en HDMI-port og tilslut din smartphone eller tablet til Chromecast i Google Home-appen. 

Begynd at se Netflix fra din håndholdte enhed, og du vil se en streamingknap i øverste højre hjørne. Tryk på det, vælg den rigtige HDMI-kilde fra dit tv, og hvis du har gjort alt det rigtige, skal videoen begynde at afspille på den store skærm. 

  Sådan ser du sort spejl og bandersnatch i 2020

Du kontrollerer afspilningen fra din håndholdte enhed, men du skal ikke bekymre dig om at bruge dit batteri. Du kan slukke for enheden, og Netflix fortsætter med at streame. For en omfattende gennemgang kan du læse vores guide til, hvordan du ser Netflix på Chromecast.

Teknisk set kan du også gøre det fra en iOs-enhed, men enhver softwareopdatering kan ændre det. Vi har dog stadig fået dig dækket, fordi du kan se Netflix fra dit tv ved hjælp af et Apple TV.

Se Netflix på dit tv via Chromecast

 1. Sæt din Chromecast i dit tv
 2. Få adgang til Chromecast vha. Din telefon eller tablet
 3. Brug Netflix-mobilappen til at få adgang til webstedet
 4. Nyd din film

Netflix & Apple TV

Apple TV er dyrere end Chromecast, men det kommer også med et par flere fordele, f.eks. Sit eget appcenter.

netflix-appletv

For at se Netflix med det, skal du tilslutte det til dit tv med de samme HDMI-kabler, tilslutte det og vælge den rigtige kilde. Derfra er det som at have et nyt operativsystem installeret på din store skærm.

Brug blot Apple TV-fjernbetjeningen til at finde Netflix-appen og følg de samme trin, som du ville gøre, hvis du brugte et almindeligt smart-tv. Den eneste forskel er, at du skal bruge Apple-fjernbetjeningen til afspilningsmuligheder. 

Hvis du købte et Apple TV og abonnerer på Netflix bare for at finde ud af, at dit yndlingsprogram ikke er vist der, skal du læse vores Kodi sideladsguide. Det lærer dig, hvordan du installerer Kodi på et Apple TV, så du får adgang til mere indhold.

Se Netflix på dit Apple TV

 1. Få et HDMI-kabel
 2. Tilslut HDMI til din bærbare computer og Apple TV
 3. Åbn Netflix
  Sådan ser du CW fra hvor som helst i 2020

Roku & Netflix

Processen til at se Netflix på dit tv med en Roku svarer til at bruge en Chromecast eller Apple TV.

netflix-roku

Den eneste forskel er, at Roku kan tilsluttes en Ethernet-boks eller router. Det forbedrer din Netflix-session, hvis du har en svag internetforbindelse, fordi enheden kommunikerer direkte med dit netværk, hvilket minimerer den potentielle forsinkelse.

På den anden side er Roku en besvær i forhold til Chromecast og Apple TV, fordi opdateringer tager meget tid, og den indledende opsætning er mere kompliceret. Du skal oprette en Roku-konto, vælge sprogpræferencer osv.

Hvis Roku fik din interesse, men du ikke er Netflix-typen, er der alternativer. For at finde ud af mere, kan du læse vores guide til, hvordan du bruger Kodi på Roku.

Video game konsol

Videospilkonsoller er nået langt siden Commodore 64. PlayStation og Xbox kan bruges til mere end bare at spille Call of Duty.

De kan f.eks. Spille Netflix på dit tv. For at gøre dette skal du blot konfigurere din konsol, søge efter Netflix-appen i det dedikerede appcenter, downloade den og logge ind. Vær opmærksom på, at det kan være en stor besvær at skrive noget med en videospilcontroller.

Brug af en videospilkonsol er ikke den bedste mulighed, så vi anbefaler kun at gøre det, hvis du allerede har en og ikke kan gider at købe en Chromecast eller Apple TV.

Afsluttende tanker

Vi anbefaler at du nyder Netflix på et smart TV, fordi det er den nemmeste måde at konfigurere alt på. Hvis du står bag dine investeringer i hjemmeunderholdning, kan du få det til at fungere med en bærbar computer, Chromecast, Apple TV, Roku eller endda en videospilkonsol.

For at gøre det endnu bedre skal du sørge for at læse vores bedste Netflix hacks stykke. Du lærer de bedste genveje, se, hvordan du kan tilpasse underteksterne og lære at anmode om shows til platformen. På den anden side, hvis Kodi har du hypet, så glem ikke at tjekke vores Kodi-vidennav.

Kan du lide Netflix på en stor skærm? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me