Sådan ser du The Avengers online og gratis

I 2008 lancerede Iron Man effektivt Marvel Cinematic Universe. Ti år og 20 film senere er MCU blevet den model, alle ønsker at efterligne. Mens der er mange selvstændige film, er Avengers-franchisen blandt de mest populære og indbringende. I betragtning af dette troede vi, at du måske undrede dig over, hvordan man ser Avengers-filmene, så vi lavede denne guide.

Alle tre Avengers-film er kulminationer på forskellige plotlines i MCU. MCU lancerede for 10 år siden og spænder over flere faser og film, hvilket skaber et delt univers og kanon. Avengers 4 vil være den sidste film i fase tre, så glider vi til fase fire.

Avengers-filmene er meget succesrige, hvor alle tre tjener over 1 milliard dollars og lander på listen over de højeste bruttofilm gennem tiden. Hvis du ikke har set dem, er vi her for at hjælpe dig med at klatre ud fra under din ordsprægede klippe ved at gå over et par måder at se dem på.

Med den fjerde Avengers-film foreløbigt planlagt til foråret 2023 og fungerer som afslutningen for Avengers: Infinity War, er nu et så godt tidspunkt som enhver til at indhente MCU-filmene eller se dem igen – dobbelt så hvis du tæller dagene indtil kaptajn Marvel rammer teatre.

Se Avengers Online

The Avengers er tilgængelig til streaming på Netflix, ligesom andre MCU-film, såsom Black Panther, Thor: Ragnarok og Guardians of The Galaxy Vol 2. Som vi diskuterede i vores hvordan man slå Netflix-forbudsguiden, dog vil dit bibliotek variere baseret på din region.

Ser på Avengers på Netflix

I denne artikel går vi over flere virtuelle private netværk, der er i stand til at omgå Netflix’s VPN-detektion, så du kan få adgang til regionbegrænset indhold. Du kan ikke gå galt med ExpressVPN, når det kommer til Netflix, som du kan se i vores ExpressVPN-gennemgang.

  Sådan flyttes Steam-spil til et andet drev: En 2023-guide

Alle tre titler – The Avengers, The Avengers: Age of Ultron og The Avengers: Infinity War – kan lejes på Amazon Prime Video. Abonnenter kan dog ikke streame dem gratis. Regionale begrænsninger gælder også for Amazon Prime Video, så tjek vores bedste VPN til streaming-guide for forslag til, hvordan man håndterer geoblocking.

Det er svært at slå ExpressVPN, men NordVPN er et andet topvalg til streaming. Læs om vores erfaringer med det i vores NordVPN-gennemgang.

Afgrøden af ​​Marvel-indhold på Hulu er ikke overbevisende. Kun The Marvel Animated Feature Series er tilgængelig. Når det er sagt, har Vudu alle tre Avenger-flicks til rådighed til leje. Google Play og YouTube er også solide valg, da de regelmæssigt har dem i deres biblioteker.

Se Avengers gratis

Der er generelt gratis muligheder for at se Avengers-film, forudsat at du ikke er betyder med hensyn til kvalitet eller lovlighed. Indrømmet, der er risiko forbundet med at se piratkopierede film, men hvis det er din ting, er vi ikke her for at bedømme. Bare gør det sikkert og diskret.

Putlocker er en vigtig kilde til piratkopierede film og har som et resultat tiltrukket opmærksomheden fra Motion Picture Association of America og styrende organer, der håndhæver lov om ophavsret og intellektuel ejendom overalt i verden. På grund af dette ændrer domænet konstant.

SolarMovie er blevet betragtet som Netflix af piratkopieret indhold og er sandsynligvis det mest populære alternativ til de berygtede 123Movies. Vietnam-baserede 123Movies lukker pludselig ned af ukendte årsager i 2023, skønt det antages, at det var under pres for at gøre det, da MPAA og den vietnamesiske regering er forankret i en global kampagne mod ulovlige filmsteder.

  Bedste VPN til Amazon Prime-video i 2023: Slår Bezos

Hevnerne
© BollywoodLife

Couchtuner er en anden mulighed, men den fokuserer på tv-shows i stedet for film. Dets IP-adresse springer også rundt, så du bør være nøje med at spore den.

Adgang til ulovligt indhold sætter dine data og privatliv i fare samt din computers sikkerhed. Der er desuden risiko for retssager for krænkelse af ophavsretlige love. Mange dodgy streams er snoede med pop-ups, annoncer og malware. Sørg for, at din antivirus-software er op til opgaven.

Læs vores Bitdefender-gennemgang for at se, hvorfor det er et oplagt valg for jobbet, såvel som hvad der lander det blandt vores bedste antivirus-software.

Medmindre du ser pop-ups til porno, mens du ser The Avengers, vil du have en pop-up-blokering ombord på dit piratskib. Vores bedste pop-up-blokere hjælper med at holde dit privatliv og sikkerhed intakt.

Skønt det skal en selvfølge, siger vi det alligevel: Brug en VPN. Det maksimerer din sikkerhed og holder dig anonym. VPN’er maskerer din IP-adresse, krypterer din trafik og skjuler dig for din internetudbyder. Tjek vores bedste VPN’er for valg.

TorGuard er af særlig interesse for anonymitet. Du kan se, hvorfor det er godt for pirater og mørke webborgere både i vores TorGuard-anmeldelse.

Se Avengers på Kodi

Kodi er et open source-program til styring af medier på en server, der langsomt har fået trækkraft med streaming aficionados. Det giver dig mulighed for at gemme og organisere alle slags medier, er kompatibel med de fleste operativsystemer og understøttet af flere enheder.

Kodi tilbydes som et tomt lærred, så dine underholdningsmuligheder er op til dig. Ting bliver interessant med tilføjelser, især uofficielle. Det er her, du finder depoter for piratkopieret indhold.

  Sådan ser du sort spejl og bandersnatch i 2023

Blamo Repo var blandt de mest populære depoter for piratkopierede film og tv-shows, men det blev lukket ned i september 2023. En anden populær tilføjelse, Exodus, forbliver tilgængelig gennem Kodi Bae-depotet. Crazy Aces-arkivet har også et Marvel-tilføjelse, der indeholder mange af MCU-filmene.

Hevnerne
© KodiVPN

Hvis du vil lære mere om Kodi, skal du læse vores grundige Kodi-guide. Vi diskuterer installation af det, finde tilføjelser og opbevaringssteder og de sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage. Hvis du allerede er igangsat, skal du se på vores bedste Kodi-lagre.

Afsluttende tanker

Se alle Avengers-film kan være vanskeligt, da de har tendens til at være spredt over flere steder. Ikke alle udbydere har dem alle og deres respektive biblioteker ebber og flyder. Hvis du er villig til at leje, er Amazon Prime Video og Vudu de nemmeste steder at rejse hen.

Netflix har den første Avengers-film og vil uden tvivl have Avengers: Infinity War før for længe. Derudover har det ofte andre MCU-film, hvis du er interesseret i film ud over Avengers-franchisen. Hulu er for det meste en buste med Marvel-film, så det er sandsynligvis ikke værd at din tid.

For piraterne blandt jer er Putlocker og de førnævnte opbevaringssteder for Kodi dit bedste valg. En hurtig søgning i Pirate Bay viser flere torrenter til Avengers: Infinity War, hvis torrenting er din taske. Bare sørg for at læse vores bedste VPN’er til torrenteguide først.

Forhåbentlig hjalp vi med at afklare dine muligheder for, hvordan du kan se Avengers-filmene og være forberedt på slutningen af ​​fase tre i 2023. Tak for at have læst, og hvis vi udeladte noget, kommenter eller tweet til os.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me