Sådan ser man amerikanerne i 2023 for Games Spies Play

Set i 1980’erne følger amerikanerne en tilsyneladende traditionel nukleær familie, der bor i forstæderne til Washington, D.C. Men alt er ikke som det ser ud. Det skyldes, at forældrene i familien faktisk er hemmelige sovjetiske spioner i dyb dækning. Så dybt, faktisk, at deres to børn ikke har nogen idé om deres reelle identitet. I denne artikel viser vi dig, hvordan man ser amerikanerne online, så du kan finde ud af, om det hele indhenter dem.

Når du ser showet, er du kastet ud i en verden af ​​intriger, spycraft og spændinger med stor indsats. Hovedpersonerne, Elizabeth og Philip Jennings – spillet af Keri Russell og Matthew Rhys – findes i en konstant tilstand af paranoia og usikkerhed, da de skal jonglere med deres opgaver med at holde deres optræden, selv foran deres egne børn.

Denne opgave gøres ikke lettere, når Stan Beeman (spillet af Noah Emmerich) – en FBI-agent, der arbejder i counterintelligence – pludselig bliver deres næste dør. Par dette sammen med en fremragende gengivelse af 1980’erne i Amerika, og du har et helvede show, som konstant holder dig på tæerne.

Amerikanerne afsluttede sit seks-sæson løb i 2023, så nu er det perfekte tidspunkt at tjekke showet, hvis du ikke allerede har gjort det, da du vil være i stand til at overskride det hele uden at skulle vente. På den anden side, hvis du begyndte at se showet, men faldt af på et tidspunkt i løbet af dets fem år lange løb, er der nu masser af måder for dig at indhente.

Hvordan man ser amerikanerne online

Selvom amerikanerne blev skabt af og oprindeligt blev sendt på FX, nu hvor showet er forbi, er der en række forskellige streamingplatforme, som du kan se det på.

How-to-Watch-The-amerikanere-Amazon

Først og fremmest er Amazon Prime Video, hvor du kan streame alle seks sæsoner, hvis du er et Prime-medlem, eller du kan købe den en episode eller sæson ad gangen, hvis du ikke gør det. Hver sæson koster $ 12,99, mens en enkelt episode kører dig $ 2,99. Hvis du ikke er bekendt med Amazons streamingtjeneste, kan du se vores guide til, hvordan du ser Amazon Prime Video.

  Bedste VPN til ESPN 2023

Amerikanerne er også tilgængelige på iTunes. Sammenlignet med Amazon er dette imidlertid en dyrere mulighed, da hver sæson er prissat til $ 19,99, og der er ingen mulighed for at købe individuelle episoder. 

How-to-Watch-The-amerikanere-iTunes

Du skal også huske, at iTunes kun tilbyder tv-udsendelser i seks lande, her er USA, Canada, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Australien. For at omgå denne begrænsning kan du bruge en VPN til at erhverve en amerikansk IP-adresse.

Når du går videre, kan du også se de første fem sæsoner af showet på Netflix, men kun hvis du er placeret i et af tre lande – Tyskland, Sverige og Schweiz – på grund af Netflix ‘geoblocking. 

How-to-Watch-The-amerikanere-Netflix

Når det er sagt, kan du bruge en VPN til at omgå dette problem, men Netflix VPN-forbud kan være vanskeligt at omgå. Tjek derfor vores liste over de bedste VPN til Netflix-indstillinger, så du kan se showet med for eksempel en tysk IP-adresse.

Næste op er Vudu, hvor du kan købe hver sæson af amerikanerne for $ 12,99 eller hver episode for $ 1,99. Derudover tilbydes pilotepisoden gratis, hvilket gør Vudu til en fantastisk mulighed, hvis du ikke helt sælges på showets koncept. 

How-to-Watch-The-amerikanere-Vudu

Desværre er Vudu kun tilgængelig for indbyggere i USA og Mexico, så vi anbefaler at du får hånden på en mexicansk IP-adresse, hvis du kan lide denne mulighed.

Microsoft tilbyder også showet til salg på forespørgsel, med hver episode med en prisskilt på $ 2,99 og hver sæson fra $ 14,99 til $ 24,99. Tv-shows er kun tilgængelige fra Microsoft i 20 udvalgte lande, herunder U.S., Storbritannien, Mexico, Canada, New Zealand, Brasilien og Japan samt det meste af Vesteuropa og Skandinavien.. 

How-to-Watch-The-amerikanere-Microsoft

Du skal bruge en betalingsmetode fra et af disse lande for at se showet, så at bruge en VPN vil ikke hjælpe dig i dette tilfælde.

  Sådan ser du ledningen online i 2023, fordi det er for godt til TV

Endelig kan folk fra Australien, Østrig, Canada, Frankrig, Tyskland, Japan, Schweiz, Storbritannien og USA købe amerikanerne fra Google Play Store. Hver sæson koster dig enten $ 22.99 eller $ 24.99, og en episode koster $ 2.99. 

How-to-Watch-The-amerikanere-googleplay

For at komme rundt i landets begrænsninger kan du se på vores bedste VPN til Android-valg, som alle er i stand til at narre Play Store.

Hvordan man ser amerikanerne online gratis

Hvis du foretrækker ikke at bruge dine hårdt tjente penge på at se amerikanerne, er der gratis muligheder derude også for dig. Før du ser på disse muligheder, skal du dog forberede dig i overensstemmelse hermed. 

Gratis streaming-websteder finansierer generelt deres operationer gennem skyggefulde pop-up-annoncer, der ofte indeholder malware, så sørg for først at downloade en af ​​vores bedste pop-up-blokerere.

Du skal også sørge for, at du installerer en af ​​posterne på vores liste over den bedste antivirus-software, da dine enheder let kan benyttes af cyberkriminelle og inficeres med forskellige former for malware, selv efter blot et enkelt besøg.

How-to-Watch-The-amerikanere-Putlocker

Alt det sagt, vi tjekket de gratis streaming-websteder PutLocker og CouchTuner og fandt alle seks sæsoner af showet tilgængelige på begge. Nogle af linkene er ødelagte, men hvert websted har flere spejle til hver episode, så du kan let finde et, der fungerer.

How-to-Watch-The-amerikanere-CouchTuner

Da streaming af ophavsretligt beskyttet indhold på denne måde er ulovligt, anbefaler vi også at downloade en af ​​vores bedste VPN-indstillinger, da du, afhængigt af hvor du bor, kan få juridiske konsekvenser for at se amerikanerne på disse sider.

Hvordan man ser amerikanerne på Kodi

Kodi er en anden fantastisk mulighed for at se amerikanerne gratis. Hvis du aldrig har hørt om platformen før, skal du bestemt læse vores Kodi-guide. For at opsummere er Kodi en open source-platform, hvor du kan installere depoter, og vi har udarbejdet en praktisk liste over de bedste Kodi-arkiver til din bekvemmelighed.

How-to-Watch-The-amerikanere-Poseidon

Disse repos indeholder flere tilføjelser, hvoraf nogle er fyldt med kæmpe tv- og filmbiblioteker. At finde den rigtige tilføjelse kan også være forvirrende, så vores liste over de bedste Kodi-tilføjelser vil være meget nyttig, hvis du opretter Kodi for første gang.

  Sådan ser du Netflix på dit tv i 2023

How-to-Watch-The-amerikanere-Poseidon

Vi kontrollerede to populære add-ons til tv-indhold – Poseidon og Incursion – og fandt alle seks sæsoner af amerikanerne tilgængelige til streaming på dem begge. Som med vores andre gratis streamingindstillinger er Kodi ulovlig, når den bruges til dette formål, så sørg for at beskytte dig selv med en af ​​vores bedste VPN til Kodi-valg.

Amerikanernes Torrenter

Endelig er torrenting altid en mulighed, når man leder efter en måde at erhverve ophavsretligt beskyttet indhold gratis. Inden du løfter det sorte flag, skal du dog altid huske, at torrenting er ulovligt, og afhængigt af hvor du bor, kan det resultere i alvorlige juridiske konsekvenser. Sørg derfor for kun at downloade torrents, hvis du er beskyttet af en af ​​vores bedste VPN’er til torrenting.

How-to-Watch-The-amerikanere-Torrents

Som med streamingwebsteder kan torrenting være risikabelt. Hosting-websteder er fyldt med falske torrenter og malware, så du skal altid kigge efter betroede uploadere eller torrents med kommentarer, der bekræfter deres ægthed. For ekstra beskyttelse skal du sørge for, at du også har en af ​​de mest sikre antivirus-software.

Afsluttende tanker

Der er et svimlende antal indstillinger for dig at se amerikanerne, uanset om du er villig til at betale for det eller ej. Desværre er de fleste af de juridiske veje blokeret af regionbegrænsninger, så medmindre du tilfældigvis bor i et af de lande, der er nævnt ovenfor, vil du bevæge dig med en VPN for at se showet gennem mindre officielle kilder eller komme rundt på geoblokken.

Hvad synes du om amerikanerne? Bringer showet dig til kanten af ​​dit sæde, når spændingen bygger sig og vores spioner smal undslipper detektion gang på gang? Alternativt synes du, det er for langsomt til din smag, og ønsker, at der ville være noget mere action for at krydre tingene op? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me