Site5 Review – Opdateret 2023

Site5 anmeldelse

En af de mest brugbare monteringer fra EIG-stalden, Site5 er hurtig og tilbyder et fantastisk interface. Dog går det glip af nogle essentielle funktioner, så det føles lidt for dyrt. Læs vores fulde mening i denne Site5-gennemgang.

Site5 har eksisteret siden 1998, men tjenesten tog en massiv vending, efter at de blev købt af Endurance International Group i 2015. Der er stadig mange af dens stærke punkter, inklusive en tilgængelig række planer, fremragende brugervenlighed og solid hastighed. Når det er sagt, nogle af dets svage punkter fik os til at undre os over, om virksomhedens leder har for stor indflydelse.

I denne Site5-gennemgang vil vi sammenligne den med vores bedste webhostudbydere for at se, om det er værd at din dollar. Vi lancerede et websted med den billigste delte plan, installerede en tom kopi af WordPress og begyndte test. Vores hjemmeside blev også lanceret uden Site5s viden, så vi kan genskabe, hvad en normal kunde gennemgår.

Desværre har denne proces høje og lave point. Site5 udmærker sig i brugervenlighed og tilgængelighed og er hurtig nok, men manglen på vigtige funktioner får planer til at føle sig for dyre.

site5-Slider1

site5-slider2

site5-slider3

site5-slider4

site5-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Site5

Funktioner

Site5 har en usammenhængende liste over funktioner, som selv ikke store, heller ikke er dårlige. Vi er glade for at se mange af de væsentligste funktioner, som webhosts skal omfatte, men vi vil stadig have mere, især på de dyrere delte niveauer.   

Det koger sammen med manglen på mangfoldighed i Site5s delte lineup, som vi vil berøre i afsnittet “hostingtyper” nedenfor. De tre niveauer af delt hosting er næsten de samme, hvilket betyder, at der er lidt eller intet incitament til at opgradere, når det kommer til funktioner.

På tværs af linjen er der dog bemærkelsesværdige funktioner, såsom gratis migrering til Site5 og automatiserede sikkerhedskopieringer. Alligevel kan manglen på, hvad vi betragter som væsentlige funktioner, ikke overses.

Site5 Manglende funktioner

Det inkluderer intet SSL / TLS-certifikat, ingen malware-scanning og intet gratis domæne. Selvom vi har set de to første udeladt før, skar få webhosts det gratis domæne fra delte planer. Hvis du leder efter en vært, der leverer det væsentlige og meget mere, skal du læse vores SiteGround-gennemgang.

Selv når der mangler så mange funktioner, er intet værre end ikke at medtage webstedsbygger. Vi har set andre EIG-mærker, såsom HostGator, give gratis integration med Weebly, og som du kan læse i vores Weebly-anmeldelse, er det en god ting. Selvom vi ikke kræver Weebly-niveauer af kvalitet fra en inkluderet webstedsbygger, er det vigtigt at tilbyde et.

Hvis det er det, du leder efter, skal du læse vores bedste webstedsbyggervejledning. Weebly rangerer godt i mange kategorier, men vi foretrækker Wix. Som du kan se i vores Wix-gennemgang, afbalancerer det brugervenlighed, kraft og pris på en måde, som få webstedsbyggere gør, hvilket gør det til et fremragende valg for begyndere, der ønsker at starte et websted.

Site5 Funktioner Oversigt

Site5-logowww.site5.com

Start fra $ 695 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv

SSL-kryptering

Fjernelse af malware
betalt

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Site5 gør noget ualmindeligt blandt EIG-mærker: det gør sine priser klare. Selvom prisen er høj, klarer Site5 ikke noget med flerårige shenanigans som dets søskende Bluehost (læs vores Bluehost-anmeldelse). I stedet gør det klart fra produktsiden, hvilken pris du betaler.

Det tager notater fra A2 Hosting (læs vores A2 Hosting-anmeldelse). På produktsiden for hver type hosting finder du varigheden, som hver pakke tilbydes, og den månedlige pris for denne varighed. Det betyder for eksempel, at det er let at vide, at hostPro + Turbo er $ 13,95 pr. Måned, hvis du køber to år, men $ 19,95 pr. Måned, hvis du går månedligt.

site5 review-produkt-side

Selvom vi kan lide gennemsigtigheden, er priserne ikke store. Site5 er langt fra 1&1 IONOS når det kommer til delte månedlige planer (læs vores 1&1 anmeldelse af IONOS). Ekstraudstyret Site5 inkluderer er lokkende, men der er masser af webhosts, der gør det samme billigere, med 1&1 IONOS fører pakken.

Det ville være fint, hvis der var mange funktioner, men som nævnt mangler det væsentlige. For eksempel er malware-beskyttelse tilgængelig, men det kører dig $ 50 pr. År ud over din månedlige sats. På samme måde er et gratis domæne ikke inkluderet i din plan, så du bliver også nødt til at indregne det i kassen prisen.

  Hosting24-gennemgang - Let at bruge, hurtig og billig - Opdateret 2023

Alligevel er Site5 ikke alt for ulykkelig, og det har også en solid tilbagebetalingsperiode. Forhandler og delte brugere kan prøve tjenesten i op til 45 dage og modtage en refusion uden spørgsmål. VPS-brugere har desværre kun 15 dage, hvilket er halvdelen af ​​hvad de fleste webhost tilbyder.

Brugervenlighed

Det er en simpel affære at tjekke ud med Site5, især med hvor tydelige produktsiderne er. Den begrænsede serie planer er omhyggeligt segmenteret, så der er ikke noget spørgsmål om, hvad der er tilgængeligt, eller hvilken pris du betaler for at få adgang til det.

Den fem-delede checkout-proces er glat med minimal irriterende for at inkludere tilføjelser til din pakke, hvilket er dejligt at se. Selvom det ligner Namecheap, da der er en multi-trins-checkproces, føles Site5’s ikke længe. Som du kan se i vores Namecheap-gennemgang, føltes trinnene, mens du tjekede med det, unødvendige, hvilket heldigvis ikke er tilfældet her.  

site5 review-kassen

Umiddelbart efter kassen modtager du et batteri på fem e-mails, men du behøver ikke at se på dem for at logge ind. Ligesom Kinsta (læs vores Kinsta-gennemgang), leder Site5 dig fra kassen til dit kontoudashboard uden unødvendigt tabbing væk imellem.

Dashboard er stort set det samme som InMotion Hosting (læs vores anmeldelse af InMotion Hosting). Fra hovedskærmen kan du se dine tjenester, domæner og fakturaer samt din supportkode og kontooplysninger. Hvis du klikker på fanen “tjenester”, åbnes dit hostingadministrationspanel.

site5 review-konto-dashboard

Som med InMotion Hosting og et par andre værter, er det den bedste del af brugeroplevelsen. Det viser din disk- og båndbreddebrug, dine faktureringsoplysninger og dine planoplysninger. Vigtigere er det dog, at det giver hurtige links til cPanel-elementer, hvilket gør det nemt at tilføje en e-mail-adresse eller åbne filhåndteringen uden faktisk at logge ind på cPanel.

site5 review-hosting-ledelse

Selvom vi elsker cPanel – du kan se, hvor meget i vores bedste webhosting med cPanel-guide – er det et tæt kontrolpanel, der kan gøre det vanskeligt at finde enkle ting. At have hurtige links fra hovedkontoudashboardet gør ikke kun brugen mere effektiv, men det gør det også mindre frustrerende.

Heldigvis er cPanel imidlertid tilgængelig, hvis du er villig til at grave, i modsætning til med LunarPages (læs vores LunarPages-anmeldelse). Det er cPanel, vi har lært at kende og elske, passer med ikonbaseret navigation og sammenklappelige kategorier. Når det er sagt, mangler der et vigtigt emne.

site5 review-cpanel

Du finder ikke Softaculous app-installationsprogrammet i cPanel, som er det, de fleste webhosts bruger til installation af scripts, f.eks. WordPress. I stedet finder du “QuickInstall”, som er en lignende grænseflade, der drives af MOJO Marketplace, et andet EIG-mærke.

Hvis du har læst vores FatCow-gennemgang, ved du, at vi ikke er fans af installation gennem MOJO Marketplace, fordi det altid ser ud til at mislykkes. Men meget til vores overraskelse gik installationen problemfrit denne gang. Du er stadig skadet af MOJO Marketplace for at købe et tema, mens installationen sker, men det er generelt en enkel proces.

Hostingtyper

Site5 har en ligetil opstilling af planer. Kun to former for hosting tilbydes: delt og administreret VPS. Der er også forhandlerplaner, men de er bare delte planer samlet sammen til videresalg. Selvom vi gerne vil se en mere forskelligartet række planer, er vi tilfredse med Site5s begrænsede sortiment til det marked, det sigter mod.

Delte planer, der blot kaldes “webhosting” på Site5s websted, er hjertet i lineup. Der er tre niveauer tilgængelige, men forskellene mellem dem er mindre, end navnene antyder. hostBasic er en delt plan, der er bygget til et enkelt websted, mens hostPro er en, der er bygget til et ubegrænset antal websteder.

Øverst er der dog en plan kaldet hostPro + Turbo, som vi antog ville have en vis ydelsesfordel i forhold til en standard hostPro-plan. Den ydelsesydelse er ikke detaljeret på produktsiden, så vi nåede ud til en forhåndsforhandler og spurgte, hvad der er forskellene mellem planerne.

Til vores overraskelse er der ikke meget af forskellen. Uden for den højere pris, er det eneste, hostPro + Turbo tilbyder, flere cPanel-konti for de websteder, du bruger. Funktionerne, serverspecifikationerne og sikkerheden er de samme, så medmindre du har brug for flere cPanel-konti, skal hostBasic være den samme som hostPro + Turbo, når det kommer til ydeevne.

Site5 forhandlerplaner

Forhandlerplanerne findes også i tre niveauer, men der er større forskelle mellem hver. Alle lag er unmeterede, hvilket betyder, at du kan sælge så mange pakker, som du vil, så længe du har diskplads og båndbredde til at rumme. Disse specifikationer er forskellen mellem niveauer.

De dyreste planer er VPS-planerne. Site5 tilbyder syv niveauer af VPS-hosting, der spænder fra under $ 70 pr. Måned til over $ 300 pr. Måned. Ligesom forhandlerplaner, er de eneste forskelle mellem niveauer specifikationerne. Alle planer har to dedikerede IP-adresser, cPanel / WHM og fuld styring fra Site5.

  1 & 1 IONOS Web Hosting Review - Opdateret 2023

Manglende administreres imidlertid WordPress- og skyplaner. Administrerede WordPress-planer, som er almindelige blandt vores bedste webhosting til WordPress-valg, leverer administreret hosting, der er skræddersyet til WordPress. Det betyder automatiske kerneopdateringer, fejlfinding af installation og mere.

Ofte bruger administreret WordPress-hosting en skyarkitektur, som vi har set fra Kinsta, DreamHost og Pagely (læs vores Pagely-anmeldelse). Denne hostingstil giver serveren mulighed for at anmode om yderligere ressourcer efter behov, hvilket betyder, at det er meget vanskeligt, hvis ikke umuligt, for dit websted at gå offline.

Opsvinget i hastighed og sikkerhed har ført til, at mange webhosts har inkluderet en form for cloud-hosting, så det er skuffende at se, at Site5 ikke er tilsluttet klubben. Hvis du leder efter billig cloud-hosting, skal du læse vores MDDHosting-anmeldelse.

Hastighed & Uptime

Vores hastighedstestning er enkel. Vi lancerer et websted med den billigste delte plan uden værtens viden, installerer en tom kopi af WordPress og kører test med Load Impact og Pingdom Speed ​​Test i standard hostingkonfigurationen. Det betyder, at optimeringer, såsom caching på klientsiden eller gzip, ikke er medtaget, medmindre det er oprettet af værten fra get-go.

Det er en vigtig note at gøre her, fordi Site5 sandsynligvis ville gøre det bedre, hvis cache-cache på klientsiden blev udført. Site5 fik anstændige resultater fra Pingdom-hastighedstest med en score på 90 ud af 100, men under fanen “anbefalinger” foreslog Pingdom-hastighedstest, at vi tilføjede udløbsoverskrifter til vores sider.

site5 review-speed-test

Kort sagt betyder det, at cache ikke finder sted, men det skal være at reducere belastningstiden. Vi er tilfredse med Site5s ydelse ude af boksen, og det kan skinne endnu mere af cache, men du bliver nødt til at gøre dine hænder beskidte for at gøre det til alt det kan være.

Site5 Stresstest

Selvom vores enkeltpunktshastighedsresultater var imponerende, var vores Load Impact-test ikke. Load Impact er til vores formål et værktøj, der er bygget til at understrege ressourcerne på vores websted for at se, på hvilket tidspunkt det vil bryde. Det gøres ved at sende flere virtuelle brugere til webstedet over en bestemt periode og måle responstider og antal opfyldte anmodninger.

Vi har fundet ud af, at billige delte planer normalt bryder ved slutningen, når vi sender 50 brugere over fem minutter. Desværre brød Site5 hurtigere end det. Load Impact opdagede et forhøjet antal HTTP-anmodningsfejl, da vi ramte omkring 30 brugere, hvilket kan betyde et par ting.

site5 review-load-effekt

Det kan betyde, at den server, som vores websted er vært på, er ved dens ydelsesgrænse, hvilket betyder, at der ikke er nok ressourcer til at imødekomme antallet af anmodninger, der strømmer ind fra alle websteder. Derudover kan det betyde, at der sker en vis mængde takstbegrænsning på Site5’s ende.

Vi er her for at rapportere vores fund og ikke for at spekulere. Uanset årsagen tyder vores test på, at de delte planer bryder under pres før mange af Site5s konkurrenter.  

Site5 Uptime-garanti

Der er dog en oppetidsgaranti, der beskytter din plan. På produktsiden siger Site5, at det garanterer 99,9 procent oppetid eller dine penge tilbage. Det går endda så langt som at sige, at du får 100 procent af dine penge tilbage.

Ved at grave i vilkårene er det imidlertid klart, at det ikke er sandt. Delte og forhandlerservere modtager op til 100 procent kredit, men det er kun hvis oppetiden er under 95 procent. Derudover modtager du en forholdsmæssig kredit. VPS-planer er dog tættere på den annoncerede garanti, men giver 100 procent kredit for oppetid mindre end 99,5 procent.

Sikkerhed

Site5 har en solid liste over sikkerhedsfunktioner, skønt vi er skuffede over at se manglen på gratis malware-scanning. Uden for det er supportpakken imponerende, og det beskytter dit websted mod cyberkriminalitet, fiasko eller anden ubehag, det måtte komme op imod.

Selvom de muligvis ikke ser ud til at være i starten, er automatiserede, daglige sikkerhedskopier det bedste forsvar for dit websted. På samme måde ville du bruge vores bedste online backup-tjenester til at beskytte mod, siger, ransomware, du bruger dine websteds-sikkerhedskopier for at sikre, at du kan få det op og køre igen, hvis noget går galt.

Det er dog ikke kun sikkerhedskopiering af dit websted og downloading af det lokalt. Site5 vedtager 3-2-1-reglen, idet den genererer en natlig sikkerhedskopi af hver fil på dens servere, mens du stadig giver dig mulighed for at generere manuelle sikkerhedskopier og gemme dem, hvor du vil.

Plus, lagringen på hver server er konfigureret i RAID 10, hvilket giver endnu mere redundans. Du kan læse vores RAID-guide til at lære detaljerne, men kort sagt giver RAID 10 hastigheden på RAID 0, mens du beholder en overflødig kopi af alle de data, der er skrevet til drevene.

Site5 SSL

Selvom redundans er stor, mangler Site5 på andre områder. For eksempel inkluderer det ikke et SSL / TLS-certifikat til din plan. Dette certifikat giver browsere, der besøger dit websted, mulighed for at åbne en krypteret forbindelse mellem dig og brugeren, som beskytter de data, brugeren overfører.

  GoDaddy-gennemgang - Opdateret 2023

Selvom SSL / TLS-certifikater tidligere hovedsageligt var forbeholdt e-handelscentre, skulle hvert websted have et nu. Faktisk, hvis dit websted ikke har et, begraver Google det i søgerangeringer, hvilket gør det umuligt at få et publikum. SSL / TLS-certifikater er vigtige for at køre et websted, og det faktum, at Site5 ikke inkluderer et, er dårlige nyheder.

Scanning og beskyttelse af malware er heller ikke inkluderet. Selvom vi næsten aldrig ser fjernelse af malware inkluderet, tilbydes normalt en grundlæggende form for scanning. Med Site5 vil du ende med at bruge $ 50 pr. Websted om året for at forblive beskyttet.

Det er endnu mere irriterende i betragtning af, at EIG ejer SiteLock, som er et scannings- og fjernelsesværktøj til malware. Mange EIG-mærker inkluderer en “lite” version af SiteLock, der inkluderer malware-scanning, så Site5’s undladelse virker bare mærkelig.

Privatliv

Tidligere har EIG-mærker mistet vigtige point, når det kommer til privatlivets fred – læs vores iPage-anmeldelse for et eksempel – og Site5 er ikke anderledes. Privatliv synes at være den sidste bekymring for EIG-mærker, hvilket betyder, at dine personlige oplysninger vil blive solgt og deles så meget som virksomhedens hoveder finder passende.

Når det er sagt, i modsætning til Arvixe, ser det ikke ud til, at Site5 var for varmt på privatlivets fred før overtagelsen, heller ikke (læs vores Arvixe-anmeldelse). Ifølge et Q&Et indlæg fra 2012, domænefortrolighed var en betalt tjeneste dengang, og det er stadig sandt i dag.

Domænefortrolighed er, når registratoren erstatter de personlige oplysninger i WHOIS-posten med deres egne oplysninger og beskytter dig mod spamming eller grim datahøstning. Nogle webværter, som f.eks. DreamHost, er begyndt at inkludere det gratis, og det faktum, at EIG-mærker endnu ikke er hoppet om bord, angår (læs vores DreamHost-anmeldelse).

Når det er sagt, er domænefortrolighed ikke en for stor aftale med, hvor bekymrende EIGs privatlivspolitik er. Alle EIG-mærker deler den samme privatlivspolitik, så de bekymringer, vi havde i vores HostGator-anmeldelse, er også til stede her.

Site5, eller EIG, forbeholder sig virkelig retten til at sælge og dele dine personlige oplysninger, som det finder passende. Selvom du kan komme forbi loggningen af ​​din IP-adresse og browserens fingeraftryk med vores bedste VPN, er de oplysninger, du registrerer din konto med, stadig fair spil.

Det betyder, at EIG kan dele det med sin lange liste over reklamepartnere, der inkluderer Google, Facebook, Yahoo, Bing, WPBeginner og mere. Der er ingen grund til, at nogle af disse annoncepartnere er andre end profit. Hvis du er bekymret for dine personlige data, er ethvert EIG-brand dårlige nyheder.

Support

Som næsten alle EIG-mærker tilbyder Site5 to former for kontakt: live chat og e-mail. Mens vi arbejdede med gennemgangen, talte vi med mange supportrepræsentanter og spurgte alt fra, hvordan serverne blev konfigureret til hvilke yderligere sikkerhedsforanstaltninger Site5 har.

Til vores store overraskelse var Site5 i stand til at besvare vores spørgsmål halvtreds og fremvise anstændigt kendskab til platformen og dens tekniske vanskeligheder. Alligevel fungerer glatningen og bekvemmeligheden ved live chat med, for eksempel, Hostinger fungerer bedre (læs vores Hostinger-anmeldelse).

Der er tre selvhjælpsressourcer, men vidensbasen er den mest nyttige. Fra skrivning er der 560 artikler, der dækker alt fra at komme i gang til fejlfinding af almindelige problemer. Selvom de fleste vidensbaser er en sæt det-og-glem-det-ressource, ser det ud til, at Site5 holder sin vidensbase ajour, dækker ting som WordPress 5.0 ved udgivelse.

Antallet af artikler betyder dog ikke noget, hvis de ikke er nyttige. Heldigvis er det ikke tilfældet med Site5. Enkle svar behandles simpelthen, mens komplekse problemer behandles med kompleksitet. Site5 formår at koge emner ned til et fordøjeligt format, der passer til skærmbilleder og trin-for-trin-instruktion.

site5 review-load-effekt

Der er desuden et spørgsmål&Et afsnit, der fungerer som et forum. Når det er sagt, var det sidste indlæg i skrivende stund fra 30. marts 2016. Det giver mening også, fordi vi under vores test ikke kunne finde en måde at stille et spørgsmål der på.

site5 review-q & a

Svarene er dog stadig live, hvilket kan være nyttigt til besvarelse af små spørgsmål, der ikke berettiger en videnbaseret post. Når det er sagt, vil vi ikke anbefale at se til Q&A til faktureringsspørgsmål. EIG erhvervede Site5 i 2015, så det er sandsynligvis aspekter af fakturering og privatlivets fred blevet ændret siden.

Dommen

Site5 kombinerer nogle af de bedre aspekter af dets EIG-søskende. Det er tilgængeligt som iPage, mens den kraftige grænseflade fra Bluehost er tilgængelig. For så meget som det bliver rigtigt, bliver det dog også forkert. Mishmash af funktioner gør det føles afbalanceret i nogle områder og usammenhængende i andre.

Du kan gøre det værre – se vores HostMonster-gennemgang for at se, hvor meget værre er – men du kan også gøre meget bedre.

Hvad synes du om Site5? Har du brugt det? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me