Forlagsanmeldelse – En ny slags service – Opdateret 2023

Forlagsanmeldelse

Publist er en interessant tjeneste, da den giver dig mulighed for at administrere andre skyer, samtidig med at den tilbyder sin egen plads. Hvorvidt det fungerer, er dog et andet spørgsmål, og vi har en hård "kinda." Læs vores fulde forfatteranmeldelse for alle detaljer om denne nye service.

Cloud Storage Anmeldelser

Publist er en anden form for service sammenlignet med hvad vi normalt gennemgår i vores cloud-lagrings- og backup-sektioner. Det sigter mod at forbedre samarbejdet, gøre deling af filer let, forhindre tab af data på grund af hardwarefejl og hjælpe med at rydde plads på din harddisk ved at flytte filer til skyen.

Imidlertid definerer Publist også en anden slags problem og hjælper med at løse det. Forestil dig, at du bruger mange af de forskellige skytjenester til vores bedste sammenligning med skylager. Det kan du muligvis gøre, fordi en service giver den bedste online sikkerhedskopi til fotos, en anden er den bedste sky-opbevaring for hold, mens en tredjedel er den bedste sky-opbevaring til hjemmet.

Brug af flere cloud-lagringstjenester gør det svært at administrere dit indhold. Det er her Publist kommer ind. Det fungerer som et centralt knudepunkt for dit indhold, der er spredt blandt forskellige cloud-lagre og infrastruktur-som-en-tjenesteudbydere. 

Hvis du har brug for en service til at være vært for dine filer, skal du læse vores bedste cloud IaaS til round hosting-fil. Hvis du desuden gerne vil have muligheden for at trække indhold fra en sky til en anden oven på, hvad Publist tilbyder, kan du læse vores bedste liste over cloud-to-cloud-managementtjenester.

Når det er sagt, har Publist et stort potentiale, men det skal forbedres for at leve op til det. Funktioner er begrænsede i øjeblikket, men mange er i værkerne. Dens prisplaner er heller ikke blandt de bedst værdsatte planer. Kundesupport skal også udvides. Ulempen er, at det har hurtige overførselshastigheder, stærk sikkerhed og stærkt privatliv. Vi vil komme ind på flere detaljer nedenfor.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Publist

Funktioner

publist-tilgængelig-apps

Da Publist fungerer som et center for tilslutning og styring af forskellige skytjenester, forventes det at have et andet sæt funktioner sammenlignet med standardmagasinopbevaringstjenester.

Det fungerer med de mest populære af dem, såsom Dropbox, Google Drive, OneDrive og Box. Du er sandsynligvis kendt med de første tre, men hvis du ikke ved om Box, kan du lære mere om det i vores Box-anmeldelse.

For at oprette forbindelse til en app er alt, hvad du skal gøre, at klikke på “+ Connect” -linket i venstre sidebjælke, vælge en app, du vil tilføje og klikke på linket “+ install”. Det er ligetil og let. 

På toppen af ​​cloud-lagringstjenester kan Publist oprette forbindelse til andre apps, såsom Trello, Slack og DocuSign. For tiden kan Publist oprette forbindelse til 12 forskellige apps, men 34 flere apps er i værkerne.

Hvis du bruger Slack, drager du fordel af vores bedste cloud-lager til Slack-sammenligning. For mere information om, hvad Trello er, se vores Trello-gennemgang.

I øjeblikket kan Publist kun forhåndsvise dine online filer – såsom PDF-, billed- og Office-filer – men dets ofte stillede afsnit nævner, at dens “rediger” -funktion kommer snart. Hvis du ikke er klar til at vente, kan du se vores bedste cloud-lager til samarbejdsrunde for nogle ideer. 

Når det er sagt, hvis du opretter forbindelse til Google Drev, kan du oprette Google Dokumenter, Ark og Slides direkte fra Publist. Det fungerer problemfrit, men vi kan ikke sige det samme til forhåndsvisning af filer. Google Drev har en sikkerhedspolitik, der kræver, at du manuelt tilføjer filer fra Publist, men når du klikker på knappen “link Google Drev-filer”, sker der ikke noget.

publist-storage-muligheder

Hvis du ikke bruger cloud-lagringstjenester og kun gemmer dit indhold hos en udbyder, har Publist også din ryg. For tiden inkluderer det kun Amazon S3, men Publist vil snart støtte Backblaze B2, Google Cloud Storage og DigitalOcean Spaces. 

Hvis du logisk skal adskille dine filer og mapper i et nyt drev, kan du altid oprette et nyt Publist-skydrev. De, der ikke kender de nævnte tjenester, kan se vores separate Amazon S3, Backblaze B2 og Google Cloud anmeldelser.

Forlag Cloud Storage

Selvom Publist kan oprette forbindelse til mange apps, cloud-lagring og hosting-tjenester, er det ikke alt, hvad det gør. Publist leverer også en separat cloud-lagerplads, som du kan bruge til at uploade dine filer og mapper.

  HiDrive-gennemgang - Opdateret 2023

I modsætning til almindelige cloud-lagertjenester har Publist ikke et desktop-program, der giver dig mulighed for at synkronisere filer til skyen. Det kommer dog ifølge Publists køreplan. Det samme gælder for Publists Android- og iOS-apps, som mangler i øjeblikket. 

Andre kommende funktioner inkluderer lagring af slettet fil, integreret multimedia og avanceret medieafspilning. For tjenester, der er fremragende til musik og videoer, skal du læse vores bedste cloud-opbevaring til musik og bedste cloud-opbevaring til videoopslag.

Der er dog ikke nævnt nogen filversion, så hvis du har brug for det, skal du læse vores bedste cloud-lager til versioneringsstykke. Der er heller ingen WebDAV-support, men Publists repræsentant informerede os om, at de arbejder på det. 

Hvis du ikke ved, hvad WebDAV er, skal du se vores WebDAV-guide. For mere information om cloud-lagringsfunktioner og -artikler, kan du besøge vores cloud-lagringsbibliotek.

Oversigt over forlagsfunktioner

Forlags logopublist.app

Start fra $ 167 per måned for 10 GBAlle planer

Synkronisere

Synkroniser mappe

Blokniveau-synkronisering

Selektiv synkronisering

Båndbreddestyring

Synkroniser enhver mappe

Fildeling

File Link Sharing

Link adgangskoder

Datoer for udløb af link

Mappedeling

Mappetilladelser

Link Downloadgrænser

Upload links

Produktivitet

Forhåndsvisninger til fil

Rediger filer

Samarbejde i appen

Kontor online

Google Dokumenter

Noter App

Medieafspilning

Mobile apps

Slet filopbevaring

Versionering

WebDAV

Sikkerhed

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

Nul viden

To-faktor godkendelse

Serverplacering
OS

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Publist har en gratis plan kaldet Basic, som du kan bruge til at teste tjenesten, inden du beslutter at skille dig ud med dine hårdt tjente penge. Det giver 10 GB gratis lagerplads og som alle andre planer ubegrænsede drev.

Starter er den første betalte plan, og den er $ 4,99 pr. Måned, men den går ned til $ 3,99 pr. Måned, hvis du betaler for året. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til to forskellige konti pr. App og giver 50 GB lagerplads. 

Prisen er langt fra konkurrencedygtig. Som sammenligning giver andre cloud-lagringstjenester, såsom Icedrive, dig 1 TB lagring til samme pris. Du kan læse mere om det i vores Icedrive-gennemgang.

Den næste plan, Personal, hæver lagerpladsen til 500 GB, men hæver også prisen til $ 9.99 pr. Måned. Den årlige pris koster $ 95,88, hvilket er det dobbelte af prisen, som pCloud beder om sin 500 GB-plan. Du kan læse om pCloud’s priser i vores pCloud-gennemgang.

Den endelige plan får dig 1 TB lagringsplads for $ 14,99 per måned eller $ 179,88, hvis du betaler for et år i forvejen. Det er ikke meget sammenlignet med Sync.coms 2TB-plan, der er $ 96 pr. År. Dyk mere på Sync.coms priser i vores Sync.com-gennemgang.

For at være retfærdig har Publist imidlertid en merværdi med hensyn til at lade dig arbejde med flere muligheder for cloud-lagring, filhostingstjenester og andre apps. Hvor meget du kommer ud af det, vil i sidste ende afgøre, hvor værdifuld udgiver er for dig.

Brugervenlighed

publist-web-klient

Når vi ser på brugervenligheden, gør vi det normalt på tværs af alle platforme, som en tjeneste muligvis bruger. Det kan omfatte web- og desktop-klienter sammen med mobile apps til Android og iOS. Ud af disse platforme har Publist kun den første.

Publists webklient er opdelt i “skydrev” og “tilsluttede apps” i venstre sidebjælke. Cloud-drev er dine cloud-lagringspladser inden for Publist, og de deler alle dit lagerplads-kvote. 

Tilsluttede apps repræsenterer naturligvis din tilsluttede cloud-lager, filhosting og andre tjenester. En sådan opdeling gør det klart, hvilke filer der er i dit Publist-lager, og hvilke der er gemt sammen med andre tjenester. 

Generelt set er Publist imidlertid klar og attraktiv. Du vil ikke blive forvirret over, hvor du er, eller hvad du skal gøre, takket være handlingsknapper, der er lette at se. Størstedelen af ​​dem er øverst på appen. Du kan bruge dem til at skifte mellem gitter- og listevisninger, søge gennem dine filer og oprette og uploade nye mapper og filer. 

For at udføre handlinger på en individuel fil eller mappe skal du klikke på de tre prikker ved siden af. Den åbne menu giver dig mulighed for at omdøbe, slette og se eksempler på filer blandt andre handlinger. Hvis du åbner menuen for individuelle handlinger nær bunden af ​​siden, er nogle handlinger muligvis skjult. 

Et andet problem involverer upload. Du kan gøre dette ved at trække og slippe en fil fra din computer eller fra en tilsluttet tjeneste i sidebjælken eller ved at klikke på upload-knappen. Vi brugte træk-og-slip-metoden fra computeren flere gange, men den virkede ikke altid.

En anden uklarhed er, at Publist automatisk sætter et flueben ved siden af ​​filer, der er gemt med succes. Det kan forvirre nogle brugere, fordi det får det til at se ud som om alle filerne er valgt. Når du imidlertid ønsker at vælge flere filer, skal du dog “ctrl + venstre klik” eller “cmd + venstre klik”, afhængigt af din platform.

  SecureSafe-gennemgang - Opdateret 2023

Fildeling og synkronisering

Ligesom den foregående kategori, vedrører vores “fildeling og synkronisering” kun fildeling, fordi Publist ikke har en desktop-app, der kan synkronisere filer.

publist-link-deling

Det er nemt at dele filer eller mapper med Publist. Du skal bare trykke på “del” -handlingen fra menuen til individuelle handlinger, eller vælge den fil eller mappe, du vil dele, og klik på “del” -knappen i topmenuen. Når det er sagt, er deling rudimentært, fordi det kun giver dig et delbart link, som du kan kopiere.

Der er ingen mulighed for at dele via e-mail eller direkte til et socialt netværk. Mangler også indholdskontrolmuligheder, såsom adgangskodebeskyttelse, downloadgrænser for link og udløbsdatoer. 

Der er ingen måde at oprette uploadlinks eller se alle dine delinger ét sted. En “delingslinkportal” findes dog i værkerne. Hvis du har brug for avancerede delingsfunktioner, er dit bedste alternativ at konsultere vores bedste cloud-lager til deling.

Hastighed

Publist bruger Amazon AWS-servere på den østlige og vestlige kyst af USA til at gemme data. Jo tættere du er på deres servere, desto bedre er dine hastigheder. Vi testede Publists overførselshastigheder fra Beograd, Serbien, så vi var ikke nøjagtigt i nabolaget, men det påvirkede ikke vores hastigheder meget. Når det er sagt, afhænger overførselshastighederne også af din internetudbyder.

For at teste tjenesten brugte vi en Ethernet-forbindelse med en uploadhastighed på 9,76 Mb / s og en downloadhastighed på 101,19 Mb / s. Med disse hastigheder kan vi forvente, at vores 1 GB-testmappe uploades på cirka 14 minutter og 40 sekunder, og at den downloades på 1 minut og 24 sekunder, uden noget overhead.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid 00:14:42 00:13:43 00:14:13
Downloadtid 00:01:00 00:01:03 00:01:02

Publist trodsede forventningerne, fordi vi uploadede vores fil med en gennemsnitlig tid på 14 minutter og 13 sekunder, mens download tog kun et minut og to sekunder.

Da Publist mangler en desktop-klient, kan den ikke gashåndtageoverførselshastigheder eller gøre brug af blokniveau-filkopiering, hvilket ville hjælpe med at fremskynde overførslen af ​​efterfølgende uploads. Muligheden for at aktivere upload af flere tråde uploades også af samme grund.

Sikkerhed

publist-sikkerhed

Publist beskytter alle dine filer ved hjælp af AES-256 bit kryptering og lader dens infrastrukturpartner, Amazon, håndtere private nøgler til dem. På grund af dette giver det ikke nul-viden privat kryptering. 

Denne funktion er imidlertid i Publists udviklingsplan. Hvis privat kryptering er et must for dig, kan du kontakte vores bedste cloud-viden om cloud-opbevaring for tjenester, der understøtter det.

Publist bruger HTTPS, som inkluderer SSL til at sikre dine data under transit og dine interaktioner med dem, når de når Publists servere. Der er ingen WebDAV-support, men en repræsentant informerede os i en e-mail om, at de arbejder på det, selvom.

Disse metoder beskytter dig ikke mod nogen, der gerne vil knække din svage adgangskode, men tofaktorautentisering vil gøre det. Hvis du tænder for den, skal du indtaste en sikkerhedskode ud over dine normale legitimationsoplysninger, når du logger ind fra en ukendt computer. Det blokerer enhver, der muligvis har stjålet dine legitimationsoplysninger fra at få adgang til din konto.

Amazons AWS-datacentre gennemgår tredjepartsrevisioner, kontrollerer adgangspunkter ved hjælp af detektionssystemer, begrænser adgang baseret på princippet om mindst privilegium, holder adgangslogger, udfører multifaktor-godkendelse og opretholder 24/7 overvågning, blandt andre foranstaltninger.

Dets datacentersikkerhed sikrer også, at faciliteter er hærdet mod miljømæssige trusler – såsom oversvømmelser, brande og jordskælv – ved hjælp af automatiske sensorer, responsivt udstyr og data redundansforanstaltninger, hvis alt andet mislykkes. Du kan læse mere om Amazon i vores Amazon S3 anmeldelse.

Privatliv

Publist har ikke privat kryptering, som er en af ​​vores foretrukne funktioner, fordi den beskytter dit privatliv. Dette betyder, at du er nødt til at stole på Publists privatlivspolitik, så vi dykkede ind i den for at se, hvor stærk den er.

Den første forretningsorden er at se, hvilke personlige oplysninger Publist indsamler. Det starter med at indsamle de oplysninger, du leverer, når du registrerer dig, som kan indeholde dit navn, e-mail og mere. Det er alt sammen fint og konsistent med andre tjenester. 

Du kan også dele oplysninger ved at give Publist eksplicit tilladelse til at få adgang til dine oplysninger, der er gemt med andre cloud-lagringstjenester eller -apps. I betragtning af at Publists hovedfunktion drejer sig om at forbinde andre apps, er det intet at bekymre sig om.

Ud over disse oplysninger kan Publist også indsamle data om brugere fra offentligt tilgængelige kilder og metadata om dine besøg i Publist, som inkluderer de websider, du har set, links, du har klikket på og andre data i forbindelse med det. Derudover kan det indsamle visse standardoplysninger om browseren, såsom din browsertype, IP-adresse og adgangstider.

  Icedrive-gennemgang - Masser af gratis opbevaring - Opdateret 2023

Indsamling af offentlig information er ikke en standardpraksis, men det er trods alt offentlig information. Metadatasamling er normal, og mange tjenester bruger den til at få metrics, der hjælper dem med at forbedre deres produkter. Publist gør det af de samme grunde og kan også udføre analyse af dine oplysninger med det formål at forbedre sine tjenester.

Datadeling af udgivere

Dernæst kontrollerede vi, om Publist delte indsamlede oplysninger med tredjepart. Publist bruger muligvis nogle af de indsamlede oplysninger til at tilpasse annoncer, der vises til dig, men disse data identificerer dig ikke personligt. Plus, Publist kan muligvis også bruge dine oplysninger til at kommunikere med dig. 

Du modtager muligvis undersøgelser eller salgsfremmende udsendelser fra tid til anden. 

Det er trøstende at vide, at Publist ikke sælger, lejer, leaser eller videregiver dine personlige oplysninger. Dertil kommer, at kun Publist og dets kontrollerede datterselskaber og tilknyttede selskaber bruger dine personlige oplysninger, og dine oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen anden tredjepart uden dit samtykke. 

Publist kan også leje virksomheder til at levere begrænsede administrative og kommunikationstjenester, som muligvis kræver at videregive dine personlige oplysninger til dem. Disse virksomheder har tilladelse til kun at få den med det formål at levere deres service. 

Som mange andre er Publist nødt til at overholde loven, så den kan få adgang til og / eller afsløre dine personlige oplysninger og dine kontooplysninger uden dit forudgående samtykke. 

Årsager til dette kan være at overholde en juridisk proces, håndhæve Servicevilkårene eller at overholde en konkurs, fusion, erhvervelse, overførsel af kontrol eller noget lignende.

Publist overholder den generelle databeskyttelsesforordning, en EU-lov, der definerer og beskytter enkeltpersoners rettigheder vedrørende deres online data. Det er ikke overraskende at se, at Publist overholder det, fordi mange virksomheder, der opererer uden for EU, vælger at gøre det. Du kan læse mere om i vores GDPR-guide.

Takket være denne lov har du følgende rettigheder:

  • Ret til sletning, hvilket betyder, at du kan slette dine data hos Publist når som helst
  • Retten til at blive informeret, som giver dig mulighed for at få oplysninger om Publists praksis og opdatere dine oplysninger, som Publist har til enhver tid
  • Retten til adgang, der giver brugerne mulighed for at vide, hvilke data der behandles af Publist
  • Retten til objekt, der gør det muligt for brugerne at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​visse data
  • Retten til at appellere automatiserede beslutninger og profilering, som kan omfatte automatisk blokering af brugere

Generelt fandt vi ikke mistænkelige klausuler eller ordlyd i fortrolighedspolitikken. Publist siger, at den vil respektere fortrolighedspolitikken, uanset hvor dataene gemmes eller behandles. Når det er sagt, skal du huske, at Publists hovedkvarter ligger i USA, som ikke har de bedste cloud-love og regler.

Kunde service

publist-kontakt-bærer

Kundesupport inkluderer normalt et brugerforum, vidensbase og en FAQ. Forlag har kun den sidste. Bortset fra det kan du bruge kontaktformularen til at sende en forespørgsel til supportteamet.

FAQ-siden er sparsom, og det faktum, at der ikke er nogen hjælpeartikler, tutorials eller videoer, er en stor miss. Vi kontaktede support og modtog et svar på mere end en dag, hvilket gør Publist til en af ​​de langsomste tjenester til at svare på et spørgsmål via e-mail. Forhåbentlig kan Publist imidlertid løse disse mangler i fremtiden.

Dommen

Der er ingen tvivl om, at Publist bruger det, hvis du har flere opbevaringskonti fyldt med apps. Hvor mange brugere der faktisk har dette behov er et andet spørgsmål helt og holdent, og det er uden for denne artikels rækkevidde.

Når det er sagt, integrerer Publist med flere tjenester i øjeblikket, men lover flere integrationer i fremtiden, både med cloud-tjenester og andre apps. Listen over løfter er dog mere omfattende end det, inklusive andre funktioner, der mangler i øjeblikket.

De største mangler er de manglende desktop- og mobilklienter, ingen tilladelser eller indholdskontrolfunktioner, når du deler filer og mapper, og ingen mulighed for at synkronisere filer fra skrivebordet. 

Derudover mangler kundesupporten hjælpeartikler, tutorials og videoer. Det tager meget tid at modtage et svar på forespørgsler. Publists priser er heller ikke blandt de mest konkurrencedygtige. Derudover har webklienten nogle fejl, der skal rettes.

Publist har dog stærk sikkerhed og privatliv sammen med hurtige overførselshastigheder. Bortset fra det er der ikke mange ulemper for Publist i øjeblikket, så den afgørende faktor er, om du har brug for at integrere flere cloud-lagringstjenester og apps et sted. Derudover vil tiden vise, om Publist vil leve op til sit potentiale.

Hvad synes du om Publist? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me