Seagate Portable Review – Opdateret 2023

Seagate Portable Review

Seagate fremstiller nogle temmelig glide eksterne HD’er, og Portable er ingen undtagelse. Det tilbyder masser af opbevaring til en meget lav pris, men med dens langsomme overførselshastigheder kan du se andre steder. Se vores fulde Seagate Portable-anmeldelse for alle detaljer.

Seagate-bærbar-featuredSeagate portable- 2Seagate portable- 1

Tidligere

Næste

Seagate bærbar
Editor Rating: 1 TB$ 44.992 TB$ 55,994 TB91,99 USD8 TB141,99 $$ 44.99Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 99,99 $ 55.99Spar $ 44,00 (44%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 119,99 $ 91,99Spar $ 28,00 (23%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 256,53(333 anmeldelser) Køb på Walmart$ 141,99Vis anmeldelserKøb på Amazon

Seagate er specialist, når det kommer til opbevaring. Fra 3,5-tommer harddiske på forbruger desktops til M.2 solid-state drev til eksterne harddiske lavet til spilkonsoller, Seagate har gjort alt. Vi vil dog se på et af de mest basale tilbud i lineup, dog i denne Seagate Portable-anmeldelse.

Et Seagate Portable drev handler om enkelhed og tilbyder store mængder opbevaring til en billig pris. Seagate går dog ud over det, med ekstra værktøjer, der er værd at være vores bedste eksterne harddiskguide. Alligevel kan den langsommere hastighed skubbe dig mod en anden mulighed.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Seagate Portable

Funktioner

Seagate Portable drev er ting af enkelhed. Den tomme, sorte kasse pyntes kun med et lille Seagate-logo i nederste højre hjørne og en lang, tynd aktivitets-LED på toppen. Ellers er det bare, endda at udelade gummifødder eller puder, som andre eksterne drev har, skal adskille drevet fra den overflade, det er på.

Seagate Portable Hard Drive Setup

Vores Seagate Portable drev kom i en tom papkasse, som var fyldt med et plastikhylster, drevet og et USB-mikro type B til USB type A-kabel. Selvom vi foretrækker den faste bobleindpakning af Toshibas Canvio Basics til forsendelse, så det ud til, at plastikhylsteret beskyttede drevet nok (læs vores Toshiba Canvio Basics-gennemgang).

Seagate portable- 1

På Windows 10 blev drevet straks genkendt som “Seagate Portable Drive” og tildelt endda et ikon, der matchede dets udseende. I modsætning til andre grundlæggende drev, som vi har set, såsom Toshiba Canvio Basics og Western Digital Elements, inkluderede Seagate et par godbidder forudindlæst (læs vores Western Digital Elements-gennemgang).

Der er flere elementer, herunder en .pdf med garantioplysninger, men alt hvad du behøver at være opmærksom på er applikationen “start her”. Heldigvis er der en app, der er indlæst til Windows og macOS, men du er ude af kulde, hvis du bruger et andet operativsystem.

  G-Technology G-Drive Mobile SSD Review - Opdateret 2023

Når det er sagt, er applikationen blot et link til siden med produktregistrering. Det er vigtigt at registrere dit drev, især hvis du er bekymret for, at det mislykkes, men vi håbede på mere, da vi lancerede appen. Alligevel er det faktum, at du ikke behøver at jage efter et serienummer for at registrere dit drev, stort.

Seagate redningsplan

Efter at du har registreret dit drev, kommer du til en side, der giver dig mulighed for at købe Rescue Plan og se den udvidede brugermanual til disken. Rescue Plan er Seagates datagendannelsestjeneste, der gendanner eller erstatter dit drev i tilfælde af fejl, infektion eller softwareproblemer. To års beskyttelse er kun $ 10 og tre år er kun $ 15.

Seagate-bærbar-redning-plan

Der er også en vejledning til at komme i gang, der leder dig gennem kopiering, flytning og fjernelse af filer fra drevet. Seagate lader dig ikke hænge efter at have købt en bærbar disk, hvilket er rart at se. Toshiba inkluderer for eksempel ikke engang en installationsvejledning til macOS.

Seagate Tools

En af fordelene ved at købe et Seagate-drev er, at du får en lang liste med værktøjer. I de fleste tilfælde er værktøjer, der tilbydes af harddiskproducenter, forbeholdt modeller med avanceret model, såsom Western Digital My Book (læs vores Western Digital My Book-anmeldelse).

Heldigvis er det ikke tilfældet her. Seagate giver dig mulighed for at installere og bruge alle dets hjælpeprogrammer med din bærbare harddisk, og der er meget at vælge imellem. Der er værktøjer til sikkerhedskopiering af dine data på drevet, spejling af data på drevet, diagnosticering af problemer og, hvis du er villig til at betale ekstra, endda gendanne mistede data.

Disse ekstra værktøjer får Seagate Portable-drev til at skille sig ud, fordi mange af Seagates konkurrenter ikke inkluderer noget med deres respektive indstillinger. Plus, Seagate inkluderer ekstra funktionalitet, mens prisen stadig holdes lavere end resten af ​​markedet.

Seagate Portable Features Oversigt

Start fra $ 4499Alle planer

Funktioner

Kapacitet
1 TB, 2 TB, 4 TB, 8 TB

Sikkerhedskopieringsværktøj

grænseflade
USB 3.0

Platform

vinduer

MacOS

Android

Ydeevne

Kør hastighed
5400

Harddisk type
Spinning

Support

Garantiperiode
12 måneder

Genopretningstjenester

Hastighedstabel

Pris

I betragtning af ekstramaterialet ville det være fornuftigt af Seagate at opkræve mere end optionerne på Western Digital og Toshiba. På trods af dette er et Seagate Portable-drev billigere, og det er tilfældet på tværs af alle kapaciteter.

Seagate bærbar
Editor Rating: 1 TB$ 44.992 TB$ 55,994 TB91,99 USD8 TB141,99 $$ 44.99Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 99,99 $ 55.99Spar $ 44,00 (44%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 119,99 $ 91,99Spar $ 28,00 (23%) Vis anmeldelserKøb på Amazon$ 256,53(333 anmeldelser) Køb på Walmart$ 141,99Vis anmeldelserKøb på Amazon

  G-Technology G-Drive Mobile SSD Review - Opdateret 2023

Drevet er tilgængeligt i 1 TB, 2 TB eller 4 TB kapacitet, hvor det mærkeligt springer over en 3TB mulighed. Hvis du leder efter mere lagerplads, går Seagate Backup Plus Portable op til 5 TB, men til samme pris pr. Gigabyte som 4TB Portable-indstillingen (læs vores Seagate Backup Plus Portable-anmeldelse).

Når man ser på pris pr. Gigabyte, er Seagate billigere end Western Digital og Toshiba, men efter at have gjort matematikken er prisforskellene minimale. Det sammenlignelige Elements-drev er $ 5 dyrere for 1TB- og 4TB-modellerne, mens Canvio Basics-drev kun afviger med et par cent.

Hvad der gør forskellen er funktionerne. I modsætning til Western Digital og Toshiba inkluderer Seagate alle sikkerhedskopieringsværktøjer, der normalt er reserveret til dyrere drev. Selvom SanDisk Extreme Portable leverer hurtigere overførselshastigheder, er det meget dyrere, hvilket får Seagate til at se endnu mere imponerende ud (læs vores SanDisk Extreme Portable-anmeldelse).

Hvad angår billige drev med 5.400 o / min, kan Seagate Portable-diske ligne en anden mulighed. Selvom det er sandt med hensyn til ydeevne, stivhed og specifikationer, gør ekstramateriale den samlede pakke ser attraktiv ud.

Fart & Ydeevne

Vi kører fire test på harddiske for at måle deres ydeevne. De inkluderer to hastighedstest og to fejlkontroltest, hvor hver kategori har en benchmark og en rudimentær test.

Seq ReadSeq WritRandom ReadRandom Writ2.3 GB Overførsel
Seagate bærbar
125,9 MB / s 125 MB / s 1.075 MB / s 1.281 MB / s 21,83 sek.

Med hensyn til hastighed startede vi med at bruge CrystalDiskMark til at køre fem pass med en 4 GB testfil. Vores test består af sekventielle og tilfældige læser og skriver, så vi kan se, hvordan drevet fungerer i alle scenarier.

Seagate skuffede over sekventielle læse- og skrivehastigheder, der kom ind under Western Digital Elements og Toshiba Canvio Basics-drevene. Det fungerede bedre ved tilfældige læsninger, men kæmpede stadig med tilfældige skrivninger.

Seagate portable- CrystalDiskMark

Det afspejles i vores hands-on hastighedstest, hvor vi kopierede en mappe på 2,3 GB fyldt med fotos, videoer og dokumenter. Seagate Portable 1TB-drev, som vi testede, klodede ikke kun i langsommere end konkurrencen på 21,83 sekunder, men det kæmpede også for at holde en konstant overførselshastighed gennem hele testen.

Under alle vores test kører vi CrystalDiskInfo for at overvåge drevets sundhed, temperatur og fejlhastighed. I de fleste tilfælde er der intet ud af oridarinæret, og heldigvis er det sandt her. Seagate Portable forblev kølig under pres og opretholdt en ”god” sundhedsstatus overalt.

Seagate portable- CrystalDiskInfo

Ikke tilfreds med blot at ridse overfladen af ​​fejlkontrol, kørte vi også “chkdsk” -værktøjet på Windows og scannede drevet med kommandoen “/ r”, der kontrollerer for dårlige sektorer og klynger. Den lange proces, der tog omkring to og en halv time, resulterede i en ren rekord, der viste, at det drev, vi testede, var uden problemer.

Alligevel forbliver hastespørgsmålene. Seagate Portable drev er imponerende i andre henseender, så det ville være godt at sige, at hastigheden også var fremragende. Desværre er det ikke tilfældet, men Seagate er ikke slukket med en betydelig margin. Det kan gå tå til tå med konkurrerende drev på Western Digital og Toshiba, men det kan ikke gå imod en SSD som Samsung T5 (læs vores Samsung T5 anmeldelse).

Garanti & Support

Det var vanskeligt at finde garantioplysningerne til vores Seagate Portable-drev, selvom der var en .pdf på drevet. .Pdf dirigerede os til hurtigstartguiden, og hurtigstartguiden sendte os tilbage til .pdf. Begge siger, at EU-kunder får et længere garantivindue på to år. Da det kræves et års begrænset garanti i USA, virker det som den sikreste indsats.

Seagate portable- 2

Den eneste måde at bekræfte, er at gå til en bestemt URL i brugervejledningen, indtaste dit serienummer, modelnummer og land og slå dit drev op. Seagate fortalte stadig ikke garantiperioden, kun at vi var dækket i mindst et år til. Dette kan ændre sig afhængigt af den emballage dit drev ankommer i, men uanset bør Seagate være mere klar.

At finde support til dit drev er dog enkelt. Efter at have googlet “Seagate support” blev vi ledet til en side, hvor vi kunne vælge vores produkt, uden serienumre krævet. Der var ingen vidensbaserede artikler, der vedrørte vores drev, men i betragtning af at Seagate giver et link til en udvidet brugsanvisning på drevet, er vi ikke alt for urolige.

Der er også live chat tilgængelig til fejlfinding af tekniske problemer med drevet. I betragtning af at Seagate har et gratis backup- og spejlværktøj og tilbyder en billig gendannelsestjeneste, er vi ikke sikre på, hvor nyttig den er, men den er der, hvis du har brug for den.

Dommen

Seagate Portable harddiske er billige, fyldt med funktioner og nem at komme i gang. De er billige, men du handler et par dollars for ydeevne. Selvom miles væk fra G-Technology G-Drive (læs vores G-Technology G-Drive anmeldelse), er Seagate ikke langt bag Toshiba og Western Digital.

Det er en egnet disk til at tage filer på farten eller sikkerhedskopiere din computer eksternt. Hvis du imidlertid leder efter, siger, redigerer video fra drevet, vil du sandsynligvis have lyst til at læse vores andre eksterne harddiskanmeldelser.

Hvad synes du om Seagate Portable-harddiske? Er den langsommere hastighed en deal breaker for dig? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me