Sync.com vs pCloud: Una batalla contra el zero

La seguretat en línia és sempre un tema candent a Cloudwards.net. Tot i que recomanem trobar un servei VPN més alt per protegir els vostres shenanigans d’Internet, quan es tracta del núvol, no hi ha res tan reconfortant com el xifrat de final a extrem privat..

A l’emmagatzematge al núvol, aquest xifratge s’anomena generalment xifrat de coneixement zero i és una característica que no trobareu amb reproductors de nombres grans com Dropbox, Google Drive i OneDrive. Abans hem recopilat una llista de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero. Durant aquest cap a cap, haurem de comparar directament dos dels nostres favorits: Sync.com i pCloud.

Podeu consultar la nostra revisió independent de Sync.com o la revisió de pCloud si voleu obtenir més informació sobre qualsevol servei o fer ús de la nostra biblioteca de ressenyes d’emmagatzematge en núvol per trobar altres opcions. Tampoc no oblideu llegir la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol, on Sync.com i pCloud presenten un protagonisme destacat. També tenim un vídeo recopilat d’aquest article si és més el vostre estil.

Sync.com vs pCloud Video Review

Trieu el millor proveïdor d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero

Sync.com i pCloud són dos serveis d’emmagatzematge en núvol que competeixen dins d’un mateix nínxol. En lloc de centrar-se en la productivitat, com es fa amb Dropbox i Google Drive, aquests dos serveis estan dissenyats tenint en compte la privadesa.

Aquesta privacitat depèn majoritàriament d’una funció de seguretat coneguda com a xifrat de coneixement zero. Aquest mètode de xifratge significa que només tu, el propietari del compte, controles la clau de xifrat. Ni Sync.com ni pCloud (si feu servir el complement pCloud Crypto) no poden llegir els vostres fitxers.

Això vol dir que, a diferència dels ja esmentats Dropbox i Google Drive, ni Sync.com ni pCloud (de nou, si feu servir el complement pCloud Crypto) mai podrien participar en pràctiques de màrqueting incompletes o lliurar les vostres dades a l’NSA..

La seguretat, com veurem, sembla una mica més en l’ADN de Sync.com que en pCloud per diverses raons. Tots dos serveis són excel·lents per a l’usuari amb privadesa, però tots dos fan tantes altres coses.

Al llarg de cinc rondes, comparem Sync.com i pCloud cap a cap per ajudar-vos a saber quina, si és la que millor s’adapta a les vostres necessitats. Després de cada ronda, anomenarem un guanyador i, a continuació, recopilarem els nostres pensaments per anomenar la nostra selecció superior.

1

Cost d’emmagatzematge

Primer, considerarem el cost d’emmagatzematge de cada servei. Tal i com passa, Sync.com i pCloud són dues de les millors ofertes d’emmagatzematge al núvol actual. Així que hauria de ser divertit.  

Sync.com

El principal problema amb les subscripcions de Sync.com és que heu de pagar un any al capdavant. No hi ha cap opció de mes a mes com la que hi ha amb la majoria dels altres serveis d’emmagatzematge al núvol. Tanmateix, si això no t’apaga, el cost del servei és també un dels més raonables en emmagatzematge al núvol.

Hi ha dos plans de pagament per triar. El primer obté 500 GB per 49 dòlars anuals, cosa que val fins una mica més de 4 dòlars al mes. Ens encanta l’opció, ja que són molt pocs els competidors que ofereixen menys d’1 TB, sovint obligant-vos a comprar més emmagatzematge del que necessiteu.

Si en necessiteu més, el següent nivell salta fins a 2 TB d’emmagatzematge. Tot i que això pot semblar un augment extrem, el preu ho fa valdre la pena. La quota de subscripció anual de 96 dòlars té un cost de només 8 dòlars al mes, que és de 2 dòlars més barat que l’1BT d’emmagatzematge Dropbox (vegeu Sync.com vs Dropbox per obtenir més comparacions).  

Si les vostres necessitats són molt reduïdes, Sync.com també té un pla bàsic que no us costarà ni un centèric. Obteniu 5 GB d’emmagatzematge gratuïtament i podeu augmentar-lo en 1 GB per a cada referència que feu – sense cap límit. El seu generós programa de derivació és per això que considerem Sync.com un dels millors plans gratuïts en emmagatzematge al núvol.  

pCloud

Un dels avantatges d’anar amb pCloud a Sync.com és que ofereix una opció de pagament de mes a mes. Tot i això, pagar un any de servei us farà estalviar un bon 20%. Si sou un superfanum de pCloud, ara també s’ofereixen subscripcions de tota la vida.

pCloud proporciona dos nivells d’emmagatzematge de pagament, igual que Sync.com. Podeu anar amb 500 GB d’emmagatzematge o registrar-vos en un pla de 2 TB, si necessiteu més espai.

Els costos anuals de pCloud són propers a les idèntiques a les que ofereix Sync.com: al voltant de 4 dòlars per 500 GB i 8 dòlars per 2TB. Igual que amb Sync.com, agraïm l’opció de 500 GB i el valor global, que supera els noms més grans.  

Les subscripcions de mes a mes costen 4,99 dòlars per a 500 GB i 9,99 dòlars per a 2TB, encara molt competitiva.

pCloud ofereix un pla gratuït, amb 10 GB d’emmagatzematge amb què treballar. pCloud també té un programa de derivació, però en lloc de gigabytes, obtindràs dòlars per convèncer els altres que es registrin. Cada referència que passi almenys un mes amb pCloud us netejarà 5 dòlars, sense límit de quantes persones podeu fer referència.

Primer Pensament

Tant per a Sync.com com per a pCloud, el valor és un punt de venda més important. Tampoc hi ha molt per separar el cost de l’emmagatzematge entre ells. No és estrany que el preu sigui gairebé idèntic, atès que els dos serveis s’orienten a la mateixa multitud orientada a la privadesa.

Moltes persones trobaran els costos per rentar-se, amb altres consideracions més importants per a la seva presa de decisions. Tot i això, els vincles no són divertits.

La veritat és que la qüestió de valor es fa una mica més complicada, ja que pCloud cobra un import addicional per a l’encriptació de coneixement zero i la versió ampliada, mentre que Sync.com no. Tanmateix, la primera fase suposa el cost d’emmagatzematge; Abordarem aquests costos addicionals en el seu moment.

Adjudicem la primera fase a pCloud gràcies a l’opció de pagaments d’un mes a mes, subscripcions de tota la vida i més emmagatzematge en núvol gratuït (10 GB vs 5 GB).

Ronda: Punt de cost d’emmagatzematge per a pCloud

Logotip de Sync.com
Logotip de pCloud

2

Sincronitzar

La sincronització de fitxers o sincronització és una característica essencial de l’emmagatzematge en núvol que permet editar un fitxer en un dispositiu i veure edicions corresponents en fitxers idèntics emmagatzemats en altres dispositius. Dropbox és el rei de la sincronització per raons sobre les que podeu llegir a la nostra revisió de Dropbox, però Sync.com i pCloud superen la majoria de la resta de la competència..

Quin és millor? Per conèixer-ho, vam provar les velocitats de càrrega i descàrrega de fitxers mitjançant una carpeta de prova d’1 GB. Les proves es van fer mitjançant una xarxa WiFi amb 10 Mbps de velocitat de càrrega i 22 Mbps.

  Millor allotjament web per a petites empreses

Sync.com

Podeu connectar tants dispositius com vulgueu a Sync.com per a la sincronització d’arxius. Les plataformes compatibles inclouen els sospitosos habituals, Windows, OS X, Android i iOS. Linux no és compatible, tenim un article sobre el millor emmagatzematge en núvol per a Linux, si és que necessiteu.

Instal·lant el client al vostre PC o Mac creareu una carpeta de sincronització especial del vostre sistema de fitxers. Desplaceu els fitxers a aquesta carpeta i s’emmagatzemaran tant al disc dur com al núvol de manera predeterminada, així com a les carpetes de sincronització dels altres equips que heu connectat al vostre compte Sync.com..

No hi ha res de novetat sobre l’enfocament entre els serveis d’emmagatzematge al núvol, que va popularitzar Dropbox. Tanmateix, alguns gestionen la còpia de fitxers de manera més eficient que d’altres. Aquests són els resultats de les nostres proves de velocitat amb Sync.com:

Primer Test: Segona Prova: Mitjana:
Carregueu: 16 minuts, 30 segons 14 minuts 15 minuts, 15 segons
Descarregar: 7 minuts 7 minuts 7 minuts

Tot i que no són els millors que hem vist mai, les mitjanes de velocitat de càrrega i descàrrega es troben en pocs minuts d’opcions de grans noms com Dropbox i Google Drive, ambdues avantatges de les xarxes de servidors globals..

També hem provat un fitxer d’1 GB. És probable que la majoria de fitxers amb els quals treballeu siguin molt menors, en aquest cas la sincronització amb Sync.com hauria d’aproximar-se a la marca ideal de temps real gairebé..

Sync.com us permet ajustar la quantitat d’ample de banda que s’utilitza per a la sincronització, cosa que us pot ajudar a estalviar recursos del sistema per a altres tasques. Feu aquests ajustaments mitjançant la pestanya de xarxa del tauler de control de l’escriptori Sync.com.

De manera predeterminada, Sync.com ajusta les velocitats de sincronització automàticament, alentint-se quan el client detecta un problema. Podeu canviar-ho a una tapa dura d’entre 50 Kbps i 5 Mbps, tant per a càrregues com per a descàrregues.

Voldríem veure una opció per a “no limitar” la que tindreu amb alguns altres serveis d’emmagatzematge al núvol. El propi client també necessita una mica de feina, ja que les finestres de text de la pestanya de xarxa són massa petites, talla el text i no es pot canviar la mida.

Per aprofitar al màxim el pla 2TB Sync.com, és probable que vulgueu desactivar la sincronització per a alguns fitxers de manera que els emmagatzeneu només al núvol i no també al disc dur.

Sync.com us permet fer-ho desactivant la sincronització de les subcarpetes de la vostra carpeta de sincronització, una funció anomenada sincronització selectiva.

El nostre únic problema és que, tal com passa amb l’acceleració de l’ample de banda, el tauler de control Sync.com té alguns problemes de mida que tallen el text i dificulten l’ús del que hauria de ser.

pCloud

pCloud també utilitza un model de carpeta de sincronització per fer la sincronització del dispositiu el més simple possible. Els clients estan disponibles per a Windows, Mac i, a diferència de Sync.com, Linux. Android i iOS també són compatibles amb aplicacions per a mòbils.

Després d’instal·lar el client d’escriptori, es crearà una carpeta pCloud al vostre sistema d’arxius.

Si voleu, realment podeu definir relacions de sincronització personalitzada mitjançant el tauler de control d’escriptori de pCloud, on podeu enllaçar carpetes del vostre sistema de fitxers a ubicacions de carpetes del núvol.

Tot i que es poden gestionar diverses carpetes de sincronització a diversos dispositius, l’opció és benvinguda i no es podrà veure amb la majoria dels altres serveis d’emmagatzematge en núvol, inclòs Sync.com, que només permetrà tenir una carpeta de sincronització..

Hem provat la velocitat de còpia del fitxer pCloud mitjançant la nostra carpeta de proves d’1 GB. Aquí tenim el que tenim:

Primera Prova: Segona Prova: Mitjana:
Carregueu: 22 minuts 20 minuts 21 minuts
Descarregar: 8 minuts 8 minuts, 30 segons 8 minuts, 15 segons

Com podeu veure, carregar la nostra carpeta d’1 GB amb pCloud va trigar uns sis minuts més que amb Sync.com. Les descàrregues van trigar dos minuts més.

Un cop més, esperem que no treballareu amb fitxers tan grans com ho vam fer en les nostres proves. Tot i això, la diferència és bastant gran. Moreso, de tota manera, que la diferència entre Sync.com i Dropbox. pCloud us permet ajustar les velocitats de sincronització mitjançant el tauler de control de l’escriptori.

Les nostres proves es van executar utilitzant una amplada de banda “il limitada”, una opció pCloud et proporciona la sincronització. L’acceleració automàtica també és una opció, o podeu configurar una tapa dura de la velocitat que vulgueu.       

pCloud també permet que el client ignori determinats patrons de fitxers quan sincronitzeu, en cas que no vulgueu sincronitzar fitxers específics o tipus de fitxer. Sync.com –i la majoria dels altres serveis d’emmagatzematge al núvol– no tenen aquesta capacitat.

Aquesta addició gairebé no supera el fet que pCloud no tingui una opció de sincronització selectiva. pCloud fa ús d’una unitat de xarxa anomenada pCloud Drive que s’afegeix al vostre sistema de fitxers si voleu emmagatzemar fitxers només al núvol i no al vostre ordinador.

Mentre que l’enfocament de la unitat de xarxa funciona, també funciona més que la sincronització selectiva, sobretot si canvieu sovint quins fitxers voleu sincronitzar i què no voleu sincronitzar. És molt més senzill poder activar o desactivar la sincronització a la vostra carpeta.

Ronda dos pensaments

pCloud té algunes bones funcions de sincronització com la possibilitat de configurar diverses carpetes de sincronització i excloure els tipus de fitxers de la sincronització. També té opcions d’acceleració de sincronització més flexibles, per no parlar d’un panell de control més bonic que el que s’obté amb Sync.com.

Tot i això, les càrregues i descàrregues de fitxers van ser més lentes en les proves de pCloud que amb Sync.com i la manca de sincronització selectiva disminueix considerablement l’experiència de l’usuari..

Sync.com no fa res d’especial pel que fa a la sincronització d’arxius, però realitza un nivell prou proper als serveis d’emmagatzematge en núvol més importants que la majoria de la gent no notarà una diferència de rendiment..

Ronda: Punt de sincronització per Sync.com

Logotip de Sync.com
Logotip de pCloud

3

Intercanvi d’arxius

La possibilitat de compartir fitxers amb d’altres és una extensió natural d’emmagatzemar fitxers al núvol, permetent-vos treballar al voltant dels límits de mida del fitxer sobre fitxers adjunts de correu electrònic i altres problemes d’emmagatzematge..

Gairebé tots els serveis d’emmagatzematge al núvol us permeten compartir contingut mitjançant enllaços de fitxers. Hi ha grans diferències d’execució, però, amb les funcions dissenyades per controlar l’accés als enllaços que comptabilitzen la majoria d’ells.

Sync.com

Mitjançant Sync.com, podeu compartir fitxers emmagatzemats directament des de la vostra carpeta de sincronització o a través del vostre navegador o aplicació per a mòbils.

En fer-ho, es crea un enllaç que podeu enviar per correu electrònic o distribuir-lo manualment.

Tot això és força habitual. El que no és és que Sync.com també ofereix algunes configuracions d’enllaços addicionals per ajudar a mantenir el control del vostre contingut. Els paràmetres clau inclouen protecció de contrasenya, dates de caducitat i límits de descàrrega configurables.

  Els millors edificis Kodi

Per ajudar a fer un seguiment de l’activitat, també podeu definir notificacions per a l’activitat d’enllaç. Hi ha fins i tot una opció anomenada “privadesa millorada”, que amplia el xifrat de coneixement zero de Sync.com a fitxers compartits.

Quan es crea un enllaç per a una carpeta, cada fitxer dins d’aquesta carpeta obté el seu propi enllaç separat amb Sync.com. Solia ser que els que havíeu compartit la carpeta haurien de descarregar cada fitxer individualment; tanmateix, Sync.com ara inclou una opció per descarregar la carpeta sencera alhora com a fitxer .zip.

També hi ha una opció per crear un enllaç de càrrega de carpetes, que permet que altres persones puguin fitxers al vostre espai d’emmagatzematge al núvol, encara que no siguin els propietaris del compte Sync.com..  

Si compartiu carpetes en lloc de fitxers, podeu restringir l’accés als fitxers específics basats en l’adreça de correu electrònic en lloc de generar un enllaç. Si compartiu una carpeta per adreça de correu electrònic, també podeu afegir permisos de carpeta com ara només per visualitzar i editar.

Finalment, podeu auditar tant els enllaços com les carpetes que heu compartit mitjançant vistes del navegador dedicades per a cada una. Aquestes visualitzacions són útils per comprovar quin contingut heu compartit per no perdre el seguiment. Pot semblar una cosa senzilla, però molts serveis d’emmagatzematge en núvol passen per alt aquesta capacitat.

pCloud

No podeu compartir fitxers individuals mitjançant la carpeta de sincronització d’escriptori amb pCloud. Tanmateix, hi ha una opció per configurar carpetes compartides a través del tauler de control de l’escriptori.  

En general, però, el millor és compartir amb pCloud mitjançant la interfície del navegador o una aplicació mòbil pCloud, que ofereix moltes més opcions.

Cada carpeta i fitxer us permet crear un enllaç de descàrrega.

Podeu compartir l’enllaç manualment o enviar-lo mitjançant una adreça de correu electrònic. pCloud fins i tot us permet importar la vostra llista de contactes de Gmail.

Igual que amb Sync.com, també podeu definir contrasenyes i dates de caducitat dels enllaços.

Tanmateix, no rebeu cap altra opció, com ara establir límits de descàrrega i notificacions d’activitat. Tanmateix, cada enllaç té una pestanya d’estadístiques, però si voleu comprovar el total de descàrregues.

pCloud té més opcions de compartició de carpetes que de fitxers. Aquests inclouen la possibilitat de generar un enllaç de càrrega que altres poden utilitzar per afegir fitxers al vostre emmagatzematge de núvols i una opció per permetre l’accés basat en el correu electrònic en lloc de crear un enllaç. Igual que amb Sync.com, fer-ho us permet concedir a altres persones la visualització o l’edició de permisos.

Finalment, pCloud et permet auditar tant compartiments de carpetes com enllaços amb visualitzacions dedicades de manera que no perdis el seguiment de l’accés que has concedit..

Ronda de tres pensaments

Tant Sync.com com el pCloud gestionen molt bé l’intercanvi de fitxers. De fet, hem classificat aquests dos serveis número u número dos per compartir fitxers en la nostra darrera actualització de la guia d’emmagatzematge en núvol. Es tracta de les coses més importants: protecció de contrasenya per a enllaços, dates de caducitat, enllaços de càrrega i eines per verificar les accions que fan que aquesta tasca sigui més segura que fins i tot els noms més importants de la indústria.

En última instància, hem proporcionat a Sync.com l’opció sobre pCloud a la guia del nostre comprador i farem el mateix aquí.

El motiu principal és que Sync.com us permeti protegir els enllaços amb xifrat de coneixement zero, mentre que pCloud no. Això vol dir que l’empresa podria veure tècnicament quins fitxers compartiu amb pCloud, però no amb Sync.com. La possibilitat de definir límits de baixada d’enllaços és un avantatge a favor de Sync.com.

Ronda: Punt de compartir fitxers per Sync.com

Logotip de Sync.com
Logotip de pCloud

4

Seguretat

Ja hem esmentat anteriorment que la seguretat del núvol és el pa i la mantega de Sync.com i pCloud. Si bé tots dos excel·len en la competència quan es tracta de funcions de cost d’emmagatzematge i d’intercanvi de fitxers, la seva condició de serveis de núvol de xifrat de coneixement zero és el que més defineix el seu nínxol competitiu..

Sync.com

Sync.com proporciona el xifrat de coneixement zero de manera predeterminada. De fet, no hi ha manera de desactivar-lo. En teoria, això retardarà algunes velocitats de sincronització perquè el xifrat triga més i Sync.com no pot utilitzar metadades de fitxers per a la indexació. Tanmateix, tal com es revela a la segona ronda, Sync.com continua movent-se al llarg d’un bonic clip.

Podeu canviar la vostra contrasenya en qualsevol moment des del tauler de control de l’escriptori. Aquesta contrasenya s’utilitza per generar les vostres claus de xifratge.

Com que Sync.com no coneix la vostra contrasenya, no coneix les teves claus de xifrat. Tanmateix, això també significa que si oblideu la contrasenya, perdreu l’accés al vostre emmagatzematge al núvol.

El nivell de xifrat utilitzat és AES-256. AES és el protocol de xifratge més comú entre els serveis d’emmagatzematge en núvol en l’actualitat, i l’AES de 256 bits no pot ser esquerdat (que en sabem).

Sync.com també us ofereix l’opció d’utilitzar l’autenticació de dos factors, que us aconsellem activar. L’autenticació de dos factors requereix un codi de seguretat addicional per iniciar la sessió al vostre compte Sync.com quan en un equip el servei no reconeix. Aquest codi es pot rebre a través de correu electrònic o de Google Authenticator, una aplicació per a mòbils.

El valor de l’autenticació de dos factors és la protecció contra el robatori de contrasenya, que és molt més fàcil eliminar-ne que l’enganxament de claus de xifratge, sobretot si teniu una contrasenya feble.

Si us robeu l’ordinador, Sync.com també us permet esborrar de manera remota la vostra carpeta de sincronització de manera que qui el tingui, com a mínim, no podrà robar-vos els selfies..  

Un avantatge final de Sync.com és que es basa al Canadà, que té lleis generalment més intenses sobre privadesa de la informació que els EUA, on es basen la majoria dels serveis d’emmagatzematge en núvol. No obstant això, amb l’encriptació de coneixement zero, la ubicació no és tan important.

pCloud

pCloud proporciona xifrat de coneixement zero, però a diferència de Sync.com, no ho fa de manera predeterminada. En realitat, heu de pagar més per aconseguir-ho, mitjançant un complement anomenat pCloud Crypto.

El cost de pCloud Crypto és de 4,99 dòlars al mes. Podeu estalviar un 20 per cent pagant amb un any d’antelació, per un total de 47,88 dòlars. Igual que amb els plans de subscripció, també podeu fer un pagament únic per obtenir Crypto de per vida; el cost és de 125 dòlars.

Amb Crypto afegit, heu d’utilitzar una carpeta segura separada per aprofitar el xifrat de final a extrem privat, de manera que no cometeu l’error de pensar que els fitxers de la vostra carpeta de sincronització regular estan protegits..

A més, com s’ha esmentat, els fitxers compartits no es poden protegir amb xifrat de coneixement zero quan s’utilitza pCloud. El servei utilitza AES 256 per a la màxima protecció contra els atacs de força bruta, així que és bo veure.

  Millors proveïdors de sincronització i participació de fitxers empresarials (EFSS): actualització 2023

El que no és tan bo és l’absència d’autenticació de dos factors. Assegureu-vos que utilitzeu contrasenyes contundents i úniques per al vostre compte pCloud, ja que no hi ha res per impedir que ningú que us robi l’accés al vostre compte. Seguiu els nostres consells per crear contrasenyes fortes si voleu seguir les millors pràctiques.

Ronda de quatre pensaments

Malgrat l’autenticació de l’autenticació de dos factors, el fet que haureu de pagar per xifrar el coneixement zero i el fet que no es poden assegurar les comparticions de fitxers, pCloud ocupa una de les millors eines d’emmagatzematge en núvol segures..

No obstant, Sync.com és la nostra elecció d’emmagatzematge del núvol absolutament preferida quan es tracta de privadesa. El servei no troba a faltar cap ritme a l’hora d’assegurar-se que els vostres fitxers són només per als vostres ulls, des de la seva ubicació al Canadà fins a l’encriptació de xifrat de coneixement zero i l’autenticació de dos factors..

Ronda: Punt de seguretat de Sync.com

Logotip de Sync.com
Logotip de pCloud

5

Característiques adicionals

El cost d’emmagatzematge, la sincronització, la compartició i la seguretat són els principals motius per considerar Sync.com i pCloud. Tampoc hi ha aplicacions de productivitat integrades, per exemple, que facin que Google Drive es destaqui (consulteu com utilitzar Google Drive). Dit això, l’armari no està completament descalç quan es tracta de funcions addicionals.

A la nostra darrera ronda, vam decidir posar en relleu algunes de les funcions que sentíem que podrien transmetre els compradors cap a un servei o un altre.

Sync.com

En molts aspectes, Sync.com és tan bàsic com encertat. No podeu previsualitzar els documents del vostre navegador, menys encara editar-los. Tampoc hi ha opció de reproduir música ni pel·lícules. Ni tan sols podeu mirar la vostra col·lecció de fotos sense baixar primer els fitxers.

Aquestes faltes en mantindran algunes, i amb raó. Tot i això, Sync.com té una excusa per no oferir una aplicació de notes o la possibilitat de veure les teves pel·lícules preferides, i que és el xifrat de coneixement zero que aplica.

En poques paraules, no hi ha accés a les vostres claus de xifratge significa que Sync.com no pot desxifrar els fitxers per visualitzar-los ni reproduir-los a l’aplicació del navegador..

Sync.com té, però, algunes funcions afegides que val la pena esmentar. Per exemple, Sync.com Vault us permet arxivar carpetes i fitxers per netejar l’espai al disc dur. Tanmateix, Vault és d’ús limitat quan només podeu fer servir la sincronització selectiva.

La majoria dels serveis d’emmagatzematge en núvol ofereixen una forma de retenció i control de versions limitats de fitxers eliminats, però la implementació de Sync.com és més generosa: per defecte, els fitxers suprimits i les versions anteriors de fitxers només es mantenen durant 30 dies. Tanmateix, si sou subscriptor en lloc d’utilitzar un compte gratuït, podeu desar fitxers suprimits indefinidament i conservar tantes versions de fitxers anteriors com vulgueu.

Això és tot el que hi ha per a funcions addicionals de Sync.com. Com dèiem, els extres limitats són un factor que la bloqueig del servei és més que res. Alguns usuaris els encantarà, d’altres no. Altres obtindreu el màxim rendiment per combinar coses, com ara el sincronització de Sync.com amb Google Drive.

pCloud

Tal com s’ha comentat, per defecte pCloud no proporciona xifrat de coneixement zero. Si afegiu Crypto, tindreu opcions tant per a l’encriptació gestionada (la vostra carpeta de sincronització) com per al xifrat de coneixement zero (la vostra carpeta Crypto).   

Com que l’empresa pot llegir els vostres fitxers en alguns casos, pCloud pot oferir més de Sync.com quan es tracta de funcions que requereixen accés als fitxers. Tot i que pCloud no arriba a proporcionar, per exemple, la integració amb MS Office Online com OpenDrive (consulteu la nostra revisió d’OpenDrive), però té alguns trucs..

Per començar, podeu previsualitzar fitxers, inclosos documents i fotos.

També podeu canviar la mida de les fotos, tot i que es pot fer amb l’edició de fitxers amb pCloud. El visualitzador d’imatges pCloud, però, es pot utilitzar per crear presentacions de diapositives i la qualitat de la imatge és excel·lent.

Tant la música com el vídeo es poden transmetre directament des de pCloud sempre que no estiguin a la vostra carpeta Crypto. L’experiència global d’ambdós és molt bona, cosa que fa que pCloud sigui un dels millors emmagatzematge en núvol per a mitjans.

Com Sync.com, pCloud us permet esborrar espai al disc dur sense haver d’anar a la ruta de sincronització selectiva habitual. Això es pot fer amb una opció de unitat de xarxa pCloud. pCloud també es pot fer servir per fer còpies de seguretat de les fotos de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Picassa, ara mateix) i pot fer una còpia de seguretat automàtica de llocs de WordPress.

La versió de fitxers i la retenció de fitxers esborren són una mica febles amb pCloud. Les versions anteriors del fitxer només es mantenen durant 15 dies si sou un usuari gratuït i 30 dies si sou subscriptor. El mateix amb els fitxers suprimits.

pCloud ofereix un complement d’historial de fitxers ampliat que augmenta aquest nombre fins a un any. Tot i això, el cost anual del complement és de 36 dòlars més.

Ronda de cinc pensaments

Si els diners no tinguessin cap objecte, això de pCloud seria molt fàcil. No obstant això, la quota anual de 36 dòlars per les funcions d’historial de fitxers ampliats que encara no coincideixen amb el que s’obté de forma gratuïta amb Sync.com fa malbé les coses.

Tot i així, en definitiva, ens agrada molt les funcions de reproducció i presentació de diapositives de pCloud. Afegeix que el fet que els 30 dies d’historial de fitxers que obtinguis gratuïtament amb pCloud seran suficients per a la majoria d’usuaris, i encara hem orientat cap a pCloud, no tan fortament com podríem ser.

Ronda: Punts de funcions addicionals per a pCloud

Logotip de Sync.com
Logotip de pCloud

6

El Veredicte

pCloud va assumir els costos d’emmagatzematge inicial, a causa del fet que ofereix opcions de pagament de mes a mes (i de tota la vida) i Sync.com no. Tot i això, si bé el cost anual del servei pot ser el mateix entre aquests dos serveis, el fet que Sync.com inclogui el xifrat de coneixement zero i la versió il·limitada com a part del cost del servei, probablement el converteix en el millor valor global que pCloud..

També creiem que mentre que pCloud fa una bona tasca tant amb l’intercanvi de fitxers com amb la seguretat en comparació amb gairebé tots els altres serveis d’emmagatzematge en núvol, Sync.com és simplement el millor en general a l’hora d’ambdós. A més, la sincronització funciona una mica lenta amb pCloud i no sembla que hi hagi una opció de sincronització selectiva, obligant-vos a confiar en la unitat de xarxa pCloud per esborrar l’espai del disc dur.

Quan es tracta, a part de les opcions de pagament més flexibles, l’únic que hauria de convèncer amb raó que alguns usuaris trien PCoud sobre Sync.com són les seves capacitats de reproducció de suports.

pCloud és un servei excel·lent. Sync.com és una mica millor.

Guanyador final: Sync.com

On aterreu a la pregunta de Sync.com vs pCloud? Deixa els teus pensaments en els comentaris que hi ha a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me