Egnyte Connect-anmeldelse – Den bedste cloud-fildeling til virksomheder? – Opdateret 2020

Egnyte Connect anmeldelse

Cloudwards.net’s foretrukne EFSS-udbyder, Egnyte Connect tilbyder hastighed, brugervenlighed, sikkerhed og en anstændig prisordning, hvilket gør den perfekt til næsten enhver lille virksomhed. Se vores fulde Egnyte-anmeldelse for alle detaljer.

Bedste EFSS

Hvis du driver en virksomhedsniveau, er det at finde den bedste EFSS-service et nødvendigt skridt på vejen til succes. Det skyldes, at cloud-lagringstjenester kan forbedre dine medarbejders samarbejde, hvilket gør arbejdet lettere og sjovere for alle. 

Det er almindeligt, at OneDrive for Business og Dropbox Business er blandt de første tjenester, folk tænker på, når de overvejer cloud-lagringstjenester, der passer til deres forretningsbehov. Der er dog masser af grunde til at betragte Egnyte Connect som et værktøj til at forbedre din virksomheds samarbejde og produktivitet. Faktisk er det vores overordnede bedste virksomhedstjeneste.

Egnyte Connect formåede at hæve sig til toppen i vores bedste EFSS-roundup takket være sin kraftfulde synkroniserings- og delingsfunktioner, et stort bibliotek af produktivitets-appintegrationer, en stærk tilgang til sikkerhed og dets brugervenlige web-, desktop- og mobilklienter.

Dets support mangler dog online chat, og du skal betale ekstra for avanceret support, men dette er ikke større fejl. Tilpasset rolleoprettelse er også skjult bag en dyrere plan. Som de fleste af de bedste EFSS-tjenester tilbyder Egnyte ikke filkopiering på blokniveau.

Vi vil tale mere om disse funktioner og andre mere detaljeret i kategorierne nedenfor.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Egnyte Connect

Prisfastsættelse

Egnyte har ligesom resten af ​​EFSS-feltet planer, der er egnede til små og store virksomheder med flere brugere, men det har også en plan, der kun kan rumme et par brugere. På grund af dette er “team” -planen også egnet til hjemmebrug, forudsat at du ikke har noget imod ekstra funktioner i stedet for mere basale. Det og den lidt mindre værdi, du får. 

Det giver 1 TB lagerplads til $ 10 pr. Måned pr. Bruger. Hvis du går med tjenester som Sync.com eller pCloud, der er rettet mod hjemmebrug, kan du få 2 TB for mindre end $ 10 pr. Måned, hvis du betaler for hele året i forvejen. For mere information om disse tjenester, skal du læse vores separate Sync.com-gennemgang og pCloud-gennemgang. 

Imidlertid indeholder “team” -planen mange funktioner ud over dens 1 TB lagring. Disse inkluderer webredigering, generering af uploadlink, Microsoft Outlook og Office-integration og mange andre tredjepartsintegrationer. 

Plus, Egnyte Connect leverer stadig sin oprindelige forretningsplanopstilling. Til dette skal du købe mindst fem licensabonnementer, men det giver samlet set fremragende værdi sammenlignet med det meste af EFSS-feltet.

“Kontor” -planen indeholder 5 TB, som er mere end næsten enhver anden service i denne prisklasse. Takket være det placerede vi Egnyte Connect på andenpladsen for den bedste samlede værdi blandt EFSS-værktøjer, som vi har set på, kun bag OneDrive. Hvis du vil sammenligne deres priser, skal du læse vores OneDrive for Business-gennemgang.

“Forretnings” -planen hæver lagringskapaciteten til 10 TB plads, men den tilføjer også nogle ekstra muligheder, såsom rapportrevision, avanceret godkendelse og rollebaseret tilpasning, samt muligheden for at synkronisere dine lokale lagringsenheder, såsom NAS , til skyen. Hvis du ikke er bekendt med NAS, skal du læse vores forklaring på NAS.

“Forretningsplanen” giver også hybrid skylagring, hvis du vil gemme noget indhold i skyen og nogle på en lokal server. For denne gennemgang holder vi os imidlertid til platformens skyfunktioner.

Der er også en “virksomheds” plan for virksomheder med mere end 100 ansatte, som giver dig premium support, AD / LDAP integration, single sign-on (SSO), rollebaseret administration og Egnyte key management. Du skal dog kontakte Egnyte for at få et prisoverslag.

Egnyte Connect Oversigt

Egnyte Connect-logowww.egnyte.com

Start fra $ 800 per måned Alle planer

Samarbejde

Enhedssynkronisering

Selektiv synkronisering

Blok-niveau synkronisering

Delte mapper

File linking

Filversionering

Maks filstørrelse
10 GB

Microsoft Office-integration

Google Dokumenter Integration

Tredjeparts-appintegrationsbibliotek

Overvåg brugeraktivitet

Angiv brugerroller

Opret brugergrupper

Sikkerhed

Kryptering i hvile
AES-256

Kryptering under transit

Ende-til-ende kryptering integration

To-faktor godkendelse

Krav til tilpasset adgangskode

Single-sign on (SSO) integration

Fjern enhed

Support

Live chat

Telefon support

Brugerforum

24/7 support

Brugererfaring

Egnyte giver dig mulighed for at uploade og få adgang til indhold ved hjælp af en desktop, browser og mobilklient. Desktop-klienter er tilgængelige til Windows og Mac, men ikke Linux. Hvis du har brug for skyopbevaring, der spiller godt sammen med Penguin, kan du kontakte vores bedste cloud-lagringstjeneste til Linux-roundup for ideer. Mobile apps er tilgængelige til Android og iOS.

egnyte-connect-desktop-klient

Når du installerer Egnytes desktop-klient, opretter den en synkroniseringsmappe i dit filsystem. Synkroniseringsmappemodellen, som blev oprettet af Dropbox, giver dig mulighed for at kopiere indhold både mellem din harddisk og skyen. Vi taler mere om Egnytes synkroniseringsfunktioner i afsnittet “synkronisering”.

Egnyte Connect adskiller sig fra de fleste EFSS-platforme, fordi den bruger en anden desktop-klient kaldet Egnyte Drive, som stort set er et netværksdrev, der giver dig adgang til skydata fra komfort i dit filsystem. Dog gemmer det ikke faktisk indhold på din harddisk. I stedet vises det som et separat drev på din computer.

Hvis du kun bruger denne funktion til at få adgang til filer i stedet for at mærke filer til offline adgang, vil du nyde lidt mere sikkerhed, fordi det mindsker sandsynligheden for, at nogen får adgang til værdifuldt indhold på en stjålet computer. Du kan også rute data gennem en proxyserver, der tilføjer et andet lag til beskyttelse af privatlivets fred.

Egnyte på skrivebordet

Desktop-klienten er klar og strømlinet. Ligesom med andre cloud-opbevaringsklienter på markedet bruger du et ikon i systembakken til at åbne det. Når du har gjort det, kan du få adgang til og søge i dine seneste filer. Desuden kan du indtaste indstillinger, som giver dig mulighed for at styre dine drev, justere præferencerne, få adgang til hjælp og gennemgå mapper, der er valgt til offline adgang.

egnyte-connect-web-klient

Vi foretrækker at have en knap, der starter webklienten, men på denne måde skal du navigere i din browser til Egnytes websted og manuelt logge ind på klienten. Når det er sagt, har webklienten en klar ordning. Den venstre sidepanel indeholder et mappehierarki, som giver dig adgang til alle dine mapper. Du kan også få adgang til dit papirkurv og nylige filer.

Menuen i øverste højre hjørne giver dig mulighed for at navigere mellem opgaver, de links, du har delt og modtaget, apps og integrationer eller filer, som er standardvisningen. Desuden kan du se dine rapporter, administrere indstillinger og få adgang til hjælp. Hvis du ikke kan finde dine filer, kan du bruge søgefeltet under denne menu til hurtigt at finde dem.

Vi kan godt lide, at du kun behøver at klikke på en fil eller mappe for at få vist en handlingsmenu. Desuden viser en sidepanel til højre aktiviteten i den aktuelle mappe. Generelt er weboplevelsen stor.

egnyte-connect-mobil-klient

Egnyte Mobile App

Mobilappen giver dig mulighed for at forhåndsvise dine filer og mapper, uploade nyt indhold og dele det. Du kan også hurtigt få adgang til dine bogmærkede mapper, generere rapporter og læse underretninger. Den eneste mindre fejl, vi kunne finde, er, at den ikke viser en fremtrædende upload-knap i visningen “alle filer”. I stedet skal du indtaste din delte eller hjemmemappe for at oprette indhold.

Det er imidlertid forståeligt, da du ikke kan uploade indhold direkte til mappen “alle filer”. Udover upload kan du scanne et dokument og uploade det direkte. Det gælder fotos, videoer og lydfiler. Du kan også oprette en tekstfil og uploade den.

Mobilappen giver dig også mulighed for at åbne og redigere alt indhold, du har gemt i Egnyte skyen. Fil-forhåndsvisninger kræver ikke tredjepartsværktøjer, fordi Egnyte har en indbygget PDF-previewer. Det betyder, at du stadig kan se Office-dokumenter på din telefon uden at skulle betale for Office 365. Når det er sagt, hvis du vil redigere filer, har du brug for en sekundær app installeret på din telefon.

Hvis du vil forbedre sikkerheden på din mobile enhed, kan du tænde en adgangskodelås og overraskende kryptere dine lokale filer. Vi taler mere om sikkerhedsfunktionerne i den tilsvarende kategori nedenfor. Generelt giver mobilappen en fornøjelig oplevelse.

Brugeradministration

egnyte-connect-ENTER-brugere-grupper

For at tilføje og administrere brugere med Egnyte, skal du navigere til “indstillinger” -siden fra øverste højre burger-menu. Klik derefter på “brugeren & gruppe ”fanen. Der finder du fanerne “bruger” og “gruppe”, som hjælper dig med at udføre disse opgaver.

egnyte-connect-users-groups-ledelse

Du kan tilføje tre typer brugere: administrator, strøm og standard. Administratorer har adgang til alle de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for at administrere cloud-lagerpladsen, inklusive tilføjelse af nye brugere.

Power-brugere har et begrænset sæt funktioner sammenlignet med administratorer, og du kan også konfigurere, hvilke af disse funktioner de kan få adgang til. 

Det inkluderer muligheden for at bruge synkronisering på skrivebordet, downloade desktopklienten, se brugere og grupper, invitere standardbrugere og modtage mappemeddelelser og Egnyte-nyhedsbrevet. De kan også opbevare en privat mappe til deres personlige filer. 

Standardbrugere kan kun få adgang til indhold via webklienten, og du kan aktivere dem til at modtage underretninger og Egnyte-nyhedsbrevet.

Egnyte giver dig også muligheden for at oprette brugerdefinerede roller, som du kan tildele strømbrugere, men du bliver nødt til at opgradere til “enterprise” -planen for at kunne bruge den. Hvis denne funktion er vigtig for dig, men du ikke har brug for en virksomhedsplan, er Citrix ShareFile eller Box muligvis bedre spil. For mere information om dem, kan du læse vores separate Citrix ShareFile-gennemgang og Box-gennemgang.

egnyte-connect-grupper-ledelse

“Gruppefanen” giver dig mulighed for at oprette og tilføje brugere til grupper og indstille gruppeejere. Du kan også invitere nye brugere til gruppen ved at tilføje deres e-mail. 

egnyte-Connect-rapporter

Derudover tilbyder Egnyte avancerede rapporteringsfunktioner, der giver dig mulighed for at overvåge lager, brugere, tilsluttede enheder og sammenkoble dele, blandt andet. Selvom de er nyttige, føles deres designs forældede, hvilket er i skarp kontrast til resten af ​​Egnytes webklient.

Folder & Fildeling

Mappe- og fildelingsfunktioner er en af ​​de vigtigste aspekter af en EFSS-tjeneste. Når det er sagt, har nogle integreret disse funktioner bedre end andre. Egnyte Connect falder i kategorien “bedre”, og vi har endda rangeret det som vores top EFSS-værktøj til fildeling.

egnyte-connect-mappe-deling

For at administrere deling af mapper kan du holde musepekeren over enhver mappe, undtagen private, og klikke på knappen “del”, der er knyttet til den. Dernæst kan du invitere individuelle brugere eller hele grupper og give dem en af ​​fire forskellige typer adgang, der inkluderer følgende tilladelser:

  • Ejer: fuld tilladelse og redigeringsevne
  • Fuld: download, rediger, upload og slet
  • Editor: download, rediger og upload
  • Viewer: forhåndsvisning og download

egnyte-connect-fildeling

Du kan også invitere andre til at se og downloade dine mapper ved at generere delingslink. Dette link kan kopieres og indsættes til en app, såsom Slack eller Skype, eller du kan e-maile det til modtagere. Et delingslink giver dig en mulighed for at specificere, hvem der har adgang til det. Du kan indstille det til “hvem som helst”, “enhver med et kodeord”, dine filserverbrugere eller de brugere, du e-mailer linket.

Desuden kan du vedhæfte mappenavnet til linket, indstille linket til at udløbe på en bestemt dato eller efter et antal klik og få en anmeldelse, når det er klikket.

egnyte-connect-link-revision

Vi kan også godt lide, at Egnyte inkluderer en side, der viser de links, du har delt, og de links, som andre brugere har delt med dig. 

For mange skylagringsværktøjer overser dette, hvilket gør det alt for nemt at miste delt indhold af syne og sætte din intellektuelle ejendom og fortrolige rapporter i fare. Du kan også generere en linkrapport, som du kan eksportere som en CSV-fil.

egnyte-connect-links-rapport

Synkronisere

Som vi nævnte tidligere, har Egnyte Connect ikke en standard synkroniseringsmappe. I stedet bruger det et netværksdrev, som giver dig adgang til dit indhold uden at downloade det til din computer. Hvis du imidlertid mærker mapper til offline brug, downloades filerne i dem.

egnyte-connect-netværk-drev

På den anden side, hvis du trækker og slipper indhold i drevet, synkroniseres det til skyen. Husk, at som standard alt, hvad du placerer i drevet, gemmes både på din harddisk og i skyen. Det kan få dig til at løbe tør for plads på harddisken, så du kan bruge Egnytes selektive synkroniseringsfunktion til at deaktivere harddisklager til enhver mappe eller fil.

Den oprindelige synkronisering af vores 1 GB lynlåsede testmappe tog nøjagtigt den tid, vi forventede at det ville tage. Du kan dog ikke forvente hurtigere hastigheder, når du samarbejder om allerede lagrede filer.

Det skyldes, at Egnyte ikke bruger en synkroniseringsalgoritme på blokniveau, der kun overfører de dele af filer, der er ændret, snarere end hele filen. Blokniveau-synkronisering kan fremskynde filoverførsler, hvilket resulterer i tæt realtidssamarbejde. Hvis du vil have det, er Dropbox det bedste valg, og du kan læse mere om det i vores Dropbox Business-anmeldelse.

Produktivitetsværktøjer

Egnyte giver brugerne oprindelige opgaveregistreringsfunktioner til at føre tilsyn med samarbejde. Andre EFSS-værktøjer, herunder Box og Dropbox, integreres med opgaveregistreringsapps, såsom Trello, men få tilbyder oprindelige funktioner. Det er fantastisk for virksomhedsejere, der ønsker at spare på abonnementsomkostninger for tredjepartsværktøjer. Bemærk, at Egnyte også leverer Trello.

egnyte-connect-opgaver-side

Du kan oprette og tildele opgaver ved at højreklikke på en fil og vælge “opgaver.” Du kan indstille navn, modtager og forfaldsdato.

egnyte-connect-opgaver-side

Egnyte leverer også en side “mine opgaver”, som giver dig mulighed for at administrere oprettede opgaver. Du kan redigere, slette eller markere dem som komplette. For at gøre det lettere at finde opgaver viser siden separate lister for dem, der er tildelt dig og tildelt af dig.

egnyte-connect-app-bibliotek

Ud over den indbyggede task management-funktion har Egnyte mange apps, du kan integrere med for at skabe arbejdsproduktivitet. Egnyte skelner mellem “Egnyte-tilføjelser”, som du får adgang fra Egnyte-webklienten, og “eksterne integrationer”, som du får adgang til uden for klienten.

Tilføjelser giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Slack, DocuSign, Microsoft Office Online, Google Drive og G Suite. Meget få cloud-lagerudbydere integreres med både Microsoft og Google, hvor Box er en af ​​de få. Hvis du allerede er tilmeldt Office 365, er der også en integration til det, selvom du er nødt til at tale med en Egnyte-repræsentant for at aktivere det.

Ekstern integration inkluderer Egnyte til Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS Single Sign-On og mere. Egnyte har faktisk et stort antal andre apps, du kan vælge imellem, hvoraf mange er gratis. Med appbiblioteket kan du søge efter integration efter navn eller filtrere dem efter kategori og branche.

Kategorier inkluderer samarbejde, analyse, salg, automatisering af virksomheder, projektstyring og mere. Hvor godt en EFSS-service integreres med tilføjelser hjælper ofte med at adskille den fra resten i feltet. I den forbindelse står Egnyte som en af ​​de bedste. Der er også flere sikkerhedsintegrationer, som vi nævner i det følgende afsnit.

Sikkerhed

Stærk skysikkerhed er et krav i en æra, hvor cyberkriminalitet er almindeligt. For eksempel kan mand-i-midten-angreb muligvis opfange dine data på vej fra din computer til en server. Du kan også blive et offer for ransomware, som kræver, at du betaler et beløb for at få din filadgang tilbage.

De vigtigste metoder, der beskytter dit indhold mod sådan aktivitet, er kryptering og datasentre-sikkerhed. Egnytes datacentre har 24-timers overvågning, biometrisk adgangskontrol og N + 1-redundans, og de kan modstå naturkatastrofer, herunder jordskælv og brande. Faciliteterne er også Tier 3 og SSAE-16 Type II kompatible.

TLS-protokollen beskytter dine data under transport mellem dine enheder og Egnyte-serverne. Du kan også aktivere FTP og begrænse den til dens sikre version, SFTP. Hvis du ikke er bekendt med disse protokoller, skal du læse vores FTP-forklaring. Dine data er også beskyttet ved hjælp af AES 256-bit kryptering.

Når dine data ankommer til et datacenter, dekrypterer de fleste EFSS-tjenester det for at trække filmetadata til indeksering, før de genkrypteres. Egnyte gør det ikke, hvilket betyder, at det er en ende til ende krypteringsløsning.

Egnyte privat kryptering

Bemærk dog, at tjenesten gemmer og administrerer din nøgle som standard. Hvis du gerne vil have nul-viden kryptering, skal du aktivere Egnyte Key Management. For at gøre det, bliver du nødt til at abonnere på Egnytes “enterprise” -plan. Den gode nyhed er dog, at Egnyte integreres med Boxcryptor, så du kan have privat kryptering uanset planens type.

Boxcryptor giver dig mulighed for at administrere din nøgle og kryptere dit indhold, før du sender den. Hvis du gør det på den måde, vil Boxcryptors kryptering imidlertid forstyrre Egnytes synkroniseringsalgoritmer på blokniveau, fordi de har brug for at kunne læse dine filer.

Selv god kryptering hjælper dog ikke med at forhindre forsøg på at stjæle dine loginoplysninger, og hackere kan gøre det på en rimelig tid. For at forhindre det skal du oprette en stærk adgangskode. 

Egnyte beskytter dig også mod svage adgangskoder ved at lade dig give mandat til minimum styrkekrav og længde for adgangskoder, samt kræve, at brugerne nulstiller deres adgangskoder som ofte. Derudover kan du forhindre brugere i at nulstille adgangskoder til tidligere brugte og suspendere brugerkonti efter flere mislykkede loginforsøg.

Derudover giver Egnyte dig også mulighed for at konfigurere tofaktorautentisering. Hvis det er aktiveret, skal brugerne indtaste en sikkerhedskode ud over deres normale legitimationsoplysninger, når de logger på fra en ukendt enhed. På den måde, hvis nogen stjæler et kodeord, kan de ikke logge ind.

Hvis du abonnerer på “virksomheds” -planen, kan du også integrere Egnyte med en enkelt sign-on-tjeneste, så du bedre kan administrere brugernes adgangskoder og lade dem logge på flere forretningsplatforme ved hjælp af de samme legitimationsoplysninger. Valgmulighederne inkluderer AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta og Ping Identity.

Til sidst lader Egnyte dig afbryde brugernes enheder fra synkronisering. På den måde, hvis du mister en enhed, eller nogen stjæler den, kan du sikre dig, at den, der har den, ikke har adgang til dit skyindhold.

Selvom Egnyte har en stærk datacentersikkerhed, er du måske ikke helt komfortabel med at gemme dine mest kritiske forretningsoplysninger i skyen. I dette tilfælde lader Egnyte dig bygge og bruge din egen hybrid sky-løsning.

Med hybrid cloud-lagringstjenester kan du opbevare data i skyen og på personlige servere. Ved at holde noget indhold på personlige servere kan du være sikker på, at du har alle de tilpassede sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Support

Egnyte giver niveauer af support. Alle niveauer giver 24/7 support, i en eller anden form for alle kunder. Hvilken form for støtte du får afhænger dog af din plan. Du bliver også nødt til at skabe mere information til den bedste tilgængelige support.

Supportniveau: Plan: Beskrivelse:
StandardKontorOnline sagsindgivelse, vidensbase, forum
PræmieBusiness, EnterpriseOnline indsendelse af sager og telefonisk support, vidensbase, forum, brugervejledninger og admin guider
platinEnterprisePrioritet sag indsendelse og telefonisk support, vidensbase, forum, hurtigstart bruger og admin guider

egnyte-connect-vidensbase

Artiklerne i vidensbasen er ligetil og har skærmbilleder, der gør det lettere at følge løsningens trin. Vidensbasen er opdelt i kategorier for at gøre det lettere at finde det, du leder efter. Hvis du imidlertid har problemer med at finde et svar, kan du bruge søgefeltets funktion til hurtigt at finde det.

Hvis vidensbasen ikke hjælper, kan du sende dit spørgsmål i fællesskabsfora. De er aktive med administratorer, communityledere og endda pensionerede medarbejdere, der besvarer spørgsmål.

Du kan også kontakte support for mere direkte hjælp. Vi sendte en e-mail-anmodning med et grundlæggende spørgsmål og fik svar på lidt mere end en time. Det eneste problem, vi har med Egnytes support, er manglen på en online chat-funktion. Når det er sagt, tilbyder de fleste andre cloud-lagringstjenester, herunder Dropbox, heller ikke chat support.

Dommen

Egnyte Connect er en dygtig tjeneste, der giver dig kraftfulde synkroniserings- og delingsfunktioner. Disse inkluderer synkroniseringsfunktioner, såsom filoverførsler på blokniveau og selektiv synkronisering. På delingssiden af ​​ligningen giver Egnyte dig mulighed for at dele mapper med tilladelser på plads og generere links med passende niveauer af beskyttelse. 

Derudover har Egnyte indfødte opgaver og et rigt bibliotek med tilføjelser og eksterne integrationer. For at gøre det endnu bedre har Egnyte en stor værdi takket være sine konkurrencedygtige prisplaner.

Vi kan også godt lide, at Egnyte har stærk sikkerhed, som inkluderer ende-til-ende-kryptering, krav til tilpasset adgangskode, tofaktorautentisering, enhedspinding og SSO-integration. Egnyte integrerer også med Boxcryptor for at give privat kryptering.

Takket være alt dette er Egnyte den samlede vinder af vores placering for de bedste EFSS-tjenester. Når det er sagt, kan vi også gerne høre forskellige meninger. Fortæl os alt om din oplevelse eller tanker om Egnyte i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me