CleverFiles Disk Drill Review – Opdateret 2023

CleverFiles Disk Drill Review

Et godt budgetvenligt værktøj, der leverer alt det lover og mere. CleverFiles Disk Drill har muligvis ikke alle de funktioner, som de store drenge tilbyder, men er en alvorlig konkurrent, når det kommer til at passe til din sorteper. Se vores fulde anmeldelse af Disk Drill.

Bedste datagendannelsessoftware
CleverFiles Disk Drill giver brugerne et intuitivt, funktionsrige datagendannelsesværktøj, der konkurrerer beundringsværdigt med større navne som Stellar og EaseUS, men kommer til en lidt mere attraktiv pris.

Værktøjer til gendannelse af data kan redde brugere ud af en række scenarier, herunder hjælpe med at gendanne slettede filer, mistede, formaterede eller ikke-monterede partitioner og trække data ud af harddiske til nedbrud. For en fuldstændig redegørelse for de scenarier, der er dækket af de fleste datagendannelsesværktøjer, skal du sørge for at tjekke Cloudwards.net-opdateringen af ​​den bedste datagendannelsessoftware.

Under denne gennemgang dækker vi prissætning og funktioner til Disk Drill og introducerer dig derefter til den generelle brugeroplevelse. Vi vil også se på, hvordan Disk Drill fungerer, inden vi afslutter med at se på CleverFiles kundeserviceafdeling.

Tidligere

Næste

Alternativer til CleverFiles Disk Drill

Prisfastsættelse & Licensing

CleverFiles har licenser til både individuelle og kommercielle forbrugere. Software kan enten bruges til Mac eller Windows. Det har ikke nogen sammenkoblede værktøjssæt til service af begge operativsystemer. Licenser er generelt gode i et år, men du kan opgradere til en livstidslicens for lidt mere penge.

Hvis du ikke er sikker på, at Disk Drill er den datagendannelsesløsning, du leder efter, giver den gratis prøveversion dig mulighed for at sætte deres software på prøve. Retssagen giver dig kun mulighed for at gendanne data op til 100MB, men du kan i det mindste se, om større filer kan gendannes ved at køre en scanning og forhåndsvise resultaterne. Som du kan læse i vores Stellar Data Recovery-gennemgang, giver denne service dig mulighed for at gendanne op til 1 GB gratis, så det kan være en bedre aftale for dig.

Funktioner

CleverFiles Disk Drill er tilfældigvis et af de mest funktionstunge diskgendannelsesværktøjer på markedet og konkurrerer direkte med topservices som Stellar og EaseUS (læs vores EaseUS Data Recovery Wizard anmeldelse).

Følgende tabel viser en hurtig oversigt over nogle af disse funktioner. Vi vil undersøge nogle af disse gennem denne gennemgang. For detaljerede forklaringer på værdien af ​​disse funktioner må du ikke gå glip af vores datagendannelsesrunde.

  GetData Gendan min filanmeldelse - Opdateret 2023

CleverFiles Disk Drill Logowww.cleverfiles.com

Start fra $ 408 per måned Alle planer

Version

Version
Windows, Mac

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed

Gendannelses-cd
Kun Mac

Kloning

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

Vi kan også lide Disk Drill’s “gendannelseshvelv” -funktion. Recovery Vault kører baggrundsprocesser for at beskytte specificerede HFS, HFS +, FAT eller FAT32 partitioner på din computer. Det gemmer metadata på slettede filer inklusive filnavne. Disse oplysninger bruges i genopbygningsprocessen, så når du gendanner en fil, ikke får du bare et generisk filnavn, som du er sammen med andre gendannelsestjenester.

Det fremskynder også gendannelsesprocessen, fordi du ikke behøver at køre en dyb scanning. Bemærk, at hvis du bruger Time Machine på en Mac-partition, er der dog ikke brug for at bruge Recovery Vault.

Under denne gennemgang ser vi specifikt på Windows-versionen af ​​Disk Drill. Mac-versionen, selvom den er dyrere, leveres med nogle tilføjede funktioner, der gør den til en af ​​de bedste muligheder for gendannelse af data til dette operativsystem.

Disse inkluderer:

 • iOS-gendannelse
 • Android gendannelse
 • Bootable drev
 • Duplikat finder
 • Ryd op
 • Sundhedsovervågning
 • Retsmedicinske funktioner

Vi vil også gerne se, at opstartgenoprettelse er tilgængelig for Windows-versionen af ​​softwaren, da ofte brugere har brug for at gendanne data fra maskiner, der ikke starter.

For både Windows- og Mac-versioner af softwaren vil vi også gerne se muligheden for at tilføje nye filtyper. I øjeblikket understøtter Disk Drill til Windows over 200 filtyper og Disk Drill til Mac understøtter over 300. Så i de fleste tilfælde vil det ikke være et problem at have denne funktion.

Supportfiltyper inkluderer:

 • Dokumenter: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Billeder: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videoer: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkiv: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Disk Drill kan bruges til at gendanne filer fra følgende filsystemer:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Fjernbar opbevaring: ExFat

Gendannelsesproces

Når du har scannet din computer med Disk Drill, skal du først vælge et sted, der skal scannes, når du starter op applikationen. Ved hjælp af Disk Drill-guiden kan du vælge at scanne hele din harddisk eller en partition på din harddisk.

Disk Drill trækker data fra enhedens partitionstabel for også at få vist slettede partitioner, hvilket sparer dig fra at skulle køre en fuld harddiskscanning for at finde dem. Mange datagendannelsesværktøjer gør det ikke (læs vores Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang for en anden tjeneste, der fungerer beundringsværdig i denne henseende).

Der er ingen mulighed for at scanne en individuel mappe, som der er med Stellar. Der er heller ingen mulighed for at scanne efter specifikke filtyper. Der er dog ikke tale om nogen real deal-breaker, da Disk Drills hurtige scanning kører hurtigere end de fleste.

  GetDataBack Simple Review - Opdateret april 2023

Disk Drill har tre scannetyper, som du vil være opmærksom på:

 • Kør hurtig scanning
 • Kør dyb scanning
 • Kør alle scannetyper

Når du kører en hurtig scanning, gendanner Disk Drill filer, der stadig er intakte, men ikke tilgængelige. Dette inkluderer både for nylig slettet indhold og indhold på ikke-monterede partitioner. Hurtig scanning returnerer filstier og originale filnavne.

Dyk scanning på den anden side skanner ledig plads på dit drev og rekonstruerer slettede filer baseret på filmønstre. Denne gendannelsesmetode er bedst for filer, der er blevet slettet i lang tid eller gendanner data fra RAW-mængder.

Hvis du ved, at du vil køre en dyb scanning, vil vi anbefale dig at vælge muligheden for at køre både hurtige og dybe scanninger i rækkefølge. Dette returnerer både intakte og rekonstruerede filer.

Mens din scanning kører, kan du holde øje med dens fremskridt takket være en statuslinje øverst på appen. Denne bjælke indeholder timere, der viser den forløbne tid og den resterende tid, der holder dig ajour om, hvordan tingene bevæger sig.

Du kan gennemse og forhåndsvise gendannede filer, når de bliver tilgængelige, før scanningen endda er afsluttet. Forhåndsvisning ved at højreklikke på en fil og vælge “preview”.

Der er ingen mulighed for at forhåndsvise miniaturer, som er et træk. Du kan imidlertid se en forhåndsvisning efter den generelle filtype. Udfør dette ved at klikke på den ønskede kategori i højre side af guiden: billeder, video, dokumenter, lyd eller arkiv. Der er også kategorier for størrelse og dato.

Du kan også udføre en filsøgning.

Dette vil hjælpe med at finde filer med specifikke navne eller filer med specifikke udvidelser (txt, docx, jpg osv.). Du kan gennemse filer, der er returneret af din scanning i den centrale rude. Intakte filer sorteres efter deres filtræplacering, ligesom i din filudforsker. Slette filer kan findes i mappen til papirkurven.

Når du først har fundet de filer, du vil genoprette, er det så simpelt som at markere afkrydsningsfeltet ved siden af ​​fil- eller mappenavnet i dine resultater og derefter klikke på “gendan-knappen” nær toppen af ​​appen.

Angiv det ønskede gendannelsessted i feltet ved siden af ​​gendannelsesknappen. Dette kan være det samme sted, som du gendannede filen fra, men det anbefales generelt, at du gemmer andre steder. Hvis du ikke er klar til at gendanne endnu, kan du gemme scanningsresultaterne og behandle dem senere ved at klikke på “gem session”.

  Piriform Recuva Pro anmeldelse - Opdateret april 2023

Dernæst skal vi se på, hvor godt Disk Drill faktisk fungerede i dens gendannelsesopgaver.

Ydeevne

Vi udførte en række grundlæggende tests for at måle Disk Drills effektivitet. Disse inkluderede hurtige og dybe scanninger, der køres mod en enkelt partition og fuld scannekørsel mod en hel harddisk.

Testpartitionen, vi testede, var 518 GB i størrelse med 139 GB ledig plads. Størrelsen på den fulde harddisk var 1 TB. Vi oprettede og slettede tre testfiler til vores partitionscannetestning, som inkluderede et Word-dokument, en MP4-videofil og en .jpg-billedfil. Vi oprettede også en 10 GB testpartition, indlæste den med data og slettede den.

Her er resultaterne af vores test:

FeatureResultat
Hurtig scanning (500 GB partition) 10 sekunder
Deep Scan (500 GB partition) 1 time
Full HD Scan (1 TB) 3 timer
Word Doc gendannet
Videofil gendannet
Billedfil gendannes
Papirkurvfiler fundet (selv-slettet indhold) 7
Gendannet slettet partition

Vi blev imponeret over Disk Drills samlede hastighed, som overskrider de fleste andre datagendannelsesværktøjer praktisk. Naturligvis svarer hurtige hastigheder ikke nødvendigvis til en grundig scanning. Men i Disk Drill’s tilfælde kunne vi gendanne alle tre testfiler.

Vores bestræbelser på at gendanne vores slettede testpartition var en succes.

Kunde support

Live chat support til Disk Drill og andre CleverFiles programmer er tilgængelig. Chat kan startes døgnet rundt, selvom du muligvis ender med at vente flere timer på et svar i løbet af ikke-arbejdstid. Du kan forlade din e-mail-adresse, hvis du ikke har lyst til at vente.

Du kan også bare arkivere en e-mail-billet direkte. Vi testede begge muligheder. I arbejdstiden fik vi et chatsvar tilbage på cirka 15 minutter. E-mail-svar konsekvent tilbage på under 24 timer.

Hvis du er en DIY-supporttype, opretholder CleverFiles en rig videnportal, der vil besvare de mest almindelige spørgsmål. Kategorier langs portalens venstre margin kan bruges til at gennemse indhold, eller du kan bruge søgemuligheden, hvis du har noget specifikt i tankerne. Der er også et FAQ-afsnit.

CleverFiles brugerforum giver en anden dejlig mulighed for at få spørgsmål besvaret og løse problemer. Du kan også besøge forummet for at finde ud af om Disk Drill-opdateringer og komme med forslag til funktion.

Afsluttende tanker

Vi kan i denne gennemgang forberede et andet run-of-the-mill data-værktøj til gendannelse, der ikke helt kan matche kapaciteterne i professionelle datagendannelsesværktøjer som produceret af Stellar, EaseUS og Prosoft Engineering. Det, vi fandt, var et budgetvenligt værktøj, der leverede næsten på enhver måde.

CleverFiles Disk Drill giver en ren, intuitiv brugergrænseflade. Valgmulighederne er fremragende, og scanninger er både hurtige og grundige. Dette er et værktøj, der appellerer til almindelige forbrugere og imponerer IT-fagfolk på samme tid. Har du erfaring med CleverFiles Disk Drill? Vi vil meget gerne høre dit tag, så lad os vide det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me