GetData Gendan min filanmeldelse – Opdateret 2023

GetData Gendan mine filer anmeldelse

En solid datagendannelsestjeneste, der skuffer lidt når det kommer til hastighed, GetData Recover My Files er fantastisk, så længe du ikke behøver at gendanne slettede partitioner. Læs vores fulde GetData-anmeldelse for detaljerne.

Bedste datagendannelsessoftware

Uanset om du ved et uheld har slettet en fil eller har større problemer som en ødelagt eller formateret partition, kan det rigtige datagendannelsesværktøj normalt redde dig, hvis du forsømmer at oprette en sikkerhedskopi. Vælg dog den forkerte, så ser du sandsynligvis på en spildt udgift.

Under denne gennemgang vejer vi fordele og ulemper ved GetData Gendanne mine filer. GetData har udviklet en række værktøjer designet til brugere med seriøse behov for datagendannelse, hvad enten det drejer sig om forbrugere, forretningsejere eller it-fagfolk. Dette har skabt software med nogle praktiske funktioner og stærke tilpasningsmuligheder.

Under vores gennemgang fandt vi ud af, at værktøjet generelt får jobbet gjort, men vi har nogle bekymringer med hensyn til dets evne til at gendanne data fra slettede partitioner. Derudover kører Gendanne mine filer meget langsommere end andre professionelle favoritter og er ikke i stand til at registrere mistede partitioner, men tilbyder heller ikke systemstartdiske til maskiner, der ikke starter.

For at se et stort billede på, hvordan de forskellige indstillinger til gendannelse af data stables sammen, skal du læse videre for at finde ud af, hvad GetData tager at gøre for at finde ud af, om det er det bedste datagendannelsesværktøj til dig.

Tidligere

Næste

Alternativer til GetData Gendanne mine filer

Prisfastsættelse og licens

Gendan mine filer kommer kun i pc-smag. Mac-brugere bliver nødt til at kigge andre steder. Mens du kan downloade og køre scanninger ved hjælp af gendanne mine filer gratis, for faktisk at gendanne filer, skal du købe en licens. Prisfastsættelse er på linje med lignende fremhævede værktøjer og leveres med tre forskellige licensindstillinger.

Funktioner

Følgende tabel giver dig et hurtigt overblik over, hvad du får med en GetData-licens.

GetData Gendan mine filer-logowww.recovermyfiles.com

Start fra $ 194 per måned Alle planer

Version

Version
vinduer

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed

Gendannelses-cd

Kloning

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

Funktionslisten sammenligner godt med de fleste andre datagendannelsesindstillinger. Vi kan især lide, at dens Professional License-udgave understøtter gendannelse af RAID-lager, matchende tjenester som Prosoft Engineering Data Rescue og EaseUS Data Recovery Wizard (læs vores EaseUS Data Recovery Wizard-gennemgang).

  CleverFiles Disk Drill Review - Opdateret 2023

Der er stadig et par ting, som vi gerne vil se tilføjet. Disse inkluderer gendannelse af systemstartdisk til maskiner med beskadigede opstartspartitioner og opsving af optiske medier.

Hvis du leder efter disse funktioner, kan du se på vores gennemgang af Stellar Data Recovery i stedet. Gendan mine filer understøtter alle de filsystemer, vi gerne vil se.

Dette inkluderer Mac-filtyper, selvom de ikke har en Mac-klient:

  • FAT 1, FAT 16, FAT 32 (Windows)
  • exFAT (Windows)
  • NTFS, NTFS5 (Windows)
  • HFS, HFS + (Mac)

Værktøjet understøtter også gendannelse af mere end 200 forskellige filtyper, hvilket er på linje med andre værktøjer. Det ville være rart, hvis du kunne definere nye filtyper til scanningen. De eneste “øverste” værktøjer, der tilbyder denne funktion er imidlertid Stellar (pc- og Mac-versioner) og Data Rescue (kun Mac-version). Læs vores Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang for mere om dette fantastiske værktøj.

Gendannelsesproces

Opstart Gendan mine filer og dens guide guider dig gennem gendannelsesprocessen trin for trin. Dette i tråd med dens konkurrence, men Gendanne mine filer tilbyder imidlertid en række valg, når du indstiller scanningen, som få andre tjenester gør.

Den første ting, du skal gøre, er at vælge en gendannelsestype.

Du kan vælge enten “gendanne filer” eller “gendanne et drev.” Valg af gendanne filer finder filer, der er slettet af dig, et program eller endda en virus. Gendan et drev, og Gendan mine filer vil gendanne datavolumener mistet på grund af formatering, korruption eller en genopbygning af systemet.

Lad os se på “gendanne filer” først. Hit “næste”, og du bliver bedt om at vælge en filpartition. Vi valgte vores datadrev, “D.”

Der er også knapper til at “tilføje billede” og “tilføje RAID.” Tilføj billede giver dig mulighed for at scanne fra en klonet kopi af din partition. Tilføj RAID giver dig mulighed for at gendanne dig fra RAID-lagring, skønt du har brug for en professionel eller teknikerlicens for at bruge denne funktion.

Det næste trin spørger, om du bare vil kigge efter slettede filer (dem, du har tømt fra papirkurven) eller slettede og mistede filer, som inkluderer filer, der er slettet af programmer og mistet under nedlukninger.

Den første mulighed spejler en “hurtig scanning”, som er terminologi, der bruges af de fleste andre datagendannelsesprogrammer. Den anden mulighed er analog med en “dyb scanning”, da den scanner ledig plads i lydstyrken til at rekonstruere filer baseret på filtypemønstre.

Hvis du beslutter at scanne ved hjælp af den anden mulighed, tilføjer guiden endnu et trin, før scanningen startes: den spørger dig, hvilke typer filer du vil scanne efter.

Du kan tjekke filkategorier eller feed Gendanne mine filer en bestemt filtypenavn. Vi elsker tilføjelsen af ​​dette trin, da mange datagendannelsesværktøjer ikke lader dig vælge hvilke filtyper scanningen rekonstruerer.

  Piriform Recuva Pro anmeldelse - Opdateret april 2023

Ved at indsnævre søgningen fremskyndes scanningen, hvis du leder efter noget specifikt. Dette hjælper, da som vi ser i vores “test” -segment, gendanner mine filer kører meget længere end konkurrerende værktøjer som Stellar og EaseUS.

Uanset om du går med en hurtig eller dyb scanning, fungerer processen efter dette trin på lignende måde: scanningen initialiseres, og ventingen begynder. En statuslinje øverst på grænsefladen giver dig en idé om, hvor langt langs scanningen er, men det er alt. Der er ingen “tid tilbage” tæller, som du får med de fleste andre værktøjer.

Når scanningen er afsluttet, kan du gennemse gendannede filer ved hjælp af navigationspanel i venstre side af værktøjet. Gendan mine filer gør et pænt arbejde ved at lade dig gennemse filer baseret på partitionens filtræ eller sortere indhold baseret på filtype eller slettet status. Mange andre værktøjer gør det ikke så nemt at sortere gennem data.

Elementer, du har slettet, vil blive placeret i “papirkurven” -mappen, hvis du sorterer gennem data ved hjælp af filtræet. Når du klikker på en given mappe i navigationsruden, vises indholdet af den mappe i den store “filliste” -rute til højre. Klik på en hvilken som helst fil i denne rude, og du kan muligvis se en forhåndsvisning af dens indhold i den mindre rude nedenfor.

Klik på alternativknappen ved siden af ​​en mappe eller fil for at mærke den til gendannelse. Hvis du ikke er klar til at gendanne data, kan du gemme din scanning til at indlæse senere ved at klikke på “gem.” På den måde behøver du ikke køre det hele igen.

Før vi afslører resultaterne af vores test, lad os gå tilbage til det første trin i gendannelsesprocessen og tjek den anden mulighed, “gendanne et drev.” Ved at vælge denne mulighed og trykke på næste, kan du scanne enten din fulde harddisk eller en partition.

Mistede eller slettede partitioner vises ikke nødvendigvis i dette trin (vores gjorde det ikke), så du bliver nødt til at scanne den fulde harddisk for at se, om den kan gendannes. Vi var ikke imponeret over denne begrænsning, da andre datagendannelsesværktøjer var i stand til at trække vores slettede drevoplysninger fra partitionstabellen til scanning i stedet for at få os til at gennemgå en fuld scanning.

Det næste trin spørger, om du vil gendanne alle filer eller vælge filer, hvilket vil gøre din scanning hurtigere.

Hit “næste”, og scanningen begynder. Når det er afsluttet, skal du i teorien være i stand til at vælge dit mistede partitionstasjon i navigationsruden. Som vi vil diskutere næste, var Gendanne mine filer dog et af de få værktøjer, vi testede, og som ikke kunne udføre denne opgave.

  GetDataBack Simple Review - Opdateret april 2023

Ydeevne

Vi gik Gendan mine filer gennem dets skridt grundigt for at se, hvordan det sammenlignet med andre løsninger i data gendannelsesområdet. Vores test inkluderede hurtige og dybe scanninger af vores 518 GB datapartition og en fuld harddiskscanning.

Vi oprettede en 10 GB testpartition, indlæste den med data og slettede den for at se, om vi kunne gendanne dens indhold. På vores datapartition oprettede og slettede vi også tre testfiler: et .jpg-billede, en .mp4-video og et Word-dokument.

FunktionerResultat
Hurtig scanningstid 10 sekunder
Deep Scan Time 11 timer, 30 minutter
Word Doc gendannet
Videofil gendannet
Billedfil gendannes
Fuld harddiskscanning 17 timer
Gendannet slettet partition

Dybe scanninger med Gendanne mine filer kører meget længere end scanninger med de fleste andre værktøjer, vi testede. Det skal bemærkes, at længere scanninger ikke betyder mere grundige scanninger efter vores skøn.

Når det er sagt, kunne vi godt lide, hvor godt gendanne mine filer blev udført på visse opgaver, som at gendanne data fra intakte partitioner. Det betyder, at værktøjet skal fungere fint for at få data tilbage fra utilgængelige partitioner.

Værktøjet fungerede dog ikke så godt, da det kom til at gendanne vores mistede partition. Den fulde harddiskscanning, der kræves for at forsøge denne handling, tager alt for lang tid, og det lykkedes faktisk ikke for opgaven.

Kunde support

Support til gendanne mine filer inkluderer gode videnressourcer og tre forskellige direkte kontaktmetoder.

Supportwebstedet indeholder en hurtigstartguide, PDF-guide og videoguider. Flere “kapitler” understøtter også vejledninger, fejlfindingstrin og ofte stillede spørgsmål. Vi beundrer ikke kun bredden af ​​GetDatas ressourcer, men hvor detaljerede deres materialer også er.

Hvis du foretrækker at tale med GetData direkte om dine spørgsmål eller tekniske problemer, kan du kontakte via e-mail, telefon eller live chat. Både telefonisk og live support er dog kun tilgængelig i åbningstiden. Ved flere lejligheder fandt vi også deres live chat offline selv midt på en ugedag.

Deres efterspørgselstidspunkt for e-mail-support er meget god. Vi sendte dem flere e-mails om generelle spørgsmål, vi havde, og modtog et svar inden for 24 timer hver gang.

Afsluttende tanker

GetData gendanne mine filer har mange træk af en overlegen service gendannelse tjenester. Guiden er ligetil og giver mange scannings- og sorteringsindstillinger. GetDatas supportnetværk er også stærkt.

Desværre snublede tjenesten over to temmelig store tællinger i vores test: dens dybe scanningsalgoritmer er langsomme, og den kunne ikke gendanne vores slettede testpartition. I betragtning af at Gendanne mine filer ikke kan bruges til at gendanne data fra maskiner, der ikke starter, på grund af ikke at have en gendannelse af en startdisk, anbefaler vi, at vi tjekker vores andre software til datagendannelse.

Har du brugt Gendanne mine filer? Hvad var vores oplevelse? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me