Bedste Business Cloud Storage & Backup Services 2023

Bedste Online Cloud Backup-forretningsservices anmeldt i 2023

Da online lagring bliver stadig mere populær til privat brug, er det ikke overraskende at se, at disse tjenester er havnet i en forretningsindstilling. Brug af personlige konti kan dog give virksomhederne kunder risiko for, at information kompromitteres.

Med lagring af virksomhedens skyfil har virksomhedsklienter større beskyttelse mod, at deres filer kompromitteres eller hackes. Hver udbyder tilbyder lidt forskellige funktioner og muligheder at vælge imellem, hvilket kan gøre det vanskeligt at beslutte en leverandør for en hel virksomhed.

Risici og fordele
© Shane Meehan

Bedste Cloud Business Cloud Storage

Business cloud-lagring er designet til virksomheder, så de kan køre mere effektivt. Mens mange af udbyderne startede som personlige opbevarings- og backup-tjenester off-site, der udviklede sig til at omfatte erhvervskunden, blev nogle, ligesom Box, bygget med erhvervskunder i tankerne.

Forskellen mellem forretningsskylager og personlig skyopbevaring er ofte funktionerne såvel som hvor mange brugere der har adgang til den samlede konto. Med en personlig plan er det kun den bruger, der tilmeldte sig kontoen, som skal have adgang til at gemme filer og dokumenter. De er muligvis i stand til at dele disse filer, men ingen andre formodes at gemme filer på deres konto.


© 드림 포유

En forretningsplan er på den anden side designet til at have flere brugere, der får adgang til kontoen. Da der er flere loginoplysninger, skal en administrator være i stand til at indstille begrænsningerne og begrænsningerne for de forskellige medarbejdere, der får adgang til og gemmer information. Denne centrale administrator kan beslutte, hvem der er i stand til at gøre hvad inden for kontoen.

Business cloud-lagringsplaner har ofte funktioner, som personlige konti ikke har, såsom muligheden for at indstille begrænsninger på filer og mapper. De har også ofte samarbejdsindstillinger, der muligvis mangler fra en individuel konto.

Online opbevaringsløsninger til virksomheder: Fordelene

Business cloud-lagring har mange fordele, der kan give et firma mere end blot et sted at gemme alle deres dyrebare data. Ud over at være et sted at holde filer sikre mod potentielle hackere, giver online lagerpladser medarbejdere nye måder at arbejde sammen på, som de aldrig har været i stand til at drage fordel af før.

Arbejderne skal ikke længere være i samme rum for at gennemføre et projekt. I stedet kan medarbejdere være overalt i verden, så længe de har en internetforbindelse. Med messaging og samarbejdssoftware inkluderet i de fleste forretningsskytjenester er det let for medarbejderne at tackle et projekt uden de uendelige e-mails frem og tilbage med opdaterede vedhæftede filer til gennemgang. Mange af disse samarbejdsfunktioner giver brugerne mulighed for at tagge hinanden inden for kommentarer for at advare dem om ændringer i filen.

Derudover tillader synkronisering af forretningsskylagring brugerne at arbejde på et projekt ét sted og få adgang til det via forskellige enheder, selv når de ikke er på deres arbejdsborde. Ved at synkronisere på tværs af alle konti kan andre arbejdstagere øjeblikkeligt få adgang til opdaterede filer og dokumenter uden besværet med e-mail. Filen linker automatisk op til mastermappen på de andre enheder.

  Cloud Storage | Cloudwards.net

Virksomheder kan også drage fordel af de omkostningsbesparelser, som online skylagring leveres med. Mens der er et månedligt eller årligt servicegebyr for at bruge deres tjenester, er der ikke noget vedligeholdelse eller udstyr at købe. IT-afdelinger behøver ikke at spilde tid, hvilket er penge til et selskab, vedligeholdelse af udstyr; I stedet kan de arbejde på projekter, der kan føre virksomheden fremad.

Andre fordele inkluderer:

  • Deling med medarbejdere og klienter uden for virksomheden
  • Mulighed for at begrænse adgangen til filer eller mapper baseret på brugerens særlige behov
  • Mulighed for at indstille en udløbsdato for delte emner
  • Militær sikkerhed

Virksomheder bevæger sig også mere i retning af et ”bringe din egen enhed” miljø. Medarbejdere kan holde sig ajour med den nyeste teknologi ved at købe den selv og få det, de ved, vil fungere bedst for dem. Skyen tillader derefter virksomheder at give adgang til disse enheder. Virksomheden får spare på omkostningerne ved opdatering af teknologi hvert år eller to, og medarbejdere behøver ikke at lære to eller tre forskellige typer enheder bare for at få deres job færdige.

Når man sammenligner virksomhedsmagasinoplagringsvirksomheder, er det vigtigt at bemærke, hvilke funktioner og fordele udbyderen kan have for virksomheden. Nogle muligheder derude kan hjælpe grupper med at komme videre i deres ønskede vækstmønster, mens andre ganske enkelt vil være unødvendige udgifter. Ikke alle udbydere tilbyder det samme sæt muligheder.

Cloud Storage Servere: Hvor er de placeret?

Opbevaringsplacering er en anden overvejelse under cloud-sammenligning-shopping. Ikke alle lande har de samme regler og regler vedrørende privatlivets fred. Business cloud storage UK vil have andre krav end USA, Canada eller endda Kina. Virksomheder skal være opmærksomme på, hvor datacentre er placeret, hvor deres information sandsynligvis vil blive gemt, og hvad privatlivets regler for dette land er.


© StormSignal

For eksempel har forretningsskylager Australien en liste over privatlivslovgivninger, de skal overholde for at fungere lovligt. Disse regler tvinger virksomheder, der bruger skyen til opbevaring af kundeinformation for at sikre, at disse data forbliver private fra eksterne kilder. Disse regler specificerer også, hvad skyudbydere skal gøre for at hjælpe virksomheder med at opfylde disse standarder.

At kende det sted, hvor dataene faktisk lagres, kan hjælpe med at holde virksomheder inden for regulering af deres eget land. Virksomhedsklienter uden for USA kan muligvis opleve, at deres privatlivslovgivning mangler og ikke i overensstemmelse med deres egne regler. U.S.-kunder nyder muligvis den ekstra beskyttelse i et fremmed land; der kan dog være juridiske problemer i tilfælde af, at oplysninger, der er gemt der, anses for ulovlige af den eksterne regering.

Cloud lagringsomkostninger

Placeringssky nyder godt af, når det kommer til at sammenligne to udbydere, er bundlinjen altid penge. Det store spørgsmål for administratorer er: hvor meget koster business cloud-lagring? Mens de månedlige gebyrer ikke vil være så lave som for en privat bruger, er det ganske ofte mere omkostningseffektivt end at købe hardware og vedligeholde det hele lokalt.

  Bedste Cloud Storage Anmeldelser 2023 | 31 bedste tjenester sammenlignet

Omkostninger til opbevaring af forretningsskyer varierer afhængigt af funktionerne og den samlede mængde lagerplads, der skal bruges. Der er nogle udbydere, der tilbyder en fast pris pr. Bruger. Hver arbejdstager får adgang til de samme funktioner og en bestemt mængde lagerplads. Der er også tjenester, der giver virksomhederne mulighed for at købe fleksibel lagerplads, der vil udvide sig, efterhånden som de har brug for det. Prisen for denne service varierer altid afhængigt af hvor meget den samlede kontostørrelse vokser eller krymper.


© Ken Teegardin

For at finde den billigste opbevaring af cloud-computere, skal en sammenligning gennemføres. Priserne på tjenesterne varierer afhængigt af funktioner og kontostørrelse. Det kan også variere afhængigt af hvor mange brugere der får adgang til kontoen. Den mest omkostningseffektive service har typisk færre funktioner end deres konkurrenter, selvom udbydere rutinemæssigt ændrer deres omkostninger for at forblive konkurrencedygtige.

Business Cloud Services

Mens skyen bedst kan gavne de større virksomheder, kan små virksomheder drage fordel af mange af de samme funktioner og muligheder. Opbevaring af små skyer til cloud-virksomheder bliver en populær måde for SMB’er at konkurrere med større virksomheder. Ved at bruge off-site-lagring kan disse virksomheder sænke deres IT-omkostning ved ikke at skulle købe de nødvendige servere for at holde trit. De kan også drage fordel af den samme computerkraft, som store virksomheder har til rådighed ved at finde en udbyder med cloud computing-kapacitet.

Som med store virksomheder kan små virksomheder få den samme adgang hvor som helst. Medarbejdere kan lave virtuelle kopier af de applikationer, de bruger, og tage det på vejen med dem. Det kan være meget nyttigt for ingeniører og sælgere, der ikke er i stand til at komme til kontoret i løbet af dagen i længere perioder.

Små virksomheder får også draget fordel af sikkerhed, som de måske ikke har været i stand til at adskille sig fra skyen. På denne måde kan de sikre, at deres filer og dokumenter er sikre fra hackere. Denne ekstra sikkerhed kan hjælpe dem med at holde sig i overensstemmelse og beskytte ikke kun deres oplysninger, men også deres kunders oplysninger.

Fordi flere små virksomheder henvender sig til skyen for at hjælpe med at sænke deres samlede omkostninger, tilbyder flere udbydere pakker, der er skræddersyet til dem. De tilbyder ofte mindre samlet plads eller færre sædedækning for at hjælpe med at holde abonnementsprisen nede. Men typisk kæmper de ikke med de funktioner, der tiltrækker virksomhedsklienter til dem i første omgang.

Business Cloud Backup

Mens firmaklienter typisk bruger skyen til mere end bare et sted at parkere deres varer, er der nogle få, der vil have det bare til sikkerhedskopiering og opbevaring af sky-dokumenter. Disse grupper ønsker ikke en masse klokker og fløjter, de har blot brug for et off-site-område, der giver dem mulighed for at holde sig i overensstemmelse med deres egne backup-regler.

Der er forskel mellem skylagring og cloud-backup. Opbevaring giver brugerne ofte adgang til, redigere og dele deres filer. Selvom det kan automatiseres ligesom backup, er der normalt funktioner, som erhvervskunder kan gøre arbejdet med disse filer sømløst. Et godt eksempel på denne type service ville være:

  • Amazon
  • Google
  • Dropbox
  Bedste Cloud Storage Anmeldelser 2023 | 31 bedste tjenester sammenlignet

Cloud-backup-tjenester er lige som de lyder. De er til sikkerhedskopiering af filer, der findes på en harddisk eller server. Mens nogle af disse udbydere tillader adgang overalt, ligesom lagring og computing, er der ofte ingen delings- eller redigeringsfunktioner, der giver brugerne mulighed for at arbejde sammen om et projekt. Disse filer sættes blot på off-site-serveren og opbevares der, indtil de er nødvendige for at gendanne et system eller slettes af brugeren på grund af at være forældede eller unødvendige. Eksempler på sikkerhedskopieringstjenester inkluderer:

  • Carbonite Pro
  • Crashplan Pro
  • Mozy Pro

Når et firma kun vælger en sikkerhedskopieringstjeneste, er det typisk at hjælpe med at forblive i overensstemmelse med deres katastrofeplan.

Sikkerhed

Der er åbenlyse sikkerhedsmæssige bekymringer, når du gemmer til skyen. Det er sandsynligvis den største årsag til, at de fleste virksomheder ikke er interesseret i at bruge skyen til deres computer- og lagringsbehov. Det er et gyldigt problem og ikke et, der let skal overses.

Nogle udbydere er ikke så sikre, som de kunne være. Når man sammenligner to eller flere tjenester, skal sikkerhedsniveauet undersøges frem for alt andet. De fleste vil bruge AES-sikkerhed i militær kvalitet til at beskytte serverne, der er placeret i deres datacentre. Dog er det ikke alle tjenester, der krypterer information under transit, kun når det er i ro på deres harddiske. Andre vil sørge for, at filerne er sikret, før de uploades.


© Dennis Skley

Derudover tillader nogle af de største leverandører af cloud-lager til forretningsudbydere administratoren af ​​kontoen at have hovednøglen. Denne adgangskode er den eneste måde at fjerne krypteringsfiler for at gøre dem læsbare. Uden master vil enhver, der krakker ind på kontoen, kun finde filer, der er kodet og derfor ulæselige. Ved ikke at have adgang til denne kode kan medarbejdere hos cloud-udbyderfirmaet ikke få adgang til filerne på deres servere og tilføje et lag af sikkerhed for deres klienter.

Mens alle konti tilbyder et vist lag af sikkerhed, har forretnings- og professionelle konti en tendens til at have højere niveauer end personlige planer. Dette er for at få virksomhedsklienter til at bruge disse tjenester i stedet for at medarbejdere medbringer deres egne planer og bruger dem uden administratorviden eller godkendelse.

Valg for forretningsskylager 2023 vokser hver dag. For at sikre, at oplysningerne er sikre, skal administratorer tage sig tid og se på alle deres muligheder. Ikke kun skal der tages hensyn til ting som funktioner og omkostninger, sikkerhed og placering af lagercentre skal overvejes.

Ved at drage fordel af skyen kan virksomheder øge deres lagerkapacitet og give de ansatte mulighed for at arbejde bedre end nogensinde før. Det er ikke en beslutning, der skal tages let. Virksomheder bør tage sig tid til at finde den bedste service til dem, en der vil imødekomme deres behov for deling og samarbejde samt gemme de vigtige filer i tilfælde af en katastrofal begivenhed.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me