Bedste Cloud Storage Anmeldelser 2023 | 31 bedste tjenester sammenlignet

Cloudopbevaringstjenester er så populære, at nogle har hundreder af millioner brugere. De kan gemme dit indhold i skyen og synkronisere det på dine enheder, men du kan bruge dem som mere end det. De lader dig forhåndsvise og dele filer, samarbejde med dine holdkammerater, spille musik og videoer og mere.

Ikke kun vil uploade dine filer gøre det lettere at samarbejde med dit team, men det vil også frigøre plads på din harddisk. I tilfælde af, at din harddisk ikke fungerer eller bliver stjålet, vil dine filer stadig være i skyen. Dokumenter, design, rapporter eller endnu større filer, såsom 3D-modeller og film, er alle gode kandidater til en tur i skyen.

Mange af tjenesterne kan fungere som et netværksdrev, hvilket betyder, at alt indhold, du placerer i det, kun gemmes i skyen og tilgængeligt til forhåndsvisning på din computer. Du kan ikke få adgang til det, når du er offline, men det optager heller ikke plads på din harddisk.

Hvis dit fokus er på samarbejde, skal du læse vores bedste cloud-lager til samarbejdsartikel. Hvis du leder efter sikkerhedskopiering, så tjek vores liste over de bedste cloud-backup-tjenester. Læs denne artikel for at være klar over forskellen mellem lagring og sikkerhedskopiering.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget plads du har brug for, og du læner dig mod “meget” -siden, skal du læse vores guide til artikel om store filer.

Hvordan vi vurderer

Cloudopbevaringstjenester kan være mange ting for mange mennesker, men med henblik på denne sammenligning tog vi højde for de kriterier, de alle deler, og vurderede dem i overensstemmelse hermed. Vi vil skitsere dem i dette afsnit.

Fildeling og synkronisering

Fildelings- og synkroniseringsfunktioner er grundlaget for en cloud-lagringstjeneste. Du vil sandsynligvis først bruge dem, fordi synkronisering får dine filer til skyen, mens deling af filer vil hjælpe dig, ja, dele dem med andre. De fleste af tjenesterne bruger den fælles synkroniseringsmodel udviklet af Dropbox i 2007. Læs mere om det i vores Dropbox-gennemgang.

Den almindelige model for synkronisering består af et ikon i systembakken og en synkroniseringsmappe. Systembakkeikonet er din go-to måde at få adgang til din cloud-lagerplads på. I de fleste tilfælde åbner det din synkroniseringsmappe, har et link, der åbner cloud-lagerwebklienten og indstillingsmenuen. Synkroniseringsmappen viser alt det indhold, du har synkroniseret til din computer.

Mange tjenester giver dig mulighed for at dele filer ved hjælp af desktop-klienten, men alle lader dig dele dem ved hjælp af webklienten. Du kan dele indhold til sociale medienetværk, via e-mail, ved at kopiere og indsætte et link eller invitere brugere til dine mapper.

Mappeinvitationer kan have forskellige tilladelser knyttet til dem, mens links har deres egne indholdskontrolmuligheder såsom adgangskoder, udløbsdatoer, downloadgrænser og mere.

Funktioner

I denne kategori kontrollerer vi, om en service integreres med tredjepartsapps, der inkluderer samarbejds hæfteklammer som Microsoft Office Online, Google Office Suite, Trello, Asana og mere. Mange af de populære tjenester har deres egne apps, såsom opgaveradministratorer, arbejdsgange og notatoptagelsesapps. Musik og videoafspillere er også almindelige.

Dropbox har papir, Box har Box Notes og OneDrive har OneNote. Du kan se vores sammenligning af dem i vores bedste artikel til apps til notering. Vi har også sammenlignet de populære Google Docs vs Dropbox Paper.

Hvis du elsker fotos og videoer, skal du læse vores artikel om fotos og videoer (nej, Google Fotos er ikke den eneste tjeneste, du kan bruge) for at se, hvilken service der hjælper dig med at streame din multimedia fra skyen. Vi glemte ikke de musikelskere, der kan konsultere vores guide til musikstykke.

Mobile apps

iOS og Android er de mest populære mobile operativsystemer, og de fleste tjenester tilbyder en app til disse platforme. At have og app betyder ikke det er godt. Så vi tester alle mobile apps for at se, om de kan matche deres desktop-kolleger. 

Sikkerhed

At placere dit indhold i skyen uden ordentlig sikkerhed er en dårlig idé. Kriminelle stjæler måske dine legitimationsoplysninger, nogen kan måske læse dine hemmelige oplysninger, og regeringen gennemsøger muligvis dine fotos. Når det er sagt, at have god sikkerhed er et must, så vi overvejer, hvor stærk sikkerheden for hver service er.

Cloud-tjenester bruger mange metoder til at sikre dine data mod potentielle trusler. To-faktor-godkendelse forhindrer hackere, der har stjålet din adgangskode, fra at få adgang til din konto. Du skal stadig sørge for, at du har en stærk adgangskode til at begynde med.

  Cloud Storage | Cloudwards.net

TLS-protokollen forhindrer angreb mellem mennesker i midten fra at lykkes, mens kryptering sikrer dine data under transit og i hvile. Privat kryptering forhindrer andre end dig i at læse dine filer. Ulempen er, at tjenester, der leverer det, ikke kan nulstille din adgangskode, hvis du glemmer det. Brug en adgangskodemanager for at undgå at miste adgang til dit indhold.

Ransomware kan tage din cloud-data som gidsel og kræve betaling for dens frigivelse, men vores artikel om ransomware-beskyttelse kan hjælpe dig med at undgå det.

Vi overvejede alle disse funktioner, og hvordan tjenester implementerer dem i vores mest sikre cloud-lagerartikel.

Privatliv

Din sikkerhed er muligvis tilstrækkelig, men det betyder ikke, at det garanterer dit privatliv. Det er ingen hemmelighed, at regeringer spionerer efter deres borgere takket være love som USA PATRIOT Act og CLOUD Act. PRISM-overvågningsprogrammet i USA er et eksempel på det. Med dem, der er i spil, er det vigtigt, at du sikrer beskyttelsen af ​​dine oplysninger på nettet.

Når det er sagt, er tjenester forskellige i deres tilgang til privatliv. Google Drive og Dropbox er blevet tilsluttet PRISM-projektet, mens Google scanner dit indhold og din e-mail for at give dig målrettet annoncering. Du kan finde ud af mere om Googles tilgang i vores Google Drev-gennemgang.

Hvor stærkt dit privatliv er, afhænger også af hvilket land tjenesten er baseret på. Nogle lande, såsom Canada og Schweiz, tager mere sig af brugernes privatlivsret end andre.

Vi vil altid gerne se en tjeneste, der overholder den almindelige databeskyttelsesforordning, EU’s jernklædte tilgang til cloud-privatliv. Mange gør det, men dem der skiller sig ud er Sync.com, Tresorit og MEGA.

Prisfastsættelse

En af de vigtigste faktorer, når du vælger en cloud-lagringstjeneste, er prisen, der er ingen mening, hvis du har en fantastisk service, der koster en arm og et ben. Det er bedst, hvis det har premium-planer med god værdi.

God værdi bestemmes af, hvor meget du får for prisen. Jo flere planer en service har, jo bedre vil dine indstillinger være. Det er dejligt, hvis tjenesten også tilbyder en gratis plan eller prøve, så du kan teste den, inden du går i gang. Hvis du kun er bekymret for god værdi, skal du læse vores bedste tilbud inden for cloud-opbevaring.

De fleste af tjenesterne tilbyder en prøve eller en gratis plan. Gratis planer spænder fra Dropboxs magre 2 GB til Google Drevs generøse 15 GB, som du også kan bruge til Google Fotos. Du kan få mere information om gratis tilbud i vores bedste gratis opbevaring af sky.

Brugervenlighed

Ligesom den foregående kategori er brugervenlighed vigtig, fordi uanset hvor mange gode funktioner en service har, vil det ikke gøre det meget godt, hvis brugerne finder det vanskeligt at bruge.

På grund af dette er ligetil brugeroplevelse bedre end en, der er kompleks, forældet og kræver, at du får hjælp fra et it-geni. Cloudopbevaringstjenester skal fungere på de fleste operativsystemer samt have attraktive og intuitive grænseflader.

De fleste desktop-klienter arbejder på Windows og macOS, men vi giver bonuspoint til dem, der fungerer på Linux. Du kan se, hvilke der er på vores bedste online lager til Linux-stykke. Hvis du arbejder på Windows, skal du læse vores guide til Windows

MEGA og OneDrive skiller sig ud i denne kategori, så læs vores MEGA-gennemgang og OneDrive-gennemgang for at lære mere, hvordan de håndterer privatliv.

Hastighed

Hurtige hastigheder afhænger af, hvor tæt du er på en server og din internetudbyder. Vi ledte efter tjenester, der giver dig mulighed for at justere overførselsindstillinger for at forbedre din forbindelse og bruge en blokniveauoverførselsalgoritme. Det fremskynder processen med at opdatere filer, der allerede er uploadet ved kun at sende de dele, der er ændret.

For at klassificere tjenester udfører vi adskillige upload- og downloadtest ved hjælp af en 1 GB-mappe og måler hvor lang tid de tager. Vi tager også hensyn til vores afstand til en server.

Support

Ingen ønsker at støde på et problem ved hjælp af en cloud-lagringstjeneste, men når de først er gjort, er god teknisk support uvurderlig. Services har normalt e-mail support, mens nogle tilbyder chat eller endda telefon support.

Før de kontakter supportteamet, kan brugerne dog se FAQ, vidensbase og i mange tilfælde brugerfora. Ofte vil disse også have tutorialvideoer. Vi tager højde for, hvilke typer support tjenesterne tilbyder, og hvor lang tid det tager at besvare vores spørgsmål.

De bedste leverandører af Cloud Storage

Nogle cloud-lagringstjenester er bedre til den ene ting end den anden, men med henblik på denne placering vurderede vi deres samlede ydeevne på tværs af kriterierne, som vi skitserede i det foregående afsnit. Dette afsnit giver dig en hurtig oversigt over de top fem tjenester på vores liste, der starter med mesteren, Sync.com.

Sync.com

Sync.com er en service, der er kendt for sin stærke sikkerhed og privatliv. Det hjælper, at det har base i Canada, som har stærke privatlivslovgivning. Det er en af ​​de bedste nul-viden cloud-lagringstjenester. Ulempen med det er, at det ikke integreres med tredjepartsapps.

  Bedste Business Cloud Storage & Backup Services 2023

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

Tidligere

Næste

Det er også øverst på vores liste til deling takket være dens muligheder for deling og indholdskontrol, der beskytter dine delte filer og mapper. De inkluderer adgangskodebeskyttelse, privat ende-til-ende-kryptering, udløbsdatoer, downloadgrænser og mere. For at dele indhold kan du oprette links eller teammapper.

Hvis du synes Sync.com skal være dyrt som helvede, fordi det leverer alt dette, har du forkert. Det har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Dens billigste plan, Pro Personal 500GB, er kun $ 49 pr. År. Den bedste aftale er dog dens 2TB-plan til $ 96 om året. Læs vores Sync.com-anmeldelse for flere prisoplysninger.

pCloud

Lige på hælene på Sync.com kommer pCloud. Det er ikke nummer et, fordi det kræver, at du betaler ekstra for privat kryptering, men det har stadig mange indløsende egenskaber.

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

For det første er det vores top valg til afspilning af musik, videoer og preview af fotos. Plus, det er den bedste cloud-lagringstjeneste for Kodi. pCloud er også WebDAV-kompatibel. pCloud har et andet trick op i ærmet, og det er cloud til cloud-backup. Du kan bruge det til at sikkerhedskopiere indhold fra Facebook, Instagram, Google Drive, Dropbox og OneDrive til pCloud.

Funktioner til deling og indholdskontrol fungerer også godt. Du kan dele mapper og specifikke filer via links. pCloud giver dig mulighed for at dele mapper ved at invitere andre og give “kan redigere” eller “kan se” tilladelser. Alternativt kan du generere et uploadlink, som andre kan bruge til at uploade direkte til din mappe eller et downloadlink, der giver dem mulighed for at downloade dine filer.

pCloud har også stor værdi. Det undergraver endda Sync.com med en svag margin. Dens Premium 500 GB-plan er kun $ 47,88 pr. År, mens dens bedst værdsatte plan, Premium 2TB, er $ 95,88 pr. År. For at finde ud af mere om pCloud’s tilbud, læse vores pCloud-gennemgang.

MEGA

MEGA annoncerer som fortrolighedsfirma, og det er berettiget i betragtning af at det udvider GDPR’s regler til alle dets brugere, ikke kun dem, der er hjemmehørende i EU. Dens nul-viden kryptering hjælper også med at beskytte dit privatliv.

mega-vs-tresorit-mega-aktie

Det har en af ​​de bedste brugeroplevelser på markedet. Desktop-appen fungerer på Windows, macOS og Linux, mens webklienten er intuitiv og attraktiv. Du kan nemt uploade dine filer ved at trække og slippe dem overalt i klientvinduet. For at redigere indhold kan du højreklikke eller bruge “tre prikker.” Du kan flytte filer ved blot at trække dem til et nyt sted.

MEGAs webapp giver dig mulighed for at dele dine filer ved at generere et link, som du kan beskytte med en nøgle. Det gør dem til nulkendskab, så kun folk, du giver nøglen til, kan læse dem. Du kan vedhæfte nøglen med dit link, hvilket betyder, at enhver med linket kan få adgang til den, eller sende nøglen separat.

Du kan dele en mappe ved at oprette et link eller invitere andre via deres e-mail-adresse. Hvis du gør det, kan du indstille en af ​​flere tilladelser. For at invitere andre til at uploade til din mappe, inklusive ikke-MEGA-brugere, kan du omdanne den til en “MEGAdrop” -mappe.

Tresorit

Tresorit er en af ​​de mest sikre cloud-lagringstjenester og en, der også har stort privatliv. I modsætning til Sync.com kommer det dog til en stejl pris.

mega-vs-tresorit-tresorit-sikkerhed

Det har nul-viden kryptering, der beskytter filer i hvile, TLS-protokollen, der sikrer dem under transit, tofaktorautentisering, som hjælper med at beskytte dine legitimationsoplysninger og mere. Dens privatlivspolitik er klar og let at forstå og navigere. Det overholder også GDPR.

Dens delingsfunktioner mangler heller ikke. Du kan dele indhold med bestemte personer via e-mail eller ved at generere et link og kopiere og indsætte det. Du kan dele en mappe ved at generere et link eller invitere brugere via e-mail. Hvis du bruger en e-mail til at dele en mappe, skal modtagerne registrere sig for en Tresorit-konto. Filer kan kun deles med et link og har ikke dette krav.

Du kan beskytte links ved hjælp af en adgangskode, udløbsdato eller downloadgrænse. Mapper har tre niveauer af tilladelser. De er “manager”, som kan dele, redigere og se; “Editor”, som kan læse og ændre; og “visning”, som kun kan læses. Du kan finde mere om Tresorits delingsfunktioner i vores Tresorit-gennemgang.

OneDrive

OneDrive er Microsofts indrejse på skylagermarkedet. Det har en skitseret fortid angående privatlivets fred, herunder at være forbundet til PRISM-projektet. OneDrive har opdateret sin sikkerhed siden, men det kan ikke matche de mest sikre cloud-lagringstjenester.

OneDrive-webgrænsefladefiler

OneDrive Sync Folder Slider

OneDrive App Launcher

OneDrive Opret link-fildeling

OneDrive Word Online

Tidligere

Næste

Dets brugeroplevelse er dog blandt de bedste. Webklienten er attraktiv og intuitiv at bruge. Du kan nemt uploade filer ved at trække og droppe. Du kan udføre handlinger ved hjælp af højreklik eller ved at vælge indhold og derefter vælge handlingen i menuen.

  Bedste Business Cloud Storage & Backup Services 2023

Microsoft OneDrive integreres med Office Online, som du kan bruge til at samarbejde med andre uanset hvilken plan du abonnerer på. Hvis du vil notere og dele dem, kan du bruge OneNote. For at kommunikere med andre er der Skype, der er integreret med webklienten. Produktivitetsapps inkluderer formularer til styring af workflow og Sway til publicering af indhold.

Du kan finde ud af mere om Microsoft OneDrives funktioner og dets prisplaner i vores OneDrive-gennemgang.

Cloud Storage Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi lagt nogle af de mest ofte stillede spørgsmål fra vores læsere plus svarene.

Hvad er skyen?

Det er ikke de fluffy, hvide ting på himlen. I stedet henviser udtrykket til software og tjenester, der kører på internettet i stedet for lokalt på din computer. Denne software gemmes i datacentre, der har mange servere. Du kan få adgang til den ved hjælp af en webbrowser eller en dedikeret desktop eller mobilapp.

Tjenester såsom Microsoft Azure, Amazon S3 og Wasabi er eksempler på serverinfrastrukturen, der fungerer som en service og hjælper dig med at oprette din egen sky. Du kan finde flere muligheder i vores bedste cloud IaaS-artikel.

Hvor meget skyopbevaring har jeg brug for?

Shorts-svaret er: det afhænger. Det afhænger af, hvad du vil bruge det til. Hvis du vil samarbejde om Office-dokumenter, præsentationer og dele noter, behøver du ikke meget. 100 GB skal være mere end nok.

Du skal fokusere på tjenester, der har store samarbejdsfunktioner. Dropbox for Business er et godt valg, og du kan finde ud af mere om det i vores Dropbox for Business-gennemgang. Hvis det ikke er din kop te, er Google Drive eller Box gode alternativer. Læs mere om Boxs samarbejdsfunktioner i vores Box-gennemgang.

Hvis du planlægger at gemme fotos, har du brug for mere lagerplads. pCloud er øverst på vores udbydere for fotos, og det har også en billig 2TB-plan. Det kan indeholde omkring 600.000 fotos i gennemsnit på 3 MB i størrelse. Hvis du er en professionel fotograf, foretrækker du måske en af ​​tjenesterne fra vores bedste skylager til fotografers artikel.

Video kræver endnu mere opbevaring, men endnu en gang kommer pCloud til redning. Dets webafspiller fungerer uden problemer, og 2TB-planen kan rumme din HD-samling. For andre muligheder, se vores guide til opbevaring af videoer i skyen.

Hvis du ikke ved, hvor meget lager du har brug for, og chancerne er store, at du har brug for mere og mere, skal du prøve en af ​​de tjenester, der tilbyder ubegrænset lagerplads. Du kan finde mere om dem på vores bedste liste over ubegrænsede leverandører af cloud-lager. Sørg for at tjekke vores funktionslister, så du er opmærksom på eventuelle filstørrelsesbegrænsninger eller -begrænsninger. 

Hvordan fungerer Cloud Storage?

Ligesom med internettet generelt er der en klient og en server. I dette tilfælde er en klient en computerbruger, der abonnerer på en cloud-lagringstjeneste, mens serveren er en maskine i et datacenter.

En klient synkroniserer (sender) kopier af filer over internettet til dataserveren, som derefter gemmer informationen. Når klienten ønsker at hente informationen, får han eller hun adgang til dataserveren via en web-, desktop- eller mobilklient. Serveren sender derefter enten filerne tilbage til klienten eller tillader klienten at få adgang til og manipulere filerne på selve serveren.

Skylagringssystemer er generelt afhængige af hundredvis af dataservere (især for ubegrænsede lagerudbydere). Computere kan til tider ikke være tilgængelige på grund af nedbrud eller vedligeholdelse, så data gemmes normalt på flere maskiner. Dette kaldes redundans. Uden redundans kunne et cloud-lagringssystem ikke sikre klienter, at de kunne få adgang til deres oplysninger på et givet tidspunkt.

Hvad er definitionen på Cloud Storage?

Skylagring er en cloud computing-model, hvor data gemmes og vedligeholdes på eksterne servere, der fås adgang fra internettet, eller “sky.”

Hvilken skyopbevaring er den mest sikre?

I henhold til vores mest sikre skyopbevaringsartikel er Sync.com den mest sikre cloud-lagerudbyder. Egnyte Connect, en af ​​de bedste EFSS-løsninger, er dog varm på hælene. Det er dyrt for solo-forbrugere, men det er et godt valg for virksomheder, der ønsker stærk sikkerhed.

Afsluttende tanker

Ligegyldigt hvad du har brug for at bruge skyopbevaringstjenester til, hjælper vores placering dig med at vælge den bedste. Vi fik det til at overveje en række faktorer, herunder sikkerhed, privatliv, hastighed og mere. Sync.com er vores top valg på grund af sin tilgang til sikkerhed, privatliv og dens store værdi tilbud.

pCloud er ikke langt bagefter, men det er ikke forpligtet til privatlivets fred så meget som Sync.com, og det kræver, at du betaler ekstra for privat kryptering. MEGA er fantastisk til privatliv, men den kan ikke helt matche pCloud’s værdi eller dens funktioner. Det har dog stor brugervenlighed. Tresorit er en sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred, men dens dyre på grund af det.

Vores sidste valg er OneDrive, der ikke helt matcher andres sikkerhed eller privatliv, men det har stærke samarbejdsfunktioner sammen med ligetil brugervenlighed.

Denne artikel er en oversigt over de bedste udbydere, så når du tror, ​​du har fundet en service, der fungerer for dig, anbefaler vi, at du konsulterer dens anmeldelse for at finde ud af mere om den. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me