Den bedste skyopbevaring på Kodi 2023

For mange er Kodi simpelthen en open source-medieplatform, der giver en front-interface til medier, der er gemt på en computer. Mens indstillinger som en NAS dukker op lejlighedsvis, er platformen for det meste forbeholdt lokal opbevaring. Hvis du dog passer ind i denne lejr, skal du sørge for at tjekke vores bedste online backup til NAS.

Du kan dog bryde formen og gå med en skybaseret løsning. Mens Kodi officielt ikke understøtter nogen skylagringsplatforme, er nogle udviklere gået ud af deres måde at skabe tilføjelser, der understøtter disse grænseflader. I løbet af denne artikel vil vi køre nogle af disse muligheder ned og give dig nogle grunde til og imod at vælge en udbyder i stedet for en anden.

Før du bruger det bedste skylager på Kodi, er det dog vigtigt at få en VPN. Kodi er fuldstændig lovlig, men den opførsel, som den lejlighedsvis tilskynder til, er ikke. Sørg for at tjekke vores liste over den bedste VPN for Kodi for et par anbefalinger.

Den bedste skyopbevaring på Kodi 2023

Hvad der gør Cloud Storage bedst til Kodi?

Skyopbevaring på Kodi er lidt knap. Det begrænsede antal officielle tilføjelser er ikke tilknyttet udviklerne på nogen måde, men leverer blot en frontend-grænseflade på Kodi til din cloud-lagringstjeneste. Heldigvis er disse få udviklere blandt vores bedste leverandører af cloud-lager.

Men først er det vigtigt at forstå, hvad cloud-lagring laver på Kodi. “Skyen” henviser ganske enkelt til et netværk af servere, der er bygget til at gemme dine data. Udbyderen giver dig en klient, så du kan få adgang til dine data på denne server. For Kodi er applikationerne simpelthen tredjepartsudviklede klienter, så du kan få adgang til dine data fra komforten i Kodi-interface.

Mens klienten til Kodi er gratis, er selve tjenesten ikke. Pris spiller en stor rolle i valget af en cloud-lagerudbyder, og det er den første ting, vi kiggede på, mens vi vurderede denne gruppe. Det er ikke det eneste, der betyder noget, men at overbetale for service, selvom det er ganske godt, er i ingens bedste interesse. Vi kiggede på planerne, som disse udbydere tilbyder for at sikre, at du får en god pris og en god værdi.

Denne værdi kan defineres på nogle få måder. Hastigheder er ofte på forkant. Du overfører store mængder data til servercentret, og nogle udbydere klarer sig bedre end andre. Med hensyn til Kodi vil du nemt kaste ting på din sky-konto og have adgang til det inden for få minutter.

Til sidst så vi på disse udbyders sikkerhed. Dette område faldt lidt ved vejen, da det begrænsede antal indstillinger ikke gav sig til pickiness. Alligevel gemmes dine personlige oplysninger på disse servere, så det er vigtigt, at udbyderen træffer sikkerheds- og privatlivsregler for at sikre, at du er beskyttet.

Sådan installeres en Cloud Storage-tilføjelse i Kodi

Før vi dykkede ind i udbydere, ønskede vi at give et hurtigt overblik over, hvordan du installerer hver af disse tilføjelser. Alle kommer med tilladelse fra det officielle Kodi-lager, der er inkluderet i hver download, hvilket gør det til en temmelig enkel installationsproces. Åbn Kodi til startskærmen, og tag følgende skridt:

  • Klik på “tilføjelser” fra menuen til venstre
  Kodi Sideloading Bələdçisi: Kodi'nin iOS və Apple TV-də quraşdırılması

  • Klik på åben boksikonet øverst i menuen

  • Klik på “søg” og skriv navnet på tilføjelsen

  • Find tilføjelsen, vælg den, og tryk på “installation”

Det er det virkelig. Der er en tilmeldingsproces i hver af de applikationer, der binder din konto til Kodi, men det varierer fra tilføjelse til tilføjelse. Alle af dem giver dig dog trin for trin-instruktion, så det burde være ret simpelt.

1. Bedste Cloud Storage til Kodi: pCloud

pCloud er et godt valg inden for cloud-lagring, hvilket rangerer nummer to i vores cloud-sammenligning. Det er en relativt ny virksomhed, der blev grundlagt tilbage i kun 2013. Alligevel er det kort tid tiltrukket over to millioner brugere, inklusive BMW, Uber, Coca-Cola og Twitter.

Selve Kodi-pluginet er bygget til videostreaming. Det kommer fra det officielle Kodi-lager og giver dig adgang til din pCloud-konto fra grænsefladen. Strømme kommer hurtigt ind, og selvom du ofrer en smule kvalitet, er det imponerende i betragtning af, at du ikke har brug for hardware for at opnå det.

Du har også adgang til alt andet på din pCloud-konto. Mens appen er lavet til streaming af videoer, kan du også streame musik, se på billeder eller endda gennemse dine andre filer. Det er en simpel grænseflade, der matcher Kodi-udseendet, men giver stadig adgang til alt, hvad du har gemt.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

pCloud tilbyder fremragende hastigheder og sikkerhed til at låse dine data væk. I vores pCloud-gennemgang modtog vi en gennemsnitlig uploadtid på 25 sekunder og en gennemsnitlig download på 22 sekunder. Det er en imponerende hastighed, men din kan variere afhængigt af din forbindelseshastighed.

For en ekstra pris kan du købe Crypto-tilføjelsen til din pCloud-konto. Dette stykke sæt giver nul-viden kryptering, hvilket betyder kun, at du har nøglen til at dekryptere dine data. Uden denne ekstra omkostning bevarer pCloud kontrollen over krypteringsnøglen.

Alligevel er sikkerhedsforanstaltningerne ret høje. pCloud bruger TLS-kryptering til alle data under transit, med 256-bit AES-kryptering i hvile. Det er en ret standard række af sikkerhed, men ikke desto mindre effektiv til at beskytte dine data. Du kan læse mere om disse i vores skysikkerhedsprimer.

pCloud skal være dit første valg til Kodi skylagring. Det giver et rent og intuitivt interface med fremragende hastigheder og sikkerhedstiltag til at starte. Nul-viden kryptering kommer til en ekstra omkostning, men en, der er ikke desto mindre værd. Planerne starter ved $ 3,99 pr. Måned for 500 GB lagerplads, eller du kan tilmelde dig en gratis konto og få 10 GB uden at bruge en skilling.

2. Dropbox

Dropbox sidder lige bag pCloud på grund af selve tjenesten og ikke det specifikke Kodi-plugin. Faktisk giver dette plugin langt flere funktioner end pCloud, hvilket giver dig fuld kontrol over din Dropbox-konto inde i Kodi. Alligevel er problemer med privatlivets fred en bekymring, ligesom det er den uklare installationsproces på Kodi.

Når du installerer tilføjelsen, finder du en URL og tilladelseskode. Du tilslutter dem til din browser, hvor du så kan logge ind. Du får endnu en tilladelseskode, som du skal gå tilbage til Kodi og indtaste. Efter alt dette tilføjer du endelig din konto til Kodi.

Det er en irriterende proces, men en, som mange Kodi-brugere burde være bekendt med. Du betales dog for dine problemer. Denne tilføjelse giver dig fuld kontrol over din Dropbox-konto, så du kan se, redigere, tilføje og slette filer lige fra Kodi-vinduet. Selve tilføjelsen bruger også lokal diskcache, hvilket betyder, at din afspilning skal være så glat, som din hardware tillader.

  Hoe om Kodi op Roku te gebruik

Andre grunde, som vi kan lide Dropbox

Denne service fungerer så godt, fordi den er så nem at bruge. Dropbox giver dig en ren online grænseflade til tilføjelse af filer, hvor du nemt kan trække og slippe, hvad du har brug for. Selv technophobes har lidt problemer med at tilføje deres filer og gemme dem på Dropbox’s servere.

Du kan dog blive bekymret, hvis de er gemt der. Dropbox har været centrum for et par større dataovertrædelser, hvoraf en kompromitterede 68 millioner adgangskoder tilbage i 2012. For at gøre det værre, kom virksomheden ikke engang ud over bruddet, før år senere, hvilket betyder, at brugerne blev efterladt sårbare uden nogen viden.

Online opbevaring

Generelt anbefaler vi leverandører af cloud-lager, der tillader nul-viden kryptering, noget som Dropbox ikke gør. Du har den eneste krypteringsnøgle, hvilket betyder, at ikke engang udbyderen kan se, hvilke data du lagrer. For anbefalinger skal du sørge for at tjekke vores bedste cloud-opbevaringsløsninger med nul viden eller læse vores Boxcryptor-gennemgang for et værktøj, der krypterer filer til dig.

Alligevel er Dropbox en funktionsrig cloud-lagerudbyder, der er let at bruge. Læs vores Dropbox-gennemgang for at lære mere, eller tilmeld dig en gratis 2 GB lagerplads, før du opgraderer.

3. Google Drev

Google Drive er en cloud-lagerudbyder, som de fleste burde være bekendt med. Det er en automatisk inkludering på enhver Google-konto, der giver 15 GB gratis lagerplads ud af porten. Det er et fantastisk samarbejdsværktøj med en generøs mængde lager at starte, men mangler lidt sikkerhed og hastighed.

Kodi-applikationen (som med de fleste Kodi-applikationer) er dog lidt tvivlsom. Den måde, hvorpå den verificerer din konto, er i bedste fald klodset. Du får en godkendelseskode og URL i det Kodi-vindue, som du har to minutter til at gå ind i en browser for at logge ind. Kodi understøtter heller ikke fremhævning af tekst, hvilket betyder, at du bliver nødt til at indtaste det hele i det korte tidsrum.

Når du først har gjort det, fungerer appen imidlertid ganske godt. Det understøtter kun videofiler, men det er mest, hvad Kodi-brugere efterspørger. Vi oplevede et par fejl under processen, men intet, som en hurtig genstart ikke kunne tage sig af. Når du streamer, giver Drive on Kodi den fulde opløsning af indholdet med lidt hikke undervejs. At komme dertil er irriterende, men udbetalingen er det værd.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Det vigtigste træk ved Google drev er, hvor nemt det er at bruge. Hvis du har en Gmail-konto, har du en Drive-konto, der passer til en gratis 15 GB lagerplads. Det er et generøst tilbud, der giver dig mulighed for at dyppe din tå i skyopbevaring på Kodi uden at oprette en separat konto.

Selvom det ikke specifikt vedrører Kodi-tilføjelsen, er Google Drive også et fantastisk samarbejdsværktøj. Du kan nemt invitere andre til at bidrage på din konto, vejr, der deler en bestemt mappe eller bare et enkelt dokument. Integration med pakken med Google Office-værktøjer betyder, at du også kan redigere dokumenter fra samarbejdspartnere uden at downloade nogen filer.

Drive har dog det sæt af problemer. Som vi diskuterer i vores Google Drive-gennemgang, er tjenesten dystre, når det kommer til sikkerhed og privatliv. For mange er det simpelthen en direkte rute til NSAs PRISM-projekt. Det samme kan dog siges om alle Google-tjenester, så Drive er på ingen måde det eneste, du skal bekymre dig om, hvis du bruger en anden Google-konto.

  Sådan bruges Kodi: Hvad du skal vide

Hvis privatlivets fred betyder noget for dig, er det bedst at se andre steder. Hvis ikke, finder du dog et fremragende samarbejdsværktøj, der er kompetent nok til at få dig til at streame på Kodi. Tilmeld dig 15 GB gratis lagerplads for at se, hvilken lejr du falder i.

4. OneDrive

OneDrive er Microsofts mål for at skabe en alt-i-en skybaseret løsning som Google Drive. Du har adgang til en række online-kontorværktøjer med mulighed for at invitere samarbejdspartnere. Det er hovedsageligt Google Drive på alle måder, undtagen under Microsoft-paraplyen.

Lighederne går også til Kodi-niveau. Denne tilføjelse er nøjagtig den samme som Google Drive, med den samme udvikler, irriterende loginproces og buggy-opsætning. Alligevel har du adgang til din OneDrive-konto fra Kodi, hvilket kan være et stort plus, hvis du lander på Microsoft-enden af ​​cloud-opbevaringsløsninger.

Som med Drive har du kun adgang til videofiler på din konto. Strømmene går ned lejlighedsvis, men starter normalt hurtigt op og i fuld opløsning. Korte videoklip eller tv-serier vil være fine, men film med spillefilm kan være et problem. Til streaming af disse er det bedst at bruge en af ​​de bedste uofficielle tilføjelser til Kodi.

Andre grunde, som vi kan lide Microsoft OneDrive

OneDrive’s prispoint er dog et af de vigtigste salgspunkter. En gratis plan giver dig 5 GB lagerplads, hvilket er skuffende i forhold til Google Drev. Imidlertid får $ 1,99 pr. Måned dig ti gange opbevaring, siddende i en mellemgrund, som få andre cloud-lagerudbydere tilbyder.

Selv på den gratis plan har du dog adgang til Office Online. Disse er fjernet versioner af applikationerne i Office 365, men giver stadig langt mere magt end Google-ækvivalenter. De robuste funktioner i Word, PowerPoint og Excel bruges ikke af mange, men de få, der drager fordel vil være glade for at have dem.

Som de fleste amerikanske baserede cloud-lagerudbydere er der imidlertid et problem med privatlivets fred. Microsoft er længe blevet rapporteret som at have bånd med NSA, så forvent ikke, at noget skal holdes hemmeligt. Derudover er dine data ikke krypteret på nogen måde, hvilket efterlader et enormt mål, hvis du gemmer noget personligt på din konto.

Dette er et par af de bekymringer, vi rejser i vores OneDrive-gennemgang. Der er bestemt et problem med privatliv og sikkerhed, men ikke et, der påvirker alle. Hvis du gemmer videoer og musik på din konto og ikke er ligeglad med hvem der ser den, finder du en billig udbyder med OneDrive. Du kan afprøve tjenesten for dig selv med en gratis 5 GB-plan.

Afsluttende tanker

At flytte dine medier til skyen er ikke en ideel løsning for Kodi, men det er ikke desto mindre tilgængeligt. Du har adgang til en langt større mængde lagerplads for mindre penge, og du behøver ikke stå rundt med at konfigurere en NAS.

Hvis du har nogle problemer med at vælge, hvilken udbyder der passer dig, skal du læse vores cloud storage-anmeldelser. For sammenligning af æbler til æbler kan du også tjekke et par artikler, hvor vi pit et par leverandører mod hinanden, såsom Dropbox vs Google Drive vs OneDrive.

For dem, der lige er kommet i gang med Kodi, så sørg for at tjekke vores Kodi-guide og arkiv. Du finder tip og tricks på platformen for at komme dig i gang, inklusive de bedste kodi-tilføjelser til sport. Hvad synes du om skylagring på Kodi? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me