Bedste Cloud Storage til Slack i 2023: Start Slacking On

Når det kommer til messaging-tjenester, er Slack blandt de bedste. Ikke kun giver det en stor brugeroplevelse, men det har også et massivt økosystem af apps fra tredjepart. Ud over at have mere end 1.500 apps har Slack også fremragende integration med alle vores foretrukne cloud-lagringsapps. Vi har oprettet denne guide til den bedste cloud-opbevaring for Slack for at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed til dine behov og få dig ret til at arbejde.

Normalt kræver det, at du deler dokumenter i dine chats med Slack, at du kopierer linket fra den lagringstjeneste, du bruger, og indsæt det i din kanal eller direkte chat. Med integrationer er det lige så let at dele dokumenter med Slack fra en kompatibel cloud-lagringstjeneste som at klikke på en knap eller skrive en kommando.

Vores foretrukne mulighed er Egnyte Connect af flere grunde, som vi får vist nedenfor. Lad os dog først se på vores komplette top fem.

Bedste Cloud Storage til Slack

  1. Egnyte Connect
  2. Google Drev
  3. Dropbox
  4. Boks
  5. OneDrive

1. Egnyte Connect

Egnyte Connect er en cloud-lagringstjeneste, som vi har betragtet i vores fulde Egnyte Connect-anmeldelse som “perfekt til næsten enhver lille virksomhed”, og det passer fint sammen med Slack. Som en selvstændig service er Egnyte den bedste tilgængelige EFSS-service (enterprise file sync and share) og den højest rangerede service i vores guide

Egnyte Connect tilbyder fire planer, der spænder fra 1 TB til 10 TB plus en skalerbar plan, der kræver at kontakte Egnyte direkte for at få et tilbud. Planerne starter ved $ 8 pr. Måned, og selvom der er en gratis prøveperiode, tilbyder Egnyte ikke nogen gratis lagringsmuligheder som nogle andre tjenester. Da Egnyte lægger sit primære fokus på virksomheder, understøtter enhver plan flere brugere.

add-apps

Forbindelse med Egnyte med Slack er en ligetil proces, som du kan gennemføre på mindre end et minut, hvis du allerede har en Egnyte-konto. Du skal blot tilføje det via “tilføj apps” under direkte meddelelser.

Derefter kan du dele filer på et par forskellige måder. Den første måde er at skrive “/ Egnyte” i enhver Slack-chat og trykke på enter. Egnyte-menuen vises som en besked, som kun du kan se. Derfra kan du dele, uploade og dele, besøge Egnyte-webstedet eller åbne hjælpesiden.

Du kan også dele filer til Slack direkte fra Egnyte, hvis du installerer Slack via “apps & integrations ”fanen.

egnyte

Egnyte integreres også med både Google Docs og Microsoft Office 365, og du kan både oprette og redigere Docs og Office-filer i Egnyte. Du kan også dele disse filer til Slack direkte fra Egnyte, hvilket er godt til samarbejde.

Egnyte tager sikkerhed alvorligt med 256-bit AES-kryptering, multifaktor-godkendelse og nul-viden-kryptering, men nul viden kræver Enterprise plan. Den gode nyhed er, at Boxcryptor vil beskytte dine filer, hvis du vælger en mindre Egnyte-plan.

  CrashPlan vs Acronis Backup: To forretningsudbydere bekæmper det i 2023

Andre ting, vi kan lide ved Egnyte Connect

Egnyte Connect komplementerer Slack godt med fildeling inden for kanaler og tager det et skridt længere ved at være en fremragende leverandør af skylagring generelt. Dens evne til at oprette og redigere både Microsoft- og Google-filer betyder, at du med kun to apps kan kommunikere med medarbejdere og gemme, oprette, dele og samarbejde om de fleste dokumenttyper.

Egentlig er den eneste ulempe ved Egnyte, at selv om der er en prøveperiode, er der ingen gratis lagringsmulighed. Den gode nyhed er, at der er en lav adgangsbarriere, med 1 TB lagerplads til $ 10 pr. Måned.

2. Google Drev

Hvis du ser YouTube, lytter til Google Play Musik, har en Android-smartphone, går i skole eller har et job, er chancerne for, at du har fået en Google-konto et eller andet sted undervejs. Dette betyder, at du kan få adgang til Google Drev, uanset hvor apps og mobilapper findes.

køre

Google Drive er en enormt populær cloud-lagringstjeneste, der binder sig sammen med resten af ​​Googles tjenester – inklusive Google Docs – til at tage backup af dine filer og gemme dine fotos, videoer og dokumenter. Google Drive integreres også med et væld af tjenester, inklusive Slack.

Tilslutning af Google Drive til Slack er den samme proces som Egnyte. Efter installationen bliver du bedt om at godkende din Google-konto, og så er du i gang. 

Når du har konfigureret Google Drev, kan du ikke kun dele, men også oprette nye dokumenter på dine kanaler, hvor andre kan få adgang til dine nyoprettede filer. Disse funktioner er alle tilgængelige fra papirclipsikonet i en hvilken som helst Slack-chatboks.

driveshare

For sikkerheds skyld bruger Google Drive 128-bit AES-kryptering og to-faktor-godkendelse, skønt den mangler nul-videnbeskyttelse. Boxcryptor kan dog let løse dette, hvilket gør nul viden til et ikke-problem. 

Selvom Googles sikkerhed er god, har den haft nogle personlige problemer i fortiden, herunder deltagelse i PRISM, som du kan læse mere om i vores Google Drev-anmeldelse.

Google Drive er samlet sammen med Google One og leveres med fire standardlagringsmuligheder, der spænder fra 15 GB gratis, hele vejen til 2 TB for $ 9.99 pr. Måned. Selvom det måske ikke er så meget, som Egnyte tilbyder, værdsætter vi den gratis opbevaring, og 2TB-planen er billig.

Andre ting, vi kan lide ved Google Drev

Google Drive er en fantastisk cloud-lagringstjeneste med fantastisk tredjepartsintegration. Det er nemt at oprette forbindelse til Slack, og det er også enkelt at bruge Google Drive. Vi ønsker, at søgning efter filer, der kunne deles inden for Slack, havde flere organisationsmuligheder, skønt deling stadig er håndterbar.

Google Drive har også den unikke mulighed for at oprette dokumenter direkte i Slack, hvilket tilføjer et element af bekvemmelighed, skønt det mangler overkommelig lagerplads til mere end 2 TB. Google Drive stiller også nogle mulige sikkerhedsmæssige problemer, hvilket er den primære årsag til, at Drive kom på andenpladsen til Egnyte.

3. Dropbox

Dropbox har eksisteret i lang tid. Som Google har Dropbox haft sine sikkerhedsmæssige bekymringer, herunder PRISM og et stort sikkerhedsbrud. Når det er sagt, bruger Dropbox 256-bit AES-kryptering, to-faktor-godkendelse og er kompatibel med Boxcryptor, hvilket yderligere afhjælper sikkerhedsmæssige problemer. Læs mere om Dropbox og dens sikkerhed i vores Dropbox-gennemgang.

  Bedste regnskabssoftware: Opbevaring af dine egne bøger online i 2023

dropboxshare

Forbindelsen af ​​Dropbox til Slack fungerer på samme måde som vi har beskrevet ovenfor. Bare installer Dropbox fra menuen “tilføj apps”, og når du er tilsluttet, kan du dele dokumenter med papirclipsikonet.

Som en cloud-lagringssoftware giver Dropbox dig mulighed for at oprette dokumenter med Microsoft Office og Google Docs direkte fra Dropbox-grænsefladen, hvilket strømline oprettelsen til delingsprocessen. Med Dropbox kan du også oprette noter med papir og underskrive dokumenter med HelloSign.

dropbox

Ud over sin 2 GB gratis plan, Basic, har Dropbox to betalte individuelle planer: 2 TB og 3 TB til henholdsvis $ 9,99 pr. Måned og $ 16,58 pr. Måned. Der er også tre forretningsplaner, herunder standardplanen, der giver 5 TB for $ 12,50 pr. Bruger pr. Måned og den avancerede plan, som vil give dig så meget plads dit team har brug for $ 20 per bruger per måned. 

Der er også Enterprise-planen, der giver løsninger, der kan tilpasses, men du skal kontakte Dropbox for at få et tilbud. Du kan også tjekke forretningsindstillingerne i vores Dropbox Business-gennemgang.

Andre ting, vi kan lide ved Dropbox

Dropbox er en meget effektiv tjeneste med fantastiske muligheder for cloud-opbevaring og nyttige funktioner. Dropbox ville blive bedømt højere, hvis ikke for sine flere sikkerhedsmæssige problemer, selvom det stadig er en service, der er værd at se på.

4. Kasse

Box er en anden service, der er bedømt højt i vores bedste EFSS-gennemgang. Selve tjenesten er nem at bruge og navigere. Det fungerer som en traditionel filhåndtering, og hovedsiden har praktisk adgang til dine filer og stort set alle andre nyttige funktioner, som Box tilbyder. Der er selvfølgelig indstillinger, men der er ikke rigtig nogen funktion, der er begravet i en menu.

boks

Tilslutning af boks med Slack kræver blot installation af appen og godkendelse af Box. Når det er ude af vejen, kan du dele filer på en af ​​to måder. Den første måde er med papirclipsikonet, og den anden måde er at skrive “/ Box” i en Slack chatboks, som også giver dig delingsindstillinger.

boxshare

Ligesom Egnyte og Dropbox giver Box dig mulighed for at opretter dokumenter med Microsoft og Google Docs, og du kan også oprette noter med Box note-appen. Du kan oprette en tom note og starte fra bunden, eller du kan bruge en af ​​dens forretningsorienterede skabeloner.

Box tilbyder en gratis individuel plan på 10 GB og en personlig pro-plan på 10 dollars om måneden med 100 GB lagerplads. Box tilbyder også forretningsplaner, herunder en række ubegrænsede planer, der giver forskellige fordele, såsom HIPAA-overholdelse og administrationsdelegering, afhængigt af den plan, du vælger. Du kan læse mere om Box’s planer og priser i vores fulde Box-gennemgang.

Andre ting, vi kan lide ved boksen

Af hensyn til sikkerhed bruger Box 256-bit AES-kryptering og 2FA. Boxcryptor kan yderligere sikre Box med ende-til-ende-kryptering, og beskytte dine oplysninger mod stort set alle uønskede øjne.

Box er en service, der er let at lære, og den tilbyder ubegrænset lagerplads til ubegrænsede brugere i mange af sine forretningsplaner. Det giver også Office og Google Docs support og flere måder at dele filer i Slack. 

  Bedste hybrid-sikkerhedskopi til erhvervslivet 2023: Løsninger for iværksætteren

Boks mister dog point i en hovedkategori. Box har en utroligt lille uploadstørrelse for filstørrelse, der maksimerer ud til 5 GB. Til sammenligning tillader Google Drev uploads op til 5 TB.

5. OneDrive

OneDrive er Microsofts cloud-lagringstjeneste, og det fungerer rigtig godt. Et OneDrive-abonnement er også et Office 365-abonnement, hvilket betyder adgang til Microsofts kraftfulde og tidstestede Office-pakke.

onedrive

Selvom du teknisk set kan købe 100 GB lagerplads – uden adgang til Office 365 – for $ 1,99 pr. Måned, er det værd at betale 6,99 dollar pr. Måned for 1 TB lagerplads, Office 365 og alle de andre funktioner, der følger med en Office 365-konto, som du kan læse om i vores OneDrive-gennemgang.

Tilslutning af OneDrive til Slack er den samme proces som resten af ​​listen. Når de først er godkendt, kan du nemt dele filer med papirclipsikonet. Du kan også skrive “/ OneDrive” for at frakoble din konto eller nulstille dine præferencer.

onedriveshare

OneDrive bruger 256-bit AES-kryptering plus 2FA til at sikre din konto. Selvom OneDrive ikke leverer kryptering med nul viden, har Boxcryptor dig dækket, hvis du vil have det. 

Selvom OneDrive har ret god sikkerhed, var Microsoft angiveligt også involveret i PRISM. Du kan læse mere om OneDrive, PRISM og Microsofts sikkerhed i vores fulde OneDrive-gennemgang.

Andre ting, vi kan lide ved OneDrive

OneDrive fungerer godt med Slack, og de fleste planer leveres med Office 365, hvilket gør OneDrive til et kraftcenter for virksomheder. Desværre rejser Microsofts engagement i PRISM tvivl om deres alvor, når det gælder dit privatliv. Stadig, hvis du allerede har en Microsoft-konto eller foretrækker OneDrive, kan du tage skridt til yderligere at beskytte din konto, og OneDrive er stadig en god mulighed.

Læs vores Dropbox vs Google Drive vs OneDrive stykke for at se, hvordan de sammenligner dem. 

Hvad der gør det bedste Cloud Storage til Slack?

Når vi valgte det bedste skylager til Slack, ønskede vi at sikre, at hver service var forbundet godt med Slack, og at hver funktion som en egentlig cloud-lagerudbyder havde et anstændigt udvalg af lagerplaner. Alle cloud-lagertjenester, der integreres med Slack, er populære tjenester generelt, så disse felter er krydset for det meste.

Vi har også kontrolleret for yderligere funktionalitet, såsom at være i stand til at oprette dokumenter inden for en chat eller kanal eller være i stand til at dele filer med en kommando. Endelig vurderede vi sikkerheden for hver cloud-lagringstjeneste for at sikre dig, at dine filer er sikre mod uønskede øjne.

Afsluttende tanker

Selvom alle Slacks kompatible cloud-lagerudbydere opfylder det samme grundlæggende mål, har de alle forskellige funktioner bag kulisserne såvel som forskellige grader af sikkerhed og privatliv. Efter at have brugt dem alle, har vi rangeret Egnyte Connect som sky-lager nummer 1 for Slack, idet det giver dig mulighed for at komme rigtigt i at arbejde med det. 

Egnytes app-support fra tredjeparter supplerer Slack, og filer kan nemt deles med dine kanaler fra både Slack og fra Egnyte. Du kan også oprette og redigere Office- og Google-dokumenter direkte inde i Egnyte, hvilket betyder, at du kan administrere en masse fra kun to apps.

Som altid vil vi meget gerne høre dit tag. Er du enig i vores valg, eller vil du vælge en anden mulighed som din favorit? Er der en cloud-lagringstjeneste, som du ønsker, var kompatibel med Slack? Fortæl os det i kommentarerne, og tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me