Bedste Kanban-projektstyringsværktøjer til 2020

Kanban-tavler er en enkel måde at spore arbejde på, når det bevæger sig gennem dine projekter. Der er mange projektstyringsværktøjer, der bruger systemet, så for at hjælpe dig med at vælge et, har vi sammensat denne guide til de bedste kanban projektstyringsværktøjer.

Vi viser dig, hvad et kanban-bord er, og hvad du kan gøre med et. Derefter ser vi på nogle af de bedste værktøjer, der inkluderer dem. Kanban bestyrelser er en fantastisk måde at finde vej til projektstyringssoftware på. Når du bliver fortrolig med dem, kan du begynde at se på de andre synspunkter og funktioner.

Hvad er et Kanban-bestyrelse?

Kanban stammer fra japanske fabrikker, hvor det blev brugt til at gøre fremstillingen mere effektiv. Microsoft tilpassede senere teknikken til softwareudvikling. Det er nyttigt at agile teams, der ønsker at visualisere deres arbejdsgange.

Kanban-plader er lavet af søjler, der indeholder genstande. Du flytter elementerne fra kolonne til kolonne for at ændre deres status. Ting flyder fra venstre mod højre, så du kan se, hvor langt langs alt er, og hvor meget der sker på hvert trin.

Den enkleste opsætning er den tre-kolonne tilgang: “at gøre”, “gøre” og “færdig.” Det er selvforklarende, men du kan gå meget længere med kolonner, der repræsenterer hvert trin i din produktionsproces eller teams eller enkeltpersoner. Det er op til dig.

Hvis du er ny med teknikken, skal du læse, hvordan du bruger en kanban-tavle-artikel til at hjælpe dig med at komme i gang. Så kom tilbage og kig på værktøjerne her.

Hvad kan du gøre med et Kanban-værktøj?

Kanban-tavler er en nyttig måde at holde opgaverne tilknyttet et projekt ét sted. De kan bruges til specifikke projekter, som generelle kontor-to-do-lister eller til at spore regelmæssige arbejdsgange. De fungerer også godt som personlige opgavelister.

Du kan bruge elementer som opgaver i et projekt, men du kan navngive kortene og kolonnerne, hvad du vil. Det betyder, at du kan bruge dem til siddeplaner, restaurantmenuer, registreringssystemer og mange andre ting.

Hvis du ikke har brugt en før, er de lette at konfigurere, og du kan sandsynligvis tænke på dine egne ideer til, hvordan de kan bruges i dine projekter.

Mange af de værktøjer, vi ser på, inkluderer skabeloner og eksempler, Trello er et godt eksempel på det og er vores yndlingsværktøj til at arbejde med kanban, som vi ser senere.

Et kanban-kort og et kanban-system er ikke nødvendigvis det samme. Skønt kanban er forskellig fra metodologier som Scrum, kan du også oprette et bord til at spore opgaver der.

De bedste Kanban-projektstyringsværktøjer 2020

  1. Trello
  2. asana
  3. monday.com
  4. Wrike
  5. ClickUp

Kanban-værktøjer er hurtige og enkle, så vi kan godt lide at se software, der er lydhør og let at bruge. At være i stand til let at justere elementer og kolonner er også et plus.

De fleste værktøjer leverer andre tavler og funktioner, så hvor godt kanban-tavlen fungerer med disse er vigtig. I nogle tilfælde, såsom Wrike, fungerer det enkle kanban-bord godt som et tilgængeligt ansigt til et komplekst værktøj.

Pris er en stor faktor, hvor fri er bedst. Kanban-værktøjer er ligetil, så projektstyringssoftware, der har gratis og betalte muligheder, inkluderer ofte kanban gratis. Det gør det til en fantastisk måde at prøve forskellige værktøjer til at se, om du kan lide dem, inden du beslutter, om du skal betale for deres andre funktioner.

Af de fem værktøjer, vi ser på her, giver fire af dem dig mulighed for at bruge kanban gratis. Når det er sagt, er den der ikke, monday.com, vores foretrukne samlede projektstyringsplatform.

Vores top valg til specifikt at arbejde med kanban er Trello, der er enkel, gratis og centreret om kanban-tilgangen.

Trello

Hvis du vil komme i gang med kanban, er Trello et godt sted at gøre det. Dens kanban-bord er platformens hovedfokus. Selvom det er grundlæggende, er det et fremragende eksempel på systemet. Vi har dækket det i vores Trello-gennemgang, og vores Trello begynderguide fortæller dig alt hvad du har brug for at vide, hvis du ser på værktøjet for første gang. Det er et af de nemmeste værktøjer at hente til begyndere.

  Namecheap vs. GoDaddy: 2020 Battle of the Once Registrars

Trellos inspiration side inkluderer mange tavler, som dens brugere har delt. Gennemse dem, hvis du har brug for en idé om, hvad der kan gøres med et kanban-bord. De kan også bruges med andre værktøjer end Trello, hvis du foretrækker det.

Dine Trello-kort kan kategoriseres og tildeles teammedlemmer. Du kan tilføje vedhæftede filer på op til 250 MB. Hvis det er for lille, kan du kigge på vores bedste cloud-lagring til store filer.

Trello har et ry for enkelhed, men dets “power-ups” -system giver dig mulighed for at udvide det, så hvis du har lyst til at udjævne dine arbejdsgange, når du først har fået det grundlæggende på plads, kan du gøre det. “Power-ups” giver dig mulighed for at tilføje mange af de funktioner, der er inkluderet som standard på andre platforme.

Trello offentlige bestyrelser

Ud over at være nyttige til projektstyring giver Trello dig mulighed for at offentliggøre dine bestyrelser. Du kan blive kreativ og bruge den til at dele restaurantmenuer eller siddeplaner for begivenheder. Dens brugerdefinerede baggrunde giver dig mulighed for at skræddersy sit look til din virksomhed, hvilket gør det til en fantastisk måde at dele information med verden på.

Trello-bryllup

Trello er også et fremragende valg, hvis du leder efter et gratis værktøj. Dens gratis plan fungerer godt og beskadiger dig ikke for at opgradere hele tiden, men Trello har gode ekstraudstyr, hvis du vælger at gøre det.

Trello-klistermærker

Det har et bredt udvalg af brugerdefinerede baggrunde, klistermærker og emoji, men du kan uploade din egen på de betalte planer for at få dine tavler til at føle dig hjemme. Du kan ikke gå galt med Trello. Det er det nemmeste værktøj at komme i gang her og tilbyder masser af ekstramateriale gennem sit “power-up” -system.

asana

Asana er et andet brugervenligt værktøj. Det har en masse sjove funktioner, såsom dets festligheder, der belønner dig med farverige animationer for at markere opgaver som komplette. Læs mere om det i vores Asana-anmeldelse. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med det, er vores Asana begyndervejledning der også for at hjælpe dig.

asana-fest

Dens interface er attraktiv, let at bruge og lydhør. Det gør det til et godt valg for enhver, der er ny inden for projektstyringssoftware. Det er sjovt at arbejde med, hvilket vil være et stort plus, hvis du er nødt til at blive skeptiske teammedlemmer begejstrede for at bruge det.

Ud over sit kanban-bord inkluderer Asana en kalender og en tidslinje, som giver dig mulighed for at administrere afhængigheder. Du kan opdele opgaver i undergaver, efterlade kommentarer og vedhæfte filer til dem. Hvis du er nødt til at gå ud over Asanas 100MB-filstørrelsesgrænse, skal du tage et kig på vores bedste cloud-opsamlingsopdatering.

Asana integreres godt med andre platforme, herunder Zapier, som giver dig mulighed for at dele data med en masse apps.

Asana omkostninger

Asanas gratis niveau giver dig mulighed for at oprette så mange tavler, som du vil og tilpasse dine kolonner. Du kan også opdele dine opgaver i undergaver. Hvis du tilmelder dig en betalt plan, der starter ved $ 9,99 pr. Bruger pr. Måned, kan du bruge funktioner såsom dens tidslinje og afhængighedsstyring.

De dyrere planer tilbyder flere funktioner, såsom forbedret sikkerhed og prioriteret kundesupport. Det er i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og EU-U.S. Rammer til beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan se, hvordan det sammenlignes med andre værktøjer i vores Trello vs. Asana og Asana vs. Basecamp-ansigtsudbrud. Asana er et andet fremragende valg for nytilkomne, men det er bedre end Trello for brugere, der ønsker at bruge mere end kanban-brættet. Det passer især hold, der prioriterer at gøre arbejdspladsen til et sjovt sted at være.

monday.com

Vi er store fans af monday.com her på Cloudwards.net. Det kom på toppen i vores bedste projektstyringssoftware-roundup. Du kan læse mere om, hvad vi kan lide ved det i vores monday.com-gennemgang.

Intuitivt og godt designet monday.com giver dig mulighed for at tilpasse de oplysninger, der er gemt af dets genstande. De kan være de sædvanlige grundlæggende datatyper, men de kan også omfatte ting som valgsystemer, formler eller farvevalg.

  Avanceret guide til Shopify: Sådan sælges online i 2020

bedst-kanban-mandag

monday.com giver dig mulighed for at generere flere kanbanevisninger baseret på dataene i din hovedtabel. Du kan sortere dataene automatisk ved at vælge en af ​​de kolonner, der skal bruges. Dens kanban-visning er ikke dets hovedfokus, men det er en del af den måde, den præsenterer data til dig.

Det betyder, at det passer til folk, der ønsker at integrere kanban i deres arbejdsgange, men det er ikke så velegnet til dem, der ønsker at arbejde fuldstændigt på kanban-tavlen. Ledere kan dog bruge det til let at oprette tavler, som andre mennesker kan arbejde med.

Ud over kanban har monday.com alle mulige visninger og diagrammer, der giver dig mulighed for at se dine data på forskellige måder. De inkluderer dens tidslinje, kalender, kort og aktivitetslog.

Læs vores monday.com begyndervejledning for tip til, hvad du kan gøre med det.

monday.com Omkostninger

Det har ikke et gratis niveau, men dets billigste plan tillader fem brugere for $ 25 pr. Måned, så det er ikke for dyrt for små hold. Der er en gratis prøveperiode, så du behøver ikke at betale for at prøve det.

Ud over at se godt ud og fungere godt har det sikkerhed i topkvalitet med TLS v1.2-kryptering, der bruges til data under transit og AES 256-bit til gemte data. Læs vores beskrivelse af krypteringsartikel for mere om dem.

monday.com klarer sig godt i vores sammenligningsartikler. Læs vores monday.com vs. Jira eller monday.com vs. Asana sammenligninger for at se, hvordan det formes op mod andre platforme.

monday.com tilbyder en god balance mellem brugbarhed og dybde. Dens fremragende interface gør det nemt at bruge det og giver dig mulighed for at finde ud af dets mere avancerede funktioner uden at løbe ind i problemer. Vi anbefaler det.

Wrike

Wrike er et kraftcenter i projektledelsesfeltet, der pakkes i funktioner i massevis. På trods af sin tungvægtstatus har den en gratis plan, der giver dig mulighed for at bruge det som et kanban-bord, men du skal betale for at drage fordel af alt, hvad det tilbyder.

bedst-kanban-wrike

Det kan være vanskeligere at bruge end nogle af dets rivaler, men kanban-udsigten er ligetil og kan regnes ud på få minutter. At flytte opgaver fra kolonne til kolonne er hurtigt og nemt, ligesom det er at klikke og justere opgaver.

Wrikes kanban-bord bruger en fast tilgang med fem kolonner, med den traditionelle tresøjleopsætning suppleret med “i venteposition” og “annulleret” -kolonne for at give dig mulighed for at jonglere rundt omkring alt efter behov.

Forkerte afhængigheder

Wrike har afhængigheder, og de er integreret i kanban-tavlen. Hvis du ændrer datoer for en opgave, får du muligheden for automatisk at justere andre opgaver, der har forhold til den. Det gør Wrike velegnet til komplekse projekter, hvor der sker meget.

Opgaver kan indeholde en beskrivelse, og du kan vedhæfte filer til dem. Du kan tildele dem til flere personer og spore deres status. Med Wrike kan du filtrere opgaver på forskellige måder, f.eks. Efter bruger eller forfaldsdato. Det er nyttigt til større projekter med mange opgaver tildelt flere personer.

Wrike har også sikkerhedsfunktioner i topkvalitet, herunder tofaktorautentisering og tilpassbare adgangskontroller. Hvis du vil forbedre din egen sikkerhed, skal du læse vores bedste VPN-guide.

Ulempen er, at Wrikes kanban-bord ikke er så fleksibelt. Du kan ikke justere kolonnenavne let, som du kan med f.eks. Trello. Hvad det gør, gør det dog godt.

Wrike er et sofistikeret værktøj. Dets kanban-bestyrelse gør et godt stykke arbejde for at gøre det tilgængeligt, og der er ingen grund til, at du ikke bør bruge det udelukkende til at styre projekter. For at få mest muligt ud af Wrike skal du dog også se på dens andre synspunkter.

Det har apps til Windows, macOS, Android og iOS, så det kan bruges på de fleste enheder.

Wrike er en komplet platform, der passer til ledere af store projekter. Dets enkle kanban-bræt er en fantastisk måde at komme i gang med det. Læs mere om det i vores Wrike-anmeldelse. Vores monday.com vs. Wrike-artikel giver dig også en idé om, hvordan den formes op imod sine konkurrenter.

  Har din virksomhed en sikkerhedskopieringsplan?

ClickUp

ClickUp er et andet værktøj med et gratis tilbud, der inkluderer et grundlæggende kanban-bord. Der er en vedhæftningsgrænse på 100 MB på dens gratis version, men den forsvinder på de betalte planer, som også giver dig mulighed for at bruge dens mere avancerede funktioner, såsom Gantt-diagrammer. Læs vores #link i afventning af, hvordan du bruger en Gantt-kortguide til at lære mere om dem.

clickup-board-menu

Selvom det kun har to kolonner som standard, kan du tilføje dine egne, så du kan indstille den, uanset hvor du har brug for. Du kan have flere bestyrelser pr. Projekt. I eksemplet ovenfor har vi sat det op til at administrere ordrer på en restaurant med tavler til kolde og varme plader.

clickup-board-menu

Du kan tilpasse dette system til at arbejde med flere teams eller have bestyrelser til individuelle teammedlemmer. Det er alsidig og kraftfuld.

ClickUp har en skarp, responsiv grænseflade, der er let at arbejde med. Dens læsbare interface er fyldt med muligheder og værd at lege med for at se, hvad du kan gøre med det.

ClickUp inkluderer også afhængighedsstyring, så hvis ting bliver kompliceret, kan du se planlægningskonflikter, før de skaber problemer. Med dets tidsstyrings- og logningsværktøjer giver det dig mulighed for at spore, hvor mange opgaver der koster at blive udført, hvilket er en fremragende funktion, som ledere har.

ClickUp estimations

Det giver dig også mulighed for at foretage estimater, som du kan sammenligne med den logget tid senere. Det giver dig mulighed for at forbedre din planlægning, næste gang du opretter et projekt. Hvis du har brug for hjælp til den økonomiske side af dine projekter, kommer vores guide til den bedste regnskabssoftware også godt.

ClickUp har mange sikkerhedsfunktioner, der hjælper med at beskytte dine data. Læs vores online sikkerhedsguide for at lære mere om at forblive beskyttet.

Ud over apps til macOS, Windows, Android, iOS og Amazon Fire TV har det en Google Chrome-plugin, hvilket gør det til et af de mest enhedsvenlige værktøjer der findes. Hvis du vil lære mere om det, skal du læse vores ClickUp-gennemgang.

ClickUps tidslogging og estimeringsfunktioner gør det til et godt valg for ledere, der ønsker at holde øje med omkostningerne. Dets brugervenlighed og alsidighed gør det også et stærkt valg for alle andre.

Ærlige nævn

Der er masser af andre gode værktøjer, der inkluderer en kanban-visning, der ikke helt gjorde vores top fem.

leankit-kanban

LeanKits farverige kanban-bræt viser dig flere hold på én gang, flisebelagt lodret på tværs af din skærm. Det er ikke den smukkeste fremgangsmåde og ser overfyldt ud, men når du først er vant til den, vil du opdage, at den stiller en masse information til rådighed for dig uden at tvinge dig til at klikke rundt. Se vores LeanKit-anmeldelse for mere.

Smartsheet-kort

Smartsheets “kortvisning” er et kanban-kort. Det giver dig mulighed for nemt at tilføje undergaver. Smartsheet indeholder også en Gantt-visning, der hjælper dig med at se, hvordan opgaver passer sammen. Det er et produkt uden frills men et effektivt produkt, som du kan læse om i vores Smartsheet-gennemgang.

JIRA-kanban

Jira inkluderer en kanban-visning med tilpassede kolonner og vil være ekstra nyttig for softwareudviklere, der bruger agile metodologier. Det er fuld af udviklervenlige funktioner, såsom dets Scrum-visning. Læs om det i vores Jira-anmeldelse.

Afsluttende tanker

Som vi har set, er du forkælet med valg, når det kommer til kanban board software. De tager mange tilgange og spænder fra enkel til avanceret.

Vores favorit er Trello. Det er gratis, fokuseret på dens kanban-bræt, og så enkelt kan du ikke gå galt med det. Det har også en overraskende mængde muligheder for udvidelse. monday.com fortjener også en omtale som vores alt omkringliggende yndlingsværktøj, men det er ikke gratis eller så kanban-fokuseret som Trello.

For det mest sjove, så tjek Asana. ClickUp er fantastisk til at styre den økonomiske side af ting, og Wrike er et all-round kvalitetsværktøj med meget dybde.

Alle værktøjer her er gratis eller har en gratis prøveperiode, så der er intet der forhindrer dig i at teste dem. Hvis du har prøvet noget af værktøjerne her eller har andre anbefalinger, så fortæl os det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me