Bedste regnskabssoftware: Opbevaring af dine egne bøger online i 2020

Cloudbaseret regnskabssoftware gør det muligt for små virksomheder og ikke-regnskabsfolk nemt at administrere deres egne bøger. Det kan spare penge – at gøre bøgerne selv betyder, at du ikke behøver at betale en bogholder eller revisor – og holder dine oplysninger opdaterede og tilgængelige mens du er på farten. Vi dækker disse og andre grunde til at gøre dine bøger i skyen i den linkede artikel.

Når du har besluttet, at det er det rigtige valg for din virksomhed, er du stadig nødt til at finde den bedste regnskabssoftware, der imødekommer dine behov. Det afhænger af din branche og hvordan du vil bruge programmet.

En service- eller projektbaseret virksomhed skal overføre udgifter til klienter og opkræve timepriser for projekter. Hvis din virksomhed bærer meget lager, er integreret tracking og styring imidlertid et stort plus. En funktion, der kræves af det ene firma, bliver måske aldrig rørt af et andet.

Vi har uddelt de mest almindelige funktioner, som brugere ser efter i regnskabssoftware, og valgt det bedste program til hver funktion til at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning.

Når du har valgt dine prioriteter, kan du vælge den bedste den bedste regnskabssoftwaremulighed på vores liste. Vi ønsker at gøre processen med at vælge det så let som det er at bruge skybaseret regnskabssoftware.

Funktioner

Funktioner: QuickBooks OnlineFreshBooksWaveXeroZoho Books Gratis agentSageOneUp
Gentagne fakturaer
Gentagne regninger
Integreret betalingsbehandling
Mobilapp
Projekter
Tidsporing
Lønningsliste (Kun Storbritannien)
Beholdning
Faste aktiver

Bedste faktureringssoftware

Et af de primære formål med bogføringssoftware er fakturering af kunder. Afsendelse af fakturaer via e-mail, med et link til at betale, sparer dig for mailomkostninger. Et program, der sporer fakturaer, hjælper dig med at holde dig oppe på forfaldne tilgodehavender og indsamle på skyldige beløb. At vælge den rigtige til dig vil hjælpe din virksomhed med at forblive rentabel.

En god faktura har felter som betalingsbetingelser, en forfaldsdato, mængden af ​​en vare eller fakturerede timer, rabatter eller afgifter og et sted at efterlade sedler til kunden. Ikke alle standardfakturaer i de store regnskabsprogrammer har disse.

Xeros fakturaer inkluderer ikke vilkår, såsom Net 30 eller rabatmuligheder, Sages betingelser skal indsættes manuelt, og der er ikke noget sted at tilføje noter til kunder på Wave’s fakturaer. Ingen af ​​disse er deal-breakers, men de skal tages i betragtning, især hvis du ofte tilbyder betingelser til kunder.

Tilpasning af fakturaer

Tilpasning af fakturaer giver dig mulighed for at ændre skrifttyper, farver og felter samt tilføje logoer. Tilpasningsmuligheder varierer. Nogle programmer, såsom FreshBooks og FreeAgent, giver dig mulighed for at vælge et udvalg af skabeloner og derefter begrænse dig til at foretage æstetiske ændringer. Andre, såsom Zoho Books, har du uploadet en fakturaskabelon og kortlagt den til deres felter.

Brugerdefineret-Invoice-muligheder

QuickBooks Online kræver, at du tager flere trin gennem indstillingsmenuen og “brugerdefinerede formstilarter” for at foretage enkle ændringer, såsom at ændre farve eller skrifttype (læs mere i vores QuickBooks Online-gennemgang). Selvom du kan ændre datafelter, kan det brede udvalg af indstillinger muligvis være forvirrende for første gang brugere af regnskabssoftware.

Fuldført-faktura

Du kan se standardfelterne såvel som muligheden for at e-maile på QuickBooks Onlines fakturaformular. Både QuickBooks Online og FreshBooks giver dig mulighed for at sende fakturaen direkte til din kunde. Vores sammenligning af FreshBooks vs. QuickBooks Online giver et dybtgående kig på programmernes ligheder og forskelle.

Hvis du vil indsamle indskud på projekter, har FreshBooks fakturaer den funktion.

OneUp giver dig de almindelige betalingsbetingelser, såsom Net 10 eller Net 30, samt muligheden for at opdele betalinger i rater.

FreshBooks, QuickBooks Online, Sage og Zoho-bøger giver dig mulighed for at trække timer, der er arbejdet på et projekt, ind på en kundefaktura. Med Zoho Books kan du endda sende tiden til en klient til deres godkendelse, før du fakturerer dem.

Tilføjelse-tid-til-en-faktura

Xero har lige udrullet projekter, men du kan ikke fakturere timevis. Det vil ikke være en deal-breaker for en lagerbaseret virksomhed, men kan betyder meget for din.

Gentagne fakturaer

Opsætning af tilbagevendende regninger giver dig mulighed for at automatisere faktureringskunder, som du opkræver regelmæssigt. Dit regnskabsprogram sender fakturaen med et bestemt interval. Mange tjenester sender endda automatiske betalingspåmindelser. For nogle virksomheder er det alene grund nok til at gøre deres bøger i skyen.

FreshBooks har en af ​​de bedste tilbagevendende faktureringsfunktioner, som vi detaljerede i vores FreshBooks-gennemgang. Muligheden for at “gøre tilbagevendende” vises på hver faktura, du indtaster, og som en skærm, når du har udfyldt en. Du kan vælge frekvensen og sætte den på pause, hvis en kunde for eksempel midlertidigt standser service.

Make-Tilbagevendende

Selvom Wave også har en brugervenlig faktureringsfunktion, der er nem at bruge, tilføjer den ikke sene gebyrer automatisk, som FreshBooks gør. Du skal åbne fakturaen igen og tilføje dem som en linjepost. For en komplet sammenligning af de to programmer skal du læse vores FreshBooks vs Wave-artikel.

QuickBooks Online giver dig mulighed for at konfigurere tilbagevendende fakturaer, men det er en anstrengende proces. I stedet for at give dig valgmulighederne “foretag tilbagevendende” efter indtastning af en faktura, som FreshBooks gør, får det dig til at navigere til bankregisteret. Når du er der, skal du finde den transaktion, du vil foretage gentagne, og vælg “huske.”

Gentagne fakturaer i FreshBooks og QuickBooks Online indeholder links, som kunderne kan klikke for at betale deres regninger. FreshBooks giver også kunder mulighed for at gemme et kreditkort på arkivet og få deres regning automatisk betalt.

Xero, Wave og Brightbook giver brugerne mulighed for at sende tilbagevendende fakturaer, men er ikke så nemme at bruge som FreshBooks og har færre muligheder. OneUp og Sage har ingen måde at opsætte tilbagevendende fakturaer på, så hvis din virksomhed er struktureret omkring månedlige tjenester og faste gebyrer, er de ikke det bedste valg.

Indsamling af gamle tilgodehavender

Overvågning af forfaldne tilgodehavender påvirker din pengestrøm. Dashboards, der præsenterer de beløb, kunderne skylder, og hvor længe det er forfaldne, er et godt værktøj for virksomheder, der kæmper med pengestrømsproblemer. Rapporter om aldring af konti fordeler de forudgående beløb på grund af det tidsrum, du har været skyldt pengene.

Alle de store bogføringssoftwareprogrammer præsenterer en eller anden version af din virksomheds forfaldne tilgodehavender på deres vigtigste dashboards. Nogle, såsom FreshBooks og QuickBooks Online, viser en bjælke, der løber fra venstre mod højre på tværs af skærmen og bevæger sig længere til højre, efterhånden som du skylder flere penge. Wave scorer også godt med et pænt klart instrumentbræt.

  Hurtigste webhosting i 2020: Barbering af disse millisekunder

Dashboard-of-Wave

Wave viser forfaldne fakturaer som et samlet dollarsum i en boks til venstre på skærmen, mens Sage viser nummeret længere nede på skærmen (læs vores Sage-gennemgang). Vi foretrækker et instrumentbræt, der viser de samlede forfaldne beløb som en grafik og som en numerisk figur for folk, der tager information på forskellige måder. QuickBooks Online opnår det.

FreshBooks, QuickBooks Online og Wave sender automatiske betalingspåmindelser på forfaldne fakturaer. Der er forskellige datoindstillinger fra at sende en påmindelse fra en uge til en måned, men kun FreshBooks tilpasser påmindelser fra kunden. Hvis du vælger “syv dage” til en påmindelse i QuickBooks Online, bliver alle kunder påmindet om at betale inden for syv dage.

Indtil dette tidspunkt kunne FreshBooks have været vinderen i denne kategori. Desværre, selvom dens designere var meget opmærksomme på at strømline og forenkle faktureringsprocessen, mangler dens rapporter. Det giver en rapport relateret til fakturering: aldring af konti. Det kan ikke tilpasses, og du kan heller ikke indtaste dataene. Wave’s rapporter er lige så enkle.

Profit-og-Loss

Rapporter fra QuickBooks Online har de mest tilpassede indstillinger. Ud over at ændre datointervallet kan du ændre kontogrupperinger, skærme og uddybe data. Det giver brugerne syv rapporter relateret til fakturaer: aldring af konti, indsamling, saldo, som kunden forfalder, en liste over fakturaer og en liste over kontoer, åbne fakturaer og fakturaer og modtagne betalinger.

4sync-sync-mappe

Hvis du har kunder, der foretager delvise betalinger, vil fakturaer og modtagne betalingsrapporter være nyttige. Sporingsbalancer, der skyldes af kunden, hjælper med at identificere problemkunder. Samlingsrapporten opsummerer succesen med din indsats for at indsamle forfaldne beløb.

Xero beregner også mange faktura- og kunderapporter for brugere og giver dem en masse tilpasningsmuligheder. Læs mere i vores Xero-anmeldelse. QuickBooks Online har næsten for mange muligheder, hvilket kan være overvældende for mindre virksomheder, der er nye til at lave deres egne bøger. Xero kan være en god mulighed, hvis du vil overvåge tilgodehavender nøje.

Ny-faktura-Form

For fakturering og fakturafunktioner er FreshBooks vinderen. Hvis rapporter er inkluderet i analysen, vinder QuickBooks Online.

Bedst til at betale regninger

Efter at have kontrolleret fakturering og indsamling af skyldige penge, ser mange små virksomhedsejere ind i skybaseret regnskabssoftware for at hjælpe dem med at administrere deres regninger. At være på gode betingelser med leverandører og kreditorer er vigtigt for en virksomheds langsigtede succes. Selvom der er færre muligheder, når man betaler regninger, er der forskelle mellem programmerne.

Det er svært at finde, hvor man kan indtaste en ny regning i QuickBooks Online. Når du har navigeret til skærmen “udgifter”, finder du den under “nye transaktioner.” Brugervenlighed, især for nye, mangler softwaren.

Betaling af regninger via regnskabssoftware

Når du har indtastet regninger i QuickBooks Online, kan du udskrive dem som en batch eller betale dem online i en batch. Betaling af flere regninger på en gang er en dejlig tidsbesparende funktion. Udgifter vises i et cirkeldiagram på hoveddashboardet ved siden af ​​indtægterne. Hver gang du logger ind, ser du en oversigt over tidligere betalinger.

Med FreshBooks-bill-betaling kan du markere en udgift som fakturerbar og tilføje en markup, som er nyttig for virksomheder, der ofte overfører udgifter til kunder. Om nødvendigt kan du også vedhæfte en kvittering som bevis. Regninger vises i et cirkeldiagram på hovedpanelet og fortæller dig, hvor du bruger dine penge.

instrumentbræt

Xeros betjeningspanel viser flere oplysninger med kommende regninger, regninger, der venter på godkendelse, betalinger og forfaldne regninger, alle vises, når du logger ind. Vi kan godt lide at have et omfattende overblik over faktureringsbetalingsaktivitet. Derudover tilføjer regninger skatter, og du kan kode flere linjeposter på en regning til forskellige konti.

Xero-Betjeningspanel

Desværre har Xeros regningbetalinger en betydelig ulempe. Alle betalinger, hvad enten det er med ACH, check eller kreditkort, skal registreres manuelt. I modsætning til med QuickBooks Online, matches de ikke automatisk.

Zoho Books er et af de få programmer, der giver dig mulighed for at registrere kilometertal i udgifter. Når du har fortalt det, om det skal registreres i miles eller kilometer, og angive en kilometertal, beregnes det skyldige totaler. Det har også muligheden for at tilføje omkostninger i bulk, hvilket sparer tid, hvis du betaler mange regninger på én gang.

Optag-Mileage

OneUp har standardmulighederne for betaling af regninger og en unik funktion. Hvis din virksomhed planlægger et stort projekt, kan du indtaste flere leverandørbud til sammenligning. De vises side om side, men der er ingen måde at filtrere eller sortere dem på.

Sages regningsformular tillader dig ikke at placere skatter, der er betalt på en separat linjepost for at spore den for nøjagtig rapporteringsomkostninger. Regninger kan ikke betales gennem det, og de sender heller ikke en påmindelse, når en regning forfalder. Af disse grunde kan vi ikke anbefale det til at betale regninger.

sælger-regninger-instrumentbræt

For et gratis program gør Wave et godt stykke arbejde med at følge med de funktioner, konkurrenterne tilbyder. Selvom du ikke kan tilføje skatter til regninger, er filtrering og sortering af tidligere transaktioner for at analysere pengestrømme bedre end det er med QuickBooks Online. Det trækker også udgifter fra synkroniserede bankkonti. Læs vores Wave-anmeldelse for mere information.

Gentagne regninger

Hvert online regnskabsprogram giver dig muligheden for at betale regninger, men ikke alle inkluderer tilbagevendende fakturering. En tilbagevendende regning er en, der kommer på en fastlagt tidsramme, normalt månedligt, og er altid det samme beløb. Almindelige eksempler er husleje og værktøjer.

Det sparer tid for at oprette gentagne betalinger på disse regninger. Tilbagevendende fakturering sikrer også, at vigtige regninger bliver betalt, selvom din bogholder kalder syge ind, eller nogen glemmer at lægge checken i mailen.

OneUp, Sage og Wave tilbyder ikke tilbagevendende fakturering.

I FreeAgent er processen til at oprette en tilbagevendende regning der, men det er kun muligt efter afslutningen af ​​indtastningen af ​​en regning. Du kan ikke indikere, at du ønsker, at en regning skal gentages i begyndelsen, og du kan heller ikke gå tilbage og oprette en tidligere indtastet regning, der gentager sig, efter at den er gemt. Vi dækker det mere detaljeret i vores FreeAgent-gennemgang.

Bills-main-skærm

Opsætning af tilbagevendende regninger i QuickBooks Online følger lignende trin til at opsætte gentagne fakturaer. Du skal gå til hovedregistret, klikke på en tidligere betaling til en leverandør og vælge “huske.” Processen er mindre end ideel, hovedsageligt fordi den eneste måde at oprette en tilbagevendende regning er, hvis du allerede har foretaget en betaling til nogen.

Zoho Books ‘proces er også mødelig. Du kan vælge indstillingen “foretag tilbagevendende” efter indtastning af en udgift, men hvis du endnu ikke har betalt en regning til denne leverandør, bliver du nødt til at gå til “indstillinger” og konfigurere en automatiseret arbejdsgang. Af disse grunde kom hverken QuickBooks Online eller Zoho Books på toppen i denne kategori.

  Bedste hybrid-sikkerhedskopi til erhvervslivet 2020: Løsninger for iværksætteren

Det er let at finde og konfigurere en tilbagevendende regning i Xero. Under “nyt” på instrumentbrættet ser du “tilbagevendende regning.” Det er også en mulighed, efter at du har indtastet en ny regning. Vi værdsætter ligefremheden efter QuickBooks Onlines uintuitive proces.

Når du begynder at indtaste en ny udgift i FreshBooks, vises “gør tilbagevendende” til højre. Vores FreshBooks vs. Xero-gennemgang dykker dybere ned i en sammenligning af de to softwareprogrammer.

Generelt foretrækker vi, hvor let det er at finde og indtaste tilbagevendende regninger i Xero, såvel som dets evne til at spore kilometertal og mere detaljeret betjeningspanel.

Selvom tilbagevendende fakturering sandsynligvis ikke er den afgørende faktor for at vælge en skybaseret regnskabstjeneste til din virksomhed, hvis du har svært ved at vælge mellem programmer, kan det tipse dig for en.

Når det er sagt, hvis du insisterer på at være i stand til at betale regninger via bogføringssoftwaren, er FreshBooks og QuickBooks Online bundet først her.

Bedste integreret betalingsbehandling

Jo lettere det er for kunderne at betale din faktura, desto mindre vanskeligheder har du for at indsamle. Flere af de skybaserede regnskabssoftwareleverandører har integreret betalingsbehandling. Det betyder, at kunder kan klikke på et link på din faktura og betale eller opbevare et kreditkort i arkivet og indstille autobetalinger.

Virksomheder, der også kæmper med indsamling af fakturaer, bør overveje at gøre det så let som muligt for kunderne at betale. Du ønsker dog at estimere omkostningerne ved betaling af behandlingsgebyrer og vurdere, hvordan de vil påvirke din virksomhed, inden du vælger et regnskabsprogram.

QuickBooks Online og FreshBooks har integreret betalingsbehandling. Selvom de tager en procentdel af hver transaktion plus et gebyr pr. Transaktion, værdsætter kunderne typisk bekvemmeligheden ved at betale via et indlejret link på din faktura. FreshBooks opkræver 2,9 procent plus 30 cent og QuickBooks Online opkræver 2,4 eller 2,9 procent plus 25 cent.

FreshBooks er det eneste program, der tilbyder muligheden for at gemme kundekreditkort på fil. Det giver kunderne mulighed for også at tilmelde sig automatisk fakturering. Hvis din virksomhed opkræver regelmæssige gebyrer for sine tjenester, ville det være en fantastisk funktion at have.

Til betalingsbehandling i Xero, OneUp, Sage og Zoho Books skal du tilmelde dig en tredjepartsapp. Wave arbejder med billpay.com, som kræver, at kunder opretter en anden konto eller går til et andet websted for at betale. Hvis du har en masse kunder, der kan lide at betale deres fakturaer med kreditkort, kan det være en god idé at holde sig til et program, der integrerer betaling.

FreshBooks vinder i denne kategori, hvis du har brug for at fakturere regelmæssigt og vil opbevare kreditkort. Når det er sagt, opkræver det en meget højere procentdel for American Express-betalinger, end QuickBooks Online gør. Hvis du ikke har brug for at fakturere kunder, anbefaler vi QuickBooks Online.

Bedste integreret projektstyring

Virksomhedsejere, der leder efter bogføringssoftware, ved muligvis ikke, at nogle programmer inkluderer projekter. Selvom de normalt ikke tilbyder de fulde funktioner i den bedste projektstyringssoftware, kan det hjælpe med at have regnskab som en del af pakken. Hvis du leder efter et opgavehåndteringsprogram, der har regnskabsfunktioner, kan du tjekke vores Mavenlink-gennemgang.

FreshBooks og OneUp har to af de bedste muligheder for projekter. FreshBooks skaber et samarbejdsmiljø, hvor du kan invitere medarbejdere, eksterne kontakter og klienter til at bidrage og dele mapper. I et projekt kan du administrere opgaver, tildele forfaldsdatoer og fakturere forskellige timepriser for forskellige opgaver.

I OneUp er “projekter” -funktionen skjult i “salg” -menuen, men når du først har fundet den, får du mange af de samme funktioner, som du gør i FreshBooks. Efter oprettelse af et projekt kan du tildele opgaver med forfaldsdatoer, hvilken servicekonto der skal faktureres og en kundekontakt for spørgsmål. Fakturaer og udgifter kan knyttes til et projekt for bedre sporing.

projekt-opgaver

OneUp har også, hvad det kalder ”mulighedsopgaver” til et projekt og en log over foretagne telefonopkald, som automatisk kategoriseres som ikke-fakturerbare. Det er en nyttig funktion, hvis du ikke vil gider klassificere opgaver som fakturerbare eller ikke-fakturerbare, efter at de er blevet indtastet. Læs vores fulde OneUp-anmeldelse for detaljerne.

FreeAgent’s adskiller sig ikke i sine projekttilbud fra FreshBooks eller OneUp. Regnskabsrelateret aktivitet og opgaver kan trækkes ind i et projekt. Det er muligt at indstille projekter som fast pris eller timefakturering. Du kan også tilføje generiske noter.

Som normalt med QuickBooks Online kræver aktivering af “projekter” -funktionen unødvendige trin gennem indstillingsmenuen i stedet for bare at have den tændt, når du logger ind. Tjenesten er mindre brugervenlig end andre, især for brugere, der er nye inden for online-regnskab.

I modsætning til dem, der findes i FreshBooks og OneUp, giver QuickBooks Onlines projekter kun dig mulighed for at spore og tildele regnskabsrelaterede poster til et projekt. Det kan ikke dele filer, invitere andre brugere til at bidrage eller konfigurere projektopgaver, forfaldsdatoer eller milepæle. Derfor betragter vi ikke implementeringen af ​​QuickBooks Online som en ægte “projekter” -funktion.

FreshBooks og FreeAgent har ikke rapporter relateret til projekter, såsom rentabilitet eller fakturerbare timer. OneUp sporer “aktuelle opgaver at gøre” i en rapport og holder en begrænset liste over aktuelle projekter. I QuickBooks Online beregner projektrelaterede rapporter et projekts rentabilitet og viser ikke-fakturerbar tid og uudviklet tid og udgifter.

Selvom QuickBooks Online giver bedre rapporter til projekter, har den ikke så mange funktioner som andre indstillinger. FreshBooks og OneUp ligner hinanden, men OneUp har en mindre kant i sin evne til at skelne mellem opgaver, når du opsætter dem og et par projektrelaterede opgaver. Det er vinderen i denne kategori.

Bedste tidsporingsapp

Virksomheder, der udfører projektbaseret arbejde, hvad enten det drejer sig om en annoncekampagne eller et nyt kontordesign, har ofte brug for deres medarbejdere for at spore de timer, de har arbejdet på projekterne. Timer kan muligvis videregives til klienten. Selv hvis virksomheden opkræver et fast gebyr, hjælper sporingstider ved beregning af rentabilitet.

Sage og OneUp har fremragende projektfunktioner i deres software, men underligt indbefatter ikke tidsporing eller har en indbygget stopur. “Timer” er en mulighed på Sages fakturaer, men dine medarbejdere eller entreprenører bliver nødt til at spore deres timer andetsteds. Wave har heller ikke tidsporingsmuligheder.

Selvom du kan aktivere tidssporing i QuickBooks Onlines indstillinger, er det en lang proces at indtaste tid. Medarbejdere skal udfylde et ugentlig timeseddel offline, som du derefter skal indtaste manuelt som leverandør og videregive til en kunde. Tidsporing online understøttes ikke, medmindre du downloader og betaler for en tilføjelse.

Zoho Books har tidsporing, som kan logges dagligt eller ugentligt og forbundet med både et projekt og en opgave i et projekt. En timer-widget holder styr på tiden, hvis du vil have den kørt i baggrunden. Hvis du kun ønsker, at en entreprenør skal se deres timeseddel, er det let at begrænse adgangen til timesedelmodulet. Dens mobilapp understøtter også tidssporing.

  Google Ads vs. Facebook Ads vs. Bing Ads: PPC Marketing i 2020

FreshBooks giver de fleste muligheder for tidssporing. Du kan vælge “tidssporing” fra hovedmenuen, vælge din klient eller projekt og starte et stopur. Det har også en Chrome-udvidelse, som du kan installere. Som med Zoho Books, kan tiden spores på appen, og timerne er knyttet til de leverede tjenester, så kunden ved, hvad du fakturerer dem for.

Time-sporing

FreeAgents tidsporingsfunktioner ligner dem i FreshBooks og Zoho Books. Den har også manuel eller stopuretid indtastning. Timer kan også trækkes ind på fakturaer. En differentierende funktion er, at statusrapporter og arbejdstimer kan mailes til klienter. Dens app sporer også tid.

FreshBooks giver ingen rapporter, der er relateret til tidssporing, tilgængelige for brugere. Som bemærket mangler det alvorligt i rapporter. FreeAgent gør det heller ikke. Zoho Books har ikke projektrapporter, medmindre du integrerer det med Zoho Projects, men dette program er gratis for op til fem brugere og to projekter.

Når du har aktiveret integrationen, får du planlagte kontra faktiske timerapporter, opgave- og udstedelsesrapporter og timeseddelapporter. Med lidt andet til at differentiere tjenesterne, er det nok for os at vælge Zoho Books som vinder i kategorien tidsporing. For mere information, kan du læse vores dybdegående anmeldelse af Zoho Books.

Bedste Inventory Management

Beholdning, der integreres med regnskabssoftware giver små virksomhedsejere flere muligheder for at strømline deres forretningsdrift. Det giver dem mulighed for at trække fra mængder, der er til rådighed, når de opretter fakturaer, opretholde nøjagtige optællinger i deres systemer og indstille ombestillingsminimum og alarmer.

QuickBooks Online tilbyder kun lagerstyring og sporing til dets højeste pris niveau, Plus. Du kan føje billeder til lagerbeholdninger, der er til rådighed, og automatisk beregne omkostninger ved hjælp af FIFO-metoden. Det er også muligt at indstille ombestillingsminimum, men det bestiller ikke dem til dig.

QuickBooks Online tilbyder kun lagerstyring og sporing til dets højeste pris niveau, Plus. Du kan føje billeder til lagerbeholdninger, der er til rådighed, og automatisk beregne omkostninger ved hjælp af FIFO-metoden. Det er også muligt at indstille ombestillingsminimum, men det bestiller ikke dem til dig.

I OneUps app kan du sortere om lave lagerbeholdninger. Når en ordre er placeret, og du har genereret en pakkeliste, opdateres beholdningen automatisk. I Xero kan du tildele enhedskoder til at spore inventar, men du kan gå endnu længere i OneUp og track enhedstype og inventarets fysiske placering. Du kan også indstille ombestillingsminimum og udskrive arbejdsark til beholdningstællinger.

FreshBooks ‘beholdningssystem giver dig mulighed for at tilføje varer og trække dem ind på fakturaer, men du skal tilføje hver vare manuelt. Med Xero og QuickBooks Online kan du uploade regneark med lagerbeholdninger. Mængder på hånden opdateres automatisk, når de sælges via en faktura, og det er let at indstille ombestillingsminimum.

Selvom Sage og Zoho Books er andre muligheder for opgørelse, finder vi, at deres funktioner er underordnede end hvad OneUp tilbyder. Hvis du er nysgerrig efter den førstnævnte, kan du læse mere i vores omfattende Sage-anmeldelse.

Mærkeligt nok, i betragtning af alle dens lagerindstillinger inkluderer OneUp ikke beholdningsrapporter. Ellers kunne det have vundet denne kategori. FreshBooks har heller ikke dem. Xero udmærker sig generelt i rapporter, og dens beholdningsrapporter er ikke forskellige. De identificerer hvilke lagervarer, der sælger mest, opsummerer aktivitet og viser alle varer i din beholdning. Xero er vinderen her.

Bedste lønningslister-app

Lønbehandling er en af ​​de mest almindelige tilføjelser til skybaseret regnskabssoftware. Virksomheder opkræver typisk et månedligt gebyr ud over deres almindelige abonnementsgebyrer. Mange opkræver også et gebyr pr. Medarbejder. Det månedlige gebyr for lønningsledelse varierer afhængigt af, om du har brug for fuld lønnsafgift og arkivering af statsskat.

QuickBooks Online tilbyder lønbehandling på alle niveauer for en fast månedlig sats plus et gebyr pr. Medarbejder. Wave opkræver brugere for lønningstjenester og hævder, at den genererede indtægt giver den mulighed for at tilbyde sine andre tjenester gratis. Xero giver brugerne lønbearbejdning for op til fem ansatte på deres mellemliggende prisplan.

Hvis du bruger FreshBooks, bliver du nødt til at tilmelde dig og betale for en separat app for at få lønbearbejdningsfunktioner. Zoho Books og OneUp tilbyder ikke lønningslister, og der er ingen tilføjelser eller apps, der kan bruges sammen med dem.

FreeAgent inkluderer lønningsliste, men kun for virksomheder med base i Storbritannien. Selvom Sage tilbyder en separat service, er detaljerne og prisfastsættelsen uklar.

Det er vanskeligt at vælge en vinder i denne kategori, fordi ingen af ​​tjenesterne tilbyder en gratis prøveversion af deres lønbehandling. Det, vi kan fortælle dig, er, at der hurtigt samles gebyrer, især med QuickBooks Online, og du vil være klogt om nøje at beregne de månedlige gebyrer, du ville betale, før du vælger en service.

Bedst til sporing af faste aktiver

Anlægsaktiver er store fysiske poster, såsom køretøjer, udstyr eller bygninger, der kan føres på en balance. Virksomheder, der har dem, bliver nødt til at beregne afskrivninger og afregne afhændelser.

Listen over programmer uden indbyggede aktiver er indbygget længere end de to, der er med. QuickBooks Online, FreshBooks, Zoho Books, Wave og Sage har ikke anlægsaktiver. Der er dog løsninger, som f.eks. Manuelle journalposter i QuickBooks Online eller tilføjelser, som du bliver nødt til at betale mere penge.

I betragtning af Xeros stærke fokus på lager, er det ikke en overraskelse, at det også er stærkt i anlægsaktiver. Dets målmarked ser ud til at være produktbaserede virksomheder snarere end servicebaserede. Anlægsaktiver i Xero kan tilføjes manuelt eller uploades i bulk fra et regneark. Softwaren beregner afskrivninger automatisk.

Fixed-asset-Recon-indstillinger

Det leverer også anlægsaktiverapporter. En afskrivningsplan, afgangsplan og afstemning af anlægsaktiver kan findes i afsnittet med rapporter.

OneUp er det andet program, der tilbyder muligheder for anlægsaktiver. Anlægsaktiver kan tilføjes én ad gangen gennem “nye anlægsaktiver.” Det viser en liste over anlægsaktiver på dine bøger og beregner afskrivninger, men har ingen rapporter relateret til dem.

Xero er vinderen i en kategori, der ikke tilbyder meget konkurrence.

Afsluttende tanker

Vinderen og det firma, der får din virksomhed, passer bedst til dine individuelle behov. Virksomheder er ikke én størrelse passer alle, og det er heller ikke regnskabssoftware. Vi anbefaler, at du udarbejder en liste over dine øverste krav og vælger det program, der vinder mest i disse kategorier. Hvis du stadig sidder fast, skal du læse vores dybdegående anmeldelser for hvert program.

Nyere brugere skal se tættest på brugervenlighed, når de træffer en beslutning. Det mest omfattende program derude, QuickBooks Online, er også kendt for at have svære processer og alt for komplicerede trin til at udføre opgaver. Nyere brugere og små virksomheder ville være meget gladere med et program, der har færre funktioner, men som er lettere at bruge, som Xero eller FreshBooks.

Hvilket af disse softwareprogrammer har du brugt? Har du prøvet mere end én, og hvis ja, har du en præference? Fortæl os det i kommentarerne, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me