CrashPlan vs Acronis Backup: To forretningsudbydere bekæmper det i 2023

Det er måske ikke let at vælge en service fra vores bedste online backup til valg af små virksomheder. Det er grunden til, at vi kommer til at pitche Acronis vs. CrashPlan – som samlet rangeres som henholdsvis nummer et og fire på den liste – og se, hvilken der kommer ud på toppen. På den måde bliver det lettere for dig at beslutte, hvilken service der er bedre for din virksomhed.

CrashPlan plejede at støtte private brugere, men nu fungerer det kun med virksomheder. Det er et godt valg, fordi det giver ubegrænset sikkerhedskopi, stor værdi, privat kryptering og en af ​​de bedste versioner, vi har set.

På den anden side er Acronis Backup en avanceret software, der er en af ​​de mest funktionsrige tjenester på markedet. Derudover giver det en funktionel sky-konsol, stærk sikkerhed, hurtig hastighed og konstant support.

Hvis disse ikke lyder som din kop te, skal du læse vores forretningsmæssige online backup-anmeldelser for alternativer. Når det er sagt, hvis du vil vide mere om disse konkurrenter, skal du læse vores CrashPlan-gennemgang og Acronis Backup-gennemgang. Hvis du læser dette, men er på udkig efter hjemmebackup, skal du læse vores bedste online backup-roundup til hjemmetjenester.

Ellers er du på det rigtige sted. Det er smart at investere i at beskytte dine forretningscomputere, fordi din harddisk kan ødelægge, nogen kan stjæle din bærbare computer eller en handling af naturen kan få dig til at miste dine data.

Du kan bruge gratis datagendannelsessoftware til at prøve at gendanne dine filer, men der er ingen garanti for, at det fungerer. Solid-state-drev gemmer heller ikke din hud, fordi de oplever flere datafejl end harddiskdrev, selvom deres fejlfrekvens er mindre end en procent.

Opsætning af en kamp: Acronis vs. CrashPlan

Vi vil sammenligne disse tjenester i fem runder, og i slutningen af ​​hver vil vi navngive en vinder. Derefter foretager vi en oversigt ved afslutningen og erklærer den samlede vinder.

1

Backup og andre funktioner

Funktioner, du får med en valgt sikkerhedskopieringstjeneste, dikterer, hvordan du kan bruge den, og hvad du kan udføre med den. På grund af dette vil vi se, hvilken type backup- og gendannelsesfunktioner hver service tilbyder, ud over hvilke systemer de understøtter.

CrashPlan

CrashPlan’s mest fremtrædende funktion er dens ægte, ubegrænsede sikkerhedskopiering. Der er ingen filstørrelse eller datagrænser, selvom du kommer til 10 TB data. De eneste begrænsninger er et par filer i bestemte systemmapper, som CrashPlan ikke vil beskytte.

På plussiden lader CrashPlan dig sikkerhedskopiere så mange eksterne drev, som du vil, og det inkluderer NAS-sikkerhedskopi, i det mindste hvis du bruger macOS eller Linux. Hvis du er en Windows-bruger, kan du ikke sikkerhedskopiere dine NAS-enheder. Du kan lære mere om NAS i vores, hvad der er NAS-artikel.

CrashPlan kan også sikkerhedskopiere dine servere, herunder Windows, Microsoft Exchange, Mac og Linux-servere. Udover servere kan CrashPlan også sikkerhedskopiere SQL, PostgreSQL, Act !, Access og MySQL databaser. Bemærk, at du først skal dumpe dem i en fil, og CrashPlan har ikke databasebevidst support.

CrashPlan inkluderer alle de grundlæggende online sikkerhedskopifunktioner, som vi forventede at se, når vi evaluerer en service. Dette inkluderer planlagt sikkerhedskopi, kontinuerlig sikkerhedskopiering, inkrementel sikkerhedskopi, sikkerhedskopiering til lokale drev, deduplikering, filkomprimering, hastighedsregulering, e-mail-meddelelser og filniveau-kopiering på blokniveau.

Sikkerhedskopiering til lokale drev betyder, at CrashPlan understøtter hybrid backup. Med andre ord kan du sikkerhedskopiere til både skyen og dine lokale drev, f.eks. Eksterne drev. Det gør det lettere at implementere 3-2-1 backup-reglen.

CrashPlan leverer også filversionering, som giver dig mulighed for at gendanne tidligere versioner af filer for at undgå uønskede ændringer eller filkorruption.

CrashPlan-vs-Acronis-CrashPlan-versionering

CrashPlan’s versionering er ikke ubegrænset, men fordi du kan indstille den til på ubestemt tid at holde filversioner baseret på trinvise minutter, kan det også være. CrashPlan giver dig også muligheden for på ubestemt tid at beholde slettede filer. Derudover giver CrashPlan administrativ adgang til at overvåge medarbejderes sikkerhedskopier og endda få adgang til deres filer.

  Bedste Kanban-projektstyringsværktøjer til 2023

Udover sin glatte NAS-support lader CrashPlan dig imidlertid ikke køre flertrådede sikkerhedskopier for at fremskynde tingene. Der er ingen måde at oprette billedbaserede sikkerhedskopier af dine computere, og der er heller ingen kurérgendannelsestjeneste.

Acronis

Denne service går videre til Acronis Backup og kan prale af muligheden for at tage backup af mere end 20 platforme, inklusive Windows, Mac og Linux desktop. Det er en fantastisk tilføjelse, i betragtning af at mange tjenester mangler Linux-support. Du kan finde flere muligheder i vores bedste online sikkerhedskopi til Linux-stykke.

Acronis Backup understøtter også både fysiske og virtuelle servere. Det inkluderer Windows Server, Microsoft Exchange Server, VMware ESXi, Hyper-V og Citrix XenServer. Desuden kan Acronis sikkerhedskopiere Microsoft SQL- og SharePoint-databaser.

CrashPlan-vs-Acronis-Acronis-backup-mobil

Derudover indeholder Acronis Backup værktøjer til sikkerhedskopiering af Android- og iOS-smartphones. Hvis du dog ønsker en anden løsning, skal du læse vores bedste online backup til mobil roundup.

Acronis Backup fungerer med NAS-enheder og eksterne drev. Du har brug for en licens pr. Computer, men Acronis giver dig mulighed for at tage backup af flere eksterne drev, hvis de er vedhæftet under sikkerhedskopieringsprocessen. Du kan også sikkerhedskopiere fra et lagerområde-netværk.

Udover sikkerhedskopiering af dine lokale enheder kan du bruge NAS-enheder og eksterne drev til at gemme din sikkerhedskopi. Du kan gøre det ud over skyen, hvilket betyder, at Acronis understøtter hybrid backup. Ligesom med CrashPlan er der ingen kurérgendannelse.

Acronis kan også sikkerhedskopiere dine data, der er gemt i skytjenester, såsom Amazon EC2, Azure, OneDrive Personal, OneDrive for Business og mere. Hvis det er den eneste funktion, du har brug for, skal du se vores bedste liste over cloud-to-cloud-managementtjenester for ideer.

Derudover giver Acronis dig mulighed for at gendanne til maskiner med forskellige hardware, hvilket er noget, som basale online backup-tjenester ikke leverer. Dette er kendt som billedbaseret sikkerhedskopi. Læs vores bedste guide til diskimaging-software til nogle andre sikkerhedskopitjenester, der leverer den.

Acronis giver dig mulighed for eksternt at indlede genopretning af bare metal og bruge det sammen med VMware ESXi og Hyper-V-værter. Plus, Acronis Instant Restore giver dig mulighed for at starte din Windows- eller Linux-sikkerhedskopi direkte fra lager som en VMware-virtuel maskine uden at flytte dataene overalt.

Hvis du har brug for at administrere brugere, administratorer eller grupper af brugere, kan du gøre det fra Acronis ‘administratorwebklient. Andre særlige funktioner inkluderer Acronis Active Protection, som hjælper med at beskytte mod ransomware, og Acronis Notary, som hjælper dig med at verificere integriteten af ​​dine sikkerhedskopier.

Acronis Backup’s standardfunktioner inkluderer inkrementel sikkerhedskopiering, versionering, backup-planlægning, ubestemt sletning af filopbevaring, rollebaseret administration og rapporter. Imidlertid er kontinuerlig sikkerhedskopi ikke tilgængelig.

Hvis du vil finde ud af mere om sikkerhedskopieringsfunktioner, kan du kontakte vores online sikkerhedskopibibliotek for yderligere læsning.

Rundtanker

Kontinuerlig sikkerhedskopi er en af ​​de vigtigste funktioner i denne kategori, men Acronis leverer ikke den. Når det er sagt, har CrashPlan flere ulemper her, fordi det mangler mobil sikkerhedskopi, ikke kan sikkerhedskopiere NAS-enheder på Windows og ikke kan udføre billedbaseret sikkerhedskopi. Plus, Acronis giver flere backup- og gendannelsesindstillinger. I lyset af dette vinder Acronis Backup den første runde.

Runde: Backup og andre funktioner Punkt for Acronis Backup

Acronis Backup-logo
CrashPlan for Small Business-logo

2

Værdi

Denne kategori handler om, hvilken tjeneste der giver mere sikkerhedskopieringsplads for mindre penge. Det er bedst, hvis der er et bredt udvalg af planer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Det er også godt at have en gratis plan eller prøve, så du kan teste tjenesten. Ubegrænset backup får bonuspoint.

CrashPlan

Som vi sagde, CrashPlan giver ubegrænset sikkerhedskopiering. Det er kun $ 10 pr. Måned pr. Computer, og hvis du har brug for flere computere, er det nemt at tilføje dem. På grund af denne prismodel opkræver CrashPlan pr. Måned, så der er ingen årlig abonnementsindstilling. Ulempen er, at du når som helst kan annullere. Sørg for at bruge den 30-dages gratis prøveperiode til at teste tjenesten, før du abonnerer.

Bemærk, at med dette ubegrænsede databonnement betaler du for det antal computere, som CrashPlan ser som aktiv i din administrationskonsol, uanset om de har sikkerhedskopieret data eller ej.

Acronis Backup

Acronis har på den anden side ikke ubegrænset sikkerhedskopi og kræver, at du betaler mindst et år i forvejen. Derfor er det sandsynligvis klogt at bruge 30-dages gratis prøveperiode først for at sikre dig, at Acronis Backup er den løsning, du har brug for. Hvis det er tilfældet, kan du tilmelde dig to eller tre år i forvejen, hvilket giver dig rabat.

  Bedste projektstyringssoftware 2023: Få det gjort med stil

Alle Acronis-planer giver dig mulighed for at tage backup af et ubegrænset antal enheder. Når det er sagt, kræver Acronis, at du betaler for den plads, du bruger i dens skyopbevaring, ud over at købe en licens. Du kan købe en Acronis Backup “standard” eller “avanceret” licens, idet forskellen er, at den “avancerede” licens har flere funktioner.

Der er mange muligheder at vælge imellem, men vi vælger den billigste, der er illustreret. Et årligt 250 GB-abonnement med en “standard” Acronis-arbejdsstationslicens udgør $ 368 pr. År.

Runde to tanker

Den service, der er bedre for dig, afhænger af, om du har brug for at beskytte en masse data på et par computere eller nogle data på mange computere. Hvis det er førstnævnte, er CrashPlan langt den bedre mulighed. Sidstnævnte er naturligvis bedst egnet til Acronis Backup. Ikke desto mindre er CrashPlan det bedre valg generelt og til små virksomheders behov, så det vinder denne runde.

Round: Value Point for CrashPlan for Small Business

Acronis Backup-logo
CrashPlan for Small Business-logo

3

Sikkerhed

I denne runde skal vi se, hvilken slags kryptering, beskyttelse ved transit, ransomware og andre sikkerhedsfunktioner, som tjenesterne tilbyder.

CrashPlan

CrashPlan bruger AES 256-bit kryptering til at beskytte dine data i ro på dets servere. Denne kryptering er ende til ende, men CrashPlan administrerer din krypteringsnøgle som standard for dig. Hvis du gerne vil gøre det selv, kan du oprette en privat krypteringsnøgle fra sikkerhedsindstillingsruden på skrivebordsklienten. Dette betyder, at kun du vil kunne læse dine filer.

CrashPlan-vs-Acronis-CrashPlan-sikkerhed

AES er den ofte anvendte krypteringsmetode, og der har ikke været nogen kendte hacks af den. Faktisk estimeres det, at det vil tage en supercomputer milliarder af år at brute-force knækker en AES-nøgle.

Det hjælper dog ikke, hvis nogen formår at stjæle din adgangskode. Derfor skal du sørge for at konfigurere en stærk adgangskode og aktivere tofaktorautentisering, som hjælper med at beskytte dine legitimationsoplysninger.

Hvis du bliver ramt af ransomware, kan du bruge versioneringsfunktionen til at rulle dine filer tilbage til deres tidligere versioner og undgå at betale en løsepenge for deres dekryptering.

CrashPlan bruger TLS-protokollen til at beskytte dine filer under overførsel til dets datacentre. Du kan lære mere om det i vores SSL vs. TLS-sammenligning.

CrashPlan’s datacentre har overvågning døgnet rundt og er udstyret til at modstå fiasko, hvad enten det skyldes enhedsfejl, brand, strømafbrydelse, jordskælv eller en anden katastrofe. Du kan læse mere om disse foranstaltninger i vores artikel om datasentre-sikkerhed.

Plus42, CrashPlan moderselskab, er en ISO 27001-certificeret organisation, og dens datacentre gennemgår årlig SOC 2 Type 2-godkendelse.

Acronis Backup

Acronis ‘kryptering implementeres ikke som standard, men du kan aktivere den og vælge mellem AES 128-, 192- og 256-bit. Ud over at vælge et krypteringsniveau bliver du også bedt om at indstille en adgangskode. Det betyder, at Acronis Backup’s kryptering fungerer fra ende til ende og er privat.

Under overførslen af ​​disse data bruger Acronis Backup HTTPS, som integrerer SSL-protokollen for at beskytte filer mod tredjepart, der gerne vil manipulere dem.

Når dine filer når Acronis ‘datacentre, kopieres de til flere servere til redundans i tilfælde af en serverfejl. Datacentrene er selv designet til at modstå katastrofer, med sikkerhedskopiering, brandbekæmpelse og temperaturovervågning.

Datacentre er også sikret mod infiltration med 24/7 patruljer, videoovervågning, høje hegn, biometriske scannere og adgangskort.

Som vi nævnte beskytter Acronis Backup dig mod ransomware med Acronis Active Protection, som løbende kontrollerer dine filer for bevis på ransomware-infektion.

Acronis har en stærk sikkerhed for at beskytte din sikkerhedskopi, men det tager ikke så stærk tilgang til dine legitimationsoplysninger, da der ikke er nogen tofaktorautentisering.

Runde tre tanker

Begge tjenester er gode til at sikre dine filer, men Acronis Backup giver ikke to-faktor-godkendelse, og det er her, vi deler forskellen. CrashPlan vinder denne runde.

Runde: Sikkerhedspunkt for CrashPlan til små virksomheder

Acronis Backup-logo
CrashPlan for Small Business-logo

4

Hastighed

Sikkerhedskopiering af din computer kan tage lang tid, men jo mindre det tager, jo bedre. Hvor hurtigt du sikkerhedskopierer dine computere afhænger af flere faktorer, herunder din internetudbyder, afstanden fra tjenestens datacentre og hvor godt tjenesten administrerer filoverførsler.

Det er bedst, hvis sikkerhedskopietjenesten giver dig mulighed for at indstille foretrukne overførselsindstillinger, øge antallet af tråde for at øge hastighederne og smelte dem om nødvendigt. En blokniveauoverførselsalgoritme er nyttig, fordi den fremskynder overførslerne efter den første sikkerhedskopi.

  Xero vs Wave: Find ud af det bedste i 2023

CrashPlan

CrashPlan beholder sine servere i Australien, og den amerikanske CrashPlan var hurtig, da den gendannede sikkerhedskopiering, men det havde gennemsnitlige resultater, da der blev sikkerhedskopieret.

Når det er sagt, er blokniveau-algoritmen tilgængelig for at fremskynde efterfølgende uploads, og du kan smutte CrashPlan-hastighederne, hvis tjenesten tager for meget af dit systems ressourcer. Du kan også indstille den til at øge hastigheden, når du er væk fra din computer.

Acronis Backup

CrashPlan-vs-Acronis-Acronis-datacentre

Acronis er blandt de hurtigste online backup-tjenester takket være sit globale netværk af servere. Det lykkedes hurtigt at uploade og gendanne vores filer, og det tog ikke meget mere tid, end vi ville forvente, at det skulle ske uden nogen omkostning.

Fil-kopieringsalgoritmen på blokniveau øger hastigheden for fremtidige uploads, og du kan også sænke filkomprimeringsfrekvensen, hvis du vil få dine sikkerhedskopier til at køre endnu hurtigere.

Runde fire tanker

I betragtning af at Acronis Backup er meget hurtigere end CrashPlan, når det downloades og uploades, vinder det klart denne runde.

Round: Speed ​​Point for Acronis Backup

Acronis Backup-logo
CrashPlan for Small Business-logo

5

Brugervenlighed

Sikkerhedskopieringstjenester skal være lette og behagelige at bruge, så du kan fokusere på dit arbejde og ikke bekymre dig om din backup-plan er korrekt. For at gøre dette til virkelighed skal desktop-klienten arbejde på de fleste operativsystemer. Det er grænsefladen sammen med dem fra webklient og mobile apps, der skal være intuitive og attraktive.

CrashPlan

CrashPlan’s desktopklient fungerer på Windows, Mac og Linux. Det tager kun et par minutter at installere, hvorefter du bliver bedt om at logge ind.

CrashPlan-vs-Acronis-CrashPlan-desktop-klient

Det er ikke svært at bruge, men backup-operationer med CrashPlan kan være enklere. Det skyldes, at CrashPlan sikkerhedskopierer baseret på filplacering, hvilket betyder, at du er nødt til at tagge mapper og filer manuelt til sikkerhedskopi. Hvis det sikkerhedskopieres af filtype, behøver du ikke at bekymre dig om, om du har føjet alle dine dokumenter, billeder, videoer og andre filer til din sikkerhedskopi.

Plus, CrashPlan kræver, at du gennemser mapper, hvilket ikke er praktisk. Vi foretrækker en fil-træstruktur, som ville gøre det hurtigere at tagge filer og mapper.

CrashPlan-vs-Acronis-CrashPlan-web-klient

CrashPlan’s webklient giver dig mulighed for at kontrollere brugerstatistikker og overvåge filgendannelse fra et instrumentbræt. Det giver dig også mulighed for at overvåge og deaktivere enheder, der sikkerhedskopieres, tilføje og deaktivere brugere, downloade klient-apps og oprette rapporter for at holde dig på toppen af ​​sikkerhedskopieringsfejl. Det eneste, vi har, er, at designet ikke føles attraktivt og moderne.

Du skal udelukkende stole på webklienten for at få adgang til din sikkerhedskopi, mens du er væk fra din computer, fordi CrashPlan har afbrudt sine smartphone-apps.

Acronis Backup

Acronis Backup har ikke CrashPlan’s manglende mobilitet, fordi den har apps til Android og iOS, som du kan bruge til at få adgang til dine sikkerhedskopier, mens du er på farten.

Mens du er på din computer, kan du dog bruge Acronis ‘web-klient til at oprette din backup-plan. Der er en desktopagent, du skal installere, men du administrerer alt andet ved hjælp af webklienter.

CrashPlan-vs-Acronis-Acronis-web-klient

Vi siger “klienter”, fordi der er en til en enkelt arbejdsstation og en til administratoren. Imidlertid er de dybest set den samme klient med lidt forskellige muligheder. Samlet set er denne webklient attraktiv og let at bruge.

Når det er sagt, kræver Acronis ligesom CrashPlan også, at du vælger dine filer og mapper til sikkerhedskopiering. Acronis gør det dog lettere at sikkerhedskopiere hele din maskine, fordi du kan gøre det med et enkelt klik. Du kan også vælge at tage backup af hele din systemtilstand.

Fem runde tanker

CrashPlan understøtter ikke mobilapps, og de muligheder, du har til at vælge sikkerhedskopi, er lidt mere besværlige end Acronis ‘. Derfor vinder Acronis Backup denne runde.

Runde: Brugervenlighedspunkt til Acronis-sikkerhedskopi

Acronis Backup-logo
CrashPlan for Small Business-logo

6

Dommen

Acronis Backup vandt i tre runder, mens CrashPlan vandt i to, hvilket betyder, at Acronis Backup er vores samlede vinder. Ud over hvad vi har talt om i disse kategorier, har Acronis også en solid privatlivspolitik og 24/7 support, inklusive telefon og chat.

Vinder: Acronis Backup

Dette resultat betyder dog ikke, at CrashPlan er en dårlig service. Takket være dens store værdi er det et meget bedre valg end Acronis, hvis du kun har brug for at tage backup af et par computere.

Hvad synes du om denne sammenligning? Er du side med Acronis Backup, der vandt flere runder, eller foretrækker du CrashPlan? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me