Google Ads vs. Facebook Ads vs. Bing Ads: PPC Marketing i 2020

Hver online marketing er blevet konfronteret mindst en gang i deres professionelle karriere med beslutningen om at bruge Google Ads, Facebook Ads eller Bing Ads: de tre største og mest populære marketingplatforme. 

Beslutningen om, hvilken PPC-marketingplatform skal bruges, er kritisk for din virksomhed. Derfor bør Google Ads, Facebook Ads eller Bing Ads være på en hvilken som helst (god) online marketingplan. 

Det er vanskeligt at beslutte, hvilken af ​​de tre platforme der skal bruges til sidst. Det er let at blive forvirret, da du muligvis ikke har alle oplysningerne, eller du kan blive foreslået en løsning, hvor din rådgiver får mest profit.  

Derfor har vi hos Cloudwards skrevet denne komplette sammenligning af disse tre platforme. Vi matchede Google Ads, Facebook Ads og Bing Ads i tre runder, sammenlignede funktioner, pris og brugervenlighed og bestemte derefter en vinder for hver runde. 

Efter en kort introduktion af hver udbyder vil vi dykke direkte ind i kamprundene og forklare trin for trin, hvordan vi kom til beslutningen, og i hvilket scenario hver marketingplatform giver mest mening. 

For dem af jer, der har travlt og ikke kan læse hele artiklen, her er en kort oversigt over hver runde.

RoundGoogle AdsFacebook AdsBing Ads
Annonceringsfunktioner og rækkevidde Google Ads har den største rækkevidde, de fleste funktioner og de bedste målretningsfunktioner for målgrupper. Det er også det bedste til multikanals marketing. Facebook-annoncer er ikke lige så store, når det kommer til dets rækkevidde, men større end Bing, og de tilbyder mange funktioner. Bing-annoncer har en lille rækkevidde, og der mangler en masse nøglefunktioner.
Pris (i vores test) Google Ads er den dyreste, men har også den største rækkevidde. Facebook-annoncer er den billigste. Bing-annoncer er billigere end Google-annoncer, men har også en mindre rækkevidde.
Brugervenlighed Google er et sted imellem: hverken god eller dårlig, men i det mindste har den en god support, der hjælper dig med at komme i gang. Facebook-annoncer er den nemmeste at bruge: den har masser af visuals, en klar navigation og en god support Bing-annoncer er ret forvirrende, og støtten er heller ikke så god.

PPC Marketing

Google-annoncer, Facebook-annoncer og Bing-annoncer er betalings-per-klik-marketingplatforme, der henviser til dens faktureringsmodel. Kort sagt betyder det, at du opretter annoncer, der vises på et netværk, og du betaler for hvert klik på din annonce, uanset om folk ender med at købe dit produkt eller ikke.

En form for dette er SEM eller markedsføring af søgemaskiner. Her bruges søgemaskinens rækkevidde som et netværk. Google-annoncer, Facebook-annoncer og Bing-annoncer er alle omfattet af PPC-marketing, men ikke under betegnelsen SEM. Det skyldes, at Facebook i sig selv ikke er en søgemaskine, men et socialt netværk. 

I PPC-markedsføring skal du overveje to ting: På den ene side kan en masse klik og ofte føre til intet; og på den anden side kan et klik på $ 3 blive til en fortjeneste på $ 200, hvis en potentiel kunde køber dit produkt som et resultat af din annonce. 

Derfor skal du finde ud af, hvilke klik der går i etheren, og hvilke der fører til en konvertering. Dette er dog lettere sagt end gjort.

Oprettelse af en kamp

Lad os introducere udfordrerne, før vi kommer til kamprunderne.

Google-annoncer

Google Ads er blevet uundværlig i den moderne markedsføringsverden. Googles marketingplatform er vokset til en kompleks og meget analytisk marketingløsning, der tilbyder moderne marketingfolk næsten alt, hvad de ønsker.

Omdøbt til “Google Ads” i 2018 (tidligere kendt som Google Adwords), Google bruger sin enorme datapool og enorme rækkevidde til at give moderne marketingfolk et optimalt PPC-værktøj, både hvad angår rækkevidde og analytiske behandlingsalgoritmer. 

Google-Facebook-Bing-Google-Marketing

Google Ads er baseret på en såkaldt “kvalitetsresultat”, der måler kvaliteten af ​​din annonce, men også mange andre ting. Kvalitetsresultatet er vigtigt, fordi Google Annoncer kræver, at du byder på de nøgleord, du vil bruge. 

Afhængig af hvor god din kvalitetsscore er, vises dine annoncer for forskellige søgeord i forskellige tidsrammer. Både kvalitetsresultatet og budet definerer succes for din kampagne, ikke kun budet.

Facebook-annoncer

Selvom vi ikke er de største fans af Facebook, må vi indrømme, at det er svært at forestille sig en digital verden uden tech-giganten fra Menlo Park. Fra et iværksætterperspektiv bør du ikke kun bruge Facebook til din sociale mediestrategi, men også placere betalte annoncer der. 

I gennemsnit bruger 1,59 milliarder mennesker Facebook hver dag, så teoretisk set kan du placere din annonce foran 1,59 milliarder par øjne om dagen.

Google-Facebook-Bing-Facebook-Marketing

Facebook købte det sociale netværk Instagram og meddelelsestjenesten WhatsApp i henholdsvis 2012 og 2014. Fra et marketingperspektiv betyder det, at du nu kan bruge både Facebook og Instagram og snart WhatsApp, da Facebook har meddelt, at de første WhatsApp-annoncer vises i 2020. 

Facebook tjente 16,6 milliarder dollars i indtægter fra sin markedsføringsvirksomhed i 2019. Instagram er i øjeblikket på en høj, men det er tvivlsomt, hvor længe tech-giganten kan vokse med denne hastighed, og hvis den planlagte reklame for WhatsApp vil fungere.

Bing-annoncer

Bing er – for dem af os, der med rette aldrig rigtig har haft noget at gøre med Bing – en søgemaskine fra Microsoft. Lanceret i 2009 og er nu efterfølgeren til Microsofts mange forsøg på at tilbyde en konkurrencedygtig søgemaskine.

Google-Facebook-Bing-Bing-søgning

Efter tidligere liv som MSN Search, Windows Live Search og Live Search, er Bing virkelig vokset til en seriøs søgemaskine med omkring 6 milliarder søgninger pr. Måned. Dette kan virke lille i forhold til Googles søgevolumen (5,6 milliarder søgninger om dagen), men forhåbentlig vil platformen vokse lidt mere.

Ofte undervurderet har Bing været i stand til løbende at udvide sin markedsandel. Årsager hertil inkluderer den flydende integration i flere Windows 10-produkter og samarbejde med Apple, Amazon og Yahoo. I 2018 blev Bing den tredje største søgemaskine bag Google og Baidu. 

Google-Facebook-Bing-Bing-søgning-resultater

Microsoft ventede ikke længe på at bruge det aktive samfund til marketingformål. Det introducerede adCenter i 2006 og omdøbte det flere gange. I 2012 blev Microsoft adCenter Bing Ads. 

I lighed med Google-annoncer kunne Bing-annoncer bruges i hele Microsoft søgenetværket. Dette var en af ​​grundene til, at Bing Ads blev omdannet igen. I 2019 blev Bing Ads Microsoft Advertising. For enkelhedens skyld kalder vi det imidlertid Bing-annoncer i denne artikel.

Nu, hvor vi har dækket det grundlæggende, vil vi gerne gå videre til den mest spændende del af artiklen: sammenligning af de tre største verdensomspændende PPC-marketing platforme. 

Vi vil sammenligne og sammenligne Google-annoncer, Facebook-annoncer og Bing-annoncer i tre runder. Der vil være en vinder og en runner up pr. Runde. Vinderen af ​​hver runde får to point, andenpladsen får et point og tredjepladsen forbliver tomhændet.

I den første runde vil vi se nærmere på de vigtigste funktioner og rækkevidden for den respektive platform. I anden og tredje runde får platforme tilladelse til at kæmpe med hensyn til priser og brugervenlighed. 

Runde en: Annonceringsfunktioner og rækkevidde

I den første runde starter vi med hver platforms rækkevidde og annonceringsfunktioner, dvs. alle de funktioner, der er uundværlige for marketingfolk. 

Vi har blandt andet undersøgt funktionaliteter, såsom A / B-test, målgruppestyring, geotargeting, annonceformater og generelle målretningsmuligheder. Vi fremhævede også funktioner, der gør hver annonceplatform unik.

Dagens kunderejse inkluderer flere berøringspunkter, indtil den endelige konvertering foretages. For dig som en online marketingmedarbejder, der optimalt kan ledsage denne kunderejse, er det vigtigt at være på flere platforme på samme tid for bedst muligt at spore og genindrette dine kundeemner. 

Derfor er antallet af platforme og størrelsen på hvert annoncevisningsnetværk også et vigtigt rankingkriterium.

Som vi allerede har nævnt ovenfor, er Google Adwords blevet omdøbt til Google Ads. Dette navn passer godt, fordi Google Ads i dag ikke kun giver dig mulighed for at administrere de annoncer, du vil have vist i søgemaskinen, men du kan også annoncere på Google AdSense, YouTube eller endda i mobile apps.

  Bedste hybrid-sikkerhedskopi til erhvervslivet 2020: Løsninger for iværksætteren

Google AdSense er en service, der giver webstedsoperatører mulighed for at tjene penge på deres trafik ved at tilbyde annonceplads på deres websteder. Denne service er især interessant for websteder med høj trafik. Som marketingmedarbejder kan du derefter bruge disse steder via Google Ads og placere dine på sådanne websteder.

Google-Facebook-Bing-Google-aSense

Denne funktion er især interessant, hvis du vil gendanne folk, der for eksempel har klikket på din Google-annonce i søgemaskinen, føjet et produkt til deres indkøbskurv, men derefter annulleret kassen i det sidste trin. 

Disse såkaldte “forladte vogne” er store bukke, der dybest set glider gennem fingrene på e-handelsledere. Google AdSense er imidlertid en fantastisk måde at gendillet disse forladte indkøbsvogne på en bred vifte af websteder. 

Du kan også orkestrere og administrere dine annoncer på YouTube via Google Ads. Dette er en enorm fordel i forhold til Facebook-annoncer og Bing-annoncer.

Hvis du tilføjer rækkevidde for Google-annoncer gennem de forskellige platforme – dvs. hvis du ser på hele Google display-netværket – kan du placere dine annoncer på følgende kanaler:

 • 2 millioner mennesker på AdSense
 • 5,6 milliarder daglige søgninger via Google Søgning
 • 1,9 milliarder YouTube-besøgende er logget ind pr. Måned
 • 2,5 milliarder aktive Android-enheder (til appmarkedsføring)

Fra et privatlivsperspektiv er det skræmmende, hvor mange Google-produkter vi bruger, og hvor mange berøringspunkter med dets brand vi har i dag. Fra et online marketingperspektiv er det imidlertid meget gavnligt.

Lad os nu gå videre til annonceformaterne. Google tilbyder mange forskellige annonceformater takket være dens store rækkevidde og de mange platforme, hvor du kan placere annoncer. Afhængigt af målet med din marketingkampagne tilbyder Google dig følgende annonceformater: 

 • Søgning: Tekstbaserede annoncer, der hovedsageligt vises i Google Søgning
 • Display: Tekst- og billedbaserede annoncer, som du kan vise overalt i Google AdSense-netværket
 • Shopping: Annoncer, der er specielt optimeret til produkter, der også vises i Google Søgning
 • Video: Video-baserede annoncer, som du kan vise på YouTube
 • Smart: I dette annoncevalg optimeres forskellige formater af Google til dig og din marketingkampagne
 • App: Tekstbaserede annoncer, som du kan placere i apps og i app store

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-formater

For at placere shoppingannoncer har du brug for en Google Merchant-konto med produkter deri. Hvis du er en e-handelshåndtering, skal du kontrollere integrationen af ​​din e-handelsplatform med Google Merchant Center, hvis du planlægger at placere shoppingannoncer via Google Ads. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Shopping

Integrationen er vigtig for produktimporten, fordi hvis du har hundreder af produkter i din butik, du sandsynligvis ikke ønsker at importere hver enkelt til Google Merchant Center manuelt. Dette er noget, du skal overveje, når du vælger den bedste e-handelsplatform til din virksomhed. 

Et andet vigtigt kriterium for reklamefunktioner er målretning. Med Google Ads kan du justere dine annoncer forskelligt. Du kan justere dit publikum – din målgruppe – i detaljer. Med Google Ads kan du blandt andet indstille demografi, interesser og geografiske aspekter, som ofte er glemt af mange online marketingfolk.

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Location

Fra et indholdsperspektiv kan du også foretage nogle justeringer. Du kan indstille emne, placering og relaterede søgeord til at gøre dine annoncer mere detaljerede for de rigtige steder. 

Google-Facebook-Bing-Google-Marketing-Audiences

Den sidste funktion, vi vil diskutere, er nøgleordsplanlæggeren. Google Ads indsamler betydelige punkter i denne henseende, da det giver et nyttigt værktøj ud over Googles tendenser. Google søgeordsplanlægger hjælper dig med at estimere, planlægge og administrere dine annoncekampagner og deres søgeord. 

Med nøgleordsplanlæggeren kan du få inspiration til nye nøgleord, hvis du vil udvide din kampagne lidt. Du kan også få prognoser for eksisterende søgeord med hensyn til volumen, konkurrence og pris pr. Klik. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Keyword-Planner

Facebook-annoncer Annonceringsfunktioner

Lad os nu gå videre til den anden udbyder: Facebook-annoncer. Facebook kan ikke engang komme tæt på Google med hensyn til rækkevidde. Ud over 1,59 milliarder daglige Facebook-brugere er der også en milliard Instagram-brugere. 

Dette er imidlertid langt fra nok til at konkurrere med Google. Mens Google dækker næsten hele internettet, kan du kun bruge Facebook-annoncer til at placere annoncer på Facebook og Instagram. 

På den anden side har Facebook en afgørende fordel i forhold til Google og Bing: følelser og social opførsel. På sociale medier afslører vi ubevidst information om os selv, vores adfærd og vores vaner. Dette gør det utroligt let for en datagigant som Facebook at generere viden om os, som du som en online marketing kan bruge.

Følelser spiller en stor rolle i købsbeslutningen. Hvis du som marketingmedarbejder har adgang til disse oplysninger og ikke behøver at arbejde med personas eller antagelser, har du en masse muligheder for at realisere dine markedsføringsmål. Vi ønsker dog ikke at diskutere på dette tidspunkt, hvor korrekte eller rigtige vi mener, at det hele er.

Facebook har ikke en nøgleordsplanlægger, som Google Ads, men du har ikke brug for det. Princippet bag Facebooks markedsføring adskiller sig grundlæggende fra Google Ads og Bing Ads. Det giver ikke mening at tænke i nøgleord eller søgeforespørgsler, så du behøver naturligvis ikke planlægge dem. Facebook kører mere på interesser og målgrupper. 

En kraftfuld funktion ved Facebook er lookalike-publikum, der som navnet antyder en afspejling af et eksisterende publikum. 

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-lookalike

Lad os sige, at du har opbygget det optimale publikum til dit produkt eller din service på tværs af flere marketingkampagner. Med lookalike-målgruppefunktionen kan du nu oprette et lignende publikum, som Facebook mener ligner din eksisterende. Denne lighed refererer til ting som demografi eller interesser.

Afhængigt af hvor længe dit lookalike-publikum er, ændres publikums størrelse. Kort sagt, jo mere præcist det nye publikum ligner dit gamle publikum, jo ​​mindre vil det være. For at skabe et lookalike-publikum behøver du kun have 100 personer i dit første.

Vi finder denne funktion specielt interessant, fordi du kan køre flere kampagner, sætte forskellige mål og derefter se, hvilket publikum der er bedst for dig. Derefter opretter du blot et lookalike-publikum fra dit ideelle publikum, og i det næste trin kan du gå nærmere ind og generere flere indtægter, konvertering og abonnementer.

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-Create-lookalike

I dette tilfælde er kvaliteten af ​​det oprindelige publikum og størrelsen på det udseende publikum afgørende for din markedsføringssucces.

Når det kommer til målretning, synes vi, at Facebook-annoncer gør et bedre job end Google og Bing. Frem for alt har Facebook en utrolig formue af data, som du kan bruge til markedsføringsformål. For eksempel kan du begynde at målrette mod mennesker, der har ønsket eller fulgt en bestemt side på Instagram.

Du kan filtrere folk ikke kun efter demografi eller geografi, men også efter interesser. I sammenligning med Google-annoncer og Bing-annoncer, kan du få meget detaljerede og arbejde med disse såkaldte “forbindelser.” Eksempler på ofte anvendte forbindelser er personer, der har klikket på dit websted eller installeret en bestemt app.

Google-Facebook-Bing-Facebook-Marketing-Create-Audience

Efter vores mening bør du kun bruge denne funktion i begyndelsen af ​​din marketingkampagne eller til at teste visse hypoteser. Ideelt set skal du automatisk oprette alle yderligere målgrupper via Facebook-pixlen.

Sidst men ikke mindst er annonceformater. Facebook giver dig mulighed for at vælge mellem følgende annonceformater:

 • Foto: En simpel annonce med billeder, tekst og links
 • Video: Videoannoncering
 • Historie: En video eller et billede integreret mellem to historier om tilsluttede Facebook-brugere
 • Messenger: Faktisk tæller denne annonce ikke som et enkelt annonceformat, fordi det involverer fotoannoncer, der simpelthen vises i Messenger.
 • Karrusel: Dette reklameformat giver dig mulighed for at vise flere billeder (hvert billede har sit eget link) om det samme emne og tekst
 • Slideshow: En fotoannonce med skiftende billeder
 • Samling: En reklame for produkter og kollektioner, med billeder, priser og links

Vi tæller ikke rigtig annoncerne “messenger” og “slideshow” som separate annonceformater, fordi vi ikke tror, ​​at de virkelig adskiller sig fra de andre annonceformater på Facebook. Du kan finde ud af mere om Facebooks annonceformater her.

  Xero vs Wave: Find ud af det bedste i 2020

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-formater

Bing-annoncer-annonceringsfunktioner

Bing-annoncer er i det væsentlige Microsoft-versionen af ​​Google Adwords. Som nævnt ovenfor bruger Bing Ads Microsoft Search Network. Dette inkluderer ikke kun Bing Search, men også andre platforme, såsom Windows 10 og Yahoo. 

Microsoft har allerede allieret sig med Yahoo i flere år. Resultatet er, at din annoncering vises i både Bing- og Yahoo-søgeresultater.

For bedre planlægning af de respektive kapaciteter og nøgleord har Microsoft forsynet dig med en nøgleordsplanlægger, ligesom Google. Vi finder imidlertid Googles søgeordsplanlægger meget lettere at bruge (se afsnittet om brugervenlighed nedenfor).

Google-Facebook-Bing-Microsoft-Keyword-Planner

Enhver, der mener, at Microsoft kan konkurrere med Google og Facebook, tager fejl. De 6 milliarder forespørgsler pr. Måned, der er nævnt ovenfor, kan ikke virkelig sammenlignes med de 5,6 milliarder forespørgsler om dagen fra Google. Bing kan heller ikke konkurrere med Facebooks generelle målgruppestørrelse.

Med Bing-annoncer kan du vælge mellem følgende displaytyper:

 • Udvidet tekst: Identisk med søgeannoncerne på Google-annoncer
 • Dynamisk søgning: Automatisk genererede annoncer. Med de “udvidede tekst” -annoncer skal du manuelt oprette og optimere hver annonce; med “dynamisk søgning” -annoncer opretter og optimerer Microsoft annoncerne for dig, afhængigt af dit websted og hvad du leder efter. Denne type annonce er kun tilgængelig i Frankrig, Tyskland, England og USA.
 • Produkt: Annoncer for produkter, der vises til højre for søgeresultaterne
 • Microsoft Audience: Annoncer, der vises direkte i artikler langs Microsoft Audience Network (svarer til Google AdSense). Denne type annonce er kun tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien og Australien
 • Appinstallation: Udvidede tekstannoncer, der automatisk opdager operativsystemet på smartphonen og sender kunden direkte til den rigtige app store. Denne type reklame er kun tilgængelig i USA for iOS og Android. Derudover er, ifølge Microsoft, “Ikke alle har denne funktion endnu. Hvis du ikke gør det, skal du ikke bekymre dig. Det kommer snart! ” “Hvem” er dog ikke nærmere specificeret

Vi trækker point her, fordi nogle annoncetyper kun er tilgængelige i visse lande. “Dynamisk søgning” -annoncer, for eksempel, er kun tilgængelige i Frankrig, Tyskland, Storbritannien og USA. Det er temmelig dårligt, især fordi det samlede publikum alligevel er lille.

Google-Facebook-Bing-Microsoft-Audiences

Med hensyn til målretning tilbyder Bing Ads imidlertid en temmelig unik funktion, der ikke ses med hverken Google Ads eller Facebook Ads: LinkedIn targeting, som giver dig mulighed for specifikt at målrette virksomheder, brancher eller jobtitler fra LinkedIn-netværket. Denne funktion er faktisk kun tilgængelig med Bing Ads, måske fordi LinkedIn nu er et Microsoft-firma. 

Derudover er det muligt at målrette efter geografi og interesser. Desværre kunne vi ikke finde muligheden for at begrænse publikum med hensyn til demografi.

Rundtanker

Den første runde indeholdt allerede en masse information om Google Ads, Facebook Ads og Bing Ads, så her er en oversigt over de vigtigste nøglefakta:

KriterierGoogle-annoncer Facebookbook-annoncerBing-annoncer
Platformer nået Google-søgning, Google AdSense, YouTube, Google Play, Gmail og andre Google-produkter Facebook, Instagram, WhatsApp (snart) Bing, Windows 10, Yahoo og andre Windows-produkter
Annonceformater Søg, vis, shopping, video, smart, app Foto, video, historie, karrusel, samling Udvidet tekst, dynamisk søgning, produkt, Microsoft-målgruppe, appinstallation
Søgeordsplanlægger Ja Ingen Ja
Målretningsindstillinger Demografi, geografiske og (begrænsede) interesser Demografi, geografisk, interesser og social opførsel Geografiske, LinkedIn og (begrænsede) interesser
Lookalike publikum Ja, kaldet “lignende målgrupper” Ja Ingen

Google Ads har langt den største rækkevidde: en opfattet 90 procent af internettet. Derudover har marketingplatformen en nøgleordsplanlægger, lookalike-målgrupper og mange annonceformater.

Facebook-annoncer har bedre målretningsmuligheder og er tæt på Google i den samlede ydeevne. Efter vores mening er det imidlertid sværere at holde trit med kunden gennem flere kanaler via Facebook-annoncer. Bing Ads er placeret som tredje på grund af sin mangel på platforme, rækkevidde og funktioner.

Runde en vinder: Google-annoncer

Runner Up: Facebook-annoncer

Runde to: Pris

Det er utroligt vanskeligt at fremsætte generelle udsagn om prisfastsættelse inden for PPC-marketing. Hvor meget du i sidste ende betaler pr. Klik, varierer fra nøgleord til nøgleord. Konkurrencen spiller også en meget vigtig rolle. Dette betyder, at du kan bestemme konkurrencedygtige markeder på grundlag af den gennemsnitlige pris pr. Klik eller CPC. 

Vi ønskede at undgå tvivlsomme udsagn, som nogle andre online-publikationer fremsætter, som “Google Ads er dyrere, og Facebook Ads er billig” eller “den gennemsnitlige CPC for Google Ads er $ 2” (hvilket alligevel er helt absurd). Snarere stræber vi efter bedre – og korrekte – evalueringer, så vi etablerede en måde at måle priser på.

Vi undersøgte vores vej ind i tre forskellige nicher og kiggede på de respektive CPC’er for bestemte nøgleord og sammenlignede dem med hinanden.

Vi ved selvfølgelig, at denne proces heller ikke nødvendigvis er repræsentativ. Det skyldes, at for eksempel i et område, flere promoverer på Bing-annoncer, mens du i andre områder måske finder flere, der promoverer på Google-annoncer. Det giver dig dog en god fornemmelse af de generelle omkostninger, og frem for alt viser den dig en måde at finde ud af omkostningerne til din brugssag.

Vi brugte følgende tre nicheområder til at evaluere kampen mod Google Ads vs. Facebook Ads vs. Bing Ads på et prisniveau:

 • VPN (Nøgleord: vpn, gratis vpn, nordvpn, expressvpn, ipvanish, gratis vpn til firestick, vpn gratis android, bedste gratis vpn)
 • Hårbørste (Nøgleord: hårbørste, revion et trin, hårsvamp, revion et trins hårtørrer og volumisator, hårudjævnebørste, blæserørstebørste, revybørste tørretumbler, detanglingbørste, glatebørste)
 • Website builder (Nøgleord: website builder, gratis website maker, gratis website builder, wix prissætning, bedste website builder, website maker, wix website, sitebuilder, web builder, letteste website builder, ecommerce website builder)

Google-annonceringspris

Vi havde først Google Annoncer til at generere en liste over nøgleord. Derfor modtog vi følgende priser for de respektive nøgleord i “vpn” niche.

“Bud på toppen” er et nyt udtryk, som vi ikke har forklaret endnu. Et bud øverst på siden handler, som navnet antyder, om at byde på en øverste placering i søgeresultaterne. “Lav rækkevidde” og “høj rækkevidde” angiver prisintervallet. 

For eksempel koster nøgleordet “vpn” mindst 3,20 $ og højst $ 12,06 for at nå en øverste placering i søgeresultaterne. Dette betyder, at det ville koste dig så mange penge, hvis nogen klikker på din annonce øverst på siden. Den gennemsnitlige pris pr. Klik for denne niche er mellem $ 1,72 og $ 6,76. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-VPN-CPC

Dernæst analyserede vi nichet “hårbørste” med følgende resultater.

Som vi kan se, er priserne i denne niche væsentligt lavere. Den gennemsnitlige pris pr. Klik er mellem $ 0,36 og $ 1,50. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Hairbrush-CPC

Sidst men ikke mindst kiggede vi på nichen “webstedsbygger” og udledte følgende forslag til søgeord og priser.

Som du kan se i tabellen ovenfor, er disse nøgleord de dyreste fra de tre nicher. Med en gennemsnitlig pris pr. Klik på $ 5,98 til $ 20,63 er nøgleordene i dette område betydeligt højere end i de to andre nicher. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Website-builder-CPC

Facebook-annonceringspris

Desværre kan prisen på Facebook-annoncer ikke let måles på forhånd. På dette tidspunkt er vi nødt til at arbejde med estimater, fordi Facebook ikke leverer et estimeringsværktøj, som nøgleordsplanlæggeren til Google eller Bing Ads. 

Dette er dog igen på grund af, hvordan Facebook fungerer som en annonceplatform. Mens Google- og Bing-annoncer er mere baseret på planlægning og prognoser, kræver Facebook, at du eksperimenterer mere. Måske er det derfor, Facebook er billigere end Google eller Bing-annoncer.

For at give dig i det mindste en fornemmelse af prissætningen på Facebook har vi fundet en ganske nyttig Facebook-annonceomkostningsberegner, som du kan tjekke her.

Ifølge Hootsuite var den gennemsnitlige CPC for Facebook-annoncer i 2017 mellem $ 0,35 og $ 0,50. I 2018 var priserne omtrent de samme. 

Bing-annonceringspris

Bing Ads-søgeordsplanlæggeren har ikke nogen estimater som Google gør med de øvre og nedre budgrænser. Det foreslår et bud til dig, og det er det. På den anden side synes vi det er cool, at det giver dig nøjagtige data om de månedlige søgninger, i modsætning til Google Annoncer.

Til “vpn” -niche udtrækkede vi følgende data.

Vi var nødt til at finde en måde at sammenligne Bing-annoncer med Google-annoncer. Derfor trak vi i dette eksempel gennemsnittet af de øvre og nedre budgrænser for Google Annoncer ‘CPC. Som du kan se fra tabellen er Bing-annoncer meget billigere end Google-annoncer, men du ender med at vise dine annoncer til et mindre publikum.

  Bedste fotoredigeringssoftware 2020

Google-Facebook-Bing-Microsoft-marketing-VPN-CPC

For nichen “hårbørste” har vi opnået følgende værdier.

I denne niche giver det mere mening at holde sig til Google Ads, da prisforskellene ikke er så store, især fordi den månedlige søgevolumen på Bing Ads er meget mindre.

Det er ikke værd at gå glip af tusinder og tusinder af potentielle udsigter på grund af en forskel på 10 cent. Derudover er Bing-annoncer endnu dyrere for nogle nøgleord, f.eks. “Blæserørstebørste” end Google-annoncer. 

Google-Facebook-Bing-Mircosoft-marketing-Hairbrush-CPC

Endelig er her numrene for nøgleordene fra niche til “webstedsbygger”.

Her kan du se forskellen meget tydeligt. Med nøgleordet “e-handelswebbygger” er Bing-annoncer billigere med hele $ 22,11 pr. Klik. Selvfølgelig er volumen meget lavere, men i dette scenarie, hvis du ser på det fra et prisperspektiv, kan det være mere fornuftigt at bruge Bing-annoncer i stedet for Google-annoncer.

Google-Facebook-Bing-Microsoft-marketing-Website-builder-CPC

Runde to tanker

Hvis vi ser på de gennemsnitlige omkostninger pr. Klik her, kan du måske tro, at Facebook er den klare vinder. Klikene kan være billigere på Facebook og Bing-annoncer end på Google-annoncer, men vores målemetode garanterer ikke, at de blev sammenlignet i henhold til andre præstationsindikatorer, som f.eks..

Pris er en ting, men hvordan de gennemsnitlige klikfrekvenser og konverteringsfrekvenser adskiller sig fra platform til platform, for eksempel, er ting, du også skal overveje. For ikke at nævne brugerens intention, som er ganske anderledes på Facebook end på Google eller Bing. 

Det er dog svært at afgive generelle udsagn om, hvilken platform er billigere eller dyrere. Dette er grunden til, at vi holder fast ved prisen som et sammenligningsmedium, og det er her, Facebook-annoncer er uovervindelig. Bing Ads indtager andenpladsen, fordi den gennemsnitlige CPC er meget billigere end Google Ads.

Runde en vinder: Facebook-annoncer

Runner Up: Bing-annoncer

Runde tre: Brugervenlighed

Lad os sige det på denne måde: Ingen af ​​de her nævnte softwareløsninger modtager en pris for deres brugervenlighed, og det er okay, fordi folk har komplekse krav på en PPC-platform. Det er helt normalt, at et sådant system har mange forskellige værktøjer, windows, beregninger, analyse og dashboards. 

Derfor er det naturligt, at du bruger lidt tid på at vænne dig til Google-annoncer, Facebook-annoncer og Bing-annoncer. Som med enhver indlæringsfase har du brug for adgang til dens support og vidensbase. Når det er sagt, vil vi ikke kun fokusere på design og brugervenlighed, men også på dokumentation, support og meget mere.

Brugervenlighed til Google-annoncer

Ved første øjekast virker brugergrænsefladen til Google Ads ret gammel. Det instrumentbord, du ser lige efter, at du er logget ind, arrangeres imidlertid klart.

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-dashboard

De fleste andre betjeningspaneler følger et tabelformet design:

Google-Facebook-Bing-Google-Marketing-søgeord

Hvis du vil administrere dine marketinggrupper, vil du se, at Googles interface ikke rigtig er visuelt tiltalende. Desuden finder du under fanen “målgrupper” de målgrupper, du har føjet til dine kampagner eller annoncegrupper, men ikke dine brugerdefinerede målgrupper. 

Disse såkaldte “in-market-målgrupper” defineres af Google som interessegrupper eller personer, der allerede har været aktive på et bestemt marked. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-kampagne-Audiences

Derudover er det meget tidskrævende at oprette målgrupper, der automatisk fyldes ud fra eksterne kilder. Ideelt set ville du “kun” have brug for to systemer: Google Analytics og Google Tag Manager. 

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Brugerdefineret-Audiences

Specielt for e-handelsejere er det meget tidskrævende at spore de enkelte checkout trin. Facebook er meget mere ligetil i denne henseende. 

En anden brugervenlighedsfejl er at arbejde i “synspunkter.” Du mister hurtigt oversigt over hvilken kampagne, annoncegruppe eller annonce, du redigerer. Denne brugervenlighedsmetode kan være nyttig til store mængder data, men for begyndere er det bare forvirrende. 

Hvis du vil oprette en ny kampagne i Google Ads, vil du se, at selve menuen er meget enkel, selvom begyndere bliver nødt til at undersøge et eller to udtryk.

Google-Facebook-Bing-Google-marketing-Create-kampagne

Når vi taler om det, har Google bygget en grundig vidensbase og fremragende support, der svarer inden for få timer. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte Googles supportteam. 

Du er også velkommen til at kigge på vores artikler om Google Ads, især hvis du har brug for hjælp til, hvordan du reklamerer for din virksomhed med Google Ads, eller hvis du har brug for nogle generelle begyndertips til Google Ads.

Brugervenlighed på Facebook-annoncer

Facebooks kampagneadministrator og publikumschef er meget visuelt tiltalende. Vi kan især lide oversigten over din konto, der ser sådan ud: 

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-dashboard

Det givne hierarki – Konto > Kampagner > Annoncesæt > Annoncer – vises tydeligt, og “visningsproblemet” fra Google Annoncer findes ikke, fordi navigationen mellem de forskellige niveauer er meget synlig. 

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-meninger

Publikumschefen er også tydelig struktureret og lettere at bruge end Google Ads. Hoveddelen er, at det visuelle gør det lettere at skabe publikum på Facebook-annoncer. 

Det er også mere enkelt at skabe publikum i Facebook end i Google. Selvom Google Ads kræver, at du konfigurerer flere systemer, ønsker Facebook simpelthen, at du skal integrere dens sporingspixel og forbinde den til de ønskede kampagner, alt i kun få trin. Generelt finder vi Facebooks håndtering af målgrupper mere tiltalende og klar.

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-Audience-manager

Det er bedst at slå din browsers annonceblokerer fra, så du ikke har problemer med at konfigurere Facebook. For at oprette en kampagne på Facebook-annoncer skal du blot klikke på “Opret” under fanen “Kampagner”.  

Google-Facebook-Bing-Facebook-marketing-New-kampagne

Som du kan se fra ovenstående skærmbillede, er det meget let at oprette nye kampagner i Facebook og kræver ikke flere trin i modsætning til Google Ads.

Vi finder også det “kreative hub” tiltalende, hvor du kan oprette dine annoncemodeller og få inspiration fra andre Facebook-marketingfolk. Mellem de tre platforme, der sammenlignes her, er dette kreative hub den bedste måde at få dine visuelle annoncer til at se godt ud.

Google-Facebook-Bing-Facebook-Creative-Hub

Brugervenlighed af Bing-annoncer

Med Bing-annoncer ser du de vigtigste ting på skærmen, så snart du logger ind. Vi fandt det imidlertid ikke let at forstå, da der er flere navigationsmenuer, og det er ikke altid klart, hvor du kan finde, hvad du ” er på udkig efter. 

Google-Facebook-Bing-Microsoft-marketing-dashboard

Både kampagneadministrator og publikumsadministrator ligner meget Google-annoncer. Også her er alt meget tabulært og ikke rigtig iøjnefaldende.

Google-Facebook-Bing-Microsoft-kampagne-manager

Publikumschefen virker endnu mere forvirrende, fordi forskellige visuelle elementer mødes: først dashboardgrafikken, derefter en procesforklaring og i bunden den faktiske publikumsoversigt og muligheden for at skabe nye målgrupper (også kaldet forening).

Google-Facebook-Bing-Microsoft-Audience-manager

Bing Ads giver live support, men det er ikke rigtig nyttigt og får dig til at føle, at du skriver til en bot og ikke med en person. Denne antagelse manifesteredes fra mærkelige sætninger, lange ventetider og svar på spørgsmål, vi ikke stillede. 

Desuden er dokumentationen langt fra så god som den fra Google eller Facebook, og den kræver en masse arbejde for at indhente.

Runde tre tanker:

Som vi allerede nævnte i begyndelsen af ​​dette kapitel, er ingen af ​​de tre platforme her virkelig brugervenlige. Dette er dog mere på grund af softwarens art end manglen på designere. Google, Facebook og Microsoft har bevist flere gange i fortiden, at de ved, hvordan man bygger god software. 

Den nederste linje er imidlertid, at Facebook-annoncer er den nemmeste at bruge. Med mange visuelle komponenter og et konsistent design overbeviser det sociale netværk os på alle niveauer.

Google Ads indtager andenpladsen, fordi det er lettere at bruge end Bing, og du får lettere de oplysninger, du har brug for, fra support eller find dem i dokumentationen.

Runde en vinder: Facebook-annoncer

Runner Up: Google-annoncer

Dommen

I vores sammenligning sluttede Facebook-annoncer først og Google-annoncer på andenplads.

Det betyder ikke, at Facebook-annoncer i sig selv er den bedste løsning for din virksomhed. Det afhænger altid af dine marketingmål, dine personlige evner, forretningsmodellen og mange andre ting. Selv Bing-annoncer kan opnå bedre resultater end Google-annoncer i visse situationer. 

Hovedpunkterne er, at det er normalt og almindeligt, at virksomheder bruger flere PPC-platforme til forskellige formål. F.eks. Kan det være nyttigt at bruge Facebook-annoncer til at øge mærkebevidstheden og Google-annoncer for at øge salget.

Nogle gange kan det også hjælpe med blot at opbygge en destinationsside og derefter teste forskellige PPC-platforme ved at føre trafik til stedet. 

Hvad synes du om vores anmeldelse? Hvilken PPC-platform kunne du lide bedst: Google Ads, Facebook Ads eller Bing Ads? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me