monday.com vs Asana: Håndtering af arbejdsgang i 2020

Hvis du vælger et projektstyringsværktøj, er du forkælet efter valg, med mange platforme, der kæmper for din opmærksomhed, når folk strømmer til skyen. I denne artikel sammenligner vi to af de bedste værktøjer derude, når vi ser på monday.com vs. Asana.

Begge er populære, idet Asana har en udtalelsesside fuld af højprofilerede kunder, herunder NASA og The New York Times. monday.com klarer sig også godt, med over 50.000 hold, der bruger det, inklusive klienter som Carlsberg, Philips og Discovery Channel.

I vores roundup af den bedste projektstyringssoftware kom monday.com på toppen, hvilket gjorde det til den tunge favorit. Vi taler mere om dets mange gode punkter i vores monday.com-gennemgang. Asana er dog også en stærk konkurrent, som vi hos Cloudwards.net vurderer dog meget. Læs mere om det i vores Asana-anmeldelse.

Opsætning af en kamp: monday.com vs. Asana

monday.com og Asana er brugervenlige værktøjer. De er godt designet med fremragende grænseflader, der gør det nemt at navigere og ikke står i vejen for at få tingene gjort.

Vi kører en fin tandkam over dem for at se, hvordan de sammenligner sig på flere nøgleområder. Først skal vi se på funktioner for at se, hvilke der tilbyder mest med hensyn til funktionalitet. Derefter skal vi se på prisen for at se, hvad der koster dig mere.

Vi vil sammenligne dem med brugervenlighed, hvilket burde være interessant, fordi brugervenlighed er et vigtigt salgsargument for begge platforme. Til sidst får vi mere tekniske og se, hvordan de sammenlignes, når det gælder om at beskytte dit privatliv og holde dine forretningsdata sikre.

Uanset hvilken konkurrent, der vinder flest runder, tager kronen, medmindre det er uafgjort, i hvilket tilfælde det skal være en point-beslutning.

Hvis du vil se, hvordan Asana sammenlignes med et mere forretningsfokuseret værktøj, skal du læse vores Wrike vs. Asana-sammenligning.

1

Funktioner

Den første ting, du ser på, når du overvejer et nyt værktøj, er dets funktioner, fordi det er det, der gør forskellen, når det kommer til det. Du ønsker at gøre opgaver i den virkelige verden lettere at organisere og hjælpe kommunikationen med at ske mere effektivt.

Du kan være heldig og finde ud af, at noget tidskrævende og dyrt kan automatiseres. Hvis det er tilfældet, er store besparelser på bordet. monday.com og Asana har masser at tilbyde, så vi bliver nødt til at se nøje for at se, hvilke du skal vælge.

monday.com

Der er flere måder at se opgaver på monday.com med en kanban-visning og aktivitetslog på alle planer. På højere niveauplaner får du dens tidslinje, kalender og kortvisninger. Hvis alt hvad du har brug for er en kanban-visning, kan du kigge på vores Trello begyndervejledning for at lære om en platform der er fokuseret på det.

monday.com organiserer dine opgaver på tavler, der indeholder grupperede emner. Du kan definere grupper, som giver dig mulighed for at vælge, hvordan dit projekt er struktureret.

mandag-board

monday.com er en fleksibel platform, der giver dig mulighed for at tilpasse alle dens felter og bruge dem til forskellige ting. Du kan også have flere felter af samme type. Det giver dig byggestenene og lader dig derefter gøre, hvad du vil med dem. Der er masser af plads til at være kreativ og opbygge et system, der matcher dine behov.

Du får 5 GB lagerplads på grundlæggende plan, 50 GB til standardudbud og ubegrænset lagerplads på højere niveauer. Se vores bedste online opbevaring til teams-artikel, hvis du har en masse filer, du kan dele online.

mandag-integrationer

Du får masser af integrationer med monday.com, herunder Slack, Trello, Dropbox og Zapier. Sidstnævnte kan bruges til at få adgang til data fra mange tredjepartsapplikationer og er en fantastisk måde at dele dine data mellem onlinetjenester.

monday.com tilbyder hjælp til at oprette tilpassede integrationer, hvis du kommer direkte i kontakt med det. Udviklere kan bruge sin API til at udvide den efter behov. Det kommer også i mobile smag, så du kan bruge det mens du er på farten.

  CrashPlan vs Acronis Backup: To forretningsudbydere bekæmper det i 2020

asana

Asana arrangerer opgaver i en listevisning eller en kanbanvisning, som begge er lette at bruge og lader dig organisere opgaver ved at trække dem og ændre dem efter behov.

Du kan udvide dine opgaver til subtasks og definere relationer mellem dem med afhængigheder, som er en funktion monday.com mangler.

asana-fest

Når du afkrydser opgaver, får du lejlighedsvist en godbit, med en animeret væsen, der flyver hen over skærmen. Alle elsker disse fester, og vi kan se dem udløse en lille venlig kontorkonkurrence. Hvis du ønsker, at dit hold, der kæmper, skal være først for at se enhjørningen, er Asana værktøjet for dig.

Med ubegrænset lagerplads behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør, men der er en filstørrelsesgrænse på 100MB. Ligesom monday.com har Asana mobile applikationer, så du kan markere opgaver, uanset hvor du er. Det tilbyder også en API, hvis du ønsker at udvide den.

Rundtanker

monday.com tager en opgaver, der kun er opgaver, uden subtasker eller afhængigheder. Den hævder, at fraværet af subtasks er en funktion, fordi de er dårligt design, og hvis noget skal være en delopgave, kan det lige så godt oprettes som en opgave. Det er en interessant filosofi og gør tvivlsomt monday.com til et mere fokuseret værktøj.

Asana har subtasks og afhængighedsstyring samt ubegrænset lagerplads, hvilket er fantastisk at have, især på dets gratis niveau.

asana-afhængigheder

Selvom nogle måske føler, at mindre er mere, tror vi, at Asana tager denne runde. Med afhængighedsstyring og ubegrænset opbevaring, uanset hvilken plan du bruger, tager det første blod og efterlader mesteren, der spiller fangst.

Runde: Funktioner Point for Asana

monday.com Logo
Asana-logo

2

Pris

Vi har alle et budget at arbejde med og billige slår dyre enhver ugedag. Heldigvis vil ingen af ​​disse værktøjer bryde banken. De har begge gratis forsøg, og Asana tilbyder et gratis niveau.

Få forretningsejere bliver fratrukket et af disse værktøjer med omkostningerne, men hvis en beslutning ikke kan træffes baseret på andre ting, kan pris være den afgørende faktor. Lad os se, hvad der giver den bedste værdi for pengene.

Hvis du leder efter en platform, der fokuserer mere på bundlinjen end brugervenlighed, skal du læse vores Mavenlink-anmeldelse. Det er et godt værktøj til at holde øje med den økonomiske side af dine projekter.

monday.com

monday.com er en blandet taske til pris. Det har ikke et gratis tilbud, men dens grundlæggende plan er billig som chips. Du kan få fem teammedlemmer tilmeldt for kun $ 25 pr. Måned. Hvis der kun er en eller to af dig, er det ikke så god værdi.

Den to-ugers gratis prøveversion giver dig mulighed for at prøve de fleste funktioner, herunder meget af det, der findes på Pro-niveauet. Du har heller ikke brug for et kort for at tilmelde dig.

Selvom det er dyrt for meget små hold at rulle sine priser ud i fem-brugerbunker, er monday.com en fremragende værdi bortset fra det.

asana

Asana har et gratis lag og tre niveauer over det, som gradvist bliver dyrere. Op til 15 brugere kan bruge dets gratis niveau, der tilbyder mange funktioner og fungerer godt som en enkel opgaveliste. Det er også godt til planlægning af personlige projekter.

asana-tilmelding

Det billige Premium-niveau ruller de fleste af sine kernefunktioner ud og fjerner grænsen for holdstørrelse. Derudover leverer dens dyrere niveauer avancerede admin- og sikkerhedsfunktioner. Det er ikke et dyrt værktøj, især når du overvejer de penge, det sparer dig med hensyn til møder og papirarbejde.

Runde to tanker

Du kan prøve en af ​​dem gratis, men Asana har et gratis lag, og monday.com får dig til at tilmelde dig den gratis prøveperiode. Asana tilbyder også en prøve på sine Premium-funktioner. Du behøver ikke et kreditkort til enten, så du behøver ikke at bekymre dig om aflysning, selvom du muligvis skal jage rundt i Asanas tilmeldingsformularer for at finde muligheden for ikke at indtaste et kort.

monday.com kan være en stor værdi, hvis dit team har den rigtige størrelse, men Asana vil være billigere for mindre hold. Asanas gratis niveau er også et klart plus her.

  Namecheap vs. GoDaddy: 2020 Battle of the Once Registrars

monday.com bliver billigere, når du går op på prisskalaen, men med dens Enterprise-niveau ser den særlig god værdi sammenlignet med mange andre platforme, herunder Asana, som ikke afslører de nøjagtige priser, men dens Business-niveau er næsten lige så dyrt som monday.com’s Enterprise plan.

Generelt er vi nødt til at aflevere denne runde til Asana. monday.com kan være en stor værdi, men Asana er god værdi eller gratis, så det kommer foran.

Asana vinder denne runde, hvor monday.com tager et enhjørningshorn i øjet. Det er to for Asana, men monday.com virker mere vred end slået. Den næste runde bliver et belter.

Runde: Prispoint for Asana

monday.com Logo
Asana-logo

3

Brugervenlighed

Vi har en rigtig kamp på vores hænder her. monday.com og Asana er to af de hyggeligste platforme omkring, men tingene ser ikke så hjerteopvarmende ud, da de kvadrer op mod hinanden i denne runde.

Begge værktøjer vil se dette område som en nøglestyrke og ingen af ​​dem vil tabe. Hver scorede topkarakter i denne kategori i vores anmeldelser. At adskille dem vil ikke være let, så lad os se på, hvilken af ​​dem der er nemmest at bruge.

monday.com

monday.com har en fremragende grænseflade med et klart design i høj kvalitet. Som vi sagde i en tidligere gennemgang, er det en brugervenlighedsklasse med alt, der fungerer som tilsigtet. Det har et tabletvenligt look. Selvom mange lignende design føler sig forenklet, får monday.com balancen rigtigt, og tilbyder masser af funktionalitet, mens de ikke føler sig dumme.

Dets funktionssæt er ikke enkelt, men monday.com gør det let at forstå og hjælper dig hvert skridt på vejen med et layout, der giver mening og kontrol, der inviterer dig til at lege med funktionerne og aldrig straffe dig for at gøre det.

Mandag-skabelon

Der er flere skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang. Det giver dig også masser af vejledning til, hvilken du skal vælge, i modsætning til mange platforme, der lader dig gætte, hvilken der er god pasform.

Det tilbyder også meget hjælp med ting som webinarer, der giver dig mulighed for at få råd fra dets supportteam.

asana

Asana er dejlig at se på med bløde farver og god brug af hvidt rum. Ud over at være attraktiv gør det et godt stykke arbejde med at lede blikket mod de ting, det har brug for dig at se, hvilket gør det intuitivt at bruge. Dens interface lader dig sjældent undre dig over, hvad du skal gøre næste. Designet vil appellere til mange, og det er behageligt at bruge det.

asana-projekt-skabeloner

Ligesom monday.com har Asana flere skabeloner, der kan hjælpe dig med at komme hurtigt i gang. At kigge gennem dem kan hjælpe dig med at finde ud af alt, selvom du planlægger at starte dit eget projekt fra bunden.

Asana letter dig med en godt designet tur, der viser dig mange af dens funktioner og lærer dig det grundlæggende på platformen. Et andet godt sted at kigge på, når man kommer i gang med det, er vores Asana begyndervejledning.

Du finder sjældent dig selv fast i Asana, men hvis du gør det, kan du finde ud af, hvad du skal gøre næste ved hjælp af det store udvalg af tutorials og hjælpesider.

Runde tre tanker

monday.com er svært at slå, når det kommer til brugervenlighed, men det er også Asana. Fordi vi er her for at opdele hår, er der noget at give.

Begge værktøjer er en glæde at bruge, og de er blandt de bedste valg, hvis du er bekymret for dit teams mindre tekniske medlemmer. Du kunne sætte en chimpanse foran Asana, og den kunne sandsynligvis få noget gjort.

monday.com er klodset og mere sofistikeret, men vi tror, ​​at simian ville foretrække Asana.

Mens Asana er let at bruge, er monday.com en fornøjelse at arbejde med. Den subtile berøring i dens interface gør et godt stykke arbejde for at hjælpe dig med at bruge det korrekt. Vi giver nick til monday.com, fordi du ikke kan gå galt med det, når det kommer til brugervenlighed, og det føles som om det gør et bedre stykke vej at guide dig uden at være påtrængende.

Det efterlader Asana snævert i spidsen, når vi går ind i den sidste runde. Begge deltagere ser trætte ud, men der kan kun være en vinder.

  Online-bogføring: Hvorfor du skal lave dine bøger i skyen i 2020

Runde: Brugervenlighedspunkt til monday.com

monday.com Logo
Asana-logo

4

Sikkerhed & Privatliv

Vi går videre til mere teknisk grund, når vi går ind i sikkerheds- og privatlivsrunden. Ud over at være nyttig og brugbar skal projektstyringssoftware holde dine forretningsdata private og sikre.

Hvis du er interesseret i at lære mere om at forblive sikkert online, kan du læse vores artikel om cyberkriminalitet for at se på farerne derude.

monday.com og Asana bruger Amazon Web Services, men der er flere forskelle mellem dem, når du ser på detaljerne. Lad os se først på monday.com og se, hvor godt det klarer sig at beskytte dine data.

monday.com

monday.com tilbyder meget, når det kommer til sikkerhed og privatliv. Det har SOC 2 og ISO-certificeringer og er i overensstemmelse med EU-U.S. Beskyttelse af personlige oplysninger og den almindelige databeskyttelsesforordning.

Mandag-admin

Det giver brugerne adskillige nyttige indstillinger, såsom domænebegrænsede tilmeldinger, SAML og Google-baseret godkendelses- og adgangskodepolitiske indstillinger. Det har også revisionsfunktioner på sit Enterprise-niveau, hvilket er praktisk, især hvis du er i en virksomhed, hvor alt skal spores.

Det har også tofaktorautentisering, som du kan læse mere om i vores artikel om tofaktorauthentificering.

Det bruger stærk kryptering med TLS v1.2 beskyttelse af data under transit og AES 256-bit beskyttelse af data i hvile. Data sikkerhedskopieres hver time, så det er sikkert og sikkert på monday.com.

asana

Asana gør ikke meget forkert. Data i transit er sikret med TLS v1.1-kryptering. Asana tilbyder bugbelønninger, så samfundet kan hjælpe med at kigge efter sårbarheder, hvilket betyder, at dens sikkerhed altid bliver testet.

Hvis du vil forbedre din bevidsthed om sikkerhed, skal du læse nogle af vores online sikkerhedsartikler.

Asana er dækket af EU-U.S.A. Rammer til beskyttelse af personlige oplysninger og GDPR. Det tilbyder også fuld sletning af data, selvom du er uden for EU, skal du være en Enterprise-klient for at bruge denne funktion. Det har også SOC 2-certificering.

Asana giver dig oppetid information og fortæller dig om problemer på dens statusside. Det giver dig også mulighed for når som helst at eksportere dine data fra platformen.

Der er et par nyttige indstillinger tilgængelige for brugere, såsom indstillinger for adgangskodestyrke, såvel som login via Google og SAML for at give din konto ekstra beskyttelse. Hvis du ønsker at forbedre din adgangskodesikkerhed, kan du se vores bedste artikel om kodeordhåndterer for tip.

Der er et godt udvalg af funktioner her, men vi er ikke sikre på, at det kan matche monday.com i dette område.

Runde fire tanker

monday.com slutter godt og begynder at vise sin under-the-hood-kvalitet. Begge platforme har udseende, karisma og stil, men monday.com har en klar kant, når tingene bliver mere tekniske.

Med monday.com, der bruger AES 256-bit-kryptering til datalagring og dens TLS v1.2, der vinder Asanas TLS v1.1 til data under transport, har det den stærkere kryptering. Det har også tofaktorautentisering på alle planer. Vi foretrækker også dens sikkerhedsindstillinger.

Hvis du selv ønsker at konfigurere tofaktorautentisering, skal du se vores bedste artikel om 2FA-apps til den nyeste software, der kan hjælpe dig med det.

Med sit stærkere udvalg af sikkerhedsfunktioner afslutter monday.com kampen med en flammering af slag.

Runde: sikkerhed & Fortrolighedspunkt for monday.com

monday.com Logo
Asana-logo

5

Afsluttende tanker

Ved to runder pr. Stk. Kommer denne kamp til en point-dom. Vores endelige beslutning er dog let. Asana skubbede foran funktioner og pris, men monday.com er ikke dyrt, og dens funktionssæt er perfekt til hvad det er. Det giver mere sikkerhed og har en kvalitetsfølelse.

Vi tror, ​​det viser sin kvalitet mere, når du skifter fra afslappet til forretningsbrug. Det vinder konkurrencen ved at gøre mere for at differentiere sig i sine vinderunder.

Vinder: monday.com

Begge værktøjer er lette at bruge og fuldt udstyrede, og vi vil enten anbefale alle, der ønsker at planlægge projekter. Asana er mere afslappet, mens monday.com har mere dybde.

De har gratis forsøg, hvis du vil tjekke dem ud og sammenligne dem selv. Asana har også et gratis niveau, hvilket gør det til et godt værktøj for studerende eller enkeltpersoner, der ønsker at bruge det som et grundlæggende planlægningsværktøj.

Hvis du har taget et af værktøjerne til en spin, er vi glade for at høre dine oplevelser. Fortæl os venligst om dem i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me