A2 Hosting vs SiteGround: Quina és la elecció del 2023 Litter?

SiteGround i A2 Hosting són dos serveis destacats en la nostra millor guia d’allotjament web. Com a dos titans independents de la indústria d’allotjament web, cadascun s’adapta a preus raonables i una llarga llista de funcions, és difícil fer una mala elecció a l’hora de decidir entre tots dos. Tanmateix, tal com vam veure en la nostra comparació de SiteGround vs. InMotion, encara hi ha diferències fins i tot quan els dos serveis són excel·lents. 

En aquest enfocament de hosting A2 i SiteGround, explorarem aquestes diferències. Tot igualant-se a la majoria de comptes, pot ser que sigui diferent per a vostres coses, com ara la línia de plans ampliada d’A2 Hosting o l’afinitat de SiteGround per WordPress.. 

Tot i aquesta guia, recomanem llegir la nostra revisió individual de Hosting A2 i la revisió de SiteGround. Tal com vam veure en el nostre emparellament de SiteGround vs Dreamhost, els serveis contrastats, un a un, poden ocasionar diferències que no es veuen immediatament quan es comparen amb la resta del mercat.. 

Configuració d’una lluita: Hosting A2 vs. SiteGround

Les nostres comparacions segueixen les experiències que vam tenir en revisar cada servei individual. Per això, podem trobar sistemàticament on un servei sobresurt o cau. 

Normalment revisem els serveis en vuit seccions, la qual cosa no és just per fer comparacions perquè no tots aquests criteris mantenen el mateix pes. Per això, hem combinat algunes seccions, de manera que només ens queda cinc: funcions, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. Cada ronda val un punt i el proveïdor que tingui més punts al final serà el nostre guanyador.

La ronda començarà amb nosaltres fixant les expectatives de cada servei. A la primera fase, per exemple, busquem còpia de seguretat integrada i còpia de seguretat diària, mentre que a la tercera ronda, busquem un procés de check clos. A continuació, parlarem sobre el nivell de funcionament de cada servei a les nostres expectatives i, a continuació, reflexionarem sobre la seva comparació. Al final, declarem guanyador i adjudicarem un punt. 

Com a exempció de responsabilitat (que vam incloure totes les nostres comparacions), recomanem llegir a través de cada secció en lloc de simplement escanejar el servei guanyat. És especialment important en una concordança propera com aquesta, ja que declarem un guanyador en funció del que creiem que és rellevant per a la majoria de la gent. No obstant això, com es menciona a la presentació, és difícil fer una mala elecció entre tots dos.

1

Característiques

L’allotjament web es basa en funcions. En lloc de segmentar aquesta ronda per parlar simplement dels crèdits publicitaris d’Ipage (llegiu la nostra revisió de iPage) o l’enfocament ecològic de GreenGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks), hem trobat tres àrees on les funcions són importants.. 

Un bon host web proporcionarà funcions que us ajudaran a construir, optimitzar i protegir el vostre lloc. Qualsevol cosa que estigui dins d’aquestes tres categories és essencial, i qualsevol cosa fora d’elles és només una cirereta a la part superior. Si un amfitrió web cobreix aquestes tres àrees, en farem contingut.  

A2 Hosting

A2 Hosting té tantes funcions que pot resultar aclaparador. Dit això, els imprescindibles continuen presents. Inclou un programa de recuperació de dades, posada en escena de llocs web, múltiples funcions de seguretat i emmagatzematge il·limitat d’estat sòlid, que, com podeu llegir a la nostra millor guia de discs durs externs, fa una gran diferència. 

A més, teniu accés a un creador de llocs web que us limita a un disseny d’una sola pàgina. Strikingly ofereix una limitació similar als plans gratuïts (llegiu la nostra ressenya Strikingly). A més, només teniu un emmagatzematge de només 100 MB. Si voleu utilitzar un creador de llocs web, el millor és seguir amb el nostre millor creador de llocs web, Wix (llegiu la nostra ressenya de Wix).

editor de wix

Mentre que està farcit de funcions, l’oferta més exclusiva de l’A2 Hosting són els seus servidors “turbo”. Reclama una velocitat de fins a 20 vegades més ràpida, amb menys usuaris per servidor i més recursos per usuari. Tot i que un augment de rendiment de 20 vegades pot resultar una mica distès, els servidors turbo no són res per enganxar el nas.. 

Utilitzen un programari de servidor alternatiu Apache, conegut com LiteSpeed, que hem vist que tenia un gran efecte amb Hostinger i Hosting24 (llegiu la revisió de Hostinger i la revisió de Hosting24). Els servidors LiteSpeed ​​tenen menys despeses de xarxa que els servidors Apache habituals, cosa que significa que els usuaris poden treure més profit dels recursos disponibles. A més, A2 Hosting us permet accedir a la memòria cau LiteSpeed, que reduirà dràsticament els temps de càrrega.

SiteGround

SiteGround té tantes funcions com A2 Hosting, menys l’opció d’utilitzar servidors LiteSpeed. A través dels seus plans, teniu accés a còpies de seguretat diàries, un certificat SSL / TLS gratuït, una integració senzilla de Cloudflare i molt més. Tot i això, el que més destaca és el creador de llocs web de SiteGround. 

A diferència de l’A2 Hosting, SiteGround no ofereix el seu propi creador. Més aviat, teniu accés a Weebly, un dels millors creadors de llocs web que hem revisat. Weebly es troba a uns quilòmetres per sobre de qualsevol creador de llocs web desenvolupat per host, inclòs el que ofereix A2 i GoDaddy GoCentral (llegiu la nostra revisió GoDaddy GoCentral). 

  Namecheap vs Bluehost: Going Toe-to-Toe el 2023

Com podeu llegir en la nostra revisió de Weebly, té un enfocament sensible per crear un lloc web amb funcions plenes..

Opcions de bloc web

La singularitat de SiteGround surt amb els seus plans de WordPress. Tot i que estàvem acostumats a veure funcions, com la posada en escena, en amfitrions de WordPress gestionats de manera més costosa (consulteu un exemple per a la revisió de Kinsta), SiteGround cobra la mateixa quantitat pels seus plans de WordPress que per als habituals compartits..  

A més, teniu accés a SuperCacher, que fa la mateixa funció que la memòria cau LiteSpeed ​​a l’A2 Hosting, però en servidors Apache normals. Com veurem a la quarta ronda, això fa que els serveis funcionin de manera molt semblant a l’hora de fer velocitat, però SiteGround pot fer-ho a un preu molt inferior.. 

Primer Pensament

A2 Hosting té més funcions que SiteGround, totes elles útils. Tot i això, aquestes funcions no són tan importants com el creador de llocs web inclòs SiteGround. Ambdues són excel·lents en aquesta ronda, però pels nostres diners, SiteGround és el guanyador.

Ronda: Punt de característiques per SiteGround

Logotip de l’allotjament A2
Logotip de SiteGround

2

Preu

Els preus solen ser un problema per als serveis d’allotjament web (per exemple, consulteu la nostra ressenya Arvixe). Per sort, no hi ha cap problema aquí. Tot i així, parlarem del preu de l’allotjament A2 i del SiteGround en aquesta ronda, i de la manera com es comuniquen amb claredat aquest preu durant tot el procés de compra.

A2 Hosting

Tot i que l’allotjament A2 no és tan clar com DreamHost o 1&1 IONOS quan es tracta de preus (llegiu la nostra ressenya i 1 de DreamHost&1 revisió IONOS), està a punt A cada pàgina de producte es mostren els nivells d’allotjament disponibles, així com el preu, en cas de comprar el termini més llarg. 

A continuació, es mostra una taula que mostra no només el preu que pagareu per cada durada, sinó també el preu que pagareu en renovar-lo. Els descomptes de diversos anys i l’estructura de nivells de la majoria d’amfitrions web poden ser confusos (consulteu l’excepció de la revisió MDDHosting per a l’excepció), però l’A2 Hosting fa que sigui senzill digerir quines són les seves tarifes en realitat.. 

La tarifa tampoc és dolenta, especialment amb el descompte inicial. Dit això, és clar que l’A2 Hosting cobra una prima pels servidors LiteSpeed. En comparació amb Hostinger i Hosting24, que no cobren més que un pla compartit estàndard per als servidors LiteSpeed, la tarifa és massa alta (consulteu la nostra revisió de Hostinger i Hosting24)..

A2 Hosting compensa aquest aspecte, oferint una política de reembossament excel·lent. Si no us agrada el servei, podeu recuperar els vostres diners en qualsevol moment. Durant els primers 30 dies, rebràs la devolució completa del pagament. Després d’això, podeu obtenir un reemborsament proporcional en funció de la durada que heu comprat i del temps restant.

SiteGround

SiteGround, com l’A2 Hosting, té clar el seu preu. La major part del que veiem amb, per exemple, Bluehost està present, és a dir, ofereix plans plurianuals i obtindreu un descompte pel vostre termini inicial (consulteu la nostra ressenya de Bluehost). Tot i això, a diferència de Bluehost, també ofereix un pla mensual i el preu no canvia segons la durada que compreu. 

Podeu comprar un mes, o entre un i tres anys, per la mateixa taxa d’introducció i renovació. L’única diferència és una taxa de configuració de 14,95 dòlars aplicada als plans mensuals. Tot i que molest, hauríem de pagar una quota de configuració de 15 dòlars el dia que hem de veure obligats a comprar diversos anys.

El preu també és impressionant. Tot i que SiteGround no és tan barat com Namecheap (llegiu la nostra revisió de Namecheap), va en línia amb la resta del mercat. A més, els plans de WordPress tenen el mateix preu que els plans compartits estàndard, alhora que inclouen funcions com la posada en escena i SuperCacher. 

A l’interval, però, el preu comença a perdre la seva brillantor. Els VPS i els plans dedicats són bastant cars i compensen probablement les barates opcions compartides. La garantia de devolució de diners tampoc és fantàstica. SiteGround només ofereix 30 dies en plans compartits, 15 dies en núvol i res dedicat. Si voleu una xarxa de seguretat més gran, assegureu-vos de llegir la nostra ressenya de Hosting InMotion. 

Ronda dos pensaments

Aquesta ronda és interessant, ja que no hi ha un guanyador clar. A2 Hosting és més car que SiteGround, però ofereix una estructura de preus clara amb una garantia de devolució de diners més generosa. SiteGround, per la seva banda, és més barat, però només pel final compartit de les coses, i arriba amb una pitjor garantia de devolució de diners, per arrencar. 

El guanyador de vosaltres depèn del tipus d’allotjament que necessiteu i del que esteu disposat a pagar. Tot i així, tenint en compte la quantitat de costos amb SiteGround, els guanyarem. 

Ronda: Punt de preu per a SiteGround

Logotip de l’allotjament A2
Logotip de SiteGround

3

Facilitat d’ús

Hi ha moltes opcions per a allotjament web, des de triar un pla fins a consultar la configuració del lloc. Fer que aquest procés sigui transparent és una mica d’art, cosa que a Dreamhost i A Small Orange s’exposa expertament (consulteu la nostra crítica A Small Orange). En aquesta secció, avaluarem la rapidesa amb què s’aconsegueix l’allotjament A2 i el SiteGround.

A2 Hosting

Si poguessis descriure el lloc web de hosting d’A2 en una sola paraula, seria “dens”. Hi ha una gran línia de plans, cadascun amb subtipus, amb informació sobre aquells plans que abasten per tots els racons. Tot i això, a diferència de GoDaddy, A2 Hosting ho fa tot digerible (llegiu la nostra crítica de GoDaddy). 

La facturació és complexa, però a diferència d’HostGator, l’allotjament A2 no té els complements preseleccionats (consulteu la nostra revisió HostGator). Podeu deixar tot com és, menys la pestanya “Aplicació automàtica” i “Ubicació del servidor”. El primer us permetrà instal·lar automàticament, per exemple, WordPress, mentre que el segon us permet triar el servidor on s’allotjarà el vostre lloc.. 

  Millor editor de vídeo gratuït per al 2023: HitFilm, Lightworks, Blender i molts més

Després d’això, arribareu a l’àrea del client. A2 Hosting facilita la comprensió de la informació massiva a l’àrea client. Podeu veure ràpidament els vostres serveis, factures, entrades d’assistència i molt més, a través d’una interfície senzilla. També hi ha una pestanya que us portarà directament a cPanel, que ens agrada veure.

a2-hosting-revisió-cpanel

cPanel és bo, tot i que no està format per les coses que mereixen el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel. Es tracta d’una major part d’accions, que no és una cosa dolenta, però no tan impressionant com la cPanel a JustHost (llegiu la nostra crítica de JustHost). Dit això, A2 Hosting us permet fer tot en cPanel que podeu fer a l’àrea del client, la qual cosa és convenient. 

SiteGround

SiteGround té molt menys plans que A2 Hosting, la qual cosa fa que la navegació del lloc sigui una brisa. Hi ha nivells mínims dins de cada tipus d’allotjament, així com una breu comparació entre els nivells. En lloc d’utilitzar aspectes tècnics per comparar-lo, SiteGround només enumera les diferències d’espai d’emmagatzematge i el nombre aproximat de visitants que un lloc pot gestionar..

Si enteneu o us interessa fixar-vos en les diferències tècniques, SiteGround té un gràfic detallat de comparació perquè pugueu gaudir de la part esquerra del vostre cervell. El fet de fer la sortida és senzill, amb SiteGround només us demanarà que introduïu la informació de facturació i configureu les vostres credencials d’inici de sessió. 

Tot seguit, les coses desapareixen. SiteGround no està trencat, però no està actualitzat. L’àrea del client està ubicada al centre de la pantalla i ofereix una estètica global arcaica. Si bé la navegació principal funciona bé, trobar algunes funcions a l’àrea del client és més complicat del que val. Per accedir a cPanel, per exemple, cal que cerqueu un enllaç enterrat en diverses altres opcions.

siteground-review-cpanel

cPanel està igual de datat. Tot i que utilitza la disposició basada en icones de les implementacions modernes, les icones i el text que els envolta semblen ser de la dècada anterior. Això no ho fa difícil d’utilitzar, però és certament el fa menys atractiu. 

Ronda de tres pensaments

SiteGround és tan útil com qualsevol altre host, però, com hem dit en altres comparacions i en la nostra revisió, un rentat de mà fa un llarg recorregut per fer un quadre de control més emocionant. Tot i que l’allotjament A2 s’agilitza menys a l’hora de triar un pla, el procés no és massa dolorós, i amb l’excel·lent quadre de control, trobar un pla val la pena. N’hi ha prou amb que A2 Hosting inclogui la taula en aquesta ronda.

Ronda: Punt d’utilització d’allotjament A2

Logotip de l’allotjament A2
Logotip de SiteGround

4

Velocitat i temps de treball

La quarta quarta és la més fàcil d’avaluar perquè es basa exclusivament en els números que hem recollit. El nostre procés de proves de velocitat consisteix en comprar una subscripció amb el nivell més baix d’allotjament compartit, instal·lar WordPress amb la plantilla predeterminada i sense contingut, i fer-la servir per dos punts de referència: Pingdom Speed ​​Test i Load Impact.. 

En aquesta ronda, compararem els resultats que hem obtingut per a A2 Hosting i SiteGround, a més de comparar les seves garanties de funcionament.. 

A2 Hosting

L’allotjament A2 és un dels serveis més ràpids que hem provat, a excepció de Pagely, que, al preu adequat, farà que el vostre lloc sigui un dels més ràpids del web (llegiu la nostra crítica de Pagely). Pingdom va proporcionar a A2 Hosting 96 de 100, fet excepcional. En total, el lloc va trigar menys de 300 mil·lisegons a carregar-se, 82 dels quals es van dedicar a la resolució DNS. 

a2-hosting-revisió-velocitat-prova

Com es pot veure en el gràfic anterior, es va dedicar molt poc temps a la mètrica “espera” (anotada en groc), que mostra la funcionalitat “turbo” de l’A2 Hosting en acció. Entre la disminució general dels servidors LiteSpeed ​​i la memòria cau que s’hi inclou, A2 Hosting fa que el vostre lloc es carregui el més ràpidament possible. 

Pingdom prova un sol punt, però. Per veure com funcionaria el lloc sota càrrega, ens vam dirigir a Load Impact, que va enviar 50 usuaris virtuals al servidor en cinc minuts. A2 Hosting és un dels millors resultats que hem tingut en aquesta prova. Tots els usuaris es carreguen al cap de deu mil·lisegons l’un de l’altre, aconseguint un temps de resposta ràpid i consistent. 

a2-hosting-revisió-càrrega-impacte

A2 Hosting no s’aconsegueix quan es tracta de la seva garantia de temps. La seva garantia del 99,9 per cent diu que per cada hora que el vostre lloc estigui per sota del 99,9 per cent de la possibilitat durant tot el mes, rebreu un crèdit del cinc per cent de la vostra quota mensual. Tanmateix, aquest crèdit només pot assolir comissions per valor d’un mes.

SiteGround

SiteGround va funcionar, així com A2 Hosting, a la nostra prova de Pingdom, tot i que es va trigar gairebé tres segons en carregar el nostre lloc, més sobre això en un minut. Tot i així, Pingdom va classificar el lloc 96 dels 100, probablement a causa de SuperCacher. Aquesta és una de les raons per les quals SiteGround va fer el nostre millor allotjament web per a guies de WordPress.

lloc web-revisió-velocitat-prova

El temps de càrrega va ser llarg, però la majoria es va dedicar a la resolució DNS, que no és culpa de SiteGround. Per això, el nostre lloc seguia amb una excel·lent puntuació. Podeu veure que el temps d’espera va ser d’uns 200 mil·lisegons, la qual cosa és entre tres i quatre vegades menys del que esperàvem per a un allotjament compartit barat. 

  Guia d’iniciació de Trello: el Kanban Can-Can

La nostra prova d’impacte de càrrega va ser la mateixa: 50 usuaris en cinc minuts. SiteGround va funcionar bé, encara que no tan bé com a A2 Hosting. Al començament, hi va haver una alçada gran i més incoherència al llarg de la prova. En comparació amb altres hostes, el rendiment de càrrega d’impacte de SiteGround és excel·lent. 

siteground-review-loadimpact

La garantia de qualitat de la qualitat de SiteGround compensa qualsevol incoherència. Igual que l’A2 Hosting, SiteGround garanteix un 99,9 per cent de temps de vida, però la compensació és més generosa. Rebreu un mes gratuït d’allotjament si el vostre lloc es reduirà per sota del 99,9 per cent de la durada de servei. A més, per a cada punt percentual complet inferior al 99 per cent, rebrà un mes addicional. 

Ronda de quatre pensaments

Al principi d’aquesta ronda vam dir que és el més fàcil d’avaluar, però, malauradament, no és el cas aquí. A2 Hosting i SiteGround són iguals quan es tracta de velocitat. A causa d’això, introduirem alguns factors addicionals per declarar guanyadors. 

SiteGround proporciona un rendiment similar al A2 Hosting, però ho fa per menys diners. A més, té una garantia de temps de vida més generosa, que és suficient per donar-li la victòria a aquesta ronda.

Ronda: Punt de velocitat i temps de funcionament de SiteGround

Logotip de l’allotjament A2
Logotip de SiteGround

5

Seguretat i privadesa

Finalment, comparem Hosting A2 i SiteGround en matèria de seguretat i privadesa. Tot i que la privadesa no sol ser un tema per a les nostres ressenyes d’allotjament web, és molt important, ja que allotjar monòlits, com el Endurance International Group, obtenen dades de beneficis. En aquesta secció, veurem fins a quin punt A2 Hosting i SiteGround protegeixen el vostre lloc i les vostres dades. 

A2 Hosting

A2 Hosting protegeix el vostre lloc mitjançant la seva iniciativa Perpetual Security. En tots els plans de hosting, A2 Hosting inclou un paquet de funcions de seguretat del lloc web dissenyades per protegir-vos de les amenaces actuals i futures. Això comença amb KernelCare, que actualitza el nucli cada dia sense cap temps d’aturada. 

A més, teniu accés a HackScan, que busca i protegeix el vostre lloc contra el malware. Dit això, HackScan només us avisa d’una amenaça al vostre lloc. Si us infecteu amb programari maliciós, A2 Hosting us proporciona una àmplia guia per trobar-lo i eliminar-lo del vostre lloc. 

Quant a la privadesa, A2 Hosting és bastant vague. La política de privadesa és breu i dolça, dient que A2 Hosting pot compartir la vostra informació personal amb agències d’aplicació de la llei i serveis associats. Tot i que la redacció suggereix que no ven les vostres dades personals a socis publicitaris, no es diu explícitament. 

L’allotjament a A2 tampoc inclou la privadesa del domini. A menys de 10 dòlars anuals, l’allotjament A2 no cobra tant com, per exemple, HostGator per la privadesa del domini, però hauria estat agradable veure-la inclosa de forma gratuïta. Si és el que heu passat, assegureu-vos de llegir la nostra revisió de Midphase i WestHost. 

SiteGround

SiteGround és molt més directe sobre la privadesa. Igual que l’A2 Hosting, poden compartir la vostra informació personal amb agències d’aplicació de la llei i venedors de tercers, però no amb ànim de lucre. És probable que aquest intercanvi d’informació ofereixi serveis addicionals, com ara l’ús de Google Maps, al vostre lloc web. 

La política de privadesa deixa clar que SiteGround “no … vendrà, llogarà, compartirà ni revelarà de cap manera informació identificable personal amb finalitats comercials”. És bastant rar trobar un amfitrió web que indiqui clarament que no vendrà les vostres dades. Afortunadament, SiteGround és un d’aquests amfitrions. 

Pel que fa a seguretat, SiteGround no és tan impressionant com A2 Hosting, però no deixa de ser molt bo. En servidors compartits, els comptes s’aïllen en directoris separats, el que significa que si un lloc està infectat, la resta romandrà sense fases. A més, el vostre compte està protegit amb un tallafoc d’aplicació web, còpies de seguretat diàries, sistema anti-bot basat en AI i protecció DDoS. 

El que falta SitGround en comparació amb A2 Hosting és una eina de rastreig de programari maliciós. SiteGround ofereix SG Site Scanner, però tindrà 20 euros per any. Dit això, a diferència de HackScan, SG Site Scanner comprovarà diàriament el vostre domini contra les llistes negres.

Ronda de cinc pensaments

Les coses són iguals per a aquesta ronda final. A2 Hosting compta amb un paquet de seguretat una mica millor amb la inclusió d’una eina d’exploració de programari maliciós, però el SG Site Scanner és prou barat. La diferència més gran, per a nosaltres, és la claredat que té SiteGround sobre la vostra privadesa. No sabem si A2 Hosting ven dades o no, i tot i que la política de privadesa implica que no ho és, mai no ho expliquen.

Ronda: Punt de seguretat i privadesa de SiteGround

Logotip de l’allotjament A2
Logotip de SiteGround

6

Pensaments finals

SiteGround va sortir amb quatre victòries, cosa que el va convertir en el campió d’aquesta comparació. Per a funcions, preus, velocitat i seguretat, SiteGround és un dels millors amfitrions web al voltant. També inclou alguns dels millors serveis al client, cosa que no varem tocar.

Guanyador: SiteGround

Dit això, SiteGround amb prou feines va guanyar les quatre proves que va reclamar. A2 Hosting és igual d’impressionant, i podríeu fer-ne un argument sòlid en qualsevol de les rondes que va perdre. Si comproveu el nostre arxiu d’allotjament web, veureu que apareix tan sovint com SiteGround i per una bona raó.

Esteu d’acord que SiteGround és el guanyador legítim? Hi ha alguna ronda que oferiu a l’A2 Hosting en el seu lloc? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me