Llibres actuals contra QuickBooks en línia – actualització 2023

Quan busqueu programari de comptabilitat basat en núvol que ajudi al vostre negoci, apareixen dos noms: QuickBooks Online i FreshBooks. Com a líders del mercat, solen competir pels mateixos clients. Per això, hi ha poca diferenciació en les funcions i opcions que ofereixen.

En canvi, es diferencien per la facilitat del flux de treball i els petits detalls que suposaran una gran quantitat per a algunes empreses. Tot i que tots dos van fer la nostra millor llista de programari de comptabilitat, aprofundint en FreshBooks vers QuickBooks Online probablement deixarà clar quin és el més adequat per a les vostres necessitats.

Si voleu llegir ressenyes més detallades, consulteu la nostra revisió detallada de FreshBooks i la revisió en línia de QuickBooks.

1

Facturació

Com els dos principals programes de comptabilitat basats en núvols existents al mercat, FreshBooks i QuickBooks Online tenen moltes àrees on competir.

ServicesQuickBooks en línia: FreshBooks;
Envia factures recurrents
Afegiu automàticament les tarifes de retard No
Envia recordatoris de pagament
Integra’t amb l’inventari Sí (costa més) Sí (inclòs)
Bill per hores treballades Sí (al màxim pla) Sí (a tots els plans)
Personalització de les factures Sí (en programari) Sí (però no moltes opcions)

Tot i que FreshBooks et permet personalitzar les factures, és limitat. Podeu triar entre dues plantilles, afegir un logotip i escollir un color i tipus de lletra. En contraposició, QuickBooks Online té cinc plantilles personalitzables o en podeu pujar una de pròpia.

Les empreses que cobren taxes mensuals recurrents pels seus serveis voldran automatitzar aquestes factures per estalviar temps i assegurar-se que se n’enviïn una cada mes. FreshBooks posa l’opció “fer recurrents” a la part superior de cada factura que introduïu. És fàcil establir una factura que es repeteixi i permetre als clients la possibilitat de guardar una targeta de crèdit al fitxer, de manera que poden pagar cada mes automàticament.

Marca-Recurrent

QuickBooks Online t’obliga a anar al registre bancari i fer clic a un pagament anterior, que és un procés més complicat que depèn dels pagaments que ja han rebut. En general, haureu de dedicar més temps a navegar amb QuickBooks en línia per realitzar funcions bàsiques.

Si vens un article del vostre inventari, QuickBooks en línia es sincronitza amb els articles disponibles i actualitza les quantitats de la vostra factura. Aquesta és una característica inestimable per a un negoci basat en inventaris. Només està disponible al pla de preus més alt i no és tan bo com el seguiment d’inventaris de OneUp (consulteu la nostra revisió OneUp).

Els Llibres Fresh no tenen cap funció d’inventari. Si necessiteu una gestió d’inventaris que es sincronitzi amb el vostre programari de comptabilitat, haureu de registrar-vos i pagar per una aplicació independent.

Les empreses que realitzen treballs basats en projectes solen facturar per hora. Hi trobareu un seguiment d’horari integrat i una facturació horària a les factures d’ambdós serveis, però FreshBooks ho proporciona des del nivell més barat, mentre que QuickBooks Online no el desbloquejarà fins que no pagueu el pla Plus. FreshBooks també us permet enviar propostes i convertir-les en factures un cop aprovades. Llegiu la nostra ressenya de FreeAgent per obtenir més informació sobre un altre servei de facturació horària fàcil.

Mantenir-se al capdavant dels rebuts a causa de la vostra posició global del flux de caixa, de manera que voldreu un programa que faciliti el seguiment dels ingressos. FreshBooks i QuickBooks Online envien recordatoris de pagaments automàtics als clients i afegeixen tarifes tardanes a les factures. En els seus informes i taulers de taula, es mostren els rebuts a venir per proporcionar-vos una instantània de qui us deu.

  Xero vs. Quickbooks en línia: actualització 2023

Els informes de cobraments antics de QuickBooks en línia presenten molt més dades que FreshBooks. Inclou un informe de cobraments, resum del saldo del client, factures obertes i un informe que mostra els pagaments amb factures pendents. Aquests poden ser útils si les col·leccions són un problema del vostre negoci.

Informes: Qui us deu

FreshBooks té un informe, un “informe d’envelliment de comptes”, que ordena els cobraments per cobrar en cubetes en funció del seu temps anterior.

Informe de criança de comptes

L’experiència global d’entrada de factures i la facilitat per configurar-les de forma recurrent fan que FreshBooks sigui el guanyador de la categoria de facturació. Tanmateix, si l’inventari i el manteniment dels cobraments passats són importants més, QuickBooks Online és la millor opció.

Ronda: Punt de facturació dels llibres de llibres nous

Logotip de FreshBooks
Logotip en línia de QuickBooks

2

Bills

El pagament de les factures és més senzill que la facturació, de manera que no necessitareu tantes opcions.

FreshBooks i QuickBooks Online tenen funcions recurrents de factures mensuals, com ara el lloguer. Dit això, QuickBooks Online et fa passar més passos per configurar-ne un.

El quadre de comandament principal de QuickBooks Online mostra les vostres despeses, però no les descomposarà per venciments. Els informes es troben a “allò que deu”.

Tauler de comandament-Captura

És fàcil fer fotos dels rebuts a les aplicacions respectives dels serveis, penjar-los i associar-los una transacció o despesa bancària. Si bé podeu marcar despeses com a facturables, QuickBooks Online només us ofereix aquesta funcionalitat al nivell Plus i s’ha d’activar a través del menú “configuració”. FreshBooks us ofereix una casella per verificar qualsevol despesa.

L’únic motiu convincent per seleccionar un d’aquests programes de comptabilitat sobre l’altre quan es mira la facturació és una interfície més fàcil de navegar i més clara.

Ronda: Factures Sense guanyador clar, punts pels dos

Logotip de FreshBooks
Logotip en línia de QuickBooks

3

Informes

Per crear un negoci amb èxit, heu de fer més que ingressar i conciliar transaccions. L’anàlisi de les dades que aporteu ajuda al vostre negoci a ser més eficient i a identificar oportunitats de creixement.

No hi ha cap ambigüitat sobre quina empresa té els millors informes. Els llibres en línia són ràpids. Als seus informes, podeu arrossegar i deixar anar columnes, afegir comptes, canviar agrupacions i afegir fórmules. Els nou informes de FreshBook no tenen opcions de personalització.

QuickBooks Online resumeix les dades dels clients en els informes que mostren on podeu perdre el temps i quantificar el valor d’un client per al vostre negoci. Si es compara “vendes per client” amb “estimacions per client”, es pot revelar algú que triga molt del temps prement demanant que prepareu estimacions i no reserveu negocis..

Informes-Clients

Informes d’inventari a QuickBooks en línia de vendes, impostos i articles més venuts en línia. Els informes sobre les factures pendents i els venedors identifiquen les factures que podríeu haver perdut, els venedors més importants i els xecs pendents.

Els nou informes senzills de FreshBooks no poden competir amb les moltes ofertes de QuickBooks Online. Tampoc calcula un balanç ni un estat de fluxos de caixa, només proporcionant-vos un compte de pèrdues i guanys.

Secció Informes Avançats

Atès que FreshBooks i QuickBooks Online són propers a qualsevol altre àmbit, la manca d’informes en FreshBooks és vergonya i desconcertant. No hi ha cap comparació en aquest àmbit. Guanys de QuickBooks en línia.

Ronda: Punts d’informes de QuickBooks en línia

Logotip de FreshBooks
Logotip en línia de QuickBooks

4

Preu

Els plans de subscripció a nivells, que augmenten el preu basat en l’accés dels usuaris i les funcions disponibles, us permeten triar l’opció que el vostre negoci necessiti. Si bé això pot proporcionar una oportunitat d’estalviar diners, també pot suposar que pagueu més perquè necessiteu l’accés a una de les funcions a un preu més alt..

  Namecheap vs Bluehost: Going Toe-to-Toe el 2023

El pla Lite de FreshBooks costa 15 dòlars al mes i permet que cinc usuaris accedeixin al programa. Podeu enviar factures i estimacions il·limitades i acceptar els pagaments amb targeta de crèdit en línia. Per a un negoci senzill tot just començar, això podria ser suficient.

El pla comparable de QuickBooks Online, Simple Start, us proporciona processament de facturació i pagament, estimacions, captura de rebuts mitjançant la seva aplicació i informes bàsics. Costa 20 dòlars al mes, però està limitat a un empleat i no podeu pagar les factures. La inclusió d’informes bàsics fa que sigui un valor millor que el pla Lite de FreshBook, però només si la vostra empresa no paga moltes despeses.

Al nivell mitjà de FreshBook, obtindreu totes les funcions de Lite per a 50 usuaris i també serveis importants. Un cop pagueu el Plus, podeu enviar recordatoris de pagaments i afegir taxes a les factures. També podreu programar pagaments recurrents de despeses i informes d’accés. Cadascuna d’aquestes funcions ajudarà a que el vostre negoci en creixement segueixi al bon camí.

En canvi, el pla de preus de nivell mitjà de QuickBooks Online, Essentials, té un cost de 35 dòlars mensuals per a tres usuaris. La gestió de les factures i el temps de seguiment estan disponibles a aquest nivell, tot i que FreshBooks ofereix als usuaris aquestes funcions des del primer moment. És estrany que no pugueu pagar les factures al pla de preus més baix de QuickBooks Online, ja que fins i tot l’empresa més senzilla té despeses..

El primer pla de preus de FreshBooks, Premium, costa 50 dòlars al mes i desbloqueja l’accés per a 500 usuaris, però no afegeix cap altra funció. El pla Plus de QuickBooks Online augmenta a cinc usuaris per 60 dòlars al mes. A aquest nivell es proporcionen projectes, seguiment d’inventaris i pagaments de 1099 contractistes.

Si ja heu utilitzat un processador de nòmines extern, com ara ADP, el processament de nòmines del vostre programari de comptabilitat pot no ser un punt de venda. Hi ha avantatges de tenir la sincronització de la nòmina i actualitzar-se al registre comptable general, però us pot estalviar diners per portar-lo a casa.

QuickBooks En línia cobra 19 dòlars o 49 dòlars al mes per processar les nòmines, segons si ho necessiteu per cobrar i transmetre impostos sobre la nòmina al vostre estat. A més, cobra un import de 2 dòlars per quota d’empleat. FreshBooks no té processament de nòmines, per la qual cosa haureu d’anar amb una aplicació de tercers.

Com més fàcil sigui que els clients et pagin, més ràpid seran pagats. Les factures en FreshBooks i en QuickBooks Online tenen enllaços a través dels quals els clients poden pagar en línia, però cobren tarifes pel servei. Les tarifes de processament del comerciant són un percentatge de cada transacció més una comissió per transacció.

Les tarifes de processament de la targeta de crèdit de QuickBooks Online són del 2,9 per cent de cada transacció que es paga mitjançant una factura o del 3,4 per cent si escriviu la targeta de crèdit manualment, a més d’una quota de 25 per cent de transacció. Amb FreshBooks pagareu el mateix percentatge en cada transacció, però la quota per transacció és de 30 cèntims. No es necessita Descobrir.

Per a la gamma d’opcions que s’ofereixen als seus plans de preus, pensem que QuickBooks Online té un lleuger avantatge respecte a FreshBooks als nivells més alts. Dit això, si el cost és la vostra prioritat principal, consulteu dos serveis gratuïts a la nostra revisió Wave i a la revisió de Brightbook.

Ronda: Punt de preus de QuickBooks en línia

  Millor emmagatzematge al núvol per a diversos usuaris el 2023: col·laborem
Logotip de FreshBooks
Logotip en línia de QuickBooks

5

Usabilitat amb els usuaris

Moltes empreses recorren, en part, a programes de comptabilitat basats en núvols per estalviar temps. per estalviar temps. Haver de passar hores, si no dies, aprendre un nou programa derrota la finalitat.

Quan configureu un nou compte a FreshBooks, no us permet presentar-vos a les funcions. Té fletxes i indicis dispersos per aquest primer cop que visites una pàgina. Els articles d’ajuda tenen incrustats vídeos i captures de pantalla amb instruccions pas a pas, a més de posar la seva adreça de correu electrònic i el seu número de telèfon al davant i al centre per si necessiteu més ajuda.

Consells blaus i consells

Amb tanta atenció dedicada a familiaritzar els nous usuaris amb el seu programari, no és estrany que sigui fàcil d’utilitzar FreshBooks, amb una interfície clara i una navegació senzilla..

QuickBooks Online ha millorat amb els anys, però mai no ha estat conegut per la seva facilitat d’ús. De vegades obliga els usuaris a realitzar diversos passos i pantalles per realitzar tasques periòdiques i no ofereix consells i articles d’ajuda per als usuaris de primera vegada..

Amb una corba d’aprenentatge abrupta i un flux de treball menys intuïtiu, QuickBooks Online es queda al marge de FreshBooks per a la seva facilitat d’ús..

Ronda: Punt de facilitat per als usuaris per als llibres de llibres

Logotip de FreshBooks
Logotip en línia de QuickBooks

6

Funcions avançades

No totes les empreses venen productes físics per generar ingressos. Les empreses basades en serveis o basades en el disseny, especialment les de les indústries creatives, solen fer projectes per als seus clients i facturen cada hora.

FreshBooks us permet convidar empleats i clients a contribuir als projectes, però podeu restringir-ne l’accés si cal. També us ofereix un seguiment de temps, que es pot incloure en les factures a cada pla de preus. Podeu assignar tarifes horàries i dates de venciment i, a la visió general del projecte, si teniu hores pendents de facturar, els vostres empleats compleixen les seves dates i més.

Configuració-seguiment d’un temps de nous projectes

QuickBooks Online també fa un seguiment de les despeses, la rendibilitat i el temps de facturació del projecte, però es centra en la comptabilitat i les despeses. No fa el seguiment de les dates previstes ni de les fites del projecte ni permet convidar a altres a contribuir al projecte. En aquest sentit, pensem que FreshBooks et proporciona més.

Els dos serveis requereixen que us registreu en una aplicació o que introduïu manualment les entrades de diari per registrar els actius fixos, les amortitzacions mensuals i les jubilacions. Si busqueu programari que inclogui aquests, us recomanem que llegiu la nostra crítica de Xero.

Ronda: Punt de funcions avançades de QuickBooks en línia

Logotip de FreshBooks
Logotip en línia de QuickBooks

7

El Veredicte

Tot i que hi ha avantatges i avantatges forts tant per a FreshBooks com per a QuickBooks Online, té sentit triar aquest últim si la vostra empresa està en una trajectòria de creixement. Un cop hàgiu tractat la corba d’aprenentatge més forta, tindrà més opcions.

Podeu afegir processament de nòmines en algun moment, fins i tot si no ho necessiteu ara. Els informes serviran bé al vostre negoci quan hagueu de sol·licitar préstecs o prendre decisions més basades en dades. El preu és comparable, obteniu més opcions de personalització, les funcions d’inventari són una necessitat per a les empreses basades en productes i trigareu molt a superar la seva plataforma..

Guanyador: QuickBooks en línia

Dit això, si no voleu ampliar massa la vostra empresa i no necessiteu opcions d’inventari, podeu preferir la facilitat d’ús de FreshBook i el flux de treball més senzill..

Què preferiu, QuickBooks en línia o FreshBooks? Feu-nos-ho saber als comentaris següents i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me