Millor còpia de seguretat en línia per a negocis el 2023

Si gestiona una empresa, haureu d’utilitzar un dels millors serveis de còpia de seguretat en línia per a petites empreses. És fàcil perdre les dades: els discs durs poden funcionar malament i els SSD experimenten més errors de dades, tot i que la seva taxa de fallada és inferior a un per cent. 

Si no experimenteu fallades de maquinari, els desastres naturals, com inundacions, incendis i terratrèmols, podrien fer malbé els vostres equips. A més, un empleat pot eliminar les seves dades accidentalment o un lladre pot robar el vostre ordinador portàtil.

Evidentment, no voldríeu això i podríeu confiar en la nostra selecció del millor programari de recuperació de dades per recuperar els vostres fitxers, però no és un mètode fiable. 

Una solució més permanent és traslladar les vostres dades al núvol. Allà, les vostres dades gaudiran de seguretat i d’altres mesures específiques dissenyades per assegurar-vos que no la perdeu mai. Parlarem més sobre aquestes mesures a la secció “seguretat” a continuació. Primer, però, començarem amb les millors opcions de les funcions.

Contents

La millor còpia de seguretat en línia per als negocis

Ara que hem discutit per què hauríeu de fer una còpia de seguretat dels fitxers, podem començar amb les nostres millors opcions per obtenir la millor còpia de seguretat en línia per a negocis.

No donarem cap llista que inclogui tots els criteris que fem servir per puntuar els millors serveis en general. Això és perquè no hi ha un servei de còpia de seguretat que s’adapti perfectament a les necessitats de tothom. En lloc d’això, ens centrarem en els cinc criteris més importants i recomanem tres serveis que facin un gran rendiment en cadascun d’ells.

Característiques

En aquesta categoria, mirem les funcions que ofereix un servei. Normalment dividim aquesta categoria en dos segments: funcions de còpia de seguretat estàndard i funcions especials. IDrive for Business és el millor d’aquesta categoria perquè té totes les característiques estàndard necessàries i algunes especials. Tot i això, abans d’arribar a la llista, parlem de funcions de còpia de seguretat.

Les funcions estàndard són aquelles funcions presents a la majoria dels serveis de còpia de seguretat empresarial que revisem. El primer i més important és la còpia de seguretat contínua.

Una còpia de seguretat contínua és una característica important perquè us permet crear el vostre pla de còpia de seguretat i no us preocupeu d’oblidar-vos d’etiquetar fitxers nous o modificats per fer còpies de seguretat. Per descomptat, això només serà cert si afegiu o modifiqueu fitxers a les ubicacions seleccionades per a còpia de seguretat.

La còpia de seguretat incremental és una característica que complementa la còpia de seguretat contínua perquè permet la còpia de seguretat del procés només de les parts dels fitxers que s’afegeixen o es modifiquen, estalviant així temps i amplada de banda. Per aconseguir-ho, els serveis utilitzen un algorisme de còpia de fitxers a nivell de bloc.

A més de còpia de seguretat contínua, podeu utilitzar un planificador de còpia de seguretat per configurar còpies de seguretat horàries, diàries, setmanals o fins i tot mensuals (segons el servei).

Si no voleu escollir i escollir el que voleu fer una còpia de seguretat, podeu crear una imatge de disc, que representi una còpia exacta del disc dur. Es coneix com a còpia de seguretat basada en imatges i podeu utilitzar-lo per restaurar tot l’ordinador en cas d’avaria de maquinari. Alguns serveis us permeten restaurar el vostre sistema a màquines amb diferents maquinaris. 

Si això és el que necessiteu, llegiu la nostra millor guia de programari d’imatges de disc per obtenir més informació sobre els serveis de còpia de seguretat que poden realitzar-la.

Una altra característica útil és la còpia de seguretat de la unitat externa. Mitjançant-lo, podeu fer còpia de seguretat de dades de les unitats externes al núvol. Estretament relacionada amb això és la possibilitat de fer còpies de seguretat de l’emmagatzematge adjunt a la xarxa o NAS. Per obtenir més informació sobre la NAS, llegiu el nostre article que explica què és la NAS.

En lloc de fer una còpia de seguretat de les vostres dades només al núvol, a una unitat externa o a un dispositiu NAS, podeu fer-ho alhora mitjançant la còpia de seguretat híbrida. D’aquesta manera, la còpia de seguretat híbrida afegeix una altra capa de protecció i accelera el procés de restauració (la restauració és més ràpida des d’un dispositiu local que a través d’internet). Llistem aquests serveis a la nostra millor còpia de seguretat híbrida per a l’ajuda del negoci.

Podeu obtenir més informació sobre els avantatges de la còpia de seguretat híbrida i sobre com es pot configurar a la nostra guia de còpia de seguretat híbrida per a SMBs. La còpia de seguretat híbrida també facilita la implementació de la regla de còpia de seguretat 3-2-1 i us aconsellem que ho feu.

Si sou una empresa, probablement teniu un servidor. De fet, és probable que tinguis diversos, així que el millor és si un servei pot fer còpies de seguretat de diversos servidors. Això pot incloure servidors físics i virtuals, com ara Windows Server, servidors Mac, servidors Linux, VMware ESXi, Hyper-V, SQL, MySQL, Citrix XenServer i molt més.

També és important la protecció del telèfon mòbil, que probablement tingui dades comercials. Podeu perdre-ho fàcilment o algú pot robar-lo, de manera que el millor serà que el servei us permeti fer còpies de seguretat de les dades mòbils, a més de fer una còpia de seguretat de les vostres fotos i vídeos (el que fa la majoria de serveis de còpia de seguretat). Llistem els serveis que pot fer en el nostre article sobre la millor còpia de seguretat en línia per a mòbils.

  Namecheap vs Bluehost: Going Toe-to-Toe el 2023

Els serveis també difereixen si ofereixen còpia de seguretat il·limitada o dispositius il·limitats. No ho fan tots dos. La còpia de seguretat il·limitada facilita una còpia de seguretat ràpida de molts fitxers, cosa que significa que no haureu de passar el vostre preuat temps complicant-vos amb el servei de còpia de seguretat. Podeu trobar aquests serveis al nostre millor backup en línia il·limitat del 2023.

Podeu obtenir més informació sobre els avantatges de la còpia de seguretat il·limitada al nostre article sobre els avantatges de la còpia de seguretat de núvol il·limitada per a les PIME. Dit això, els vostres costos es poden sumar ràpidament si utilitzeu un servei de còpia de seguretat il·limitat per protegir molts equips. Si heu de protegir només alguns fitxers distribuïts en molts dispositius, us convindrà millor utilitzar serveis que puguin fer còpies de seguretat de dispositius il·limitats.

Si cometeu un error o suprimiu un fitxer per accident, la versió us ajudarà a tornar a una versió anterior de la vostra còpia de seguretat. També us ajudarà a recuperar els vostres fitxers si us deixen passar per ransomware. 

En una nota similar, si suprimiu fitxers de la vostra còpia de seguretat, això no ha de voler dir que els vostres fitxers també se suprimeixin del núvol. La majoria dels serveis de còpia de seguretat mantenen els vostres fitxers fins que arribeu al límit de retenció definit a la vostra política de retenció de fitxers suprimits. Alguns fins i tot us permeten mantenir els fitxers suprimits indefinidament.

Per últim, és útil si un servei té l’opció d’habilitar una còpia de seguretat de diversos fils, que realitza diverses còpies de seguretat alhora.

Les funcions “especials” són totes aquelles que no s’ajusten als “estàndard”. Un exemple és Acronis Active Protection de Acronis, que explora activament les vostres còpies de seguretat per trobar signes de ransomware.

Un altre exemple és compartir fitxers i carpetes, que és més que una cosa d’emmagatzematge en núvol. Si no teniu clara la diferència, llegiu l’article sobre la comparació de còpia de seguretat en línia sobre emmagatzematge en línia. Alguns serveis també us permeten connectar i fer còpies de seguretat de proveïdors d’emmagatzematge al núvol. També hi ha aquelles que us permeten previsualitzar les vostres fotos de còpia de seguretat de diverses maneres.

IDrive for Business

Si necessiteu un servei que tingui totes les funcions estàndard (i algunes que no siguin tan estàndard), el camí a seguir és IDrive for Business. Pot fer còpies de seguretat d’un nombre il·limitat de dispositius, que inclou diversos servidors, unitats externes, dispositius NAS, ordinadors i telèfons intel·ligents. IDrive també pot fer còpies de seguretat dels vostres comptes de Facebook i Instagram.

idrive-bussines-desktop-client

A més de l’espai de còpia de seguretat del núvol, IDrive proporciona espai de sincronització en núvol, que podeu utilitzar per emmagatzemar els vostres fitxers. Una altra característica, extreta del manual d’emmagatzematge al núvol, és compartir. Podeu compartir els vostres fitxers i carpetes amb altres per correu electrònic i proporcionar als usuaris un dels diversos permisos.

Fins i tot podríeu utilitzar IDrive per arxivar els fitxers al núvol i estalviar espai d’emmagatzematge perquè IDrive proporciona un veritable arxivat. Gràcies a això, IDrive no eliminarà els fitxers al núvol encara que els suprimeixis del dispositiu.

Si creieu que triga un temps a fer una còpia de seguretat o a restaurar els fitxers, podeu utilitzar IDrive Express per accelerar-lo. IDrive Express és un servei de recuperació i recuperació de missatgeria. Podeu enviar o rebre una unitat amb les vostres dades per correu electrònic. La còpia de seguretat exprés és gratuïta tres vegades per any. Podeu obtenir més informació sobre Express i altres funcions a la nostra revisió d’IDrive per a empreses.

Còpia de seguretat de Acronis

Acronis Backup us pot ajudar a fer còpies de seguretat i recuperar dades de més de 20 plataformes. Aquests inclouen servidors físics, servidors virtuals (VMware, Hyper-V, Citrix XenServer), aplicacions, dispositius mòbils i diversos servidors SQL, així com ordinadors Windows, Mac i Linux.

acronis-còpia de seguretat-usuaris-visió general

Acronis Backup també admet dispositius externs, cosa que significa dispositius NAS i unitats externes. També hi ha còpia de seguretat d’una xarxa d’àrea d’emmagatzematge. També podeu utilitzar Acronis Backup per protegir fitxers que guardeu emmagatzemats amb serveis al núvol, com ara Amazon EC2, Azure, OneDrive for Business i molt més..

Si voleu realitzar una restauració a màquines amb diferents maquinaris, Acronis també ho pot fer. Acronis també us permet restaurar-vos a un dispositiu sense cap aplicació ni programari del sistema operatiu. Es coneix com a restauració de metall nu. Curiosament, Acronis també us permet iniciar una restauració remota de metall nu i utilitzar-la amb servidors ESXi i Hyper-V.

També cal destacar la restauració instantània d’Acronis, que us permet executar la còpia de seguretat de Windows o Linux des de l’emmagatzematge com a màquina virtual VMware sense moure les dades enlloc. Acronis també inclou Acronis Notary, que us ajuda a garantir la integritat de les vostres còpies de seguretat. Per obtenir més informació sobre Acronis, llegiu la nostra crítica sobre la còpia de seguretat de Acronis.

CrashPlan

CrashPlan proporciona una còpia de seguretat veritable i il·limitada sense límits ni límits de la mida del fitxer. Les úniques limitacions són diversos fitxers de determinades carpetes del sistema que CrashPlan no protegirà. Tenir una còpia de seguretat il·limitada significa que haurà de comprar una llicència per a tots els equips que vulguis fer una còpia de seguretat.

Dit això, la subscripció de CrashPlan us permet fer còpies de seguretat tantes unitats externes com vulgueu, i això inclou la còpia de seguretat de NAS, almenys si feu servir macOS o Linux. CrashPlan pot fer còpies de seguretat dels vostres servidors, però no pot fer còpies de seguretat basades en imatges dels vostres equips.

No hi ha cap còpia de seguretat mòbil perquè CrashPlan no té aplicacions per a telèfons intel·ligents, però hi ha altres funcions bàsiques de còpia de seguretat en línia. Inclouen còpia de seguretat contínua, còpia de seguretat incremental, còpia de seguretat programada, còpia de seguretat a unitats locals, acceleració de velocitat, notificacions per correu electrònic i còpia de fitxers a nivell de bloc. 

crash-planing-versioning

CrashPlan també proporciona la versió del fitxer, que podeu definir per conservar les versions d’arxius basats en increments de 15 minuts. A més, CrashPlan també us ofereix l’opció de mantenir indefinidament els fitxers suprimits. Si CrashPlan sembla l’adequat per a la vostra empresa, no dubteu a llegir-ne més informació a la nostra revisió CrashPlan.

Valor

Sovint traduïm “valor” per obtenir menys per menys, i això és exactament el que busquem quan analitzem els plans de subscripció que ofereixen els serveis. Tenir més plans per triar també és important, perquè us permet una millor oportunitat de trobar un pla que s’adapti al vostre cas d’ús. A més, tenir un pla gratuït o una prova us permet provar el servei abans de subscriure-us.

Alguns serveis requereixen que pagueu a l’any, mentre que d’altres també us ofereixen l’opció de pagar al mes. No és infreqüent que un servei ofereixi els dos models de preus. Els serveis solen donar un descompte si decidiu subscriure-vos amb un any o més per endavant. 

Molt sovint el que heu de pagar és el factor decisiu, de manera que no és estrany que la llista dels serveis amb millor valor sigui diferent de la de les funcions. Gràcies al seu pla il·limitat barat, Backblaze for Business és el nostre millor choix. Tanmateix, la millor elecció depèn en gran mesura de les necessitats d’emmagatzematge i de les funcions.

Backblaze per als negocis

El backblaze for Business és de només 6 dòlars al mes per fer còpies de seguretat il·limitades d’un equip. És molt per a un sol equip i baixa el CrashPlan. Si pagueu per avançat per un any de còpia de seguretat, el preu baixa fins a 60 dòlars anuals. Si aneu durant dos anys, el preu és de 110 dòlars, cosa que significa que pagareu menys de 60 dòlars per ordinador i any.

Si teniu molts equips a protegir, probablement, una solució de còpia de seguretat limitada us estalviarà diners. En cas contrari, Backblaze serà l’acord millor. Tanmateix, abans de subscriure-us, podeu utilitzar la prova gratuïta de 15 dies per provar el servei. Si el preu de Backblaze us ha intrigat, consulteu la nostra revisió Backblaze for Business per obtenir més informació sobre el servei.

  A2 Hosting vs SiteGround: Quina és la elecció del 2023 Litter?

CrashPlan

CrashPlan per a petites empreses té un pla de preus il·limitat únic, que és de 10 dòlars mensuals per ordinador. És més car que Backblaze i no paga descompte si pagueu un any per avançat.

A més, tingueu en compte que pagueu pel nombre d’ordinadors que CrashPlan considera actius a la vostra consola d’administració, independentment si tinguin una còpia de seguretat de dades o no. Si ja no voleu pagar cap dispositiu, podeu desactivar-lo a la consola d’administració CrashPlan. També esborraran les dades de còpia de seguretat existents per a aquest dispositiu.

Per això, CrashPlan cobra al mes, de manera que no hi ha cap opció de subscripció anual. L’avantatge és que es pot cancel·lar en qualsevol moment. Tanmateix, abans de subscriure-us, podeu aprofitar la prova gratuïta de 30 dies per provar el servei.

IDrive for Business

IDrive Business té una gran flexibilitat i escalat de costos, gràcies als seus diversos plans, que actualment tenen un descompte del 25 per cent. Els dos plans més barats requereixen que pagueu un any o més per avançat, mentre que la resta també ofereix l’opció de pagar al mes.

El primer pla us proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat per 74,62 dòlars a l’any. El segon proporciona 500 GB per 149,62 dòlars anuals. Si en necessiteu més, podeu obtenir 1,25 TB per 374,62 dòlars anuals o 49,95 dòlars al mes. El màxim que podeu obtenir amb una única subscripció IDrive per a empreses és 12,5 TB.

Tingueu en compte que IDrive proporciona una quantitat igual d’espai de sincronització a més del vostre espai de còpia de seguretat. Això vol dir que, per exemple, quan us registreu, per exemple, al pla de 250 GB, realment rebeu 500 GB d’espai al núvol total.

Facilitat d’ús

L’ús de serveis de còpia de seguretat en línia no hauria de restringir-se a experts informàtics, i no ho és, però observem com de convenient utilitzar. 

El servei hauria de ser senzill tant per als usuaris principals com per a l’alimentació. Per ajudar-ho, les interfícies dels clients han de ser clares i intuïtives per utilitzar-les. Les operacions de còpia de seguretat i restauració, específicament, no haurien de ser difícils de realitzar. 

A més, els serveis haurien de funcionar en diversos dispositius en molts sistemes operatius. Inclou clients per a la web, Windows, macOS, Linux i telèfons intel·ligents. Entre els serveis, Backblaze és el que millor s’adapta a aquesta descripció.

Backblaze per als negocis

Backblaze analitza el disc dur durant la instal·lació per a fer una còpia de seguretat de fitxers. Un cop finalitzada la instal·lació, s’iniciarà el procés de còpia de seguretat. Els nous fitxers s’afegiran automàticament al vostre pla de còpia de seguretat.

El client d’escriptori funciona a Windows i MacOS, però no a Linux. Tot i així, és senzill i fàcil d’utilitzar, ja que la finestra principal no es troba marcada per la configuració. Més aviat, s’amaguen darrere del botó de “configuració”.

backblaze-business-desktop-client

De la configuració, podeu excloure els tipus de fitxers i les carpetes que no calgui fer una còpia de seguretat. Pot ser que sigui l’única entrada que necessiteu el client d’escriptori. Tanmateix, a més d’excloure fitxers, podeu millorar el rendiment de les còpies de seguretat, ajustar la programació de còpia de seguretat i veure els fitxers programats per a còpies de seguretat, a més de revisar els vostres informes i problemes..

El client web us permet gestionar la vostra còpia de seguretat i grups empresarials. Això vol dir que podeu accedir als comptes dels empleats per restablir les seves contrasenyes i fins i tot accedir als seus fitxers. Tanmateix, els vostres empleats han d’acceptar aquest accés quan s’uneixin al grup.

Podeu convidar els usuaris a unir-se al vostre grup per correu electrònic o podeu copiar i enganxar un enllaç d’invitació. Si teniu privilegis de gestió i supervisió remots, podeu fer una instal·lació silenciosa massiva per als vostres membres. En general, el sistema de grups és fàcil d’utilitzar i en línia amb el disseny clar de Backblaze. 

L’aplicació per a mòbils també és senzilla. Us permet navegar pels fitxers de còpia de seguretat, veure els que heu baixat i accedir a la configuració. Les funcions són bàsiques i no hi ha manera de compartir fitxers ni iniciar restauracions des de l’aplicació.

Còpia de seguretat de Acronis

Acronis Backup no té un client d’escriptori veritable, però un agent Acronis et connecta al client web que utilitzeu per gestionar la vostra còpia de seguretat. Hi ha clients web separats per a estacions de treball i administrador, però són similars. Aquesta configuració funciona a Windows, macOS i Linux.

acronis-backup-new-backup

En general, els clients tenen un disseny modern i són fàcils d’utilitzar. El client de l’estació de treball us permet utilitzar el menú de l’esquerra per navegar entre la visió general, dispositius connectats, plans de còpia de seguretat, ubicacions de còpia de seguretat i configuració. Al panell dret es mostrarà el contingut de cada secció. 

La vista predeterminada del client web d’administrador d’Acronis és el gestor d’usuaris. Permet crear usuaris, administradors o unitats, que és un conjunt d’usuaris amb un administrador i dispositius connectats.

Si no esteu al vostre ordinador, podeu utilitzar l’aplicació mòbil d’Acronis per accedir a les còpies de seguretat de l’ordinador. També proporciona una còpia de seguretat contínua per protegir les vostres dades mòbils, inclosos contactes, fotos, vídeos, calendaris i missatges.

BigMIND

També té botons grans a la part inferior que permeten seleccionar dades per fer còpies de seguretat, ajustar la configuració i iniciar el procés de restauració. El client és, en general, una brisa a utilitzar.

La vista principal del client web és el tauler de comandament, que, com el client d’escriptori, mostra tota la informació necessària per obtenir una visió general de la còpia de seguretat de l’empresa..

El client web també us permet convidar els usuaris per correu electrònic, registrar-vos-hi o convidar un gran nombre d’usuaris mitjançant un fitxer CSV. També podeu afegir servidors i crear polítiques, que us permetran seleccionar de forma remota dades per a còpies de seguretat, gestionar la configuració i configurar privilegis per als vostres usuaris. 

A més, podeu seleccionar quins tipus de fitxers voleu fer una còpia de seguretat, habilitar una còpia de seguretat híbrida, definir privilegis, configurar una programació i molt més. En general, el client web és atractiu i senzill. 

L’aplicació per a mòbils no és tan senzilla com els clients anteriors, però us permet fer una còpia de seguretat dels registres de trucades, contactes, fotos, missatges, vídeos i altres tipus de fitxers. A més, l’aplicació per a mòbils pot connectar i fer còpies de seguretat de les vostres dades des de Facebook i Instagram. També es pot connectar a serveis d’emmagatzematge al núvol.

Hi ha més informació per a BigMIND Business i, si voleu saber què és, llegiu la nostra ressenya de BigMIND Business.

Restauració i còpia de seguretat de fitxers

Per a què serveixen aquests serveis és una còpia de seguretat i restauració de fitxers. És important, per menys dir, com es compleixen els seus propòsits bàsics. La major diferència aquí és si els serveis ofereixen còpia de seguretat contínua, així com quines opcions de còpia de seguretat i recuperació ofereixen. Inclouen què podeu seleccionar com a còpia de seguretat i quin tipus d’opcions de configuració podeu modificar.

El millor és si podeu seleccionar tot el vostre ordinador o servidor, particions específiques, dispositius externs, fitxers i carpetes o altres serveis al núvol. També és important quan el client comenci el procés de còpia de seguretat. Podeu triar executar-lo vosaltres mateixos, però la còpia de seguretat sol començar en una programació. Com més opcions de planificació tingueu, millor.

No hi ha cap servei que marqui totes les caixes de seguretat i restauració, però el que més toca és IDrive for Business.

IDrive for Business

IDrive for Business no és una solució de còpia de seguretat “d’un clic” perquè el client d’escriptori requereix que seleccioneu manualment fitxers i carpetes per fer còpies de seguretat. Dit això, IDrive us ajuda seleccionant automàticament les carpetes de fotografies, documents, música, escriptori i vídeos per fer còpies de seguretat. També podeu excloure determinats fitxers i carpetes del menú de configuració.

IDrive proporciona una còpia de seguretat contínua, però només s’aplica a fitxers canviats o afegits inferiors a 500 MB. Tenint en compte que moltes altres solucions empresarials no ofereixen còpia de seguretat contínua, no és una falta enorme.

Configuració de idrive-business-dashboard

També podeu iniciar la còpia de seguretat manualment o programar-la. El planificador us permet executar còpies de seguretat en dies específics a una hora establerta o canviar a una programació horària. Si feu això, el procés de còpia de seguretat s’executarà cada hora i podeu especificar l’hora en què s’ha d’aturar la còpia de seguretat. A més, hi ha una opció per habilitar les notificacions de correu electrònic i escriptori.

El planificador té prou opcions, però ens agradaria poder establir hores específiques de còpia de seguretat, així com opcions setmanals i mensuals.

De forma similar a l’operació de còpia de seguretat, per restaurar fitxers cal que seleccioneu fitxers i carpetes de l’estructura del vostre directori. Després de fer-ho, podeu triar restaurar-los a la ubicació original o nova.

Si teniu molts fitxers a fer una còpia de seguretat i restauració, podeu fer servir el servei de missatgeria de IDrive, que us permet fer còpia de seguretat o restaurar fitxers mitjançant unitats enviades per correu..

Còpia de seguretat de Acronis

Si no necessiteu una còpia de seguretat contínua i no us deixeu impressionar amb les altres opcions que IDrive ofereix, probablement Acronis Backup serà una bona opció per a les vostres necessitats.

Es necessita una mica de treball per configurar tot el necessari per a la còpia de seguretat i restauració, però Acronis ho compensa amb moltes opcions de restauració i restauració..

acronis-backup-restore-begin

Podeu optar per fer una còpia de seguretat de tota la màquina, unitats específiques o fitxers i carpetes. Si escolliu fitxers i carpetes, haureu de navegar per l’estructura del vostre directori i seleccionar el que voleu protegir. La destinació per a la vostra còpia de seguretat pot ser el núvol d’Acronis o una carpeta local. 

No hi ha cap còpia de seguretat contínua, cosa que significa que cal configurar una programació o executar la còpia de seguretat manualment. El planificador us permet executar còpies de seguretat cada hora, diàriament, setmanalment o mensualment. La majoria de vegades que podeu executar la còpia de seguretat és cada 10 minuts durant tot el dia.

El planificador també us permet configurar les hores d’inici i les de tall per executar la còpia de seguretat. Altres opcions inclouen iniciar una còpia de seguretat quan s’inicia o s’apaga el sistema, quan un usuari inicia la sessió al sistema i molt més.

A més d’establir una programació, també podeu definir quant de temps ha de conservar Acronis en còpies de seguretat de fitxers anteriors. Quan definiu una regla, podeu triar mantenir còpies de seguretat indefinidament, per nombre de còpies de seguretat o per edat. A més, podeu reproduir fitxers amb còpies de seguretat en un altre lloc.

Un cop completat el pla de còpia de seguretat, podeu modificar configuracions addicionals, que inclouen la possibilitat d’establir exclusions de tipus de fitxer, alertes, ordres pre i posteriors de seguretat, maneig d’errors i molt més..

El procés de restauració és senzill. Us requereix que trieu un dispositiu associat a les vostres còpies de seguretat i seleccioneu els fitxers i les carpetes que voleu restaurar. Podeu optar per recuperar-los a la ubicació original o a una de nova. 

Al igual que el procés de còpia de seguretat, el procés de restauració té algunes opcions avançades, com ara la validació de còpies de seguretat, la modificació de rendiment, les exclusions de fitxers i la seguretat de fitxers..

Còpia de seguretat de Zoolz Cloud

Si el plantejament d’Acronis Backup sembla aclaparador, potser Zoolz Cloud Backup sembla més agradable a l’hora de fer una còpia de seguretat i restaurar els fitxers..

El client d’escriptori us permet seleccionar carpetes específiques del vostre sistema de fitxers com a còpia de seguretat o us permet fer còpia de seguretat de fitxers basats en categories, com ara correu electrònic, documents, música, vídeos, fitxers d’oficina, fitxers financers i molt més..

bigmind-business-web-client

Si voleu carpetes i fitxers específics, una estructura d’arbre us ajudarà a seleccionar-los ràpidament per fer còpies de seguretat. La configuració de còpia de seguretat que podeu ajustar inclou la planificació de les còpies de seguretat, l’acceleració de l’ample de banda i la possibilitat de fer còpies de seguretat híbrides.

El planificador us permet executar còpies de seguretat tan sovint com cada cinc minuts o tan poques vegades com a 24 hores. També definiu la còpia de seguretat per executar-la i finalitzar-la en determinats moments durant dies concrets. 

El procés de restauració us permet recuperar els vostres fitxers a la ubicació original o nova, restaurar fitxers només d’un rang de dades específic i triar què passa amb els fitxers existents en restaurar-los a la ubicació original.

No heu de dependre del client d’escriptori per iniciar una restauració, ja que el client web us permet iniciar una restauració remota per a la màquina desitjada. En general, els processos de còpia de seguretat i restauració són senzills per configurar.

Zoolz també ofereix un servei de recuperació i recuperació de missatgeria. Només està disponible a les regions nord-americanes i europees i no és tan barat com el de IDrive. Consulteu la nostra revisió de Zoolz Cloud Backup for Business per obtenir més informació.

Seguretat

Una de les preocupacions més importants a l’hora de migrar les dades empresarials al núvol és si aquestes seran segures. Això depèn de com sigui de bona la seguretat del núvol d’un servei. Si no és fort, és probable que siguis víctima de ciberdelinqüència. 

Això vol dir que algú us pot robar les vostres credencials o llegir el vostre pla de negoci secret, o bé el govern pot navegar pels vostres informes financers. Tenint en compte això, és fàcil veure que tenir una bona seguretat és una necessitat.

Hi ha molts mètodes per protegir les vostres dades contra les amenaces en línia. El xifrat és un mètode clau perquè és l’última línia de defensa. Tot i que algú aconsegueix robar els vostres fitxers, no els podrà llegir. Això no significa que el servei de còpia de seguretat en línia no ho pugui fer. Normalment gestiona la vostra clau de desxiframent, que pot, bé, desxifrar els fitxers.

Tanmateix, això no és cert per als serveis que ofereixen xifratge privat, cosa que impedeix que ningú més que tu llegeixi els teus fitxers. Això només és perquè només gestioneu la vostra clau de desxiframent.

Els protocols SSL i TLS que impedeixen la manipulació de fitxers durant el trànsit als servidors d’un centre de dades constitueixen un fort aliat per al xifrat. La seguretat del centre de dades també és important perquè no és possible si un accident o un incompliment del centre de dades compromet els vostres fitxers.

Per això, els centres de dades mantenen els vostres fitxers en diverses ubicacions i s’endureixen davant de desastres naturals, incendis i inundacions. Altres mètodes de seguretat inclouen vigilància, tanques, accés a targetes claus, patrulles i molt més. Si la seguretat del centre de dades t’interessa, llegiu l’article de seguretat del centre de dades.

Tots els mètodes de seguretat anteriors no us ajudaran si algú aconsegueix robar les vostres credencials, però l’autenticació de dos factors ho farà.

Els serveis que hem considerat per a aquesta llista tenen una gran seguretat, però primer hem situat IDrive per a negocis gràcies a la seva capacitat de tallar de forma remota una connexió des d’un dispositiu de seguretat, així com al seu conjunt més ric de funcions de seguretat del centre de dades..

IDrive for Business

IDrive rastreja els fitxers amb xifrat AES de 256 bits per protegir els vostres fitxers en repòs als servidors. Tot i això, abans d’arribar a un servidor, les dades també es xifren en trànsit mitjançant els protocols TLS i SSL.

De manera predeterminada, IDrive mantindrà la contrasenya de xifratge, però podeu evitar-la si activeu el xifratge privat quan configureu IDrive per primera vegada..

També podeu configurar l’autenticació de dos factors des del client web. A més, els centres de dades de IDrive utilitzen sistemes de supressió d’incendis, sistemes de control de temperatura amb zones de refrigeració separades, terres elevades i bastidors construïts per resistir els terratrèmols.

També disposen d’accés, vigilància oberta les 24 hores, sensors de moviment i alarmes d’infracció.

Una altra funció útil és la possibilitat de desconnectar de forma remota la sincronització per als dispositius del vostre compte. D’aquesta manera, fins i tot si es perd o roben un ordinador portàtil, podeu assegurar-vos que ningú pot utilitzar el dispositiu per accedir a contingut sincronitzat.

CrashPlan

CrashPlan utilitza el xifrat AES de 256 bits per rastrejar les vostres dades i us permet optar per gestionar la vostra clau privada. A més, CrashPlan utilitza el protocol TLS per protegir els vostres fitxers durant la transferència als centres de dades.

Els centres de dades utilitzen una vigilància constant de les seves instal·lacions a més d’altres salvaguardies contra intrusions. Les instal·lacions també estan equipades per resistir fallades per falles, falles d’energia, incendis, terratrèmols i molt més.

A més, CrashPlan us permet activar l’autenticació de dos factors per protegir la vostra informació d’inici de sessió. També heu de saber que Code42, empresa matriu de CrashPlan, és una organització certificada ISO 27001 i que els centres de dades de CrashPlan tenen autenticació anual SOC 2 Tipus 2. El Code42 també compleix els sistemes HIPAA.

BackupVault

BackupVault també protegeix les vostres dades amb xifrat AES de 256 bits abans que surti dels vostres dispositius, però el fa privat per defecte. A més, utilitza el protocol SSL per assegurar la connexió entre els dispositius i els servidors de BackupVault. No hi ha autenticació de dos factors, però la funció està en obres. 

Els centres de dades de BackupVault tenen diverses funcions de seguretat i seguretat física. Aquests inclouen vigilància, accés biomètric, alarmes i accés segur, a més de bateries redundants, seguretat de seguretat i climatització.

Els centres de dades compleixen la norma ISO 9001, el que significa que BackupVault compleix els requisits del client i reguladors. A més, també tenen la certificació ISO 27001.

Pensaments finals

Hem passat per les nostres categories més importants i hem proclamat els guanyadors per a cadascuna. Ara és el moment de declarar qui és el guanyador global. A IDrive for Business, gràcies a la seva rica sèrie de funcions, que inclou còpia de seguretat contínua, plans amb un gran valor que permeten fer còpia de seguretat d’un nombre il·limitat de dispositius, arxivar veritable, servei de missatgeria i molt més..

Tot i que no tenim la velocitat com a criteris més importants en aquest article perquè les còpies de seguretat inicials solen trigar molt temps, IDrive for Business no es troba entre els serveis més ràpids. Si necessiteu transferències ràpides i no us importa que pagueu el dòlar més alt per obtenir les millors funcions, heu de considerar Acronis Backup.

Tenint en compte això, els serveis que no siguin aquests dos podrien adaptar-se millor al cas d’ús específic, per la qual cosa heu de consultar les categories anteriors i les nostres ressenyes de còpia de seguretat per obtenir idees alternatives. Si voleu obtenir més informació sobre la còpia de seguretat en general, consulteu la nostra biblioteca de còpia de seguretat empresarial.

Què en penses sobre la millor còpia de seguretat en línia per a petites empreses? Quin servei és el vostre favorit? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me