Millors eines de gestió de projectes Kanban per al 2020

Les juntes Kanban són una manera senzilla de fer un seguiment del treball a mesura que es mou pels vostres projectes. Hi ha moltes eines de gestió de projectes que utilitzen el sistema; per tant, per ajudar-vos a triar-ne una, hem creat aquesta guia per a les millors eines de gestió de projectes de Kanban..

Us mostrarem què és un tauler de kanban i què podeu fer amb un. A continuació, examinarem algunes de les millors eines que les inclouen. Les juntes Kanban són una forma ideal d’introduir-vos en el programari de gestió de projectes. Quan us familiaritzeu amb ells, podeu començar a mirar les altres vistes i funcions.

Què és un consell de Kanban?

Kanban es va originar en fàbriques japoneses, on es feia servir per fer la fabricació més eficient. Microsoft més tard va adaptar la tècnica al desenvolupament de programari. És útil fer equips àgils que vulguin visualitzar els seus fluxos de treball.

Els taulers Kanban estan formats per columnes, que contenen articles. Desplaceu els elements de columna a columna per canviar-los. Les coses flueixen d’esquerra a dreta, de manera que podreu veure fins a quin punt es troba tot el que passa i a cada moment.

La configuració més senzilla és l’enfocament de tres columnes: “fer”, “fer” i “fer”. Això és explicatiu, però podeu anar molt més enllà, amb columnes que representen cada etapa del procés de producció o equips o persones. Et depèn de tu.

Si sou nous de la tècnica, consulteu com utilitzar un article de tauler de kanban per ajudar-vos a començar. A continuació, torneu a veure les eines aquí.

Què podeu fer amb una eina Kanban?

Les juntes Kanban són una forma útil de mantenir les tasques associades a un projecte en un mateix lloc. Es poden utilitzar en projectes específics, com a llistes de tasques de l’oficina general o per fer el seguiment de fluxos de treball habituals. També funcionen bé com a llistes de tasques personals.

Podeu utilitzar els elements com a tasques d’un projecte, però podeu anomenar les cartes i les columnes com vulgueu. Això vol dir que podeu utilitzar-los per a planes de seients, menús de restaurant, sistemes de registre i moltes altres coses.

Si no l’heu utilitzat abans, us serà fàcil configurar-lo i probablement podreu pensar en les vostres idees sobre com es poden utilitzar en els vostres projectes.

Moltes de les eines que veurem inclouen plantilles i exemples, Trello n’és un bon exemple i és la nostra eina preferida per treballar amb kanban, com veurem més endavant.

Un tauler de kanban i el sistema de kanban no són necessàriament el mateix. Tot i que kanban és diferent de metodologies com Scrum, també podeu configurar un tauler per fer el seguiment de les tasques allà mateix.

Les millors eines de gestió de projectes Kanban 2020

  1. Trello
  2. Asana
  3. monday.com
  4. Wrike
  5. ClicUp

Les eines de Kanban són ràpides i senzilles, de manera que ens agrada veure un programari que respongui i sigui fàcil d’utilitzar. Poder ajustar fàcilment elements i columnes és també un avantatge.

La majoria de les eines ofereixen altres taulers i funcions, de manera que és important el funcionament de la placa kanban amb aquestes. En alguns casos, com ara Wrike, la senzilla placa kanban funciona bé com una cara accessible per a una eina complexa.

El preu és un factor important i el millor és gratuït. Les eines de Kanban són senzilles, de manera que el programari de gestió de projectes que ofereix opcions gratuïtes i de pagament sol incloure kanban de forma gratuïta. Això fa que sigui una bona manera de provar diferents eines per veure si els agrada abans de decidir si pagueu per les altres funcions.

De les cinc eines que veiem aquí, quatre d’elles us permetran utilitzar kanban de forma gratuïta. Dit això, el que no ho fa, monday.com, és la nostra plataforma general preferida de gestió de projectes.

La nostra millor elecció per treballar específicament amb kanban, però, és Trello, senzill, gratuït i centrat en l’enfocament del kanban..

  Millors aplicacions de productivitat per al 2020: Com fer-ho ràpidament

Trello

Si voleu començar amb kanban, Trello és un lloc fantàstic per fer-ho. El seu tauler kanban és l’eix principal de la plataforma. Tot i que és bàsic, és un excel·lent exemple del sistema. L’hem recollit a la nostra revisió de Trello i la nostra guia per a principiants de Trello t’explica tot el que has de saber si has de mirar l’eina per primera vegada. És una de les eines més fàcils de recollir per als principiants.

La pàgina d’inspiració de Trello inclou molts taulers que els usuaris han compartit. Examineu-los si voleu una idea del que es pot fer amb un tauler de kanban. També es poden utilitzar amb eines diferents de Trello, si ho preferiu.

Les vostres targetes de Trello es poden classificar i assignar als membres de l’equip. Podeu afegir fitxers adjunts de fins a 250 MB. Si és massa petit, mireu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a l’article de fitxers grans.

Trello té una fama de senzillesa, però el seu sistema de “power-ups” us permet ampliar-lo, de manera que si teniu ganes d’anivellar els vostres fluxos de treball un cop tingueu els fonaments bàsics, us permetrà fer-ho. Els “Power-ups” us permeten afegir moltes de les funcions incloses de manera predeterminada en altres plataformes.

Juntes públiques de Trello

A més de ser útil per a la gestió de projectes, Trello us permet fer públics els vostres consells. Podeu ser creatius i utilitzar-lo per compartir menús de restaurants o plans de seients per a esdeveniments. Els seus orígens personalitzats permeten adaptar el seu aspecte a la vostra empresa, la qual cosa és una manera fantàstica de compartir informació amb el món.

trello-casament

Trello també és una excel·lent elecció si busqueu una eina gratuïta. El seu pla gratuït funciona bé i no et molesta l’actualització constant, però Trello té extres si ho prefereixes.

adhesius de trello

Disposa d’una àmplia selecció de fons personalitzats, adhesius i emojis personalitzats, però podeu carregar-vos els vostres segons els plans de pagament perquè els vostres taulers se sentin com a casa. No podreu equivocar-vos amb Trello. És l’eina més fàcil per començar i ofereix molts extres mitjançant el seu sistema de “power-up”.

Asana

Asana és una altra eina fàcil d’utilitzar. Té moltes funcions divertides, com les celebracions, que et recompensen amb animacions de colors per marcar tasques tan completes. Podeu obtenir més informació sobre el nostre Asana. Si necessiteu ajuda per començar-hi, el nostre guia per a principiants d’Asana també hi és que us ajudarà.

asana-celebració

La seva interfície és atractiva, fàcil d’utilitzar i de resposta. Això la converteix en una opció ideal per a qualsevol nou software de gestió de projectes. És agradable treballar amb això, que serà un avantatge important si heu d’entretenir-vos els membres de l’equip escèptics.

A més del seu tauler de kanban, Asana inclou un calendari i una línia de temps, que permet gestionar dependències. Podeu desglossar tasques en subarrendes, deixar comentaris i adjuntar fitxers. Si voleu superar el límit de fitxers de 100 MB de Asana, feu un cop d’ull al nostre millor servei d’emmagatzematge en núvol.

Asana s’integra bé amb altres plataformes, inclosa Zapier, que permet compartir dades amb moltes aplicacions.

Asana Cost

El nivell gratuït d’Asana us permet crear tantes plaques com vulgueu i personalitzar les vostres columnes. També podeu dividir les tasques en subarrendes. Si us registreu en un pla de pagament, a partir de 9,99 dòlars per usuari al mes, podreu utilitzar funcions com ara la seva línia de temps i la gestió de la dependència.

Els plans més cars ofereixen més funcions, com ara una seguretat millorada i una atenció prioritària al client. Compleix el Reglament general de protecció de dades i la UE-EUA. Marc de protecció de privadesa.

Podeu veure com es comparen amb altres eines en els nostres enfrontaments Trello vs. Asana i Asana vs Basecamp. Asana és una altra elecció excel·lent per als nouvinguts, però és millor que Trello per als usuaris que busquen utilitzar més que el tauler de kanban. S’adaptaran especialment als equips que prioritzen que el lloc de treball sigui un lloc divertit.

monday.com

Som grans seguidors de monday.com aquí a Cloudwards.net. Va aparèixer al capdamunt del nostre millor programa de gestió de projectes de gestió. Podeu llegir més informació sobre el que ens agrada al respecte a la nostra revisió monday.com.

  Box vs Dropbox: quina s’adaptarà millor a la vostra empresa el 2020?

Intuitiu i ben dissenyat, monday.com permet personalitzar la informació emmagatzemada pels seus articles. Poden ser els tipus bàsics de dades bàsics, però també poden incloure coses com ara sistemes de votació, fórmules o recollidors de colors.

millor-kanban-dilluns

monday.com us permet generar vistes de kanban múltiples en funció de les dades de la taula principal. Podeu ordenar les dades automàticament escollint una de les columnes a utilitzar. La seva visió de kanban no és el focus principal, però és una de les maneres que us presenten les dades.

Això vol dir que s’adaptarà a les persones que vulguin integrar kanban en els seus fluxos de treball, però no és tan adequat per a aquells que vulguin treballar completament al tauler de kanban. Els directius poden utilitzar-lo per crear junts amb altres persones amb facilitat.

A més de kanban, monday.com té tot tipus de visualitzacions i gràfics que us permeten visualitzar les vostres dades de maneres diferents. Inclouen la seva línia de temps, calendari, mapa i registre d’activitats.

Llegiu la nostra guia per a principiants de monday.com per obtenir consells sobre què podeu fer amb ella.

cost de monday.com

No té un nivell gratuït, però el seu pla més barat permet cinc usuaris per 25 dòlars al mes, per la qual cosa no és massa car per a equips petits. Hi ha una prova gratuïta, de manera que no haureu de pagar per provar-la.

A més de tenir un aspecte bo i funcionar bé, té seguretat de màxima qualitat, amb xifratge TLS v1.2 utilitzat per a dades en trànsit i AES de 256 bits per a dades emmagatzemades. Llegiu la nostra descripció de l’article de xifratge per obtenir més informació sobre aquests.

monday.com fa bé en els nostres articles de comparació. Llegiu les comparacions de monday.com vs Jira o monday.com vs Asana per veure com es configura amb altres plataformes.

monday.com ofereix un bon equilibri entre usabilitat i profunditat. La seva excel·lent interfície fa que sigui fàcil utilitzar-lo i permet conèixer les seves funcions més avançades sense tenir problemes. El recomanem.

Wrike

Wrike és una central del camp de la gestió de projectes, que compta amb funcions excel·lents. Malgrat el seu estat pesat, té un pla gratuït que li permet utilitzar-lo com a pissarra de kanban, però hauràs de pagar per aprofitar tot el que ofereix.

best-kanban-wrike

Pot ser més complicat d’utilitzar que alguns dels seus rivals, però la visió de kanban és senzilla i es pot trobar en pocs minuts. El desplaçament de les tasques de columna a columna és fàcil i ràpid, com també és fer clic i ajustar les tasques.

El tauler kanban de Wrike utilitza un enfocament fix de cinc columnes, amb la configuració tradicional de tres columnes complementada amb columnes “en espera” i “cancel·lades” per permetre-li fer malabarismes al voltant de les necessitats..

Wrike Dependencies

Wrike té dependències i s’integren al tauler de kanban. Si canvieu les dates d’una tasca, teniu l’opció d’ajustar automàticament altres tasques que tinguin relacions amb aquesta. Això fa que Wrike sigui adequat per a projectes complexos amb molta marxa.

Les tasques poden incloure una descripció i podeu afegir-hi fitxers. Podeu assignar-les a diverses persones i fer el seguiment del seu estat. Wrike us permet filtrar tasques de diverses maneres, com per exemple per l’usuari o la data de venciment. És útil per a projectes més grans, amb moltes tasques assignades a diverses persones.

Wrike també ofereix funcions de seguretat de màxima qualitat, incloses l’autenticació de dos factors i controls d’accés personalitzables. Si voleu millorar la vostra pròpia seguretat, llegiu la nostra millor guia VPN.

L’inconvenient és que la junta canban de Wrike no és tan flexible. No podeu ajustar els noms de les columnes amb la facilitat que ho feu amb Trello, per exemple. Tot i això, ho fa bé.

Wrike és una eina sofisticada. La seva junta de kanban fa una bona tasca de fer-la accessible i no hi ha cap raó per la qual no l’heu de fer servir exclusivament per gestionar projectes. Tanmateix, per treure el màxim partit a Wrike, també hauríeu de mirar-ne les altres vistes.

Té aplicacions per a Windows, macOS, Android i iOS, de manera que es pot utilitzar a la majoria de dispositius.

Wrike és una plataforma completa que s’adaptarà als gestors de grans projectes. La seva senzilla placa kanban és una manera excel·lent de començar. Llegiu-ne més informació a la nostra revisió de Wrike. El nostre article monday.com vs Wrike també us donarà una idea de com es configura davant dels seus competidors.

  Com configurar un feed RSS el 2020: Food for Think

ClicUp

ClickUp és una altra eina amb una oferta gratuïta que inclou un tauler bàsic de kanban. Hi ha un límit d’adjunció de 100 MB en la seva versió gratuïta, però que s’esvaeix en els plans de pagament, que també us permeten utilitzar les seves funcions més avançades, com els gràfics de Gantt. Llegiu el nostre #link pendent d’utilitzar una guia del gràfic de Gantt per obtenir més informació sobre aquests.

clic sobre placa-menú

Tot i que només té dues columnes de manera predeterminada, podeu afegir-hi les vostres, de manera que podeu configurar, tot i que calgui. Podeu tenir diverses juntes per projecte. A l’exemple anterior, l’hem configurat per gestionar les comandes en un restaurant, amb juntes per a plats freds i càlids.

clic sobre placa-menú

Podríeu adaptar aquest sistema per treballar amb diversos equips o tenir juntes amb membres de l’equip individual. És versàtil i potent.

ClickUp té una interfície clara i sensible amb la qual és fàcil treballar. La seva interfície llegible és plena d’opcions i val la pena jugar amb ella per veure què en podeu fer.

ClicUp també inclou la gestió de la dependència, de manera que si les coses es compliquen, podeu detectar conflictes de programació abans que causin problemes. Amb les seves eines de gestió i registre de temps, us permet fer un seguiment de quant costen les tasques a realitzar, la qual cosa és una característica excel·lent per als gestors.

Estimació del clic

També us permet fer estimacions, que podeu comparar amb el temps registrat més endavant. Això us permet millorar la vostra planificació la propera vegada que configureu un projecte. Si necessiteu ajuda per la part financera dels vostres projectes, també us serà útil la nostra guia sobre el millor programari de comptabilitat.

ClicUp té moltes funcions de seguretat per ajudar a mantenir les dades segures. Llegiu la nostra guia de seguretat en línia per obtenir més informació sobre com mantenir-vos protegits.

A més d’aplicacions per a macOS, Windows, Android, iOS i Amazon Fire TV, disposa d’un complement de Google Chrome, cosa que el converteix en una de les eines més senzilles del dispositiu al voltant. Per obtenir més informació sobre això, llegiu la nostra crítica de ClickUp.

Les funcions d’estimació i registre d’horaris de ClickUp la converteixen en una elecció fantàstica per als gestors que vulguin controlar els costos. La seva facilitat d’ús i versatilitat la converteixen en una opció forta per a tots els altres.

Mencions d’honor

Hi ha moltes altres bones eines que inclouen una visió de kanban que no va aconseguir aconseguir els cinc primers llocs.

leankit-kanban

El colorit tauler de kanban de LeanKit mostra diversos equips alhora, enrajolats verticalment a la pantalla. No és l’aproximació més bonica i té una aparença multitudinària, però, un cop s’hi acostumeu, trobareu que us ofereix molta informació a la vostra disposició sense obligar-vos a fer clic. Consulteu la nostra ressenya LeanKit per obtenir més informació.

smartsheet-card

La “vista de la targeta” de Smartsheet és un tauler de kanban. Permet afegir subtasques fàcilment. Smartsheet també inclou una vista de Gantt per ajudar-vos a veure com s’ajusten les tasques. És un producte que no és sens dubte, però eficaç, que podeu llegir a la nostra revisió Smartsheet.

jira-kanban

Jira inclou una vista de kanban amb columnes personalitzables i serà útil per a desenvolupadors de programari mitjançant metodologies àgils. Està ple de funcions pròpies per als desenvolupadors, com ara la vista de Scrum. Llegiu-ne el comentari a la nostra crítica de Jira.

Pensaments finals

Com hem vist, se’ns fa malbé l’opció quan es tracta del programari de bord de kanban. Adopten molts enfocaments i varien de senzills a avançats.

El nostre favorit és Trello. És gratuïta, centrada en el seu tauler de kanban i tan senzill que no us podeu equivocar. També té una sorprenent quantitat d’àmbit d’expansió. Monday.com mereix una menció com a eina favorita de tot, però no és gratuïta ni està centrada en el kanban com Trello.

Per als més divertits, feu una ullada a Asana. ClickUp és ideal per gestionar la part financera de les coses i Wrike és una eina de qualitat integral i amb molta profunditat.

Totes les eines aquí són gratuïtes o tenen una prova gratuïta, de manera que no hi ha res que us impedeixi provar-les. Si heu provat alguna de les eines aquí o si teniu altres recomanacions, feu-nos-ho saber als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me