Avast VPN vs ExpressVPN: Hvordan måles SecureLine op i 2023?

I dag ser vi på to VPN-udbydere, der begge kan hævdes at være husholdningsnavne, i det mindste inden for cybersikkerhedens verden, men af ​​meget forskellige grunde. ExpressVPN er en af ​​- hvis ikke den bedste – VPN på markedet i dag. Det kan prale af masser af funktioner, fremragende hastigheder og førsteklasses sikkerhed, som du kan læse om i vores ExpressVPN-gennemgang. 

Avast har på den anden side en stor markedsandel for anti-malware-software. Du kan læse om denne anti-malware-software i vores Avast Pro-gennemgang, men i dag ser vi på Avasts forsøg på en VPN med SecureLine VPN. 

I vores Avast SecureLine VPN-anmeldelse var vi ikke alt for imponeret over dens samlede ydeevne, men fandt, at den var meget brugervenlig og havde fremragende hastigheder. Vi besluttede, at det ville være interessant at pit disse to giganter mod hinanden i en Avast SecureLine VPN vs. ExpressVPN matchup.

Opsætning af en kamp: Avast VPN vs. ExpressVPN

For at have en fair konkurrence skal der være regler. Vi har udviklet en ni-runde face-off til disse VPN’er at konkurrere i. Runderne inkluderer ting som hastighed, sikkerhed, brugervenlighed og streamingydelse. 

Hver af disse kategorier vægtes lige, fordi hver enkelt er et kritisk aspekt, som folk ser efter, når de vælger en VPN. I hver runde ser vi på, hvordan udbyderne sammenligner hinanden og vælger derefter en vinder. Sejren i hver runde tildeles et point, og den med flest point i slutningen erklæres mester.

1

Hastighed

Vi testede hver VPN på de samme fem steder rundt om i verden for at sammenligne dem. Vi tog også en basismåling af vores internethastigheder uden VPN for at se, hvor meget af et ydelsestab hver VPN forårsagede.

Avast VPN-hastigheder

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (UK) 13 194,30 12,24
Tyskland 49 191,78 9,74
Rusland 114 39.39 6,03
Brasilien 228 41.30 1.12
OS. 85 75,04 2,62
Sydkorea 472 18,94 3,07

ExpressVPN-hastigheder

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
ubeskyttet 9 161,83 10,22
Smart placering – Kansas City 44 105,49 7,94
Toronto 35 90,57 7,89
Amsterdam 145 103,12 4,48
Singapore 244 85,47 2,98
Japan 163 100,82 4,84

ExpressVPN og Avast SecureLine VPN presterede imponerende godt, hvor hver handelshastighed var på bestemte placeringer med pingtid og downloadhastigheder. Vi så ExpressVPN slå Avast SecureLine i ping-tider på tre lokationer, mens Avast VPN var foran på to lokationer.

Med hensyn til downloadhastigheder var Avast SecureLine VPN i stand til at få større båndbredde på tre ud af fem placeringer, hvilket var ganske overraskende i betragtning af ExpressVPN har fungeret usædvanligt godt i fortiden, som du kan se i vores hurtigste VPN-roundup. 

Når det er sagt, ExpressVPN slog Avast i uploadhastigheder på hvert sted. Hvad der dog er mere, er at den faktiske oplevelse af at bruge ExpressVPN føltes meget mere lydhør. 

Avast SecureLine VPN kan ofte tage to eller tre sekunder for sider at begynde at indlæse, men efter det så det ud til at udnytte sin hastighed godt. ExpressVPN, på den anden side, indlæst meget hurtigt, uanset hvilken server vi brugte. 

På grund af den frem og tilbage karakter af de hastigheder, vi så i test, er denne forskel i den virkelige verden den afgørende faktor og vinder ExpressVPN denne runde.

Runde: Speed ​​Point for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

2

Streaming

Vi startede vores streamingtest på det mest utilgivelige sted derude, når det kommer til at nægte VPN-brugere: BBC iPlayer. ExpressVPN var let i stand til at gennemskære BBC’s blokade, ligesom Avast SecureLine VPN, da vi brugte den dedikerede britiske streaming-server.

  Bedste VPN til Mac 2023: Apples of Our Eye

Avast-SecureLineVPN-Streaming-BBCIplayer

Selvom ExpressVPN ikke har dedikerede servere til streaming, syntes alle dens servere at fungere helt fint til denne opgave uden særlige ændringer overhovedet. 

SecureLine VPN har dedikerede streaming-servere og gjorde sin vej ind i BBC iPlayer-indhold, men hvis du overvejer at du kan bruge Avast SecureLine VPN til Netflix, skal du muligvis overveje. Vi fik en fejlmeddelelse fra Netflix, da vi forsøgte at få adgang til den fra den amerikanske streamingserver.

Det gør denne runde til en klar sejr for ExpressVPN, da den var i stand til at komme igennem til ethvert streaming-site, vi prøvede, selv uden dedikerede streaming-servere. Dette burde være en overraskelse for næsten ingen, fordi ExpressVPN tjente nummer én stedet på vores bedste VPN for streaming artikel et stykke tid tilbage.

Runde: Streaming Point for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

3

Sikkerhed og privatliv

Avast SecureLine VPN tilbyder ikke brugere noget valg, når det kommer til protokoller og kryptering. I stedet låser det Windows-brugere i AES-256-kryptering og OpenVPN-protokol. Hvis du tjekker vores VPN-sikkerhedsartikel, ser du, at denne kombination er top og vil holde dig sikker og sund, mens du er online. 

Apple-brugere, der ønsker at bruge Avasts VPN, låses i IKEv2-protokollen, som bruges, fordi den spiller pænt med Apples operativsystemer mere end OpenVPN. Det tilbyder også mere pålidelig ydelse og stabilitet, mens den stadig giver brugerne solid beskyttelse. 

ExpressVPN tilbyder også brugerne den gyldne standard for OpenVPN med AES-256, såvel som flere andre protokolindstillinger, såsom L2TP og PPTP, som vi faktisk ikke vil anbefale nogen at bruge, men det er dejligt at have muligheden. ExpressVPN-udvidelsen til browsere tilføjer også et par ekstra lag af sikkerhed, såsom at forhindre HTML5-geolocation.

expressvpn review-protocol-optioner

Hvor ting virkelig falder fra hinanden for Avast SecureLine VPN er når det kommer til brugerens privatliv. Avast har en kompliceret privatlivspolitik, som tilstår, at Avast VPN opretholder logfiler. 

Ikke kun det, men at grave i virksomhedens historie viser, at Avast VPNs logging er blevet brugt af retshåndhævelse til at matche e-mail-adresse med en IP til at finde nogen. 

 

ExpressVPNs privatlivspolitik er meget mere kortfattet og gennemsigtig, og ExpressVPN har aldrig overdraget oplysninger til regeringsmyndighederne, fordi det ikke har IP-adresser eller noget, der rent faktisk ville hjælpe i en efterforskning. Dette forstærkes yderligere af det faktum, at det løber tør for de Britiske Jomfruøer, som har usædvanlige love om privatlivets fred.

Runde: Sikkerheds- og beskyttelsespunkt for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

4

torrenting

Den foregående sektion er tæt knyttet til spørgsmålet om torrenting. Både ExpressVPN og Avast Secure VPN tillader torrenting på deres platforme. Faktisk går Avast SecureLine VPN endda så langt som at tilbyde dedikerede P2P-servere, som ExpressVPN ikke. 

Avast-SecureLineVPN-client-servere

Meget som vi diskuterede med streaming, men dedikerede servere til noget betyder ikke altid bedre ydelse eller overlegen sikkerhed. Både ExpressVPN og Avast SecureLine VPN vil holde din forbindelse sikker og privat, mens du torrent, og begge tilbyder også solide hastigheder, mens du downloader.

Det, der virkelig betyder noget, er, at ExpressVPN i det væsentlige ikke er i stand til at give oplysninger om dig til myndighederne (især hvis du betaler med bitcoin, som vi snart vil diskutere), mens Avast VPN fører logfiler over IP-adresser og har overgivet dem til myndighederne.

Så hvis du spekulerer på, om Avast VPN er god til torrenting, er det korte svar nej. I modsætning til denne mangel på privatliv fra Avast VPN har ExpressVPN også fordelen ved delt tunneling, så du kan vælge, hvilke applikationer der bruger VPN-forbindelsen, og hvilke der bruger det almindelige internet. 

expressvpn review-indstillinger

Dette betyder, at du kan torrentere noget med en sikker VPN-forbindelse, mens du samtidig downloader andre mindre følsomme filer eller bare gennemser internettet på en fuldhastig, ubeskyttet forbindelse. 

  Bitdefender vs Trend Micro Antivirus: vælge det bedste i 2023

Runde: Torrenting Point for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

5

Serverplaceringer

Avast SecureLine VPN har 55 servere i 34 forskellige lande. Den samlede spredning af servere er respektabel, hvor nogle steder, der er svært at finde, får meget tiltrængt opmærksomhed, såsom New Zealand og Brasilien, men de fleste lande har kun en enkelt server. Dette kan forårsage problemer med båndbredde og kan føre til langsommere ydelse i spidsbelastningstiden. 

ExpressVPN har derimod mere end 2.000 servere i 94 lande. Dette er en af ​​de kødeste servertællinger på markedet i dag og giver ExpressVPN-netværket den nødvendige infrastruktur til at håndtere enorme båndbreddebelastninger døgnet rundt..

expressvpn review-server-placeringer

Den eneste VPN, der slår dette antal placeringer, er HideMyAss, som du kan læse om i vores HideMyAss-gennemgang. Det giver brugerne virtuel adgang til 290 serverplaceringer i 190 lande. Det, der er interessant ved dette, er, at HideMyAss faktisk ejes af Avast, hvilket får os til at undre os over, hvorfor antallet af SecureLine VPN-servere virker så svagt. 

Runde: Serverplaceringspunkt for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

6

Samtidige forbindelser

Vi starter med at se på de samtidige forbindelser med ExpressVPN, da det gør tingene lettere. ExpressVPN tilbyder i det væsentlige en enkelt plan med flere tidsrammer, som vi vil diskutere mere detaljeret i det næste afsnit, men alle disse muligheder giver mulighed for fem samtidige forbindelser.

Avast SecureLine VPN er ikke så enkel. Det har mange planer tilgængelige i forskellige tidsrammer, hvor de fleste af disse planer kun dækker en enkelt enhed. Der er dog en Avast-enhedsplan, der giver brugerne mulighed for at beskytte op til fem enheder. 

Avast-SecureLineVPN-Hjemmeside-Priser

Fordi begge udbydere tilbyder en plan med fem forbindelser, ender denne runde simpelthen med uafgjort. Hvis du er nogen med en masse enheder, der skal beskyttes, anbefaler vi, at du tjekker CyberGhost enten i vores dedikerede CyberGhost-gennemgang eller vores ExpressVPN vs. CyberGhost-matchup.

Runde: Samtidige forbindelser Ingen klar vinder, point for begge

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

7

Prisfastsættelse

ExpressVPN er en af ​​de dyrere muligheder, når det kommer til VPN’er. Hvis du tjekker nogle af vores andre matchup-artikler, såsom ExpressVPN vs. IPVanish, vil du opdage, at ExpressVPN har tabt denne runde flere gange i fortiden. 

Som vi allerede har nævnt tilbyder ExpressVPN en plan i tre perioder: en måned, seks måneder og 15 måneder, hvilket teknisk set er et abonnement på et år med tre gratis måneder kastet ind. Denne plan svarer til prissætning som Avast SecureLine VPNs multi-enhed plan.

Avast VPN-prisen inkluderer dog også mange enheder, der tilbyder en stor værdi for dem, der er interesseret i kun at beskytte en enhed. Dette er en særlig stor aftale for dem, der bare ønsker at få en VPN til deres telefon, da en årlig enkelttelefonplan kommer til en mager $ 20 pr. År. 

I modsætning til ExpressVPN tilbyder Avast VPN en gratis prøveversion, der giver brugerne syv dage til at prøve VPN uden at give nogen af ​​deres oplysninger. Dette er ikke så generøst som ProtonVPNs gratis plan, som du kan læse om i vores ProtonVPN-gennemgang, men det er ikke desto mindre en god måde at prøve en VPN på. 

Ud over den gratis prøveversion er det også muligt at annullere Avast VPN og få en refusion, hvis du gør det inden for 30 dage efter tilmelding, men denne samme mulighed er også tilgængelig med ExpressVPN. Hvad angår betalingsmuligheder, accepterer Avast kun kredit- eller betalingskort og PayPal, mens ExpressVPN accepterer disse såvel som bitcoin og omkring et dusin andre. 

Det er svært at sige, hvilken af ​​disse der er bedre med hensyn til prisfastsættelse. Avast VPN tilbyder en gratis prøveversion, men ExpressVPN accepterer bitcoin og flere andre betalingsformer, som Avast ikke gør. Avast tilbyder masser af planer, der kan spare enhedsanvendere penge, men planen med flere enheder gør priserne sammenlignelige. 

  Den mest sikre webbrowser fra 2023: Forbliver sikker online

I sidste ende, hvilken af ​​disse prismodeller, der er bedre for dig, vil afhænge af den enkelte, hvilket betyder, at vi kalder denne runde uafgjort. 

Runde: Prissætning Ingen klar vinder, point for begge

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

8

Brugervenligheden

Ved første øjekast tilbyder begge VPN’er en solid brugeroplevelse. Avast VPNs klient er temmelig tom, men dette gør det nemt at finde det, du leder efter. ExpressVPN har på den anden side meget mere foregår, især i indstillingsmenuen. Dog formår det at holde tingene godt organiseret i interface, hvilket gør det lige så nemt at bruge som den enklere Avast-interface.

expressvpn review-lancering

Efter at have brugt hver software i nogen tid, fandt vi en særegenhed med Avasts klient. Hver gang vi prøvede at klikke og trække det rundt, ville vinduet ikke bevæge sig jævnt med vores mus. I stedet stammede det rundt på skærmen.

Naturligvis var det lidt om, og vi troede, at der muligvis var noget galt med vores computer, men hvert andet vindue fungerede stadig fint, da vi flyttede dem rundt. 

Avast-SecureLineVPN-klient-Afbrudt

Der var også en forsinkelse mellem, da vi flyttede musen, og da Avast VPN-vinduet skiftede. Denne forsinkelse gjorde det praktisk talt umuligt at placere vinduet, hvor vi ville have det til at gå, for selv når vi stoppede med at bevæge musen, ville vinduet fortsætte med at køre et øjeblik, før det også stoppede. 

Dette lægger en dæmper på den ellers brugervenlige grænseflade, og manglen på problemer som dette med ExpressVPN betyder, at vi giver denne runde til ExpressVPN. 

Runde: Brugervenlighedspunkt for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

9

Funktioner

Der er nogle få grundlæggende funktioner, vi altid ser efter og forventer at se i hver VPN. Disse væsentlige funktioner inkluderer en slags auto-forbindelsesevne og en kill switch. Begge disse funktioner har en dybtgående indflydelse på sikkerheden i tjenesten, så hvis ikke nogen af ​​disse vil skade en VPN markant. 

Avast-SecureLineVPN-klient-Splash

Begge udbydere har disse funktioner tilgængelige, men ExpressVPN giver en bedre samlet udførelse. For eksempel har Avast SecureLine VPN deaktiveret switch som standard, hvilket vi aldrig anbefaler, mens ExpressVPN har det tændt fra get-go. 

Fordi begge VPN’er tilbyder de mest kritiske funktioner, så vi på, hvilke ekstra funktioner der er inkluderet for at bestemme, hvilken VPN der er bedre. Som vi har set mange gange før, dog – som i vores ExpressVPN vs. TunnelBear-artikel – kan ExpressVPN være meget svært at slå, når det kommer til funktioner.

ExpressVPN har delt tunneling, som er en utrolig alsidig funktion, der er overraskende svært at finde, med et andet godt eksempel findes i vores StrongVPN-gennemgang. 

Split tunneling giver brugerne mulighed for at vælge, hvilke programmer der bruger VPN’s beskyttede forbindelser, og hvilke der bruger den hurtigere og mere åbne ubeskyttede internetforbindelse. Desuden tilbyder ExpressVPN en fremragende hastighedstestfunktion.

expressvpn review-speed-test

Som nævnt i afsnittet “sikkerhed” tilbyder ExpressVPN fire protokolindstillinger, mens Avast kun tilbyder en. Avast mangler også delt tunneling. ExpressVPN er en no-brainer i denne runde med det mere udslettede kill-switch og auto-forbindelsesmuligheder såvel som delt tunneling og mere forskellige sikkerhedsindstillinger..

Round: Funktioner Point for ExpressVPN

Avast SecureLine VPN-logo
ExpressVPN-logo

10

Afsluttende tanker

I sidste ende vandt ExpressVPN næsten hver runde. Vi kunne ikke bruge Avast VPN til Netflix, mens ExpressVPN ikke havde problemer med det. Vi havde problemer med, at Avasts interface flyttede sig på underlige måder, da vi forsøgte at flytte det, og vi fandt også, at Avast sporer brugeroplysninger og endda har overgivet det til myndighederne.

Vinder: ExpressVPN

ExpressVPN har ingen af ​​disse problemer og tilbyder desuden langt flere funktioner end Avast SecureLine VPN. Beslutningen er klar: ExpressVPN er den bedre mulighed her. Hvis du har haft erfaring med en af ​​disse udbydere, så fortæl os om det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me