Bedste VPN for Israel 2023: Kosher Providers for Det Hellige Land

Uanset hvad du hører i nyhederne, har Israel meget at tilbyde. Den lille jordstrimmel har hellige steder i Jerusalem, naturskønne landskaber, betagende strande og historiske vartegn at udforske. Selvom der er områder, man skal undgå for at forblive i sikkerhed, vil vi her koncentrere os om at beskytte dig selv online med en af ​​vores bedste VPN til Israel-valg.

Der er mange grunde til at bruge et virtuelt privat netværk, uanset hvor du er. Det mest åbenlyse er at beskytte dig selv mod online farer. En anden grund er at få adgang til indhold, der er geoblokeret, hvilket stort set betyder, at det er begrænset til et bestemt land. En VPN kan hjælpe ved at ændre din IP-adresse til en fra dette land.

Enhver af vores bedste VPN-udbydere kan få dig det indhold, du ønsker, men der er andre ting, du skal overveje, når det kommer til Israel.

Bedste VPN for Israel 2023

Online-censur i Israel

Mens geoblocks normalt pålægges på grund af licensbegrænsninger, kan lande censurere websteder eller tjenester, de ikke ønsker, at deres borgere skal have adgang til. For eksempel er Kina et af de værste lande, når det kommer til censur takket være sin store firewall.

Den israelske regering er lempelig ved sammenligning. Dets borgere kan få adgang til lovligt indhold uden for mange begrænsninger. I 2023 blev der vedtaget en lov, der blokerer for terrorisme-relateret indhold, online ulovligt spil, salg af hårdt narkotika og prostitutionstjenester. Plus, pornografi er blokeret under en særskilt lov.

Der er også en militær censur, der officielt hedder Israel Defense Forces Censor. I henhold til OpenNet Initiative er det “tilladt at forby […] alt materiale, der vil eller sandsynligvis vil forårsage skade på Israels sikkerhed.” Med det kan du opleve, at nogle blogs og nyhedswebsteder er blokeret.

Det får sin autoritet fra love, der blev fastlagt af det britiske mandat, før staten blev oprettet. Det betyder, at journalister, der arbejder for israelske medier, skal forelægge alt, der er relateret til Israels sikkerhed, til censoren inden offentliggørelse, herunder sociale mediaposter. 

Selvom censur håndhæves i hele Israel, kan den palæstinensiske myndighed på Vestbredden og Hamas i Gaza håndhæve deres egne begrænsninger. Det betyder, at de begrænsninger, du støder på, kan variere efter placering.

Online overvågning i Israel

Israel har kommet overskrifter på grund af forbindelser mellem israelske efterretningsfirmaer og U.S. National Security Agency’s overvågningsaktiviteter. Teknologien leveret af virksomhederne kan analysere hundreder af millioner af kommunikationer. 

Forbindelserne med NSA skabte bekymring for, om virksomhederne også havde praktiseret deres teknikker på israelere. Derudover er der vedtaget mange overvågningslove i Israel, der tillader ubegrænset brug af personlige oplysninger uden retslig kontrol.

Israel er også blevet beskyldt for at have solgt Pegasus, et spyware-program, til flere lande, herunder Saudi-Arabien. Landene bruger det til at spionere mod dissidenter og journalister. Mål sendes en tekstbesked med et vedhæftet link. Når det er klikket, downloades Pegasus, hvilket gør det muligt for landet at spore opkald, beskeder og så videre.

Selvom der er lidt information om overvågning af israelske borgere, er landet i stand til at engagere sig i det.

Ytringsfrihed i Israel

Ytringsfriheden er beskyttet i Israels grundlæggende love og overholdes generelt, men der er grænser. Visse politiske emner er begrænset, og enhver, der går ind for en akademisk, økonomisk eller kulturel boykot, kan stå over for en civil retssag i henhold til Boycott-loven fra 2011. Medierne er generelt også gratis bortset fra at være underlagt den militære censur.

  Online Privacy Guide: Sådan forbliver du sikker på Internettet i 2023

Spændende i Israel

Internetudbydere var plejede at blokere for torrentwebsteder, men forbuddet blev ophævet. I 2023 blev Israels ophavsret imidlertid ændret, så domstole kunne pålægge israelske internetudbydere at blokere adgang til websteder, der krænker ophavsret. Du har muligvis brug for en VPN for at få adgang til de torrentwebsteder, du ønsker, og for at beskytte dig selv.

Hvad der gør en VPN til det bedste for Israel

Selvom du kunne vælge en af ​​udbyderne fra vores VPN-anmeldelser, er der et par funktioner, du skal huske på for Israel. For at komme omkring censur og regionale blokke, skal du vælge en der har en god serverspredning. Jo flere servere der er tilgængelige, jo større er din chance for at omgå blokke. 

Hvis du imidlertid vil have adgang til indhold, der er begrænset til Israel, skal du vælge et der har servere der. 

VPN’s sikkerhed er også vigtig, fordi der er mange farer, der lurer, mens de er tilsluttet. Der findes gratis offentlige WiFi-hotspots i hele landet, og selvom det er praktisk, bringer det dig i fare for cyberkriminalitet. God sikkerhed vil beskytte dig mod nysgerrige øjne. Privatliv er også vigtigt, og du kan sikre det ved at få en VPN med en no-logs-politik.

En anden vigtig faktor er hastighed. Mange VPN’er er fint til de fleste aktiviteter, men hvis du planlægger at streame eller torrente, skal du vælge en, der er hurtig. Ubegrænset båndbredde er også fordelagtig, for uden det kan du ramme grænsen, hvilket får VPN til at stoppe med at arbejde og forlade dig sårbar. 

Andre funktioner man kan tænke på er hvilke enheder VPN kan bruges på, hvor let klienten er at bruge og hvor mange enheder man kan oprette forbindelse på samme tid. Anstændig kundeservice er også god at have, og priserne er forskellige, så du skal sørge for, at den ligger inden for dit budget.

1. Bedste VPN for Israel: ExpressVPN

ExpressVPN er en fantastisk all-service og en favorit hos Cloudwards.net. Det har et massivt netværk af servere, der dækker 94 lande, inklusive Israel, så du kan få adgang til israelsk indhold.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Det har stor sikkerhed, som kan tilpasses dine behov, og der er en kill switch, der vil beskytte dig, hvis VPN mislykkes ved at afbryde dig fra internettet. Det er aktiveret som standard, men du kan ændre det. ExpressVPN har en streng no-logs-politik, så du kan være sikker på, at dine online aktiviteter forbliver private.

En af ExpressVPNs bedste funktioner er dens hastighed. Det er den hurtigste VPN, vi har testet, og den har ubegrænset båndbredde. Det plus det faktum, at det kan komme ind i alle streamingplatforme, er grunden til, at det er vores bedste VPN til streaming og bedste VPN til Netflix. Det muliggør også torrenting. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for at se, hvorfor VPN er så god.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Det kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Desuden kan du downloade browserudvidelser til Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari. Det er let at bruge og et godt valg for begyndere, fordi det fungerer ude af kassen. Du kan også tilslutte op til fem enheder på samme tid.

Hvis du støder på problemer, er der en nyttig vidensbase online. Der er desuden 24-timers live chat og e-mail support. Hjælpen er god, men e-mail er bedre, hvis du har en mere kompliceret sag at rette.

En ulempe ved ExpressVPN er dens heftige pris. Det er dyrere end andre udbydere, men kvaliteten af ​​dets service udgør det. Det er værd at pengene. For at sikre, at du kan lide det, kan du drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

Vores andet valg er NordVPN. Det er en fremragende udbyder, der kun går glip af det øverste sted på grund af dets hastighed. Det er hurtigt, men hvis du opretter forbindelse til en server, der er langt væk fra dig, kan den gå langsommere. Bortset fra det er det ikke meget forskelligt fra vores øverste valg, som du kan læse i vores ExpressVPN vs. NordVPN throwdown.

  Internetcensur i Kina: Sådan blokerer Mellemriget på nettet

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Det har mere end 5.000 servere, der dækker 60 lande, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Derudover er der 17 i Israel. Det er også nemt at skifte server.

NordVPN har nogle af de bedste sikkerheder, vi har set, så du vil være sikker mod online nasties. Det inkluderer også dobbelt-hop-servere, der dybest set tilføjer mere beskyttelse til VPN-tunnelen (læs mere om det i vores NordVPN-gennemgang). Ligesom ExpressVPN har NordVPN en driftsafbryder og en solid politik uden logning.

Det giver dig også ubegrænset båndbredde og har ingen problemer med at komme ind i streamingplatforme. Hvis du er en ivrig torrenter, skal du bemærke, at NordVPN er vores bedste VPN til torrenting.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

NordVPNs brugervenlige klienter kan bruges på Windows, macOS, Android og iOS. Du kan tilslutte op til seks enheder på samme tid.

Der er en vidensbase til rådighed, hvis du har brug for at løse et mindre problem. For mere hjælp kan du bruge live chat eller e-mail support. Begge er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder nyttige råd, men live chat er den hurtigste mulighed.

NordVPNs månedlige omkostninger er ikke dårlige, men de er heller ikke store. Det giver god værdi for pengene, men at vælge en længere plan sparer dig til sidst. Der er en 30-dages refusionsperiode, som du kan bruge til at sikre dig, at du er tilfreds med tjenesten.

3. CyberGhost

CyberGhost er næste. Det har mere end 3.000 servere i 59 lande, heraf 10 i Israel, så du kan få adgang til israelsk indhold med det. 

Den har god sikkerhed, og en dræbskontakt er inkluderet. Når det er sagt, er dens kill-switch permanent aktiveret, hvilket er fantastisk til beskyttelse, men nogle foretrækker måske at have kontrol over det. Der findes også en no-logs-politik.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Ligesom NordVPN er CyberGhost hurtig, men kan komme langsommere over lange afstande. Der er ingen begrænsninger for båndbredde, og det giver mulighed for torrenting. Det er også i stand til at komme ind på streamingplatforme. Læs mere i vores CyberGhost-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

CyberGhost kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS. Det er let at bruge, men det kan tage tid at vænne sig til grænsefladen, selvom den er blevet opdateret. Der kan tilsluttes op til syv enheder på samme tid, hvilket er mere end mange af sine konkurrenter tillader, og grunden til at det tjente en placering på vores bedste VPN-liste til flere enheder.

CyberGhost har en af ​​de bedste vidensbaser, der er tilgængelige, hvilket er fantastisk til at løse mindre problemer. Hvis du dog har brug for mere hjælp, er der live chat og e-mail-support. Live chat er den hurtigste mulighed, men det er bedst at kontakte CyberGhost via e-mail, hvis du har et mere teknisk problem.

VPN er prissat godt, men den månedlige sats er ikke god. Din bedste indsats er at abonnere på en længere plan, fordi den fungerer billigere i sidste ende. Der er en gratis syv-dages prøveversion til Android og iOS, som du kan bruge til at tage den til en hvirvel. Der er desuden en pengene-tilbage-garanti, hvis du har brug for mere tid, hvilket er 14 dage til den månedlige plan og 45 dage til længere.

4. VyprVPN

VyprVPN kan også bruges i Israel. Det har ikke så mange servere som vores andre valg, men der er over 700 i 64 lande, hvilket stadig burde være nok til at omgå blokke. Nogle af serverne er også i Tel Aviv.

  Bedste VPN til Gaming 2023: Epic Pwnage, Low Ping

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Tidligere

Næste

VyprVPN har fremragende sikkerhed, der kan tilpasses, hvilket er godt for dem, der ved. Det er dog stadig et godt valg for nybegynderne. Dets proprietære Chameleon-protokol tilføjer mere beskyttelse til din forbindelse. Det leveres også med en kill switch og en no-logs politik. Læs vores VyprVPN-anmeldelse for mere information.

En ulempe med VyprVPN er dens hastigheder, fordi de kan være langsomme. De skal dog være fine til de fleste aktiviteter, og der er ingen grænser for båndbredde. Det tillader torrenting, og du vil også have adgang til de fleste streamingplatforme.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

VyprVPN kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS. Grænsefladen er nem at bruge, men den er dateret, så den kunne forbedres. Du kan som standard tilslutte op til tre enheder ad gangen, men hvis du vælger Premium-pakken, får du yderligere to forbindelser.

Der er en praktisk vidensbase tilgængelig til selvhjælp. Der er desuden 24-timers live chat og e-mail support. Når det er sagt, er ingen af ​​hjælpene store, og i vores gennemgang modtog vi korte svar på vores spørgsmål, så husk det, hvis du er en nybegynder.

Du kan vælge Standard- eller Premium-pakken. Førstnævnte er den billigste, men sidstnævnte vil give dig i alt fem forbindelser og Chameleon-protokollen. Begge muligheder har månedlige og årlige planer, hvor de årlige samlet set er billigere. 

VyprVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan bruge til at sikre dig, at du kan lide det.

5. TorGuard

TorGuard er en fantastisk tjeneste, der har over 3.000 servere, der har 55 lande. Blandt disse er servere i Tel Aviv og Jerusalem. Skift af servere kan dog være irriterende, fordi du hver gang skal afbryde forbindelsen til VPN.

Det har stor sikkerhed, og med forskellige protokolindstillinger er det også finurligt. Det har også en automatisk aktiveret kill-switch og holder ikke oversigt over dine online aktiviteter.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Tidligere

Næste

Det er hurtigt, men nogle placeringer er langsommere end andre. Dets hastighed afhænger også af dine sikkerhedsindstillinger, fordi højere sikkerhed bremser den. Den har ubegrænset båndbredde og giver mulighed for at torrentere. 

Når det er sagt, hvis du vil komme ind på streamingtjenester, skal du vide, at TorGuard ikke er god til at gøre det, fordi det blokeres. Du kan dog løse problemet ved at købe en af ​​dens dedikerede streaming-servere.

Du kan læse mere om dens dedikerede IP-adresser i vores TorGuard-gennemgang. Den vigtigste ting, du har brug for, er, at de fungerer, og det er grunden til, at TorGuard er angivet i vores bedste VPN for rejsende..

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

TorGuard kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS, men den mobile version af klienten kan være en smerte at installere. Udbyderen tillader som standard op til fem samtidige forbindelser, men hvis du har brug for mere, kan du købe op til 20 mere for $ 1 hver pr. Måned.

En vidensbase og et forum er tilgængelige som selvhjælpsindstillinger. Der er også live chat, men den drives af et grundlæggende kundeserviceselskab, så hvis du har brug for mere teknisk hjælp, skal du kontakte TorGuards supportteam via e-mail. 

VPN’s pris er ikke dårlig, men som med dens rivaler, sparer du penge med længere planer. Der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti, hvis det ikke er noget for dig.

Afsluttende tanker

Vi håber, at denne artikel har kastet lys over den israelske onlineverden. For at komme omkring censur og holde dig sikker fra nysgerrige øjne, skal du vælge en VPN med et stort servernetværk og stor sikkerhed. Desuden skal du have servere der, hvis du vil have adgang til israelsk indhold.

ExpressVPN er den klare vinder for Israel på grund af dens mange servere, inklusive nogle i Israel, samt fremragende sikkerhed og privatliv. Det er ikke at nævne dets hastighed og evne til at komme ind i streamingtjenester. Udnyt 30-dages pengene-tilbage-garanti for at se, hvordan det ser ud.

Hvis du har erfaring med at bruge en VPN i Israel, så fortæl os om det i kommentarerne herunder. Vi ville meget gerne høre, hvad du har at sige. Besøg vores VPN-arkiv for mere interessante artikler. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me